İsrail

İsrail

Son dakika İsrail haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İsrail gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İsrail haber sayfamızda...

İsrail

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 46.729 israil haberi bulunmuştur.
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü
Gazze’de insani felaket: En az 34 bin 356 ölü İsrail’in 203 gündür bombalamayı sürdürdüğü Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı en az 34 bin 356’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 368’e yükseldi.
26.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili açıklama Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Haberler
Gazze'ye destek gösterileri: Alman polisinden, Meclis önündeki eylemcilere sert müdahale
Gazze'ye destek gösterileri: Alman polisinden, Meclis önündeki eylemcilere sert müdahale Alman polisi, başkent Berlin’de bulunan Federal Meclis önünde göstericilerin kurduğu Filistin’e destek kampını sert müdahaleyle dağıttı.
26.04.2024 Dünya
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız
Kurtulmuş: Uzun yıllar sürecek mücadeleye hazır olmak zorundayız Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, “İsrail’in zulmü karşısında söylenecek sözlerin neredeyse tamamı söylenmiştir. Bundan sonra eylem zamanıdır” dedi.
26.04.2024 Gündem
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kürecik iddialarıyla ilgili son dakika açıklaması Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kürecik'teki radar üssüyle ilgili iddialara çok sert tepki gösterdi.
26.04.2024 Gündem
Bakan Bak ve TBF'den Ergin Ataman'a destek mesajı
Bakan Bak ve TBF'den Ergin Ataman'a destek mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Basketbol Federasyonu; Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'a destek mesajı gönderdi.
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor?
Ergin Ataman çıldırdı: Bu adam kim? Benim soyunma odamda ne yapıyor? Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv ile oynanan maçın ardından soyunma odası koridorlarında İsrailli yetkililere sert tepki gösterdi.
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi
Bitlis'te terör örgütüne ait patlayıcılar ele geçirildi Bitlis'te jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, arazide toprağa gömülü roketatar mühimmatı, el bombası ve uzaktan kablo komutalı el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekleri ele geçirildi.
26.04.2024 Gündem
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı
'MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kıza istismar! Sanıkların cezası onandı Konya'da, 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal (35) ve ona yardım ettikleri gerekçesiyle iş ortağı Ali Akkaş ile bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye olan okul müdürleri Harun Avcu ve Asuman Sahar Koleri'ye verilen hapis cezası onandı.
26.04.2024 Gündem
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi
İkinci Kadir Şeker davasında karar verildi Eskişehir’de eşini ve kızını bıçakla yaralayan Afganistan uyruklu şahsı, kavgayı ayırdığı esnada bıçakladığı için yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezası onanan Tolga Daşkıran ile arkadaşı Hüseyin Şahin Eskişehir Adliyesine gelerek teslim oldu.
26.04.2024 Gündem
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı
Motosikletliyi otomobille öldürdü, sevgilisini ve aracı bırakıp kaçtı Adana'da alkol aldıktan sonra sevgilisi Bahar T.’yi (20) bırakmak için masadan kalkan İzzet Sefa R. (21), arkadaşı Ezgi M.’nin otomobilini haber vermeden alıp mekandan ayrıldı. Kavşakta çarptığı motosikletli Ziyad S.’nin (33) ölümüne neden olup, 3 araca çarpan İzzet Sefa R., otomobili ve sevgilisini bırakıp kaçtı.
26.04.2024 Gündem
Profesöre ters kelepçe! ABD sokaklarında İsrail öfkesi
Profesöre ters kelepçe! ABD sokaklarında İsrail öfkesi Polis, Atlanta eyaletinde bulunan Emory Üniversitesi’nde kamp kurmak isteyen eylemcilerle çatıştı. Eylemin dağıtılması için göz yaşartıcı gaz ve plastik mermi kullanıldığı belirtiliyor. Ancak polis plastik mermi kullanılmadığını savundu. Geçen haftaki eylemlerde gözaltına alınanlar arasında kızı da bulunan Demokrat Partili Kongre Üyesi İlhan Omar, Columbia Üniversitesi’ndeki eylemcilere katıldı. Omar BBC’ye yaptığı açıklamada, geçen hafta Columbia Üniversitesi’nde polise kampüste göstericilerin kurduğu kampı dağıtma yetkisi verilmesinin, hareketi ülke geneline yaydığını söyledi.
