İğneada

İğneada

Son dakika İğneada haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İğneada gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İğneada haber sayfamızda...

İğneada

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 374 iğneada haberi bulunmuştur.
14 saatlik gergin duruşma! 6 kişi can verdi: 'Kuzu bile kurtulurdu' dedi, ortalık karıştı
14 saatlik gergin duruşma! 6 kişi can verdi: 'Kuzu bile kurtulurdu' dedi, ortalık karıştı Geçtiğimiz yıl Kırklareli’nin Demirköy ilçesinde selde yıkılan ve ruhsatsız olduğu tespit edilen işletme ile ilgili ilk duruşma 14 saat sürdü.
8.03.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü
6 kişiye mezar olmuştu... 'Sisli Vadi' bungalov evleri davasının ilk duruşması 14 saat sürdü Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki geçen sene meydana gelen sel felaketinde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin hayatını kaybetmesi ile ilgili açılan davanın ilk duruşması 14 saat sürdü. Zaman zaman gerginliğin yaşandığı duruşmada tek tutuklu sanık Bülent Bayrak’ın tahliye talebi reddedildi.
8.03.2024 Gündem
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın görülmeye başlanacak.
6.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi
Bakan Uraloğlu duyurdu: 12 dakikalık yol 3 dakikaya indi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Vize şehir geçişini 12 dakikadan 3 dakikaya indirdik. Böylece çevre yolumuz ile zamandan 72 milyon lira, akaryakıttan 10 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 82 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da bin 193 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
23.02.2024 Ekonomi
İğneada’da caz ‘köklerden göklere’
İğneada’da caz ‘köklerden göklere’ Doğanın eşsiz güzellikleri arasında gerçekleşecek “İğneada: Caz Maz” programı açıklandı! Katılımcılarını ‘köklerden göklere’ bakmaya davet eden festival Türkiye’de cazın ritmini tutacak.
22.02.2024 Kültür Sanat
AK Parti'nin Çatalca adayı Mesut Üner, projelerini açıkladı
AK Parti'nin Çatalca adayı Mesut Üner, projelerini açıkladı AK Parti’den yeniden aday gösterilen Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner projelerini anlattı.
19.02.2024 Gündem
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi
Boğazda arıza yapan tanker, denizaltı fiber kablolarına zarar verdi İstanbul Boğazı'nda İğneada arasındaki "KAFOS Denizaltı Fiber Optik Kablo Sistemi" ne ait kabloların bu gece onarılacağı öğrenildi.  
2.02.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Selde ölen tesis müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir'ın verdiği tanık ifadesinde anlattıkları yaşanan ihmali gözler önüne serdi.
31.01.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan 'Akkuyu' açıklaması
Bakan Kacır'dan 'Akkuyu' açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin üretime geçmesinden sonra ülkemizde önemli bir boşluk daha doldurulmuş olacak. Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin ilk reaktörünü önümüzdeki yıl devreye alacağız" dedi.
29.11.2023 Ekonomi
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma
Bungalov evleri tatil yapan 6 kişiye mezar olmuştu! Tesisin sahibinden şoke eden savunma Kırklareli İğneada'da meydana gelen selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesisin sahibi Bülent Bayrak'ın (53) şoke eden ifadesi, ortaya çıktı.
19.11.2023 Gündem
Nice yüzyıllara...
Nice yüzyıllara... Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılı kutlamaları yurt çapında coşkuyla, heyecanla, sevgiyle devam ediyor
29.10.2023 Gündem
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı
6 kişiye mezar olan 'Sisli Vadi'nin sahibi yakalandı! 'Pasaport' detayı Kırklareli'nin İğneada beldesinde, kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin öldüğü olayla ilgili aranırken Edirne'de yakalanan Bülent Bayrak tutuklandı.
22.09.2023 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yerinin sahibi yakalandı
6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yerinin sahibi yakalandı Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde selde yıkılan ve ruhsatsız olan işletme ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde işletme sahibi gözaltına alındı.
