Göynük

Göynük

Son dakika Göynük haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Göynük gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Göynük haber sayfamızda...

Göynük

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 göynük haberi bulunmuştur.
Bakan Yardımcısı Boyraz: Bolu Güney Çevre Yolu ile yıllık 205 milyon lira tasarruf edeceğiz
Bakan Yardımcısı Boyraz: Bolu Güney Çevre Yolu ile yıllık 205 milyon lira tasarruf edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Bolu Güney Çevre Yolu'nun açılışı ile ulaşımda tasarruf sağlanacağını belirterek, "Zamandan 167 milyon lira, akaryakıttan 38 milyon lira olmak üzere yıllık toplam 205 milyon lira tasarruf edeceğiz" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim
Mansur Yavaş: Bu projeyi gerçekleştireceğim ABB Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul'a özellikle Uzak Doğu'dan gelen turistleri Adapazarı üzerinden Beypazarı, Göynük, Mudurnu, Nallıhan, Beypazarı, Ayaş üzerinden Ankara'ya getirme projesi olduğunu söyledi.
1.03.2024 Gündem
İpek Yolu’na ‘süper hızlı trenli’ dönüş
İpek Yolu’na ‘süper hızlı trenli’ dönüş İstanbul- Ankara arasında yolculuk süresini 80 dakikaya indirecek Süper Hızlı Tren ile mesafeyi 70 kilometre kısaltacak yeni otoyol projelerinde, tarihi İpek Yolu güzergahına geri dönüldü.
18.02.2024 Ekonomi
2 gündür her yerde aranıyordu! Acı haber geldi
2 gündür her yerde aranıyordu! Acı haber geldi Bolu’nun Göynük ilçesinde 2 gündür yakınlarının haber alamadığı İlyas Aslan’ın Sünnet Gölü’nde cansız bedenine ulaşıldı.
10.02.2024 Gündem
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 2'si il 53 ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Buna göre, MHP Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara, Uşak Belediye Başkan Adayı Sezer Ateş oldu.
17.01.2024 Gündem
Ölüme terk edilmişti, cezası belli! 8 yerinden bıçaklayıp uçuruma attı
Ölüme terk edilmişti, cezası belli! 8 yerinden bıçaklayıp uçuruma attı Bolu'da, eşine sözlü tacizde bulunduğunu öne sürdüğü iş arkadaşı Özgür Durmuş'u (42) uçurumdan atıp, 8 yerinden bıçakla yaraladıktan sonra cep telefonu ve cüzdanını alarak ölüme terk eden Mustafa Ferit Bilen (42), ‘kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'yağma’ suçlarından 17,5 yıl hapse çarptırıldı.
11.01.2024 Gündem
Uçurumdan atılıp, 8 yerinden bıçaklanmıştı! '24 saat ölüme terk edildim'
Uçurumdan atılıp, 8 yerinden bıçaklanmıştı! '24 saat ölüme terk edildim' Bolu’da iş arkadaşı Özgür Durmuş'u (42) uçurumdan atıp, 8 yerinden bıçaklayan Mustafa Ferit Bilen (42), ilk duruşmada, aile şerefini koruduğunu söyleyip, Durmuş'un eşini rahatsız ettiğini öne sürdü. Şikayetçi Durmuş ise "24 saat boyunca uçurumun ortasında ölüme terk edildim" dedi.
21.12.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
Mevsimin ilk karı yüzleri güldürdü
Mevsimin ilk karı yüzleri güldürdü Türkiye, yağışların azlığı ve barajlarda su doluluk oranların düşmesi nedeniyle son yılların en kurak aylarını yaşarken, dün ve önceki gün Doğu, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de 15 ilde kar yağışı etkili oldu. 
18.11.2023 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok ilde başladı! İstanbul dahil yeni uyarı geldi
Son dakika... Meteoroloji'nin uyarıları sonrası kar yağışı birçok ilde başladı! İstanbul dahil yeni uyarı geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın ve Cumartesi günü için kar, sağanak ve fırtına uyarısında bulundu. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası sonrası Meteoroloji İstanbul için cumartesi gününü işaret etti. Sıcaklıklar ise Pazar gününden sonra düşüşe geçecek ve 4 derecelere kadar düşecek. İşte beklenen hava durumu raporu...
16.11.2023 Gündem
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol yapılacak
Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol yapılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasında yeni bir otoyol projesi için çalışıldığını söyledi.
31.10.2023 Ekonomi
Sakarya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Sakarya'da otomobil ile kamyonet kafa kafaya çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Sakarya'nın Taraklı ilçesinde, otomobil ile kamyonetin kafa kafaya çarpıştığı kazada baba- oğul yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.
20.10.2023 Gündem
Bolu'da korkutan orman yangını kontrol altında
Bolu'da korkutan orman yangını kontrol altında Bolu’nun Mudurnu ilçesi Dodurga köyü yaylasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hummalı çalışmasıyla kısmen kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgede çalışmaları sürüyor.
15.10.2023 Gündem
19 EYLÜL SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): Bugün deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı...
19 EYLÜL SON DEPREMLER LİSTESİ (güncel): Bugün deprem mi oldu, en son depremlere nereden bakılır? AFAD-Kandilli Rasathanesi son depremler takip ekranı... Son depremler listesi hakkındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz aylarda yaşanan depremler sonrasında en son olan depremlerle ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerle ilgili gelişmeleri paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 19 Eylül son depremler listesi...
19.09.2023 Bilgi Rehberi
Gençlere vergisiz cep telefonu! Ne zaman uygulamaya geçecek? sorusuna Bakan Uraloğlu’ndan cevap
Gençlere vergisiz cep telefonu! Ne zaman uygulamaya geçecek? sorusuna Bakan Uraloğlu’ndan cevap Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, canlı yayında vergisiz cep telefonu konusunda önemli açıklamalarda bulundu.
15.09.2023 Ekonomi
Bingöl 4.2 büyüklüğünde depremle sallandı! Prof. Dr. Görür'den flaş uyarı
Bingöl 4.2 büyüklüğünde depremle sallandı! Prof. Dr. Görür'den flaş uyarı Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD verileri paylaştı.
23.08.2023 Gündem
Bolu'da orman yangını! 26,5 saat sonra iyi haber
Bolu'da orman yangını! 26,5 saat sonra iyi haber Bolu'nun Göynük ilçesine bağlı Güneyçalıca köyünde, orman yangını, 26,5 saat sonra kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
4 ilde alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale
4 ilde alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale Yurdun birçok bölgesinde orman yangını çıktı. Bolu, Antalya, Bingöl ve Eskişehir'deki yangınları söndürme çalışmaları sürüyor.
16.08.2023 Haberler
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale
Son dakika: Bingöl'de alevlerle mücadele! Havadan ve karadan müdahale Yurdun birçok bölgesinde orman yangını çıktı. Bingöl'de yangınları söndürme çalışmaları sürerken Antalya'da 2 gündür ilerleyen alevlerin ardından Bolu'daki yangınlarda kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli, Bolu ve Eskişehir’de çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
16.08.2023 Gündem
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Peş peşe orman yangını haberleri! Ekiplerin müdahalesi sürüyor Antalya, Denizli ve Bolu’da çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor. Gelen son bilgilere göre Denizli'deki orman yangını kontrol altına alındı.
15.08.2023 Haberler
Bolu'da orman yangını! Alevlere müdahale ediliyor
Bolu'da orman yangını! Alevlere müdahale ediliyor Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın söndürme helikopteri ve arazözlerle alevlere müdahale sürüyor.
15.08.2023 Haberler
Bolu'da orman yangını! Alevlere müdahale ediliyor
Bolu'da orman yangını! Alevlere müdahale ediliyor Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın söndürme helikopteri ve arazözlerle alevlere müdahale sürüyor.
15.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Göynük ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.