Gangnam Style

Gangnam Style

Son dakika Gangnam Style haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gangnam Style gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gangnam Style haber sayfamızda...

Gangnam Style

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 gangnam style haberi bulunmuştur.
Lokal Ekspres 6: Madrigal, Sorry Nobody, Evdeki Saat
Lokal Ekspres 6: Madrigal, Sorry Nobody, Evdeki Saat Lokal Ekspres'in 6'ncı konukları pandemi döneminin fon müziği olan şarkıları 'Seni Dert Etmeler'den ibaret olmadıklarını her fırsatta kanıtlayan Madrigal grubunun yeni hit'i 'Yaşayamam Bu Benle', Uzak Doğu müziğinin yalnızca K-Pop'tan ibaret olmadığını anime müziği havasındaki ultra havalı şarkılarıyla ispat eden Sorry Nobody grubunun 'empiüç esprili' şarkıları 'Dipteyim.mp3' ve 'Uzunlar'dan 'Sustum'a kadar radyoların uzun ömürlü rotasyon müzisyeni Evdeki Saat'in müzik kariyerindeki en cool nokta olan söz, müzik, düzenleme, miks ve mastering'ine tek başına imza attığı yeni şarkısı 'Şehrin Işıkları'... 'Lokal Ekspres'te yerel yıldızları son sürat keşfetme zamanı!
20.09.2023 Müzik
Kim Min-Jae suskunluğunu bozdu! 'Gurur duyuyorum'
Kim Min-Jae suskunluğunu bozdu! 'Gurur duyuyorum' İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin tecrübeli futbolcusu Kim Min-Jae, İtalyan basınına verdiği röportajda dikkat çekici kelimeler kullandı.
9.03.2023 İtalya Serie A
Mert Demir & Mabel Matiz 'Antidepresan'la 'Global'i fethetti, dev başarının farkında mısınız?
Mert Demir & Mabel Matiz 'Antidepresan'la 'Global'i fethetti, dev başarının farkında mısınız? 2022 sonbaharına 'Antidepresan' gibi canavar bir hit kazandıran Mert Demir ve Mabel Matiz'in şu anda bir imkânsızı başardıklarının farkında mısınız? Birçoğumuzun 'net favori'si 'Antidepresan', ABD'de Billboard tarafından hazırlanan 'Global 200' listesinde ikinci haftalarında da yükselişini sürdürdü ve 136 numaraya yerleşti. Bir Hot 100, bir BBC Radio 1 rotasyonu, bir Almanya-Avusturya gibi Batı Avrupa ülkelerinde resmi single liste başarısı neden gelmesin? 'Antidepresan'a ve şarkının muazzam liste başarısını ayakta alkışlayanlara hep birlikte Molatik oluyoruz, hem de itinayla!
22.12.2022 Müzik
Bestemsu Özdemir: Parmaklarım boş, evlilik teklifi almadım!
Bestemsu Özdemir: Parmaklarım boş, evlilik teklifi almadım! Oyuncu Bestemsu Özdemir, geçtiğimiz nisan ayında Bebek’te bir mekandan el ele çıkarken görüntülendiği ve o zamandan beri mutlu bir birliktelik sürdürdüğü sevgilisi Serkan Mehmet Durdu'dan evlilik teklifi beklediğini muhabirler aracılığıyla duyurmuştu. Geçtiğimiz akşam bir mekan çıkışı Haluk Levent ile birlikte görüntülenen Durdu, sevgilisinin beklediği teklifle ilgili konuşurken; Haluk Levent de ikiliye dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Konuşulanlardan haberi olmayan Özdemir ise, parkalarını göstererek, "Evlilik teklifi almadım" dedi.
17.12.2022 Cadde
‘Eğlenceli danslarla hayranları neşelendir’
‘Eğlenceli danslarla hayranları neşelendir’ Kültürel fenomen haline gelen Gangnam Style’ın yayımlanmasının üstünden tam 10 yıl geçti.
19.07.2022 Dünya
Kore dalgasının zirvesi! İngilizce sözlüğe eklendi...
Kore dalgasının zirvesi! İngilizce sözlüğe eklendi... Güney Kore etkisi dünyada artarken, Oxford İngilizce Sözlüğü'nün (OED) son baskısına Kore kökenli 26 yeni kelimenin eklendiği belirtildi.
5.10.2021 Dünya
Coldplay ve BTS düeti 'My Universe' beklentileri karşıladı mı?
Coldplay ve BTS düeti 'My Universe' beklentileri karşıladı mı? 'Zamanın ruhu'nu kovalamakta bir dünya markası olan Coldplay, son dönemde küresel çapta 'Dynamite' ve 'Butter' gibi iki büyük hit yakalayan BTS'le ortak bir işe imza attı. Peki Coldplay ve BTS düeti 'My Universe' beklentileri karşıladı mı?
