Genç

Genç

Son dakika genç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan genç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan genç haber sayfamızda...

Genç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 207.851 genç haberi bulunmuştur.
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı
Arda Güler şampiyon takıma gidiyor! İşte Real Madrid'de Florentino Perez'in kararı Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Arda Güler için Avrupa devleri sıraya girdi. İspanyol devinde forma şansı bulmakta zorlanan genç yetenek şampiyon takıma gidebilir. İşte detaylar...
16.04.2024 İspanya La Liga
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
16.04.2024 Stil
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması
Beşiktaş'ta Samet Aybaba'dan oyunculara sitem! Sergen Yalçın açıklaması Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, siyah-beyazlı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın sorusuna yanıt veren Aybaba, futbolculara sitemde bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi...
Balıkesir'in atlı profesörü olarak nam saldı! İşte sebebi... Balıkesir Üniversitesi Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne geçici görevlendirme ile gelen Prof. Dr. Mehmet Can Gündüz (46), kampüste ve çevredeki kırsal mahallerde atla gezmeye başlayınca 'atlı profesör' olarak nam saldı.
16.04.2024 Eğitim
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Haberler
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı
İstanbul'da ilginç anlar! Genç kız balkonda mahsur kaldı dakikalar sonra kurtarıldı Kağıthane’de yaşadığı evin balkonunda sigara içerken kilitli kalan genç kız, itfaiye tarafından kurtarıldı. Olayı anlatırken kendi haline güldüğü anlar renkli görüntüler oluşturdu.
16.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı
Görüntü yönetmeninin öldüğü 'Rust' filminin silah sorumlusu 18 ay hapis cezasına çarptırıldı Western filmi 'Rust'ın setinde kullanılan silahlardan sorumlu bir kişi, 2021 yılında Alec Baldwin tarafından vurulan görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne ilişkin 'taksirle öldürmekten' suçlu bulundu.
16.04.2024 Dünya
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil Fransız yazar Édouard Louis, tartışmasız ‘genç kuşağın’ en başarılı kalemlerinden biri. 1992 doğumlu Louis, işçi bir ailenin oğlu ve ailesinden üniversiteye giden tek kişi.
16.04.2024 Kültür Sanat
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek
Kadın girişimcilerle hızlı büyüyecek Modüler genç odası üretimlerini Lajivert ve Ritmik markalarıyla tüketiciye ulaştıran Soyserin Grup, verdiği bayiliklerde kadın girişimcilere pozitif ayrımcılık yapıyor. Soyserin Grup, bu yıl 60 kadın girişimciye bayilik vermeyi hedefliyor.
16.04.2024 Kobi
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar
Serdar Topraktepe'den gençlere şans! Daha çok süre alacaklar Beşiktaş’ta gençlere gün doğdu. Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe kalan maçlarda Semih Kılıçsoy’un yanı sıra Demir Ege Tıknaz, Emrecan Terzi, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Hekimoğlu’na mümkün olduğu kadar şans tanıyacak.
16.04.2024 Beşiktaş
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri!
Okan Buruk'tan Alanyaspor maçı sonrası Süper Kupa ve Fenerbahöçe sözleri! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Galatasaray
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı
5G Teknoloji Kampüsü faaliyete başladı İstanbul Teknik Üniversitesi, Turkcell ve Ericsson iş birliğiyle kurulan 5G Teknoloji Kampüsü, imzalanan protokolle faaliyete başladı. Özel sektör ve akademiyi bir araya getiren Ar-Ge iş birliği kapsamında İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde kurulan sahada, 5G teknolojileri geliştirilecek ve nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesine katkı sağlanacak. Kampüs içinde kullanılan otonom otobüs, Teknoloji Kampüsü’nün odaklanacağı ilk çalışmalar arasında yer alıyor.
15.04.2024 Teknoloji
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi
İşte Arda Güler'i isteyen takım! Florentino Perez transfer için tarih verdi İspanya'da Real Madrid'de top koşturan Arda Güler süre bulamadığı gerkeçesiyle İspanyol devinden ayrılmaya hazırlanıyor. Milli yıldızı isteyen kulüp ortaya çıkarken Real Madrid Başkanı Florentino Perez, Arda Güler'in ayrılığı hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 İspanya La Liga
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama
Dünya Sanat Günü’ne bağımsız sanatçılarla kutlama 2021 yılında başlattığı sanat projesi ile sanata ve sanatçılara özel alan açtığını duyuran e-ticaret platformu Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nde sanatseverleri bağımsız sanatçıları yakından tanımaya ve eserlerini incelemeye davet etti.
15.04.2024 Stil
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamerayı izledi, isyan etti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi'nin namaz kıldığı sırada dükkana giren 4 çocuğun içecek çalması, güvenlik kamerasına yansıdı.
15.04.2024 Haberler
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi
Kamera her şeyi kaydetti: Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi Ankara'da bakkal Ramazan Develi; "Namazdan sonra kamera kayıtlarıma baktığımda gördüm. Tuhaf olan bu olayların hep namazda başıma gelmesi" diyerek yaşadıklarını anlattı.
15.04.2024 Gündem
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu
Takılan altınlar gelini şaşkına çevirdi! Düğünde büyük sürpriz, haberi bile yoktu Yıllarca ilişki yaşadığı sevgili ve ailesinin maddi durumunu ancak düğünlerinde öğrendi. Damadın ailesi, gösterişli düğün sırasında çiçeği burnunda geline çeyiz olarak külçelerce altın ve arsa tapusu hediye etti. Genç kadın pahalı hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
15.04.2024 Dünya
Düğünlerde şarkı söyleyen müzisyen ölü bulundu
Düğünlerde şarkı söyleyen müzisyen ölü bulundu Düğünlerde şarkı söyleyen Eyüp Durusoy (37), evinde ölü bulundu. Tabancayla vurulduğu bildirilen Durusoy'un ölümü araştırılıyor.
15.04.2024 Gündem
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü
4 genç 51 yaşındaki adamı önce dövdü, daha sonra çarşafla boğarak öldürdü Afyonkarahisar’da 4 genç tarafından darp edilip gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son
Her gün aynı kahvaltıyı yapan genç kadın öldü! Akılalmaz son Fazla kilolarından kurtulmak isteyen ve özel bir diyet uyguladığı belirtilen kadın evinde beyin kanaması geçirdi. Hastanede hayatını yitiren kadının yediği besinler sebebiyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.
15.04.2024 Dünya
'İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi'
'İşsizlik verisi OVP beklentilerimizde iyi performans gösterdi' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şubat ayı işsizlik verisinin yüzde 8,7 oranla bir önceki aya ve Orta Vadeli Program (OVP) beklentilerine göre iyi performans gösterdiğini belirtti.
15.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Genç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.