Gökdelen

Gökdelen

Son dakika gökdelen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gökdelen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gökdelen haber sayfamızda...

Gökdelen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 986 gökdelen haberi bulunmuştur.
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir Antalya'yı tehdit eden fay sistemleri hakkında bilgi veren Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, denizden gelebilecek tehlikeye dikkat çekti. Görür, deprem konusunda öncelikli olarak endişelenilmesi gereken illeri de açıkladı.
29.02.2024 Haberler
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir
Aktif faylarla çevrili il! Naci Görür: Bu tehlike denizden gelir Antalya'yı tehdit eden fay sistemleri hakkında bilgi veren Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, denizden gelebilecek tehlikeye dikkat çekti. Görür, deprem konusunda öncelikli olarak endişelenilmesi gereken illeri de açıkladı.
29.02.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ın yayın günü açıklandı
Taş Kağıt Makas'ın yayın günü açıklandı Kanal D'nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' için geri sayım başladı. İlk bölümün yayınlanacağı tarihin açıklandığı yeni tanıtımda, ünlü oyuncu Ozan Güven’in sahneleri dikkat çekti.
17.02.2024 Televizyon
Ozan Güven'li 'Taş Kağıt Makas'ın yayın günü açıklandı!
Ozan Güven'li 'Taş Kağıt Makas'ın yayın günü açıklandı! Kanal D'nin yeni dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' için geri sayım başladı. İlk bölümün yayınlanacağı tarihin açıklandığı yeni tanıtımda, ünlü oyuncu Ozan Güven’in sahneleri dikkat çekti.
17.02.2024 Cadde
Suudi Arabistan Hakkında Bilgiler; Suudi Arabistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Suudi Arabistan Hakkında Bilgiler; Suudi Arabistan Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Suudi Arabistan, Asya kıtasında ve Arap Yarımadasında yer almaktadır. Resmi adı Suudi Arabistan Krallığı olan ülke 23 Eylül 1932 tarihinde kuruldu. Yüz ölçümü 2.150.000 kilometrekaredir. 250 milyardan fazla petrol variline sahip olan Suudi Arabistan, ekonomisi en güçlü ülkeler listesinde 18. sırada yer alıyor. Suudi Arabistan hakkında en güncel bilgileri sizin için derledik.
2.01.2024 Dünya
İstanbul, turistin de yıldızı
İstanbul, turistin de yıldızı Euromonitor International’ın ‘En İyi 100 Şehir’ listesinde Türkiye’den İstanbul, Antalya ve Muğla yer aldı. İstanbul, 20.2 milyon uluslararası varışla dünyanın en popüler yabancı destinasyonu oldu
13.12.2023 Gündem
Dünyanın en büyüğü ama kanalizasyonu yok! 43 milyar liraya mâl olmuştu
Dünyanın en büyüğü ama kanalizasyonu yok! 43 milyar liraya mâl olmuştu Modern olanaklar ve zengin kültürel mirasın karışımı olan Dubai, özellikle 2010 yılında tamamlanan 828 metre yüksekliğindeki dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile tüm dikkati üzerine çekmeyi başarıyor. Ancak her şeyiyle göz alıcı olan kent, oldukça basit bir konu olarak görülen kanalizasyon noktasında sınıfta kalıyor. Peki lüks otelleri, alışveriş merkezleri ve dikkat çekici mimarisiyle adından söz ettiren şehir, dışkı problemi konusunda neden başarısız? İşte cevabı.
30.11.2023 Yaşam
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Gazze açıklaması: Bu cinayet tüm dünyanın gözü önünde yapılıyor
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Gazze açıklaması: Bu cinayet tüm dünyanın gözü önünde yapılıyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çocukların öldürülmesi, yaşlıların öldürülmesi, kadınların öldürülmesi asla ve asla doğru değil ve bu bir cinayettir. Bu cinayet, üzülerek ifade edeyim; bütün dünyanın gözleri önünde yapılıyor. Akan kanların bir an önce durması lazım, Orta Doğu'da barışın yeniden sağlanması lazım" dedi.
28.10.2023 Gündem
Uzman çavuş kızının  gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı!
Uzman çavuş kızının gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı! Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 otomobilin kavşakta çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Hakan Aktaş, memleketi Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.  Aktaş'ın kızı Aymira yakınlarına sarılıp, uzun süre gözyaşı döktü.
7.10.2023 Gündem
New York batıyor
New York batıyor ABD’de uzmanlar geçtiğimiz mayıs ayında, New York kentinin dev gökdelenlerin ağırlığı nedeniyle yılda 1 - 2 milimetre battığını açıklamıştı.
30.09.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu?
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu? 11 Eylül 2001 Salı günü, saldırganlar Amerikan yolcu uçaklarını kaçırmış ve New York'taki iki gökdelene çarparak binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.
11.09.2023 Dünya
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
68. kattan yere çakıldı! Pencerelere vurup yardım istedi, korkunç son
68. kattan yere çakıldı! Pencerelere vurup yardım istedi, korkunç son Tırmanış sporuyla dünyada adından söz ettiren Remi Lucidi feci şekilde hayatını kaybetti.
31.07.2023 Dünya
