Görevimiz Tehlike

Görevimiz Tehlike

Son dakika Görevimiz Tehlike haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Görevimiz Tehlike gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Görevimiz Tehlike haber sayfamızda...

Görevimiz Tehlike

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 384 görevimiz tehlike haberi bulunmuştur.
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu
'Hollywood'un en ünlü bebeği' artık 18 yaşında! Yıllardır görüşmediği babasıyla tüm bağları resmen koptu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Jack Reacher' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan bir oyuncu haline gelen ABD'li Tom Cruise, 'Dawson's Creek' dizisinin yıldızı Katie Holmes'ün kızı Suri Cruise, 18'inci yaşına bastı. Yakın çevresi, 10 yıldır Tom Cruise görüşmeyen genç kızın babasıyla ilgili ilişkisi hakkında konuştu. İşte detaylar...
20.04.2024 Cadde
Oscar'ı her seferinde başkasına kaptırmıştı! Tom Cruise'a ödül kazandırabilecek rol belli oldu
Oscar'ı her seferinde başkasına kaptırmıştı! Tom Cruise'a ödül kazandırabilecek rol belli oldu 'Görevimiz Tehlike', 'Top Gun' ve 'Son Samuray' gibi filmlerde yer alan ABD'li aktör Tom Cruise, daha önce üç kez En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dallarında Oscar'a aday olmuş ancak hiçbirini kazanamamıştı. Warner Bros. ile yaptığı yeni anlaşma kapsamında Leonardo DiCaprio'ya Oscar kazandıran yönetmen Alejandro G. Inarritu'nun yeni filminde yer alacak olan Cruise'un, sonunda Akademi'den zaferle dönebileceği konuşulmaya başlandı.
24.02.2024 Cadde
‘Görevimiz’ aşk
‘Görevimiz’ aşk “Görevimiz Tehlike” gibi aksiyon filmlerinin yıldızı Tom Cruise (61) şimdi aşkıyla gündemde.
19.02.2024 Dünya
Bu fotoğraf gerçek değil! Ünlü oyuncu kendini Photoshop'latmış
Bu fotoğraf gerçek değil! Ünlü oyuncu kendini Photoshop'latmış Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise'un, kendini yönetmen Ed Zwick, David Fincher ve yapımcı Cameron Crowe'un birlikte çekildiği fotoğrafa Photoshop'lattırdığı ortaya çıktı. Zwick, 2003 yapımı 'Son Samuray' filminin setinde gerçekleşen bu olayı, yıllar sonra anlattı.
17.02.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü! 'İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım'
Ünlü oyuncu ölümden dönmüştü! 'İyileşmemin bir numaralı sebebi kızım' İki kez Akademi Ödülü adaylığı kazanan Jeremy Renner, 2023'ün ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalan oyuncunun, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşan Renner, sosyal medya hesabından görenleri duygulandıran bir paylaşımda bulundu.
2.01.2024 Cadde
'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!'
'Tom Cruise neredeyse ölüyordu ve gülümsedi!' Adrenalin tutkusuyla bilinen ve filmlerinde dublör kullanmamayı tercih eden Tom Cruise'un 'Top Gun: Maverick' filmindeki rol arkadaşı Glen Powell (35), çekimler sırasında büyük bir tehlike yaşandığını itiraf etti. Powell, ünlü aktörün içinde bulunduğu uçakta meydana gelen mekanik sorunla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
1.12.2023 Cadde
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Ünlü oyuncunun son durumu
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Ünlü oyuncunun son durumu İki kez Akademi Ödülü adaylığı kazanan Jeremy Renner, 2023'ün ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalan oyuncunun, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Hareket kabiliyetini yeniden kazanan Renner, iyileşme sürecinin 10'uncu ayı için sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.
