Hande Erçel Kimdir

Hande Erçel Kimdir

Hande Erçel (d. 24 Kasım 1993, Bandırma), Türk oyuncu ve model. Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Burak Deniz'in karşısında Hayat Uzun rolüyle tanınmaktadır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Geleneksel Türk Sanatları Bölümünde okumaya devam etmektedir. 2012'de Azerbaycan'da yapılan güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin Yılmaz Mertoğlu karakterini canlandırmıştır. Haziran 2016'da Aşk Laftan Anlamaz dizisinde canlandırdığı Hayat Uzun Sarsılmaz karakteriyle ekranlara geri döndü.

Hande Erçel Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.507 hande erçel kimdir haberi bulunmuştur.
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber Oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, yaklaşık 1,5 yıldır tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastalığı atlattığı yönünde haberler çıkan Aylin Mavi hakkında babası Caner Yıldırım'dan müjdeli paylaşım geldi. Hande Erçel'de duygulandıran paylaşıma kayıtsız kalamadı.
22.03.2024 Magazin
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber
Zor günler geride kaldı! Hande Erçel'in yeğeninden sevindirici haber Oyuncu Hande Erçel'in yeğeni Aylin Mavi, yaklaşık 1,5 yıldır tedavi görüyordu. Geçtiğimiz aylarda hastalığı atlattığı yönünde haberler çıkan Aylin Mavi hakkında babası Caner Yıldırım'dan müjdeli paylaşım geldi. Hande Erçel'de duygulandıran paylaşıma kayıtsız kalamadı.
23.03.2024 Cadde
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama
'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilmişti! Hande Erçel'den açıklama Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menajerlik ofisinden çıkarken kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili konuştu.
20.03.2024 Cadde
‘Oyuncu bırakmam’
‘Oyuncu bırakmam’ Hande Erçel, cemiyet hayatına gelin gittikten sonra oyunculuğu bırakacağı iddialarına son noktayı koydu.
20.03.2024 Cadde
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! 'Kendisi güzel ama kıyafeti kötü'
Hande Erçel, Hindistan'da onur konuğu oldu! 'Kendisi güzel ama kıyafeti kötü' Şu sıralar Hakan Sabancı ile ilişkisiyle gündemde olan Hande Erçel, Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen 'FICCI Frames'e onur konuğu olarak katıldı. Kapanış panelinde konuşmacı olarak yer alan güzel oyuncu, konferansta giydiği kıyafetle çok konuşuldu.
8.03.2024 Cadde
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı!
Hande Erçel gazetecileri görünce Hakan Sabancı'nın arkasına saklandı! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Erçel ile Sabancı, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Güzel oyuncu, gazetecilerin kapıda olduğunu öğrenince çareyi sevgilisinin arkasına saklanmakta buldu.
3.03.2024 Cadde
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi
Okulu karıştıran fotoğraf! Hande Erçel, rektör Handan İnci ile poz verdi Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Geçtiğimiz aylarda üniversiteye geri dönme kararı alan Erçel, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile bir araya geldi. İnci'nin Erçel'den övgüyle söz ederek yayınladığı kareler, diğer öğrencilerden tepki çekti.
23.02.2024 Cadde
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti
Hande Erçel spor salonundan paylaştı! Fit haliyle dikkat çekti Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Cadde
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler
Hande Erçel ile Hakan Sabancı'nın bitmeyen tatili! Şimdi de Mauritius'a gittiler Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. 15 ayda 12 ülke gezen ünlü çift, son olarak rotalarını Mauritius'a çevirdi. Erçel'in tatil fotoğraflarına, kısa sürede 1 milyon beğeni ve binlerce yorum geldi.
17.02.2024 Cadde
Bali’de ayak bastı parası
Bali’de ayak bastı parası Endonezya’nın turistik adası Bali’de artık turistlerden 10 dolar (308 TL) giriş vergisi alınacak.
15.02.2024 Dünya
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta'
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta' Başak Dizer sosyal medya hesabından eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgililer gününü kutladı. 2016 yılında dünyaevine giren çiftin çocukları Kurt Efe'yle olan paylaşımı da hayranları tarafından çok sevildi.
14.02.2024 Cadde
Hande Erçel Kural bozdu! Hakan Sabancı ile karelerini paylaştı
Hande Erçel Kural bozdu! Hakan Sabancı ile karelerini paylaştı Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, Instagram hesabından sevgilisiyle çekilen pozlarını peş peşe paylaştı. Sabancı'nın hem doğum gününü, hem de sevgililer gününü kutlayan güzel oyuncu, sosyal medyanın gündemine oturdu.
15.02.2024 Cadde
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı
Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı'yı koluna taktı, soluğu doğum gününde aldı Şu sıralar Hakan Sabancı'yla birlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı. Şu sıralar Hakan Sabancı'yla brlikte olan Hande Erçel, oyuncu arkadaşı Begüm Akkaya'nın doğum gününe katıldı.