Selçuk Avcı:  Mimarlık alanındaki genç girişimleri destekleyecek bir kuluçka merkezi oluşturuyoruz...
Selçuk Avcı: Mimarlık alanındaki genç girişimleri destekleyecek bir kuluçka merkezi oluşturuyoruz... Avcı Architects kurucusu Mimar Selçuk Avcı ile ulusal ve uluslararası ölçekte yürüttüğü güncel mimari ve kentsel tasarım projelerinin yanı sıra stüdyonun yeni ortaklık yapısını, açık çağrısı 9 Temmuz’a kadar devam eden GEMSS’23’ü, The Circle’daki yenilikleri, aynı çatı altında bir kuluçka merkezini de kapsayacak olan yeni bir mimarlık hub’ı oluşturma hedeflerini konuştuk.
26.06.2023 Mimarlık
555 metrelik binaya ekipmansız tırmandı! 74. katta yakaladılar
555 metrelik binaya ekipmansız tırmandı! 74. katta yakaladılar Güney Kore'de bir gökdelene ekipmansız çıkmaya çalışan İngiliz turist yakalandı. Şahsın fotoğrafları ise dünya medyasında manşet oldu.
13.06.2023 Haberler
555 metrelik binaya ekipmansız tırmandı! 74. katta yakaladılar
555 metrelik binaya ekipmansız tırmandı! 74. katta yakaladılar Güney Kore'de bir gökdelene ekipmansız çıkmaya çalışan İngiliz turist yakalandı. Şahsın fotoğrafları ise dünya medyasında manşet oldu.
13.06.2023 Dünya
Kılıçdaroğlu: 418 milyar doları Türkiye'ye getirip sizlere vereceğim
Kılıçdaroğlu: 418 milyar doları Türkiye'ye getirip sizlere vereceğim CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin çok zengin bir ülke olduğunu belirterek, "Sizler ekmek alırken vergi ödüyorsunuz, musluğu açarken 4 çeşit vergi ödüyorsunuz. Elektrik düğmesine bastığınızda 5 çeşit vergi ödüyorsunuz. Herkes vergi ödüyor. Bu vergilerin nereye gittiği belli değil. 5’li çetelere gidiyor, onlar da yurt dışına gönderiyorlar. 418 milyar dolar 20 yılda götürdükleri para. O paranın tamamını alacağım, Türkiye’ye getireceğim ve sizlere vereceğim" dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise "Muhalefete küfür eden, iftira atan, tehdit eden bir dille ilk defa bir seçime gidiyoruz. Milletine darbeci diyen bir zihniyete hiç şahit olmadım. Bakın, önce kadınlara çürük dendi, sürtük dendi, düşük dendi" diye konuştu.
8.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye’nin sorunlarını akılla, mantıkla, bilgiyle, liyakatle, erdemle çözeceğiz. 'Ben geldim, istediğimi yaparım' diye değil. Bir devlet bir kişiye teslim edilemez. Siz adaleti sağlarsanız, her şeyi çözersiniz. Bu ülkeye adaleti, huzuru, liyakati getireceğim. Çok ayrıştık, çok kutuplaştık. Birbirimizi düşman gibi görmeye başladık. Niçin? Neden böyleyiz? Birlikteyiz, çok güzel bir ülkemiz, çok zengin bir ülkemiz var" dedi.
4.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye baharları getireceğim
Kılıçdaroğlu: Bu ülkeye baharları getireceğim Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de, Millet İttifakı liderleriyle beraber Türkiye için birlikte mücadele verdiklerini belirterek, "İktidar olduğumuzda 5 yıl içinde 300 milyar dolar para gelecek ve tamamı yatırıma ayrılacak. Dışarıya götürdükleri 418 milyar doları parayı son kuruşuna kadar alıp Türkiye'ye getireceğim, endişe etmeyin. 'Parayı nasıl getireceksin?' diyorlar. Uluslararası hiçbir mahkeme bir devletin soyulmasına 'Evet' dememiştir. Hukuk ve adalet içinde, çalınan paraların tamamını getireceğiz" dedi.
30.04.2023 Gündem
Maslak’ta gökdelen inşaatında feci ölüm!
Maslak’ta gökdelen inşaatında feci ölüm! Maslak’ta 40 katlı gökdelen inşaatında 7. kattan asansör boşluğuna düşen temizlik işçisi feci şekilde hayatını kaybetti.
30.04.2023 Gündem
‘Malı götürenlerin hepsini biliyorum’
‘Malı götürenlerin hepsini biliyorum’ Kayseri’de konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, “Havalimanını uzay araştırmaları merkezi yapacağız dedim kıyamet koptu. Yapacağız, Bu kardeşiniz malı götürenlerin hepsini biliyor. Hangi bankalara yatırdıklarını biliyor. Son kuruşuna kadar getireceğim” dedi.
30.04.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan 14 Mayıs seçimleri açıklaması Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da Anıt Park'ta düzenlenen mitinge katıldı.
26.04.2023 Gündem
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı
Usame Bin Ladin'i öldüren ABD askeri! Sakalından tanıdı 11 Eylül saldırıları sonrası dünyanın her yerinde aranan Bin Ladin 2011 yılında öldürüldü. Terör örgütü El-Kaide'nin liderini o dönem öldüren ABD askeri ise yaşadıklarını yıllar sonra anlattı ve operasyonun detaylarını paylaştı.
17.04.2023 Dünya
Sadece 40 bin lira harcadı, videosu 10 milyon izlendi! Depremde ailesini böyle korudu
Sadece 40 bin lira harcadı, videosu 10 milyon izlendi! Depremde ailesini böyle korudu Yola çıkış hikayesi 5 yıl önce bir arayışla başlayan Gaziantepli Serkan Bilgin, sırt çantasını alıp tek başına yollara düştü. Yılın en az 200 gününü dağlarda ve ormanlarda 4 mevsim kamp kurarak geçirdi. Döndükten sonra da 40 bin liraya hayallerindeki evi yaptı. Deprem döneminde ailesini alarak buraya yerleşen Serkan'ın ev yapım videosu ise 10 milyondan fazla izlendi.
16.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökdelen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.