17.11.2023 Magazin
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Ünlü oyuncunun son durumu
Kar küreme aracının altında kalmıştı! Ünlü oyuncunun son durumu İki kez Akademi Ödülü adaylığı kazanan Jeremy Renner, 2023'ün ilk günlerinde kar kürerken bir kaza geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yedi tonluk kar küreme aracının altında kalan oyuncunun, 30'dan fazla kemiğinin kırıldığı ortaya çıkmıştı. Hareket kabiliyetini yeniden kazanan Renner, iyileşme sürecinin 10'uncu ayı için sosyal medyada duygusal bir yazı kaleme aldı.
18.11.2023 Cadde
Kar küreme aracıyla ölümden dönen Jeremy Renner: Yaşadığım için şükrediyorum!
Kar küreme aracıyla ölümden dönen Jeremy Renner: Yaşadığım için şükrediyorum! 'Ölümcül Tuzak' ve 'Hırsızlar Şehri' filmleriyle iki kez Akademi Ödülleri'nde Oscar'a aday gösterilen ABD'li oyuncu Jeremy Renner, korkunç bir kaza geçirmiş ve geçtiğimiz aylarda taburcu edilmişti. Renner, ocak ayında geçirdiği kaza sonrası yeni açıklamalarda bulundu.
26.10.2023 Cadde
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü!
Oyuncu Şebnem Dönmez'in acı günü! Şebnem Dönmez anne acısıyla sarsıldı. Ünlü oyuncu, iki aydır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesini kaybetti. Dönmez, dostları ve sevenlerin desteğiyle ayakta zor durdu.
18.10.2023 Cadde
Dave Evans İstanbul'da! Pazar günü pırlantacı açtırdı
Dave Evans İstanbul'da! Pazar günü pırlantacı açtırdı Yunanistan konseri öncesi Türkiye'ye tatile gelen dünyaca ünlü rock müzik grubu AC/DC'nin solisti Dave Evans, Nişantaşı'nda pazar günü kapalı olan pırlanta mağazasını açtırdı. Ayaküstü basın mensuplarıyla söyleşi yapan Dave Evans, Türkiye ve İstanbul'u övmelere doyamadı.
26.09.2023 Cadde
23 milyon turistle 21.7 milyar dolar gelir
23 milyon turistle 21.7 milyar dolar gelir Bakan Ersoy turizm gelirlerinin ilk 6 ayda geçen yıla göre yüzde 27 artışla 21.7 milyar dolar, ziyaretçi sayısının ise yüzde 17.5 artışla 22.9 milyon 945 bin olduğunu açıkladı.
1.08.2023 Ekonomi
Terör örgütüne 11 milyar TL'lik darbe! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı
Terör örgütüne 11 milyar TL'lik darbe! Bakan Yerlikaya görüntüleri paylaştı Terör örgütünün 11 milyar TL'lik yasa dışı gelir elde etmesi engellendi. Bakan Yerlikaya operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
31.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azeri Bakan Bayramov'u kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov'u kabul etti.
31.07.2023 Gündem
Kayseri'de 9 CHP'li Meclis üyesi istifa etti
Kayseri'de 9 CHP'li Meclis üyesi istifa etti Kayseri’de yapılan uygulamalardan rahatsız olduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partili 9 meclis üyesi, parti üyeliğinden istifa etti.
31.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy'dan 'Görevimiz Tehlike' açıklaması! Türkiye çekimleri iptal edildi mi?
Bakan Ersoy'dan 'Görevimiz Tehlike' açıklaması! Türkiye çekimleri iptal edildi mi? Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin devam filminin bir kısmı Türkiye'de çekilecekti. Bazı görüntülerin sızması sonrası Türkiye çekimlerinin iptal edildiği gündeme gelmişti. Bakan Ersoy bu konuyla ilgili açıklama yaptı.
31.07.2023 Gündem
Kapalıçarşı'daki görüntüler sızmıştı! 'Görevimiz Tehlike'nin İstanbul çekimleri iptal edildi
Kapalıçarşı'daki görüntüler sızmıştı! 'Görevimiz Tehlike'nin İstanbul çekimleri iptal edildi Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı 'Görevimiz Tehlike' serisinin ekibi, geçtiğimiz günlerde filmin yeni halkası için İstanbul'a gelmiş; mekan araştırması yapmıştı. ABD'li aktörün Kapalıçarşı'da dolaştığı anlar sosyal medyada paylaşılınca, yönetmen İstanbul'da çekim yapmaktan vazgeçti. Oyuncu Tolgahan Sayışman da gündem olan olayla ilgili dikkat çeken bir yorum yaptı.
