Halka

Halka

Son dakika halka haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan halka gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan halka haber sayfamızda...

Halka

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32.171 halka haberi bulunmuştur.
Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım işlem tarihi...
Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım işlem tarihi... Halka arz takviminde yer alan Rönesans Gayrimenkul Yatırım şirketinin talep toplama süreci sonlandı ve gözler borsada işlem tarihinde. Şirtketin halka arz büyüklüğü 4.503.255.750 TL ve halka açıklık oranı %10,08 oldu. Peki, Rönesans Gayrimenkul borsa işlem tarihi ne zaman?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi
Yunanistan’da havlu hareketinin zaferi Yunanistan’da geçen yaz halk, özel işletmelerin sahilleri işgal edip, plajlara girişte yüksek ücret istemeleri üzerine “havlu hareketi” başlatmıştı.
22.04.2024 Dünya
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024: Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
21.04.2024 Gündem
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı
Beykoz'da anneler Filistin’de öldürülen çocuklar için sahile elbise ve oyuncak bıraktı Beykozlu anneler Filistin’de İsrail askerleri tarafından öldürülen çocuklara dikkat çekmek amacıyla Sahil Yoluna 5 bin çocuk elbisesi ve oyuncak bıraktı.
21.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma
Erdoğan'ın Irak ziyaretiyle ilgili Bakan Fidan'dan açıklama! Irak ile 20'den fazla anlaşma Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yarınki Irak ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Dünya
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı!
MHP'den CHP ve DEM açıklaması: İlk icraatları bizleri şaşırtmadı! MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz yaptığı açıklamada “CHP’nin ‘Kent Uzlaşısı’ adı altında ittifak yaptığı DEM’li belediyelerin ilk icraatları bizleri şaşırtmamıştır” şeklinde konuştu.
21.04.2024 Gündem
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Haberler
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor"
"Sera ürünlerinde fiyatlar düşüyor" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Sebze seracılığının yoğun olarak yapıldığı Antalya ve Mersin illerinde bulunan Ziraat Odalarımızdan alınan bilgilere göre, bayram sonrasında örtü altı sebze ürünlerinde önemli fiyat düşüşleri görülüyor" dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni
Sivas'ta ekmek savaşları! Fiyat 2 TL'ye düştü, işte nedeni Sivas’ta bir firma diğer firmalara tepki olması amacıyla ekmeğin fiyatını 2 liraya kadar düşürdü.
20.04.2024 Ekonomi
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı
CHP'li Yücel: Emeklilerimiz üvey evlat muamelesi görmekten bıktı CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, "Her şeye para var, emekliye gelince para yok. Emeklilerimiz bu ülkede üvey evlat muamelesi görmekten bıktı usandı, sandıkta da tepkisini gösterdi, anlamak istemeyen, mesajı almayan AKP iktidarıdır. AKP iktidarı yerel seçimlerde halktan sarı kart gördü ama yetmemiş; illa kırmızı kart gösterin diye bekliyorlar" dedi.
19.04.2024 Gündem
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor!
YENİ HALKA ARZ TAKVİMİ GÜNCEL 📍 Halka arz olan şirketler! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Rönesans Gayrimenkul halka arz oluyor! Halka arz tarihleri, yatırımcılar ve yatırım yapacaklar tarafından yakından takip ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ardından birbirinden farklı sektörde faaliyet gösteren şirketler halka arz oluyor. Peki, bu hafta yeni halka arz var mı?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!'
'40 yıldır dökülen çöplerden şehrin girişinde dağ oluşmuş!' Engin Altan Düzyatan, doğal kaynakların hızlı tüketimi ve plastik kullanımının aşırı yaygınlaştırılmasına tepki çekmek amacıyla 'Sen de Fark Et' isimli bir belgesel çekti. Tanıtım toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelen oyuncu, belgeselin hazırlık ve çekim aşamasında ilginç bir görüntüyle karşılaştığını dile getirdi.
18.04.2024 Cadde
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı
TALEP TOPLAMA TARİHLERİ | RÖNESANS GAYRİMENKUL halka arz oluyor! Rönesans Gayrimenkul hisse fiyatı nedir, borsa kodu ne? İşte dağıtılacak lot sayısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş halka arzı başladı. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'dan onay alan şirket için yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar şirket hakkında ve halka arza ilişkin bilgileri sorgulamaya başladı. Borsa İstanbul'da RGYAS kodu ile yer alan Rönesans Gayrimenkul 2023 finansal tablosunda brüt kar rakamını 3.1 milyar TL olarak duyurdu. Halka arz fonunun kullanım yeri olarak % 60, 65 finansal borç geri ödemesi olarak açıklandı. İşte Rönesans Gayrimenkul Halka arzına ilişkin merak edilenler...
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Borsada Rönesans dönemi başlayacak
Borsada Rönesans dönemi başlayacak Portföyündeki iddialı AVM’lerle, borsadaki GYO rekabetine renk katmayı hedefleyen Rönesans Gayrimenkul Yatırım (RGY), hızlı büyümeye oynayacak.
17.04.2024 Ekonomi
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Haberler
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Haberler
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı
KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği KEMANKEŞ 2 Mini Akıllı Seyir Füzesi'nin test süreci başladı.
16.04.2024 Ekonomi
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir
Naci Görür: İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür; "İstanbul çok büyük bir afetle karşılaşabilir. Zaman, İstanbul'u depreme hazırlama zamanıdır. Bütün gücümüzle; hükümetle, yerel yönetimle, bilim dünyasıyla; İstanbul'u, Marmara Bölgesi'ni deprem dirençli hale getirmek yolunda gayret sarf etmeliyiz. Depremi hemen bekliyoruz, hemen işe başlamak lazım" dedi.
16.04.2024 Gündem
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller
Elektrikli araçlara talep yağıyor: 150 TL'ye 350 km menzil! İşte piyasada en çok talep gören modeller Elektrikli araçlar Türkiye’de her geçen sürede daha da yaygınlaşmaya devam ediyor. Bu satış rakamlarına da yansıyor. Elektrikli araç satışları bu yılın ocak-mart döneminde geçen senenin aynı dönemine göre 3,5 kat artış gösterdi. Peki piyasada fiyatı en düşük elektrikli araçlar hangileri? En çok tercih edilen modeller neler? Şu anda ortalama bir araç ne kadar sürede şarj oluyor? Şarj süreleri daha da kısalır mı? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu
Yeşil dönüşüm için 100. Yıl Bonosu İş Bankası’nnı yeşil dönüşümün finansmanına katkı sağlamaya yönelik çabalarının yansıması olan “100. Yıl Bonosu”nun halka arzı yapılacak. Yatırımcılar ilk kez İşCep aracılığıyla da talepte bulunabilecek.
16.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz"
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz" Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Baykar'ın resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon
Bakan Yerlikaya açıkladı: 74 ilde yeni operasyon İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 74 ilde düzenlenen Mercek 17 operasyonlarında 869 şüpheli hakkında işlem yapıldığını belirtti.
15.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Halka ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.