Hadi

Hadi

Son dakika hadi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hadi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hadi haber sayfamızda...

Hadi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.531 hadi haberi bulunmuştur.
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?'
Bade İşçil'den 'aşk' yanıtı! 'Sarı sayfalara ilan mı vereyim?' Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı'nda objektiflere takıldı. İş insanı Malkoç Sulap ile 2013-2016 yılları arasında evli kalan ve bu ilişkiden Azur adında bir oğlu olan güzel oyuncu, özel hayatıyla ilgili soruya yanıt verdi.
28.03.2024 Cadde
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler
CHP lideri Özel'den Sarıyer mitinginde tepki çeken sözler CHP Lideri Özgür Özel, Sarıyer'de yeniden aday gösterilmeyen ve daha sonra bağımsız aday olan Şükrü Genç'e "adaylıktan çekil" çağrısında bulundu. Öte yandan Özel'in mitingde kullandığı "Tayyip Bey çağırınca oraya dizilen, kot üstüne perdelik kumaştan kefen çeken zibidiler değil, dedesi Çanakkale'de kefensiz yatanlar kurtarır bu memleketi" ifadeleri tepki çekti.
27.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza'
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza' Beylikdüzü'nde Banu Parlak'a ait 'Drago' isimli köpek komşusu Kılıç ailesine ait 'Leo' isimli köpeğe saldırdı. Leo, ağır yaralı olarak kaldırıldığı veteriner kliniğinde öldü. Saldırı sonucu köpeği ölen Kılıç ailesi, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Leo ise yaşadığı evin ön bahçesindeki en sevdiği yerde toprağa verildi.
26.03.2024 Gündem
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi'
'Türkan Şoray Kanunları' nasıl bitti? 'O sahneler kavga dövüş çekildi' Yeşilçam'a damga vuran Türkan Şoray, başrolde Kadir İnanır'ın yer aldığı ve Müjde Ar'a şöhreti getiren 'Ah Güzel İstanbul'u neden reddettiğini anlatırken, eski eşi Cihan Ünal'la kamera karşısına geçtiği 'Mine' filmine dair itiraflarıyla adından söz ettirdi. Usta sanatçı, kamuoyunda 'Türkan Şoray Kanunları' olarak bilinen meşhur kuralların nasıl başladığını ve bittiğini de paylaştı.
26.03.2024 Cadde
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız
Ekrem İmamoğlu: Yeni projelerle 20 bin konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Kırlangıç Evler 1. Etap Anahtar Teslim Töreni'nde konuşma yaptı. İmamoğlu, "Yeni projelerle 20 bin sosyal konutu İstanbul halkının hizmetine sunacağız. 10 bin konutu yenileme sözü vermiştik. 12 bin konut teslim ediyoruz yani biz 2019'da verdiğimiz sözün 2 bin daha üstünde iş başardık." dedi. İmamoğlu, " 302 hak sahibi, 523 konut, 15 dükkan olmak üzere, 538 bağımsız birimden oluşan Kırlangıç Evler'de hak sahipleri, gördüğünüz gibi pırlanta gibi dayanıklı evlerine kavuştular. Ne mutlu bana. Üstelik ne olacak? Değerli hak sahipleri, buradaki borçlanma tutarlarını, evlerine oturduktan sonra 36 ayda, yüzde sıfır faizle KİPTAŞ'a ödeyecek. Bakın bu, gerçek kentsel dönüşüm örneğidir." diye konuştu.
24.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var'
Bakan Özhaseki'den deprem açıklaması! '500'e yakın kırılmamış fay hattı var' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Hiç kimse bu ülkede bizimki 3'ncü derece, bizimki 4'ncü derece bir şey olmaz falan gibi bir hisse kapılmasın. Şu anda 500'e yakın kırılmamış fay hattı var ülkemizde. Bundan ibret almak lazım. Ders çıkarmak lazım." açıklamasında bulundu.
22.03.2024 Gündem
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz!
Erkan Öncel: Transfer tahtasını açmayı planlıyoruz! Bursaspor Genel Sekreteri Erkan Öncel, yeşil-beyazlılarda transfer tahtasını açmak için gereken tutarı açıkladı.
21.03.2024 2.Lig
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı
Dünya onlara yavaş geliyor: X2 hız kuşağı Sosyal medyada her videoyu x2 hızla izleyen öğrencilerin derslere odaklanma süresi düşüyor. ‘Keşke öğretmenim de x2 hızda anlatsaydı’ diyen öğrenciler bile var.
21.03.2024 Gündem
Vahşetin perde arkası: Telefonu kapatıp, normal hayatıma devam ettim
Vahşetin perde arkası: Telefonu kapatıp, normal hayatıma devam ettim Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2024 Haberler
Vahşetin perde arkası: Telefonu kapatıp, normal hayatıma devam ettim
Vahşetin perde arkası: Telefonu kapatıp, normal hayatıma devam ettim Zonguldak'ta iç mimar Bartu Can'ın (32) öldürülmesine ilişkin soruşturmada gözaltına alınıp, pişmanlık duyarak cinayeti Kenan Alagöz’ün (59) işlediğini itiraf eden M.Ö.'nün (48), savcılık ifadesi ortaya çıktı.
