Gitti

Gitti

Son dakika gitti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gitti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gitti haber sayfamızda...

Gitti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 107.787 gitti haberi bulunmuştur.
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil! Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.
20.04.2024 Cadde
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi'
Eski Beşiktaşlı Mehmet Özdilek'ten Serdar Topraktepe vurgusu! 'En iyi tercih olduğunu gösterdi' Spor yorumcuları, Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0'lık skorla mağlup ettiği maçı değerlendirdi. Mehmet Özdilek'in Serdar Topraktepe ile ilgili yorumları dikkat çekti.
20.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi!
Manisa FK, Altay deplasmanında 3 puanın sahibi! Trendyol 1. Lig'in 31'inci haftasında Manisa FK, Altay'ı deplasmanda 2-0'la geçti.
19.04.2024 1.Lig
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada avukat Ergün Özer'in ifadesi alındı.
19.04.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı
CHP lideri Özgür Özel, Bayraktar'ın cenazesine katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 59 yaşında hayatını kaybeden CHP TBMM Grup Müdürü Levent Bayraktar'ın cenaze törenine katıldı.
19.04.2024 Gündem
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Haberler
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı
Eşini ve babasını öldürüp, annesini yaraladı! Katil damadın ifadesi ortaya çıktı Bolu’da Meltem Zengin (35), çalıştığı fabrikadaki mesaisinin ardından gittiği babasının evinde sorunlar yaşadığı eşi Serkan Zengin’in (36) saldırısına uğradı. Damat Zengin, eşi ile kayınpederi Turgut Doğanyiğit’i (63) öldürüp, kayınvalidesi Emine Doğanyiğit’i ise yaraladı. Gzöaltına alınan i Serkan Zengin’in ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı
78 kiloyu takıntı haline getirdi! 1 milyon 400 bin lira harcadı, hayatı karardı Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmedi.
19.04.2024 Gündem
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
20.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti'
'İkizler Metin Akpınar'dan! Çocuklardan birinin babası da Yeşilçam artisti' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonrası Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia ortaya atılmıştı. Uğur Dündar'ın kızı olduğu öne sürülen Dilara G'nin babasının başka bir sanatçı olduğu söylenmişti. Müge Anlı bugün gerçekleştirilen yayında yeni bilgileri açıkladı. Ümit Besen hakkında çıkan iddialara yanıt verirken, yayına bağlanan Suphiye Orancı'nın arkadaşından çarpıcı açıklamalar geldi.
20.04.2024 Cadde
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Mahsun Kırmızıgül: 'Öldü' haberlerinden sonra beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş!
Mahsun Kırmızıgül: 'Öldü' haberlerinden sonra beni çok sevdiği için ağlayanlar olmuş! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Anna Vissi konserine gitti. Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan 'Mahsun Kırmızıgül öldü' haberleri hakkında konuşan sanatçı, "Tıklanma sevdasıyla yapılıyor" diyerek tepkisini dile getirdi.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor!
Fenerbahçe'nin Olympiakos'a elenmesinin ardından ilginç sözler: İsmail Kartal Süper Lig'i istiyor! UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarda elenerek organizasyona veda etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var'
İstanbul'dan Uludağ'ı nasıl gördük? Meteoroloji Uzmanı Adil Tek açıkladı: '4 şartı var' Geçtiğimiz bayram haftasında Bostancı’da yaşayan bir kişinin Heybeliada, Yalova ve son olarak Bursa Uludağ’ı görüntülediği video sosyal medyada viral oldu. Peki, arada kocaman bir Marmara Denizi varken İstanbul'dan Uludağ'ın zirvelerinin görüntülenmesi nasıl mümkün oldu? Herkesin merak ettiği bu konuyu, Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek'e sorduk.
19.04.2024 Yaşam
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray’da kontrolden çıkan yolcu otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı Aksaray'da önüne aniden bir otomobilin geçmesi üzerine fren yapan tıra, arkadan gelen yolcu otobüsü çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otobüs bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada otobüs sürücüsüyle birlikte toplam 8 kişi yaralandı.
19.04.2024 Gündem
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk!
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj
İnci Taneleri'nde Dilber'le Azem ayrıldı! Gece yarısı gizemli mesaj Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi! Tam isabet Baykar TEBER Güdüm Kiti atış testi yaptı ve hedefi tam isabet vurdu. Bayraktar, AKINCI TİHA, Roketsan tarafından geliştirilen Teber Güdüm Kiti ile gerçekleştirdiği atış testini başarıyla tamamladı.
18.04.2024 Gündem
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti
Konferans Ligi'nde Lille'i penaltılarda deviren Aston Villa yarı finalde! Yusuf Yazıcı tarihe geçti UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanşında normal süresi ve uzatma bölümleri 2-1 biten maçta Lille'i penaltılarda eleyen İngiliz ekibi yarı finale adını yazdırdı. İngiliz ekibi yarı finalde Olympiakos ile eşleşti. Bu arada mlilli futbolcumuz Yusuf Yazıcı attığı golle tarihe geçti.
18.04.2024 Konferans Ligi
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı
'Çok yakışıklısın' diyerek peşine takılıp, taciz etti! Çaresiz adam tuvalete saklandı Çin'de tanımadığı bir kadın tarafından sokakta kovalanıp kucaklandı. Çaresiz adam, peşindeki kadından kurtulabilmek için bir restoran tuvaletine sığınmak zorunda kaldı. Başına gelenleri, sosyal medyadan anlatan adam, cinsel tacizin görünüş veya cinsiyetle ilgili olmadığının altını çizdi.
18.04.2024 Dünya
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gitti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.