Hokey

Hokey

Son dakika hokey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hokey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hokey haber sayfamızda...

Hokey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 341 hokey haberi bulunmuştur.
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Milyonda bir görülen hastalıkla mücadele ediyor! Celine Dion dört yıl sonra görüntülendi
Milyonda bir görülen hastalıkla mücadele ediyor! Celine Dion dört yıl sonra görüntülendi Dünyaca ünlü Kanalı şarkıcı Celine Dion, geçtiğimiz aralık ayında nadir görülen bir nörolojik rahatsızlık olan Stiff Person Sendromu'na (katı kişi sendromu) yakalandığını öğrenmişti. Tedavisi bulunmayan hastalığı sebebiyle konserlerini iptal edip tedavisine odaklanan 55 yaşındaki sanatçı, yaklaşık dört yıl sonra ilk kez görüntülendi.
4.11.2023 Cadde
Maçta boynu kesilen hokey sporcusu öldü
Maçta boynu kesilen hokey sporcusu öldü İngiltere’de Nottingham Panthers takımında forma giyen ABD’li buz hokeyi sporcusu Adam Johnson (29) geçen cumartesi oynanan maçtaki “tuhaf bir kaza” sonucu hayatını kaybetti.
31.10.2023 Dünya
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez
Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı yeniden Ali Düşmez Ankara’da yapılan 19. Olağan Genel Kurulunda Ali Düşmez, 703 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden Genel Başkan seçildi.
26.10.2023 Diğer
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kadın Hokey Takımı'na tebrik
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Kadın Hokey Takımı'na tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Hırvatistan’da düzenlenen Kadınlar Açık Alan Hokeyi Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa Şampiyonu olan millilerimiz için tebrik mesajı yayımladı.
29.07.2023 Diğer
Polonya'daki Rus hokeyci casusluktan tutuklandı
Polonya'daki Rus hokeyci casusluktan tutuklandı Polonya İç Güvenlik Ajansı (ABW), birinci ligde yarışan hokey takımlarından birinde oynayan Rus vatandaşı bir oyuncuyu casusluk yaptığı gerekçesiyle gözaltına aldı. Rus sporcu, çıkarıldığı mahkeme tarafından 3 aylığına tutuklandı.
30.06.2023 Dünya
Galatasaray’daki ‘istikrar caddesi’
Galatasaray’daki ‘istikrar caddesi’ Yapı Kredi Kültür Sanat Merkezi’nde  3 Eylül’e kadar izlenecek “Cumhuriyet’in İlk Yılı” sergisi, çok sayıda fotoğraf, ilan, haber ve orijinal yayın örnekleriyle, yeni doğan Türkiye’ye arşivlerin süzgecinden bakıyor
18.06.2023 Kültür Sanat
Polisgücü’nün Sultanları, Clydesdale Western takımını 1-0 yendi
Polisgücü’nün Sultanları, Clydesdale Western takımını 1-0 yendi İskoçya’nın Clydesdale Western takımıyla karşılaşan Gaziantep Polisgücü Spor Kadın Hokey Takımı rakibini 1-0 yendi.
27.05.2023 Diğer
Markaya ruhunu katan bir ikon
Markaya ruhunu katan bir ikon 2019’da hayatını kaybeden efsanevi modacı Karl Lagerfeld’in destansı yaratıcılığının arkasındaki sırlar, hakkında yayımlanan yeni kitapla gündemde.
12.03.2023 Dünya
Körfezin ayırdığını vicdan birleştiriyor!
Körfezin ayırdığını vicdan birleştiriyor! Deprem felaketlerinin ardından mağdur olan vatandaşlara destek amacıyla taraftarların çağrısı sonrası temsili derbi karşılaşması organize eden Göztepe ve Karşıyaka’nın çıkardığı biletlerden ilk 5 günde 46 bin 358 adeti satıldı.
22.02.2023 Ege
Depremde voleybolcu çift Betül - Bedrettin Çakır’dan acı haber geldi!
Depremde voleybolcu çift Betül - Bedrettin Çakır’dan acı haber geldi! Voleybolcu çift Betül Çoban Çakır ve Bedrettin Çakır’dan acı haber geldi. Çakır ailesi Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybetti.
7.02.2023 Voleybol
Spor camiası deprem için seferber oldu
Spor camiası deprem için seferber oldu Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Ülkede milli yas ilan edildi. İkinci bir açıklamaya kadar tüm spor faaliyetleri durdurulurken, spor camiası da depreme kayıtsız kalmayarak depremzedelere ulaştırılmak üzere nakdi yardım kampanyaları başlattı.
6.02.2023 Diğer
Hizmet alım ihalesi düzenlenecek
Hizmet alım ihalesi düzenlenecek Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Erzurum'da kış sporu tesislerinin işletilmesi için hizmet alım ihalesi düzenlenecek.
19.09.2022 Ekonomi
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali
Tek gözünü kaybettiği korkunç sakatlık sonrası sahalara döndü! İşte son hali 2019'da kafasına isabet eden hokey topu nedeniyle kafatası parçalanan ve tek gözü kör olan İngiliz hokey yıldızı Samuel Ward sahalara müthiş bir geri dönüş yaptı ve milli takımıyla altın madalya kazandı.
26.07.2022 Diğer
Danimarka'nın vize engeline rağmen Polisgücü galip
Danimarka'nın vize engeline rağmen Polisgücü galip Avrupa Erkekler Açık Alan Hokey Şampiyonası için Danimarka'ya giden Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı Danimarka’nın dört as oyuncuya uyguladığı vize engeline rağmen bugün karşılaştığı Slovenya’nın HK Lipovci ekibini 5-0’lık skorla yenerek maçtan galip ayrıldı.
4.06.2022 Diğer
Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var
Bakan Kasapoğlu: Mücadelemizi sekteye uğratmak isteyenler var Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Şanlıurfa Gençlik ve Spor Yatırımları Protokolü imza törenine katıldı. Bakan Kasapoğlu, Türkiye'yi her alanda ihya etmenin, her alanda şaha kaldırmanın mücadelesini verdiklerini ifade ederek, "Bu mücadeleden rahatsız olanlar var. Ülkemizin yarınlara olan güçlü yürüyüşünü sekteye uğratmak isteyenler var. Masada şu hesaplarla kapı arkasında olan gizli sözleşmelerle milletimizin kandırmak isteyenler var. Bunlar hep geçmişte oldu. Bugün de olacak çünkü meyve veren ağacın taşlanacağını hepimiz biliyoruz" dedi.
2.06.2022 Diğer
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyor
Sadece 3 federasyonu kadınlar yönetiyor KASFAD’ın raporuna göre, Türkiye’de spor alanında yönetici kademesinde kadının adı yok denecek kadar az. 61 spor federasyonu başkanlığının sadece 3’ünü kadınlar yönetiyor.
27.05.2022 Gündem
Kaldırımda bulunan spor çantadan ceset çıktı!
Kaldırımda bulunan spor çantadan ceset çıktı! Sabah erken saatlerde köpeklerini gezdirmeye çıkan bir mahalle sakini, New York'un en sakin köşelerinden birinde tüyler ürperten bir sahneye tanık oldu. 51 yaşındaki Orsoyla Gaal'e ait olduğu belirlenen cesedin kaldırıma nasıl getirildiği gizemini koruyor. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kadının 13 yaşındaki oğlunu sorgulayıp serbest bıraktı.
17.04.2022 Dünya
MSKÜ sporda da bir numara
MSKÜ sporda da bir numara Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Spor Bilimleri Fakültesi, yer aldığı tüm turnuvalara damgasını vuruyor. MSKÜ Atletizm Kadın Takımı, Üniversiteler Arası Salon Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.
11.04.2022 Ege
Tıp öğrencisi maç izlerken ensesinde gördü! Hayatı değişti...
Tıp öğrencisi maç izlerken ensesinde gördü! Hayatı değişti... ABD'de bir tıp öğrencisinin geçtiğimiz günlerde taraftar olarak gittiği maçta fark ettiği şey, bir insanın hayatını kurtardı. Şaşırtan bu hayat kurtarma hikâyesi ise çoğumuzun göz ardı ettiği çok önemli bir riske dikkat çekiyor. Uzm. Dr. Melda Özekinci, 35 yaşından sonra ortaya çıkan benlerin normal karşılanmadığını söyleyerek uyarıda bulundu.
20.03.2022 Gündem
Salon hokeyine damga vurdular
Salon hokeyine damga vurdular İzmir’in ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen Kadınlar Salon Hokeyi 1. Lig’de, yenilmeden şampiyon olmayı başaran Dokuz Eylül Üniversitesi kenti gururlandırdı. DEÜ, nisan ayındaki Süper Lig’de boy gösterecek
1.02.2022 Ege
Cyle Larin'den transfer açıklaması: 'Sadece bu sezona odaklandım'
Cyle Larin'den transfer açıklaması: 'Sadece bu sezona odaklandım' Beşiktaşlı Cyle Larin Guardian'a röportaj vererek geceği ve Dünya Kupası hayaliyle ilgili konuştu.
27.01.2022 Beşiktaş
Son dakika haberi - Takım finale çıkınca çıplak fotoğraf paylaştı! Ortalık karıştı...
Son dakika haberi - Takım finale çıkınca çıplak fotoğraf paylaştı! Ortalık karıştı... Rus hokey takımı Salavat Yulayev Ufa'nın eski amigo kızı olan TV sunucusu Ulyana Trigubchak söz verdiği üzere Instagram'a koyduğu çıplak fotoğrafları kaldırıldı.
24.01.2022 Diğer
Son dakika... Putin savaş oyununu duyurup sahaya çıktı!
Son dakika... Putin savaş oyununu duyurup sahaya çıktı! Avrupa Birliği sınırında gövde gösterisine girişeceklerini açıklayan Rusya lideri Putin, en sevdiği müttefiki Lukaşenko ile St. Peterburg'da buz hokeyi oynadı.
30.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Hokey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.