20.03.2024 Gündem
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu
Meral Akşener: Bizim partimiz sizin sesinizi duyurmak için kuruldu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Trabzon'a seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Gündem
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz”
“Dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” Podcast dizisi “Misafir Odası”nda orta sınıf bir ailenin kızı Umay’a hayat veren Aslı İnandık, “Dört senedir terapiye gidiyorum ve hep dönüp dönüp aileyi kazıyoruz” diyor.
16.03.2024 Pazar
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor
Fatih Erbakan: Yeniden Refah ahlaklı belediyecilik şiarıyla seçimlere giriyor Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Milletten oy alamıyor, nereye gitse emekli, memur, işçi, çiftçi tepki gösteriyor. Nereye gitse Gazze'yi soruyorlar. 'İsrail ile neden ticarete devam ediyorsunuz' diyorlar. Bu tabloyu manzarayı görüyor. Anketlere bakıyor. Oylar kartopu gibi eriyor. Gelmiş Yeniden Refah adayını geri çekecekmiş de bize destek olacakmış. Ne münasebet. Herkes çalışacak, herkes millete kendisini anlatacak, hizmet yarışına girecek ve milletimiz özgür iradesiyle kimi istiyorsa onu seçecek" dedi.
16.03.2024 Gündem
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!'
'Yüz filtresi yaptığımda yapay zekaya dönüşüyorum!' 'Okyanus' adlı single'ını 2016'da yayınlayan Derya Uluğ, Temmuz 2023'te kariyerinin ilk albümü 'Nefes'i müzikseverlerle buluşturdu. Müzik kariyerinin dışında sosyal medya paylaşımlaruyla da adından söz ettiren şarkıcı, "En çok kullandığın filtre nedir?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.
16.03.2024 Cadde
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği'
'Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği' Bakan Özhaseki, “Son 5 senedir yeni bir belediyecilik anlayışı çıktı, o da algı belediyeciliği. Yapmadığı halde yapmış gibi göstermek, birilerinin emeğinin üstüne yatmak veyahut da sosyal medyacılara trilyonlar verip ‘Beni parlatın ben çok büyük bir adamım, buralara sığmıyorum. Belediye başkanlığı ne ki? Bana küçük geliyor demek’ Ne yazık ki bu dönemde bu başladı” dedi.
16.03.2024 Gündem
'Eğitime destek olacak başkan seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz'
'Eğitime destek olacak başkan seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz' Bakan Tekin, "Eğitim öğretim süreçlerine destek olabilecek ve bu sorunları çözebilecek bir başkanı seçerseniz çocuğunuzun geleceğinizi kurtarmış olursunuz" şeklinde konuştu.
15.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu belirterek, "Şu anda bile hareketli 500’e yakın fay hattı var. Nerede, ne zaman, hangisinin kırılacağını bilme ihtimalimiz yok" dedi.
13.03.2024 Ekonomi
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz
CHP lideri Özgür Özel: Gençlerle yola çıkıyoruz CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO), İzmir Ticaret Borsası (İTB) iş birliği ile düzenlenen 'İzmir İş Dünyası Buluşması'na katıldı. Toplantıya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ve İlçe Belediye başkan ile adayları katıldı.
12.03.2024 Gündem
71 yaşındaki eşini öldürdü, pencereden etrafı izledi
71 yaşındaki eşini öldürdü, pencereden etrafı izledi Adıyaman’da, 71 yaşındaki eşini bıçaklayarak öldüren şahıs, adliyeye sevk edilirken, yeni detaylar da ortaya çıktı.
12.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Gereken desteği mutlak suretle vereceğiz
Bakan Yumaklı: Gereken desteği mutlak suretle vereceğiz Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra dağılan 6’lı masayı işaret ederek, “14 ve 28 Mayıs’tan sonra o menfaatleri ortadan kalktığında nasıl çil yavrusu gibi dağıldıklarını gördük” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim!
İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan tepkisi: Aynı şeyi Trabzon'da yapsın görelim! Fenerbahçe konuk ettiği Pendikspor'u 4-1 yenerek nefes kesen şampiyonluk yarışında haftayı kayıpsız kapadı. 14 sarı kart ve 3 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Hakem Kadir Sağlam ve VAR Alper Çetin'in kararları tartışmaları beraberinde getirdi. Kırmızı kart gören teknik direktör İbrahim Üzülmez, Mert Hakan'ın hareketine ve teknik direktör İsmail Kartal'ın açıklamalarına tepki gösterdi.
11.03.2024 Pendikspor

Benzer Haber Etiketleri

Hadi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.