12.02.2024 Cadde
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı!
Ünlü isimler asrın felaketinde hayatını kaybedenleri andı! Türkiye tam bir yıl önce asrın felaketini yaşadı. Güneydoğu'nun 11 kenti, 7.7 ve 7.6'lık iki depremle yerle bir oldu. Sanat ve eğlence dünyasının birbirinden ünlü isimleri, tüm ülkeyi yasa boğan depremlerin yıl dönümünde büyük üzüntülerini paylaştı.
6.02.2024 Cadde
Hande Erçel, İngiltere'den paylaştı! Tarzının bedeli dudak uçuklattı
Hande Erçel, İngiltere'den paylaştı! Tarzının bedeli dudak uçuklattı Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sosyal medya hesabından İngiltere'de çekilen pozlarını paylaştı. Ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelerle 1 milyondan fazla beğeniye ulaşırken; tarzının bedeli de ortaya çıktı.
5.02.2024 Cadde
Hande Erçel röportaj vermek istemedi: Ne konuşayım ki?
Hande Erçel röportaj vermek istemedi: Ne konuşayım ki? Ünlü oyuncular Bige Önal ve Hande Erçel geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Önal'ın yeni yaşını kutlamak için bir araya gelen ikiliden Erçel, bu seferlik röportaj vermek istemeyerek "Konuşacak bir şey kalmadı" dedi.
2.02.2024 Cadde
Hande Erçel trafiği! Röportajı yarıda kesmek zorunda kaldı
Hande Erçel trafiği! Röportajı yarıda kesmek zorunda kaldı Şimdilerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşurken trafiği sıkıştıran ünlü isim, röportajı yarıda bırakmak zorunda kaldı.
31.01.2024 Cadde
Şarkıcı Alişan konser yolunda rahatsızlandı! 'Ameliyat olur olmaz geleceğim'
Şarkıcı Alişan konser yolunda rahatsızlandı! 'Ameliyat olur olmaz geleceğim' Şarkıcı Alişan, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda rahatsızlanınca; Bursa'da özel bir hastanede tedavi altına alındı. Alişan, ameliyat olacağını belirtti.
28.01.2024 Cadde
Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama
Oyunculuğu bıraktı mı? Hande Erçel'den açıklama Burak Deniz ile başrolü paylaştığı dizi erken final yapan ve yapımdaki performansıyla eleştiri oklarının hedefi olan Hande Erçel'in, oyunculuğu bıraktığı iddia edilmişti. Akatlar'da kameralara yansıyan ünlü isim, merak edilen soruyu cevapladı. Erçel'in kızıla boyadığı saçlarını tekrar eski rengine döndürmesi de dikkat çekti.
28.01.2024 Cadde
Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti?
Hülya Duyar anlattı! Hande Erçel ve Meryem Uzerli'yi nasıl keşfetti? Oyuncu Hülya Duyar, katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şimdilerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hande Erçel'in ilk oyunculuk günlerini anlatan Duyar'ın, bir diğer meslektaşı Meryem Uzerli'yi de sektöre kazandıran kişi olduğu ortaya çıktı.
25.01.2024 Cadde
Bambaşka Biri final mi yapıyor? Bambaşka Biri neden bitiyor?
Bambaşka Biri final mi yapıyor? Bambaşka Biri neden bitiyor? Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı Bambaşka Biri dizisi 16. bölümle ekrana veda ediyor. Dizide savcı Leyla ile gazeteci Kenan'ın hikayesi anlatılıyor. Dizi takipçileri ise ''Bambaşka Biri neden finla yapıyor?'' sorusuna yanıt arıyor.
13.01.2024 Bilgi Rehberi
Hakan Sabancı ile evlenecek mi? Hande Erçel'den açıklama
Hakan Sabancı ile evlenecek mi? Hande Erçel'den açıklama Bir yıldır aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel ile Ömer Sabancı ve Arzu Sabancı'nın oğulları Hakan Sabancı'nın bu yaz evleneceği iddia edilmişti. Bali tatili dönüşü havalimanında görüntülenen ikilinin gazetecilerin soruları karşısında gerilmesi çok konuşulmuştu. Erçel, son olarak tüm merak edilen konular hakkında Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Ali Eyüboğlu'nun sunduğu 'Aramızda Kalmasın' programına özel röportaj verdi.
12.01.2024 Cadde
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!'
'Senin kızın olmayı çok seviyorum pudra kokulum!' Oyuncu Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel, uzun süre mücadele ettiği kanser hastalığına 2019 yılında yenilmişti. Annesine olan özlemini her fırsatta dile getiren ünlü isim, sevgilisi Hakan Sabancı ile çıktığı Bali tatilinde duygu yüklü bir paylaşım yaptı.
11.01.2024 Cadde
Hande Erçel'den Bali pozları
Hande Erçel'den Bali pozları Bir yıldır iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, sevgilisi ile Bali'ye tatile gitmişti. Bali pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Erçel'e, beğeni ve yorum yağdı.
9.01.2024 Cadde
Hande Erçel ve Hakan Sabancı Bali tatilinden döndü! Havaalanında görüntülenen çift çok sinirlendi! Evlilik sorusuna Hakan Sabancı'dan şok yanıt
Hande Erçel ve Hakan Sabancı Bali tatilinden döndü! Havaalanında görüntülenen çift çok sinirlendi! Evlilik sorusuna Hakan Sabancı'dan şok yanıt Aşklarıyla her gün gündem olan iş insanı Hakan Sabancı ve ünlü oyuncu Hande Erçel Bali tatili dönüşü kameralara yakalanınca çok kızdı. Oyuncu Hande Erçel'in sinirli, tepkili cevapları ise gözden kaçmadı. Evlilik sorusuna da Hakan Sabancı yanıt verdi.
8.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Hande Erçel Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.