Iskra Lawrence

Iskra Lawrence

Son dakika Iskra Lawrence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Iskra Lawrence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Iskra Lawrence haber sayfamızda...

Iskra Lawrence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 67 ıskra lawrence haberi bulunmuştur.
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar'
Miss Universe'ün ilk büyük beden modeli! 'Bana balina dediler ama neler yaşadığımı bilmiyorlar' Bu ayın başlarında El Salvador'da düzenlenen Miss Universe'de yarışan ilk büyük beden model olan Jane Dipika Garrett, samimi açıklamalarda bulundu. 90 yarışmacı arasından ilk 20'ye giren manken, sosyal medyada aldığı olumsuz yorumlara cevap verdi.
1.12.2023 Cadde
Büyük beden model Iskra Lawrence: Kendinize karşı nazik olun
Büyük beden model Iskra Lawrence: Kendinize karşı nazik olun Geçmişte model olmak için kapısını çaldığı bütün ajanslardan geri çevrilen büyük beden model, Iskra Lawrence; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla çok konuşuldu.
20.11.2020 Cadde
Iskra Lawrence formunu korumak için tırmandı
Iskra Lawrence formunu korumak için tırmandı Suda doğum yapan dünyaca ünlü büyük beden model Iskra Lawrence, hamile olmadan önceki formuna kavuşmak için elinden geleni yapıyor.
2.09.2020 Cadde
Iskra Lawrence suda doğum yaptığı anları paylaştı
Iskra Lawrence suda doğum yaptığı anları paylaştı Suda doğum yapan 29 yaşındaki dünyaca ünlü büyük beden model Iskra Lawrence, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
24.06.2020 Cadde
Hamile olduğunu açıkladı
Hamile olduğunu açıkladı Bir süredir Philip Payne ile birlikte olan Iskra Lawrence, elinde tuttuğu hamilelik testiyle...
6.11.2019 Magazin
Güzellik kriterini değiştiren kadın: Iskra Lawrence
Güzellik kriterini değiştiren kadın: Iskra Lawrence Dünyada gün geçtikçe algılar, beğeniler değişmeye devam ediyor. 1950’lerdeki güzellik anlayışı ile 1990’lardaki çok farklıydı. Günümüzde ise artık dış görünüş değil işe olan saygı daha ön plana çıktı. İşte hem başarısıyla hem de “farklı” tarzıyla adından söz ettiren Iskra Lawrence.
1.10.2019 Ünlüler
Iskra Lawrence eve döndü
Iskra Lawrence eve döndü Büyük beden manken Iskra Lawrence, Maldivler tatilini bitirip New York'a döndü.
16.04.2019 Cadde
16 ünlüye ‘rekabet’ uyarısı
16 ünlüye ‘rekabet’ uyarısı İngiltere Rekabet Kurulu, Ellie Goulding, Rita Ora’nın arasında olduğu 16 ünlüden sosyal medyadan paylaştıkları ürünlerden elde ettikleri gelirleri beyan etmelerini istedi. Kurala uymayanlara hapis cezası verilecek
24.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Iskra Lawrence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.