Gs Maçı Hangi Kanalda

Gs Maçı Hangi Kanalda

Son dakika gs maçı hangi kanalda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gs maçı hangi kanalda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gs maçı hangi kanalda haber sayfamızda...

Gs Maçı Hangi Kanalda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 147 gs maçı hangi kanalda haberi bulunmuştur.
GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak?
GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray-Kasımpaşa maçı için geri sayılıyor. Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Taraftalar ise Galatasaray maçının saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlar. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS maçı hangi kanalda yayınlanacak?
2.11.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY MAÇI SONUCU⚽ Galatasaray Bayern Münih maçı kaç kaç bitti?
GALATASARAY MAÇI SONUCU⚽ Galatasaray Bayern Münih maçı kaç kaç bitti? Galatasaray Bayern Münih maçı nefes kesti. Şampiyonlar Ligi A Grubunda yer alan temsilcimiz Galatasaray, Bayern Münih ile karşılaştı. Grupta ikinci sırada yer alan GS, Bayern Münih maçında 3 puan ile ayrılma isteği ile yeşil sahaya çıktı. Taraftalar ise GS maçının detayları merak ediliyor. Peki Galatasaray Bayern Münih maçı kaç kaç bitti?
24.10.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI ertelendi mi? ⚽ GS BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli yasta Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenecek mi?
GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI ertelendi mi? ⚽ GS BJK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Milli yasta Galatasaray Beşiktaş derbisi ertelenecek mi? Galatasaray Beşiktaş maçı taraftalar tarafından merak ediliyor. Gazze'de hastaneye yapılan saldırıda 500 kişi yaşamını yitirdi. Türkiye'de 3 gün milli yas ilan edildi. Milli yas sonrasında ise Galatasaray Beşiktaş derbisinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. Taraftalar GS BJK maçının gününü, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlar. Peki milli yasta Galatasaray Beşiktaş maçı ertelendi mi? Galatasaray Beşiktaş derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?
19.10.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray-Zalgiris Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı skoru!
Galatasaray-Zalgiris Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı skoru! Galatasaray, Litvanya temsilcisi Zalgiris ile 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında Rams Stadyumu'nda taraftarı önünde Zalgiris'i konuk etti. Temsilcimiz Zalgiris engelini aşıp adını bir üst tura yazdırmak istiyordu. Galatasaray, Zalgiris'i elemesi durumunda Olimpija Ljubljana ile eşleşiyor. İşte Galatasaray maçı sonucu...
2.08.2023 Bilgi Rehberi
Galatasaray - Altay: 2-2
Galatasaray - Altay: 2-2 Spor Toto Süper Lig'in 15'inci haftasında Galatasaray ile Altay karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Galatasaray'ın Süper Lig'deki galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.
4.12.2021 Galatasaray
Galatasaray - Göztepe: 2-1
Galatasaray - Göztepe: 2-1 Süper Lig'in yedinci haftasında Galatasaray, Göztepe'yi konuk etti. Karşılaşma sarı-kırmızılıların 2-1'lik galibiyetiyle tamamlandı. Galatasaray punaını 11'e yükseltti. Galatasaray, Süper Lig'de 4 hafta sonra galip geldi.
26.09.2021 Galatasaray
Galatasaray - St. Johnstone: 1-1
Galatasaray - St. Johnstone: 1-1 UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Galatasaray, St. Johnstone ile mücadele etti. Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanan müsabaka 1-1 eşitlikle sona erdi. Maçta Galatasaray'da Muslera kırmız kart gördü.
5.08.2021 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor - Galatasaray: 0-2
Trabzonspor - Galatasaray: 0-2 Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Ligdeki son 7 karşılaşmada mağlubiyet yaşamayan Trabzonspor, Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Galatasaray bu sonuçla liderlik koltuğuna oturdu.
26.12.2020 Galatasaray
Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?
Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, play-off turu maçında güçlü İskoç ekibi Rangers ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. İskoçya'nın Glasgow kentinde tek maç üzerinden oynanacak zorlu maçı kazanan takım adını UEFA Avrupa Ligi gruplarına yazdıracak. Peki Rangers Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.10.2020 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda yayınlanacak? İlk 11...
Galatasaray Hajduk Split maçı saat kaçta ne zaman? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda yayınlanacak? İlk 11... Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Hırvatistan ekibi Hajduk Split'i konuk edeceği karşılaşma için heyecan dorukta. Cimbom, sahasında Hırvat ekibi Hajduk Split'i ağırlıyor. Maçın hakemi, saati, yayıncı kuruluşu ve muhtemel Galatasaray 11'i ile ilgili bilgileri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar...
23.09.2020 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda izlenecek? İlk 11...
Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta yayınlanacak? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda izlenecek? İlk 11... UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan Galatasaray Hajduk Split maçıyla devam ediyor. 3. tur ön eleme maçında temsilcimiz Galatasaray, Perşembe günü sahasında Hırvat ekibi Hajduk Split'i konuk edecek. 2. turda Azerbaycan temcilsicisi Neftçi Bakü'yü 3-1 yenerek adını bir üst tura yazdıran Cimbom, bu turu da geçerek play-offlara kalmak istiyor. Şimdiye kadar lig ve Avrupa'da oynadığı 3 maçı da kazanmayı başaran Galatasaray'da muhtemel 11 de belli oldu...
21.09.2020 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda izlenecek?
Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? UEFA Avrupa Ligi GS maçı hangi kanalda izlenecek? UEFA Avrupa Ligi 2. turu ön eleme maçında Neftçi Bakü'yü saf dışı bırakan Galatasaray, bu kez Hajduk Split ile eşleşti. Turnuvadaki temsilcilerimizden Galatasaray, 3. ön eleme turunda sahasında Hajduk Split'i konuk ediyor. Tek maç üzerinden oynanacak zorlu mücadele öncesi merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Galatasaray Hajduk Split maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
17.09.2020 Cadde
Neftçi Bakü Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Neftçi GS maçı şifresiz canlı izleniyor mu?
Neftçi Bakü Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Neftçi GS maçı şifresiz canlı izleniyor mu? Neftçi Bakü Galatasaray maçı başladı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray, deplasmanda Neftçi Bakü ile karşılaşıyor. Peki Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanacak zorlu mücadelede hangi kanalda canlı olarak yayınlanıyor?
17.09.2020 UEFA Avrupa Ligi
Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Konya GS maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Konyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Konya GS maçı hangi kanalda yayınlanacak? Konyaspor Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'de 26 Ocak Pazar gününün kapanış mücadelesine sahne olacak maçla ilgili her iki takımın taraftarları da arayışlarını sürdürüyor. Peki Konyaspor Galatasaray maçı yarın saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte Aykut Kocaman ve Fatih Terim arasında zorlu bir randevuya daha sahne olacak Konyaspor Galatasaray maçıyla ilgili tüm detaylar...
1.07.2020 Süper Lig
PSG Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
PSG Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon A Grubu'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray, gruptaki 6. ve son maçında Fransız devi Paris Saint Germain'le kozlarını paylaşamaya hazırlanıyor. Kazanması ya da berabere kalması halinde Avrupa Ligi'ne katılma ihtimali bulunan Cimbom'da moraller yerinde. Peki PSG Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi?
Galatasaray Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi? Galatasaray Club Brugge maçı için geri sayım başladı. Bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Galatasaray, A Grubu 5. maçında Belçika ekibi Club Brugge ile kozlarını paylaşacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen zorlu maç öncesi sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid-Galatasaray: 6-0
Real Madrid-Galatasaray: 6-0 Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda temsilcimiz Galatasaray deplasmanda Real Madrid'e 6-0 mağlup oldu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi
Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Devler liginde bu yıl ülkemizi temsil eden Galatasaray, A Grubu'ndaki 4. maçında Real Madrid deplasmanına çıkıyor. İstanbul'da oynanan ilk maçta rakibine 1-0 mağlup olan temsilcimiz, bu kez 3 puanı kazanan taraf olmak istiyor. Peki Real Madrid Galatasaray ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray Real Madrid ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak?
Galatasaray Real Madrid ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz canlı yayınlanacak? Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan temsilcimiz Galatasaray, gruptaki 3. maçında İspanyol devi Real Madrid'i konuk etmeye hazırlanıyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen zorlu maç öncesi sarı kırmızılı taraftarların en çok merak ettiği soruların cevaplarını derledik. Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte bu soruların yanıtları ve muhtemel 11'ler...
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'in 5. haftasında son şampiyon Galatasaray, Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkıyor. Üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulan Cimbom, zorlu deplasmanda serisini sürdürmek isterken Yeni Malatyaspor ise geçtiğimiz haftaki Ankaragücü galibiyetini taçlandırmak istiyor. Peki merakla beklenen Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol
Club Brugge - Galatasaray: 0-0
Club Brugge - Galatasaray: 0-0 Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki temsilcimiz Galatasaray, Belçika deplasmanında Club Brugge'le golsüz berabere kaldı.
30.06.2020 Galatasaray
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi?
Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta? GS maçı hangi kanalda şifresiz mi? Club Brugge Galatasaray maçı için geri sayım başladı. Bu yıl ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray, A Grubu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge ile kozlarını paylaşacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen zorlu maç öncesi sarı kırmızılı taraftarlar Club Brugge Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi sorularının cevaplarını arıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...
1.07.2020 Futbol
Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 2019-2020 sezonu öncesi hazırlık maçlarını sürdüren Galatasaray, son maçında güçlü İtalyan ekibi Fiorentina ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. İtalyan temsilcisinin evinde oynanacak zorlu maç öncesi en çok merak edilen Fiorentina Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda sorularının cevaplarını bir araya getirdik...
1.07.2020 Futbol
Galatasaray - Panathinaikos: 2-1
Galatasaray - Panathinaikos: 2-1 Galatasaray, hazırlık maçında Yunanistan temsilcisi Panathinaikos'u 2-1 mağlup etti.
3.08.2019 Skorer
Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Süper Lig'de sezonun son haftası geldi çattı. Geçtiğimiz hafta evinde en yakın takipçisi Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, deplasmanda Sivasspor'a konuk oluyor. Peki büyük bir merakla beklenen Sivasspor Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gs Maçı Hangi Kanalda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.