4.10.2021 Müzik
'Gangnam Style' PSY'ın hayatını nasıl mahvetti?
'Gangnam Style' PSY'ın hayatını nasıl mahvetti? 2012 yazına girdiğimizde herkesin telefonunda, bilgisayarında bir şarkı çalmaktaydı; Gangnam Style. PSY isimli Güney Koreli bir şarkıcı ‘Gangnam Style’ parçasını dünyaya sunmuş, kısa sürede de büyük beğeni görmüştü. Hatta Youtube’da ilk defa ‘milyar izlenme barajını’ geçen ilk video ‘Gangnam Style’ın klibi olmuştu. ‘Gangnam Style’dan sonra PSY’ın yaşadıklarını ise öğrenince çok şaşıracaksınız. Bizler ‘Gangnam Style’a ve PSY’ın hayatını mahvedişine Molatik olduk.
25.08.2021 Müzik
Ado 'Usseewa' ile J-Pop fırtınasını başlatır mı?
Ado 'Usseewa' ile J-Pop fırtınasını başlatır mı? Uzak Doğu'nun aslında bizden o kadar da uzak olmadığını K-Pop sayesinde çok iyi anladık artık. Peki ya J-Pop? Japonya'nın K-Pop'a cevabı olan J-Pop'taki en büyük yıldız adayları kim? Mesela gizemli şarkıcı Ado, dinleyeni "Ben neyin içine düştüm?" dedirten müthiş şarkısı 'Usseewa' ile J-Pop fırtınasını başlatır mı?
14.09.2021 Müzik
'Baby Shark' videosu Youtube rekoru kırmayı nasıl başardı?
'Baby Shark' videosu Youtube rekoru kırmayı nasıl başardı? Youtube'da bir 'Baby Shark' fenomenliği var ki evlere şenlik... Birkaç yıl önce platformda rekor kıran 'Despacito'yu gölgede bırakan 'Baby Shark' adlı çocuk şarkısı, Youtube'da viral olmuş durumda. Peki 'Baby Shark' videosu Youtube rekoru kırmayı nasıl başardı?
10.11.2020 Trend
Blackpink'in 'How You Like That'i nasıl olay oldu?
Blackpink'in 'How You Like That'i nasıl olay oldu? K-Pop fırtınası tam gaz devam ediyor... BTS'in Youtube'daki rekorunu Blackpink kırmış. Blackpink'in 'How You Like That'i Youtube'un 24 saat içinde en çok izlenen videosu olmayı başarmış. Peki bu şarkının rakamsal başarısı bizlere ne anlatıyor?
14.09.2021 Müzik
Bu gezegen bu kadar küçük müydü?
Bu gezegen bu kadar küçük müydü? Günlerdir yaşadığımız gezegenin ne kadar da küçük olduğunu düşünüyorum. Hiç tanımadığım insanlarla ve hiç gitmediğim yerlerde bir şekilde öldürücü bir virüs yayılmaya başlıyor ve çok geçmeden yaşadığım şehirde işime gitmek, her zamanki rutinlerimi yapmak neredeyse imkânsız hale geliyor. Adeta 'Black Mirror' dizisi gibi...
14.04.2020 Bilim
Tacizler ve skandallar hasıraltı
Tacizler ve skandallar hasıraltı Güney Kore’den dünyaya yayılan K-pop, çok renkli gözükse de gelir adaletsizliği, tacizler, müzisyenlerin karıştığı skandallar sık sık dünya medyasının gündemine oturuyor...
9.01.2020 Kültür Sanat
Pembe dünyanın karanlık yüzü
Pembe dünyanın karanlık yüzü 2012 yılında Koreli şarkıcı PSY’ın “Gangnam Style” şarkısıyla dünya gündemine hızlı bir giriş yapan K-Pop, aslında pek çoklarının sandığı gibi “renkli” ve “mutlu” bir dünya değil. Birkaç yıldır çıkan haberler ve ikonların verdiği röportajlar da bu dünyanın karanlık gerçekliğiyle insanları yüzleştiriyor...
8.01.2020 Kültür Sanat
Eczacıbaşı kadın voleybol takımı Gangnam Style ile coştu!
Eczacıbaşı kadın voleybol takımı Gangnam Style ile coştu! Eczacıbaşı Spor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kadın voleybol takımının 'Gangnam Style' şarkısıyla eğlendiği anları böyle paylaştı.
4.01.2020 Diğer Sporlar
2010’larda onları  izledik!
2010’larda onları izledik! Son 10 yılda en çok izlenen müzik klipleri, YouTube tarafından açıklandı. Zirvede ‘Despacito’nun klibi yer aldı
25.12.2019 Cadde
Rus ninelere rakip geldi: Japon 'babaanneler'
Rus ninelere rakip geldi: Japon 'babaanneler' Rusların tontişkolar tontişkosu müzik grubu Buranovskiye Babushki'yi hatırlarsınız. Geçmişte Eurovision'u temsil eden, ülkeleri Rusya'yı Dünya Kupası'nda desteklemek için futbol maçı yapan bu ninelere rakip geldi. Hem de hiç şaşırtıcı olmayan bir yerden, Uzakdoğu'dan...
