İran

İran

Son dakika İran haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İran gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İran haber sayfamızda...

İran

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51.095 iran haberi bulunmuştur.
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz
Putin esti gürledi: F-16'ları nerede tespit edersek edelim imha edeceğiz Polonya, Çekya ve diğer Baltık ülkelerinin korkutulduğunu savunan Rusya lideri, savaş alanına sürülecek F-16 jetlerini düşüreceklerini ilan ederek NATO'ya rest çekti.
28.03.2024 Dünya
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler
Son dakika... İsrail askeri vurdu, iş makinesi gömdü! Skandal yayınlandı, korkunç görüntüler Arap basını İsrail ordusunun plajda yürüyen sivilleri vurduktan sonraki skandalını yayınladı. Olayın korkunç görüntüleri tüm dünyada sansasyona yol açtı.
28.03.2024 Dünya
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi
Turizmde 2024 yılı çifte rekor getirdi 2024 yılı aylık bazda turizme rekorlar getirmeye devam ediyor. Hem şubat ayı, hem de ocak-şubat toplamında Türkiye, bugüne kadar ağırladığı en yüksek oranda turist sayısına ulaştı.
28.03.2024 Ekonomi
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret
Sektörün profesyonelleri buluşuyor! Hedef 4 günde 4 milyar euroluk ticaret Alanında dünyanın ikinci, Avrasya'nın en büyüğü unvanına sahip uluslararası IBAKTECH Fuarı, 24-27 Nisan tarihleri arasında unlu mamul endüstrisi, çikolata- dondurma- tatlı üreticileri ve HORECA sektörü profesyonellerini 14. kez bir araya getirecek.
27.03.2024 Ekonomi
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var
Komarov: Türkiye’nin birçok santrale ihtiyacı var Rusya Devlet Nükleer Enerji Kuruluşu (Rosatom) Genel Müdür Birinci Yardımcısı Kirill Komarov, ATOMEXPO-2024 Forumu’nda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.03.2024 Ekonomi
İran’dan iş birliği mesajı: Türkiye’nin güvenliği İran’ın güvenliğidir
İran’dan iş birliği mesajı: Türkiye’nin güvenliği İran’ın güvenliğidir İran’ın Ankara Büyükelçisi Muhammed Hassan Habibullahzade, önceki akşam bir grup gazeteciyi iftarda ağırladı.
27.03.2024 Gündem
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası
Moskova'da terör saldırısı! Kurtulmuş: Başka bir senaryonun parçası Moskova’daki terör saldırısıyla ilgili konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, " Burada da bazı ülkeler ‘vekil ülkeler’ olarak kullanılıyor, başka bir senaryonun parçası haline dönüştürülmeye çalışılıyor." dedi.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi
İstanbul'a ziyaretçi akını! 2 ayda 2 milyon 457 bin turist geldi İstanbul ilk 2 ayda 2 milyon 457 bin 518 yabancı ziyaretçi ağırladı
26.03.2024 Ekonomi
Gazze'deki savaşta son durum... Silah desteğini kestiler! İsrail devlet televizyonu açıkladı: İki ülkeden şok tehdit
Gazze'deki savaşta son durum... Silah desteğini kestiler! İsrail devlet televizyonu açıkladı: İki ülkeden şok tehdit ABD'nin eski lideri Trump'ın katliamı öven cümlesi şok etkisi yarattı, İran'da Amerikan askerini öven pankartlar taşındı. BM'nin Gazze kararı belli oldu. Netanyahu, BM Güvenlik Konseyi kararının ardından İsrail heyetinin ABD ziyaretini iptal etti.
25.03.2024 Dünya
Turizmde bayram sevinci
Turizmde bayram sevinci Turizm sektörü 2024 yaz sezonuna üç bayramla giriyor. 21 Mart'ta Nevruz Bayramı ile İran'dan turistlerin akın ettiği Antalya, 31 Mart Paskalya Bayramı’nda Batı Avrupa'dan yoğun turist bekliyor. Turizmde, 10 Nisan'daki Ramazan Bayramı öncesi de yoğun iç pazar hareketliliği yaşanacak.
25.03.2024 Ekonomi
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı
Palandöken'de kayak sezonu nisana uzadı Palandöken Kayak Merkezi’nde bir haftadır yağan karla birlikte sezon nisana uzadı. Kayağa doymayanları Palandöken'e beklediklerin söyleyen kayak öğretmeni Taner Döşkaya, "Son yağışlarla pistlerdeki kar kalınlığı 2 metreye ulaştı. Bu da sezonu nisanın sonuna kadar uzattı. Batıda denize girilirken Palandöken'de kayak yapılacak. Bu da Türkiye'nin ayrı bir güzelliği" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı
