İbb

İbb

Son dakika ibb haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ibb gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ibb haber sayfamızda...

İbb

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.522 ibb haberi bulunmuştur.
‘Saldırılarımız bizi aşağı çekti’
‘Saldırılarımız bizi aşağı çekti’ İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında partisinin İstanbul ve Ankara’da ayrı aday çıkarmasının seçmen tarafından cezalandırıldığını belirtti.
20.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dosya sunacak
CHP lideri Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dosya sunacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin dünkü MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşmede gündeme getirilmesi gereken konular ile ilgili kurmaylarının görüşlerini aldı.
20.04.2024 Gündem
BAYRAM HABERİ 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek?
BAYRAM HABERİ 🎈 23 Nisan etkinlikleri - konserleri 2024 🎉 İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için geri sayım başladı. Hafta sonuna girmemizle birlikte başlayacak olan kutlamalar 23 Nisan gününe kadar devam edecek. Konu hakkında ise 23 Nisan etkinlikleri 2024 araştırması yoğun ilgi görüyor. Peki İstanbul'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı festivali nerede, ne zaman olacak, kim konser verecek? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konuya ilişkin paylaşımı
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AK Parti MKYK’da değişim mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında önceki gün yapılan MKYK toplantısının ana gündem maddesi yerel seçimler oldu. Erdoğan toplantıda parti yönetiminde değişim sinyali vererek, “Kimse layüsel değil, büyük değişim kongrede olacak” dedi.
19.04.2024 Gündem
Vali Gül’den tebrik ziyareti
Vali Gül’den tebrik ziyareti İstanbul Valisi Davut Gül, yeniden seçilen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tebrik ziyaretinde bulundu.
17.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım
19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için geri sayım Bu yıl 28 Nisan pazar günü koşulacak olan Türkiye İş Bankası 19'uncu İstanbul Yarı Maratonu için İBB Maltepe Kenan Onuk Atletizm Pisti’nde basın toplantısı düzenlendi.
16.04.2024 Diğer
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Ekrem İmamoğlu’na ziyaret İstanbul Valisi Davut Gül 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret etti.
16.04.2024 Gündem
‘Atılım ve yatırım dönemi’
‘Atılım ve yatırım dönemi’ İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, yeni dönemin ilk toplantısını gerçekleştirdi.
16.04.2024 Gündem
Evsizler için... ‘Mobil banyo’
Evsizler için... ‘Mobil banyo’ İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sağlık Dairesi’nin “Mobil Banyo Projesi”yle, İETT otobüsü evsizler için kişisel bakım merkezine dönüştürüldü.
16.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi
Tevfik Göksu'nun İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun, İBB Meclisi'ndeki AK Parti Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.
15.04.2024 Gündem
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.
15.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangınında itfaiye raporu ortaya çıktı Beşiktaş'taki gece kulübünde tadilat sırasında çıkan ve 29 kişinin ölümüne neden olan yangına ilişkin itfaiyenin olay raporu savcılığa ulaştı.  
15.04.2024 Gündem
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr
TRAFİKTE SON DAKİKA DURUM 🚗 Trafik yoğunluğu haritası: İstanbul (Anadolu - Avrupa yakası) trafik durumu canlı takip: ibb.gov.tr Trafik yoğunluk haritası araştırılmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin canlı olarak paylaştığı son dakika trafik durumu merak ediliyor. Ramazan Bayramı tatilinin yarın sona erecek olmasıyla birlikte gündeme gelen trafik yoğunluğu haritası "https://uym.ibb.gov.tr/yharita6/" adresi üzerinden takip ediliyor.
14.04.2024 Bilgi Rehberi
Geleneksel sahne kuruldu
Geleneksel sahne kuruldu Hilmi Zafer Şahin’in hazırladığı “Geleneksel Türk Tiyatrosu” Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan ve günümüze ulaşan Türk tiyatro sahnesine kapsamlı bir bakış. Kitap hem akademik bir kılavuz hem de tiyatroseverler için keyifli, öğretici bilgilere sahip
14.04.2024 Kültür Sanat
Sivrisineklerden erken mesai!
Sivrisineklerden erken mesai! Biyolog Kıvanç Sevim, iklim değişikliğinin tüm canlıları etkilediğini belirterek “Sivrisinekler, sıcaklıkların artmasıyla yumurtadan erken çıkıyor. Çok sıcak bir kış geçirdik. Nisanda görülmesi normal” dedi.
14.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum
Geri dönüş başladı! İşte bölge bölge trafikte son durum Ramazan Bayramı'nın son gününde geri dönüş yoluna geçen tatilciler, 43 ilin geçiş güzergahı "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluşturdu.
12.04.2024 Gündem
Şehir Tiyatroları’nda bayram havası
Şehir Tiyatroları’nda bayram havası İBB Şehir Tiyatroları 16 farklı oyunla seyircisiyle bayramlaşıyor. “Cadı Kazanı”, “Hamlet”, “İfigenya”, “Maviydi Bisikletim”, “Kuğunun Şarkısı”, “Çingene Boksör”, “Rüstemoğlu Cemal’in Tuhaf Hikâyesi” ve “Yaşamak mı Yoksa Ölmek mi” 13-14 Nisan’da şehrin farklı sahnelerinde tiyatroseverler buluşuyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
ibb.gov.tr 📊 Trafik durumu canlı takip: İstanbul trafik yoğunluğu haritası, köprü trafiği yüzdesi
ibb.gov.tr 📊 Trafik durumu canlı takip: İstanbul trafik yoğunluğu haritası, köprü trafiği yüzdesi Ramazan Bayramı'ndan dolayı İstanbul trafiği merak konusu oldu. Yola çıkacak vatandaşların merakla araştırdığı trafik durumu nasıl? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin canlı olarak paylaştığı İstanbul trafik yoğunluğu haritası haberimizde...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü, vatandaşlar isyan etti
Metrobüs üstgeçidinde yoğunluk izdihama dönüştü, vatandaşlar isyan etti Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüslerde yoğunluk oluştu.  Avcılar'da metrobüse en yakın durak olan İBB Sosyal Tesisleri durağında günboyu yaşanan yoğunluk izdihama dönüştü. Şirinevler metrobüs durağında da yoğunluk yaşanırken, Üsküdar metrosunda vatandaşlar kalabalık nedeniyle zor anlar yaşadı.
11.04.2024 Gündem
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı
İstanbullunun trafik çilesi! Bayramın 2. gününde yoğunluk arttı Bayramda hava da güzel olunca İstanbullular Adalar’a gitmek için iskelelere akın etti. Öğle saatlerinde ise İstanbul genelinde trafik yoğunluğu artışa geçti.
11.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İbb ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.