22.09.2023 Haberler
6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yerinin sahibi yakalandı
6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yerinin sahibi yakalandı Kırklareli’nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde selde yıkılan ve ruhsatsız olan işletme ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde işletme sahibi gözaltına alındı.
22.09.2023 Gündem
Türkiye oyun kurucu rolünü üstlendi: Bir tarafta F-16'lar diğer tarafta enerji
Türkiye oyun kurucu rolünü üstlendi: Bir tarafta F-16'lar diğer tarafta enerji ABD ve Çin arasındaki rekabet devam ederken NATO üyesi olan Türkiye, Pekin ile nükleer santral konusunda sona yakın. Dünya gündeminde manşetten görülen gelişme hakkında iki ülkenin yakınlaşmasının ABD ile olan ilişkilere nasıl etki edeceği yazıldı.
16.09.2023 Dünya
Selde hayatını kaybeden doktora acı veda
Selde hayatını kaybeden doktora acı veda Kırklareli'nde meydana gelen selde eşi Mihriban Bağışlar (26) ile birlikte hayatını kaybeden doktor Selman Bağışlar (27) gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.
8.09.2023 Gündem
Tatil kabusa dönmüştü... Kırklareli'de hayatını kaybeden emekli öğretmen gözyaşları ile uğurlandı
Tatil kabusa dönmüştü... Kırklareli'de hayatını kaybeden emekli öğretmen gözyaşları ile uğurlandı Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden emekli öğretmen Raile Şimşek'in cenazesi defnedilmek üzere Denizli'ye götürüldü. Öte yandan Raile Şimşek'in eşi Ahmet Baki Şimşek'inde cansız bedeni bulundu.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu Kırklareli'nin İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi yaşamanı yitirmişti. Kayıp olan 1 kişinin de cansız bedenine ulaşıldı.
7.09.2023 Haberler
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar, 6 kişiye mezar oldu
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar, 6 kişiye mezar oldu Kırklareli Demirköy.ilçesine bağlı İğneada beldesinde yaşanan sel felaketinde bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan 'Sisli Vadi' adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edildi.
7.09.2023 Gündem
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar! 6 kişiye mezar oldu
'Oksijeni bol, stresi az' diye pazarladılar! 6 kişiye mezar oldu Kırklareli Demirköy.ilçesine bağlı İğneada beldesinde yaşanan sel felaketinde bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan 'Sisli Vadi' adı altında kurulan ve sele kapılan 18 bungalov evin ruhsata aykırı olarak inşa edildiği tespit edildi.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu
Kırklareli'deki selde kayıp 6'ncı kişinin de cansız bedeni bulundu Kırklareli'nin İğneada beldesinde kuvvetli yağışın ardından meydana gelen selde, 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişi yaşamanı yitirmişti. Kayıp olan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken yürek yakan yeni detay da ortaya çıktı.
7.09.2023 Gündem
Kırklareli'ndeki sel felaketinde ölen doktor ile eşi için hastanede tören düzenlendi
Kırklareli'ndeki sel felaketinde ölen doktor ile eşi için hastanede tören düzenlendi Kırklareli’ndeki selde hayatını kaybeden Anestezi Asistanı Dr. Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar için Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde töreni düzenlendi.
7.09.2023 Haberler
Sel kurbanı doktor ve eşine son veda! Birlikte can verdiler ayrı şehirlerde defnedilecekler
Sel kurbanı doktor ve eşine son veda! Birlikte can verdiler ayrı şehirlerde defnedilecekler Kırklareli’ndeki selde hayatını kaybeden Anestezi Asistanı Dr. Selman Bağışlar ile eşi Mihriban Bağışlar için Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi'nde töreni düzenlendi.
7.09.2023 Gündem
MSB kaynaklarından Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi
MSB kaynaklarından Deyrizor açıklaması: Haklı olduğumuzun açık bir göstergesi Suriye'nin doğusundaki Deyrizor ilinde terör örgütü PKK/YPG ve Arap aşiretleri arasındaki çatışmalarla ilgili Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından önemli bir açıklama geldi.
7.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İğneada ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.