Rusya'dan Kiev ve Lviv'e yoğun hava saldırısı Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev ve batıdaki Lviv bölgesine pazar günü erken saatlerde yoğun hava saldırısı düzenledi.
25.03.2024 Dünya
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor
59 ülkeden bin öğrenci burslu okuyor Vakıflar Genel Müdürlüğü, 2023 yılında 59 ülkeden 1000 yabancı öğrenciye burs verdi.
25.03.2024 Gündem
‘Üsse saldıracağımızı Washington biliyordu’
‘Üsse saldıracağımızı Washington biliyordu’ İran’ın dışişleri eski bakanı Muhammed Cevad Zarif’in bakanlığı dönemini kapsayan kitabında, Washington’ın, ülkesinin Irak’ta ABD’ye ait Ayn el Esed üssüne saldıracağını önceden bildiğini yazdı.
25.03.2024 Dünya
Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi açıkladı! Azerbaycan iddialarına yanıt
Rıza Çalımbay kendisine gelen teklifi açıkladı! Azerbaycan iddialarına yanıt Beşiktaş'tan ayrılmasının ardından yeni adresi merak edilen Rıza Çalımbay, kendisine gelen teklifleri açıkladı. İşte detaylar...
24.03.2024 Beşiktaş
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan
Kabus 'diriliş' peşinde! Moskova saldırısının ardındaki gizli plan Moskova’nın kuzeybatısındaki bir AVM’de bulunan 'Crocus City Hall' konser salonu, son yılların en korkunç terör saldırısına sahne oldu. Ölü sayısının 130'u geçtiği açıklanırken uzman isimler saldırıyı milliyet.com.tr'ye değerlendirdi.
23.03.2024 Dünya
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor
Moskova'daki terör saldırısında can kaybı artıyor Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölü sayısı 60'ı aşarken 100'den fazla yaralı da hastanelerde tedavi altında bulunuyor.
23.03.2024 Dünya
Gazze'de son durum... Dünyada son dakika... Tek başına 7 saat savaştı! Savaşta tarihi fotoğraf, İsrail askerleri çaresiz kaldı
Gazze'de son durum... Dünyada son dakika... Tek başına 7 saat savaştı! Savaşta tarihi fotoğraf, İsrail askerleri çaresiz kaldı Arap basınında çıkan haberlerde ise İsrail SİHA'larının sivilleri füzelerle tek tek öldürdüğü görüntüler yayınlandı, görüntülerin kaynağı ise İsrail İHA'sı. Batı Şeria'da tam 7 saat boyunca hem İsrail ordusu hem de İsrail askerleriyle çatışan bir Filistinli helikopter saldırısıyla öldürüldü. Olayın detayları dünyada ses getirdi.
22.03.2024 Dünya
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
21.03.2024 Haberler
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü
Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Kandil'de öldürüldü Terör örgütlerine yönelik operasyonlar başarılı bir şekilde devam ederken son dakika gelişmesi yaşandı.
21.03.2024 Gündem
İranlıların nevruz coşkusu! Van'da kutladılar
İranlıların nevruz coşkusu! Van'da kutladılar İranlı turistler, ülkelerinde 20 Mart’ta başlayan nevruzu Van’daki eğlence merkezlerinde eğlenerek kutladı.
20.03.2024 Gündem
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Haberler
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu
MİT adım adım izledi, teröristi böyle vurdu MİT, Süleymaniye'de etkisiz hale getirdiği terörist Rojda Bilen'e yönelik operasyonun görüntüleri paylaşıldı.
20.03.2024 Gündem
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi
Terörün gençlik ayağına MİT darbesi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik topluluğu olarak adlandırdığı yapıdaki tüm kadın teröristlerin faaliyetlerinde birinci derecede sorumlu olan “Bişeng Brüsk” kod adlı Rojda Bilen’in Irak/Süleymaniye kırsalında bulunan, İran sınırındaki Pencevin bölgesinde faaliyet yürüttüğünü tespit etti.
20.03.2024 Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.
19.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İran ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.