29.07.2023 Cadde
Görevimiz iptal
Görevimiz iptal Tom Cruise’un başrolünde yer aldığı ve ortak yapımcısı olduğu ‘Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma’nın İstanbul çekimleri iptal edildi.
28.07.2023 Cadde
Tom Cruise ve Christian Bale İstanbul'da!
Tom Cruise ve Christian Bale İstanbul'da! Dünyaca ünlü yılduzlar Tom Cruise ve Christian Bale, İstanbul'a geldi. Cruise; 'Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma' serisinin ikinci bölümünün çekimleri için filmin yönetmeni ile mekan incelemesi yaparken; Bale, turistik amaçlarla ülkemizi ziyaret etti.
25.07.2023 Cadde
Kapalıçarşı'da Görevimiz Tehlike keşfi
Kapalıçarşı'da Görevimiz Tehlike keşfi ABD'li ünlü yönetmen, senarist ve yapımcı Christopher McQuarrie, Tom Cruise'un başrolünü oynadığı Görevimiz Tehlike filmi için Türkiye'ye geldi. Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma filminin ikinci bölümünde bazı sahneleri Kapalıçarşı'da çekmeyi planlayan McQuarrie, ekibiyle birlikte mekan keşfi yaptı. Ekip için dün kapalı olan tarihi çarşının kapıları açıldı. Ekip Kapalıçarşı'da gezerek incelemelerde bulundu. 2024'te vizyona girecek Görevimiz Tehlike: Ölümcül Hesaplaşma için İngiltere, Malta, Güney Afrika ve Norveç çekim bölgeleri şeklinde planlanmıştı.
25.07.2023 Magazin
Dijital dünyanın analog kahramanı
Dijital dünyanın analog kahramanı “Mission: Impossible” serisinin yedinci filminde Ethan Hunt yapay zekâ ile mücadele ederken Tom Cruise dublörsüz aksiyon sahneleriyle yine hayranlığımızı kazanıyor.
16.07.2023 Kültür Sanat
Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor? Son noktayı koydu!
Tom Cruise ile aşk mı yaşıyor? Son noktayı koydu! Ünlü oyuncu Hayley Atwell'in, 2020'de çekimlerine başlanan yeni 'Görevimiz Tehlike' filminin setinde Tom Cruise ile yakınlaştığı iddiası magazin gündemini uzun bir süre meşgul etmişti. Konuyla ilgili ilk kez geçtiğimiz mayıs ayında konuşan Atwell, geçtiğimiz gün verdiği bir röportajda aktör ile aşk yaşadığı iddialarına son noktayı koydu.
12.07.2023 Cadde
Tom Cruise'un emeklilik planı! Hollywood efsanesinden ilham alıyor
Tom Cruise'un emeklilik planı! Hollywood efsanesinden ilham alıyor Son filmi 'Mission Impossible: Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm' ile gündemde olan Tom Cruise, merak konusu olan emeklilik planına dair konuştu. 3 Temmuz'da 61 yaşına girmesine karşın ilerleyen yaşı, ABD'li aktörü aksiyon filmlerindeki çılgın sahnelerde rol almaktan alıkoymadı. Tom Cruise, kendini 80 yaşındaki Hollywood yıldızına benzetti.
6.07.2023 Cadde
Bakan Ersoy dünyaca ünlü filmlerin yapımcısı James Brock ile görüştü
Bakan Ersoy dünyaca ünlü filmlerin yapımcısı James Brock ile görüştü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, pek çok tanınmış filme imza atan yapımcı James Brock ile bakanlıkta bir araya geldi.
4.07.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Görevimiz Tehlike ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.