Gece

Gece

Son dakika gece haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gece gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gece haber sayfamızda...

Gece

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164.724 gece haberi bulunmuştur.
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24  Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak?
İNDİRİM GELİYOR! MOTORİN-BENZİN-LPG (24 Nisan) güncel akaryakıt fiyatları ⛽ Motorine kaç lira indirim yapılacak? Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüşe bağlı olarak Motorin fiyatlarında 25 Nisan 00:00 itibariyle indirime gidilmesi bekleniyor. Milyonlarca araç sahibinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde indirim yapılacak. Peki Motorine kaç lira indirim gelecek? İşte 25 Nisan güncel akaryakıt fiyatları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak'
Aldığı kirayı açıklayan Demet Akalın isyan etti! 'Adamın ukalalığına bak' Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! Evinde 5 bin TL karşılığında oturan kiracıya ateş püsküren şarkıcı, "Ben bunu canlı yayında söylediğim için adam, emlakçıya gidip 'Programda benden bahsetti, zam yapacaktım vazgeçtim' demiş" ifadelerini kullandı.
24.04.2024 Cadde
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim!
Tuğba Özerk: Evliliğe küs değilim! İş insanı Gökmen Tanaçar'dan Ekim 2022'de tek celsede boşanan şarkıcı Tuğba Özerk, dün gece Kadıköy'de bir mekanda gerçekleşen konserde, 45'inci evlilik yıl dönümünü kutlayan çifti tebrik ettikten sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı.
24.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık
Bakan Uraloğlu: Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon vatandaşa dokunarak, 22 yıllık eser ve hizmet siyasetinde bir lokomotif olduğunu belirterek, “Bu doğrultuda, 2053 yılına kadar öngördüğümüz Ulaştırma ve Lojistik Ana Planı’nı hazırladık. Gelecek planımızın gereği olarak 2053 yılına kadar bölünmüş yol ağını 38 bin 60 kilometreye yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek?
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı arızasında üçüncü gün! Seferler ne zaman normale dönecek? Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda önceki gün sabah meydana gelen kaza sonrası meydana gelen aksaklık 52 saati aşkın süredir giderilemedi. Sabah mesaisine gitmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da bir kişi ağaçlara zarar verdi!
İstanbul'da bir kişi ağaçlara zarar verdi! Kenarda bulunan ağaçları sökmeyi başaramayan bir kişi etrafa bağırarak ağaçlara zarar verdi.
24.04.2024 Haberler
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
İstanbul'da bir kişi ağaçlara zarar verdi!
İstanbul'da bir kişi ağaçlara zarar verdi! Kenarda bulunan ağaçları sökmeyi başaramayan bir kişi etrafa bağırarak ağaçlara zarar verdi.
24.04.2024 Gündem
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış
Yurt içi turizm rakamları açıklandı: Yüzde 32'lik artış Yurt içinde ikamet eden 9 milyon 616 bin kişi seyahate çıktı.
24.04.2024 Ekonomi
Kaçak göçmen operasyonu! 10 kişi yakalandı
Kaçak göçmen operasyonu! 10 kişi yakalandı Avcılar’da Türkiye’ye kaçak yollarla gelen ve Avrupa ülkelerine gitmek isteyen kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 10 kaçak göçmen yakalandı.
24.04.2024 Gündem
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı Adana'da sahibine ve ailesine saldıran pitbull cinsi köpeğin silahla etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı ancak yine de saldırıya devam ettiği ortaya çıktı. Köpeğin saldırı anları ise kameraya yansıdı.
24.04.2024 Haberler
Yer: Bursa! Holding binasına kurşun yağdırıldı
Yer: Bursa! Holding binasına kurşun yağdırıldı Bursa'da bir holding binasına otomobille gelen saldırganlar gece yarısı kimsenin olmadığı saatte binaya 43 el ateş açtı.
24.04.2024 Gündem
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı
Adana'da dehşet! Pitbullu silah bile durduramadı Adana'da sahibine ve ailesine saldıran pitbull cinsi köpeğin silahla etkisiz hale getirilmeye çalışıldığı ancak yine de saldırıya devam ettiği ortaya çıktı. Köpeğin saldırı anları ise kameraya yansıdı.
24.04.2024 Gündem
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon
15 ilde FETÖ'ye yeni operasyon İstanbul'da yürütülen soruşturma çerçevesinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü askeri yapılanmasına yeni bir operasyon gerçekleştirildi.
24.04.2024 Gündem
Üsküdar-Samandıra Metro’da eğitim kazası
Üsküdar-Samandıra Metro’da eğitim kazası İstanbul Üsküdar-Samandıra Metro Hattı’nda 21 Nisan gecesi eğitim amaçlı olarak kullanılan 2 tren çarpıştı.
24.04.2024 Gündem
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi
Turizmin yeni rotası Diyarbakır Ekspresi Popüler Doğu Ekspresi treninin yaz versiyonu ilk seferini önceki gün tamamladı. Ankara Garı’ndan hareket eden tren Malatya, Diyarbakır, Elazığ ve Kayseri rotasını 4 günde tamamlandı. Yolcular kültürel yolculuğun yanı sıra uğradıkları kentlere özel lezzetleri tatma imkanı buldu.
24.04.2024 Ekonomi
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı
Üsküdar'da 23 Nisan coşkusu! Ceza ve Zeynep Bastık sahne aldı Üsküdar'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Farklı ülkelerden gelen halk dansları toplulukarı çocuk bayramında buluştu. Gün boyu devam eden etkinliğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş da katıldı.
23.04.2024 Gündem
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı
Yakınları ayakta durmakta zorlandı! 21 yaşında son yolculuğuna uğurlandı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde arkadaşı ile motosikletle seyir halinde olan 21 yaşındaki Batuhan Oğul, otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden Batuhan Oğul, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.
23.04.2024 Gündem
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
24.04.2024 Haberler
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul’da metrolar çarpıştı! Açıklama geldi: 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya!
Hakan Çalhanoğlu'ndan Milli Takım eleştirilerine sert yanıt: Boş yapmasınlar ya! Inter'in 20. şampiyonluğunda başarılı performansıyla başrolü oynayan Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında milli takım eleştirilerine ateş püskürdü.
23.04.2024 İtalya Serie A
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat
Son dakika… Meteoroloji haritayı güncelledi! Önümüzdeki 3 güne dikkat Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcak ve ve güneşli havaları beklerken önümüzdeki 3 gün için yeni uyarı geldi. Toz taşımı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar devam edecek. İstanbul için bu gece işaret edildi. Bu hafta dahil önümüzdeki hafta için de alarm verildi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gece ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.