26.06.2019 Trend
K-Pop grubu BLACKPINK hakkında bilmeniz gereken her şey
K-Pop grubu BLACKPINK hakkında bilmeniz gereken her şey K-pop kelimesi gün geçtikçe B, T ve S harfleriyle eşanlamlı hale geldi. Ama müzikleriyle global izleyicinin dikkatini çeken, rekor kıran başka bir K-pop grubu daha var. 2016 yılında kurulan ve 4 kadından oluşan Blackpink'in, dünyanın her yerinde hayranları bulunuyor. Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa, Güney Kore'den çıkıp dünyaya uzanmayı başardı. Listelerde en üst sıralarda yer alan 'Kill This Love' adındaki 5 parçalık yeni EP'leri şerefine, K-pop’un popülerliğini artıran Blackpink hakkında bilmeniz gerekenleri derledik.
11.04.2019 Müzik
K-POP nedir? K-Pop dünyasında neler oluyor?
K-POP nedir? K-Pop dünyasında neler oluyor? Batı ülkeleri K-Pop müziğini ilk kez YouTube’da, 'Gangnam Style' şarkısıyla keşfetti. Ama bazıları 'K-Pop' ismini ilk kez 2019 Grammy Ödülleri'nde duyanlar da olabilir. Endişelenmeyin, Molatik sizi korur! Neredeyse dünyayı ele geçiren bu yeni müzik türünü, iç yüzü ve mutlaka bilmeniz gerekenleriyle tanıyalım. K-Pop nedir? K-Pop grupları kimlerdir? Bu nasıl bir dünya?
1.04.2019 Müzik
Edis'in Japonya'ya açılması neden önemli?
Edis'in Japonya'ya açılması neden önemli? PSY'ın hit şarkısı 'Gangnam Style'la başlayan K-pop fırtınası dalga dalga devam ediyor. 'Kore pop'u diye özetleyeceğimiz 'K-Pop' grupları arasında BTS ve Blackpink bir adım önde. Erkek üyelerden oluşan BTS 'boyband'liğin, kadın şarkıcıların oluşturduğu Blackpink de 'girlband'liğin hakkını veriyor. Son dönemde Dua Lipa ve Blackpink'in düet yaptığını da hatırlarsak, K-pop fırtınasının dineceğini hiç sanmıyorum.
15.01.2019 Müzik
Dua Lipa ile Blackpink düet mi yapacak?
Dua Lipa ile Blackpink düet mi yapacak? Müzik dünyasında sürpriz projeler, düetler, çeşitli işbirlikleri her daim ilgiyle ve büyük beklentiyle karşılanır. Gerek Türkiye gerekse dünya çapında bu böyle. Teknoloji sayesinde dünyanın her geçen gün daha da küçüldüğü, herkesin herkesten daha da çok haberdar olduğu bir devirde, uluslararası çapta projelerin olmaması zaten kaçınılmaz. E bir de bu projelerin içine müzik karışınca, çok daha keyifli oluyor...
21.09.2021 Müzik
K-Pop yükselişte, Blackpink 'Billboard Hot 100'ü fethetti
K-Pop yükselişte, Blackpink 'Billboard Hot 100'ü fethetti K-Pop yükselişi devam ediyor. Hem de öyle bir devam ediyor ki engellenilmesi pek mümkün değil. Son birkaç yıldır dalga dalga pek çok K-Pop şarkıcısı ve grubu, özellikle YouTube'un önemli bir sosyal medya mecrası olmasıyla beraber yükselişe geçti. Ve artık sadece Uzakdoğu'yu ya da Asya'yı değil, Batı ülkelerini de fethetti...
21.09.2021 Trend
Bu Gemi Hiç Batmaz: Batık Gemiden Yapılan Park Temp’L
Bu Gemi Hiç Batmaz: Batık Gemiden Yapılan Park Temp’L Güney Kore, hemen her alandaki yükselişte olan ülkelerden biri...
18.03.2021 Dekorasyon
En çok izlenen  Despacito oldu
En çok izlenen Despacito oldu Tüm dünyada son ayların en popüler şarkısı olan ‘Despacito’, YouTube’da 3 milyarı aşan görüntülenmesiyle tüm zamanların en çok izlenen videosu oldu.
5.08.2017 Dünya
'Gangnam Style'ı zirveden indirdi
'Gangnam Style'ı zirveden indirdi 'Gangnam Style' şarkısıyla uzun süredir Youtube tıklanma rekorunu elinde tutan Güney Koreli şarkıcı PSY, birincilik koltuğunu devretti.
13.07.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gangnam Style ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.