26.04.2024 Haberler
İran'ın balistik füzesini HMS Diamond vurdu! İngilizler bir ilki başardı, Orta Doğu'da tansiyon yükseldi
İran'ın balistik füzesini HMS Diamond vurdu! İngilizler bir ilki başardı, Orta Doğu'da tansiyon yükseldi ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde geçen hafta başlayan İsrail karşıtı Gazze gösterileri ülke genelindeki onlarca kampüse yayıldı. ABD polisinin ise skandal müdahalesi kameralara yansıdı, bazı öğrenciler polislerin kendilerine plastik mermi sıktığını dahi söyledi. ABD polisi ayrıca gösterilere katılan bazı profesörlere de sert müdahalede bulundu. İngiliz donanması ise İran üretimi olan Fettah-110 balistik füzesini vurdu.
26.04.2024 Dünya
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri
Mehmet Büyükekşi 'ilk kez açıklıyorum' diyerek anlattı! Gündem yaratacak Ali Koç sözleri Futbol kamuoyunun gündemindeki isim Mehmet Büyükekşi sessizliğini bozdu ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Büyükekşi, 'Riyad'da oynanamayan Galatasaray ile Fenerbahçe Süper Kupa finalinde neler yaşandı, Ali Koç ne istedi, ve yeniden başkan adayı olacak mı?' sorularına net cevaplar verdi.
26.04.2024 Süper Lig
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Rekor seviyeyi gördükten sonra düşüşe geçen altın fiyatları yeni haftanın ilk 3 işlem gününde de aşağı yönlü seyretti. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
26.04.2024 Uzmanpara
Dolarda son durum ne?
Dolarda son durum ne? Dolar/TL haftanın son işlem gününe 32.53’ün üzerinde başladı.
26.04.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin
ÖZEL | Ali Güneş, şampiyonluk favorisi için net konuştu! Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi çarpıcı tahmin Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen eski futbolcu Ali Güneş, dev derbi öncesi Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Güneş, Süper Lig'deki çekişmeli geçen şampiyonluk yarışını da yorumlarken, favorisini açıkladı.
26.04.2024 Fenerbahçe
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı
Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı ABD’nin New York kentindeki Columbia Üniversitesi’nde başlayan Filistin yanlısı protestolar, ülkedeki birçok saygın üniversiteye yayıldı. Polisin yaptığı müdahalelerde aralarında öğretim üyeleri ve öğrencilerin de bulunduğu en az 570 kişi gözaltına alındı.
26.04.2024 Haberler
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi
Uçtu uçtu De Bruyne uçtu! Akıllara Van Persie geldi Premier Lig'de şampiyonluğun favorisi Manchester City, Brighton'a deplasmanda gol yağdırarak gövde gösterisi yaptı. Kevin De Bruyne'nin golü akıllara RVP'yi getirdi.
Üniversiteler ABD’deki müdahaleleri kınadı​
Üniversiteler ABD’deki müdahaleleri kınadı​ Türkiye’deki üniversiteler ve rektörler ABD’de Gazze’ye yönelik saldırıları barışçıl yöntemle protesto eden üniversite öğrencilerine şiddet uygulanmasına tepki gösterdiler. 
26.04.2024 Eğitim
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu?
Refah’ta operasyon yaklaşıyor mu? İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, Refah kentine yönelik olası bir operasyonun yakın olduğuna dair emareler çoğalmaya başladı.
26.04.2024 Dünya
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti
Sokakta dilenen milyoner! 'Herkes sıfırdan 1 milyon dolar kazanır' dedi, sonu kötü bitti Pandemi pek çok insanın servetini kaybedip depresyona girmesine neden oldu. Söz konusu bu insanlara ilham olmak isteyen milyoner YouTuber Mike Black de sıfırdan bir hayat kurabileceğini ispatlamak için sokakta yaşamaya başladı. Bir yıl içinde 1 milyon dolar kazanmanın mümkün olduğunu iddia eden genç adam, bu süreçte bir kahve markası kurdu ancak sonu kötü bitti.
26.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İsrail ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.