Gala

Gala

Son dakika Gala haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gala gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gala haber sayfamızda...

Gala

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.232 gala haberi bulunmuştur.
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" ile seyirci karşısına çıkan Serra Arıtürk, katıldığı galanın ilgi odağı oldu. Ünlü ismin, beyazlar içindeki kombini ile çekildiği pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum'
Anne Hathaway sahnede düşük yaptığını açıkladı! 'Her şey yolundaymış gibi davranıyordum' Dünya yıldızları arasında yer alan ve 2012 yılında Adam Shulman ile nikâh masasına oturan Anne Hathaway, büyük oğlu Jonathan'a hamile kalmadan önce 2015'te düşük yaptığını açıkladı. 41 yaşındaki oyuncu, yaşadığı zorlu süreç hakkında konuştu.
26.03.2024 Cadde
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım'
Hasan Can Kaya gecelerde! 'Arkadaşlarımı otobüs durağına bırakacağım' 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Arabasının arka koltuğundaki kız arkadaşları dikkat çeken Kaya, gazetecileri soruları üzerine "Onları otobüs durağına bırakacağım" açıklamasını yaptı.
24.03.2024 Cadde
Eşini trafik kazasında kaybetmişti! Demet Akbağ'dan Zafer Çika paylaşımı
Eşini trafik kazasında kaybetmişti! Demet Akbağ'dan Zafer Çika paylaşımı Yapımcı Zafer Çika, 13 Mart 2019 tarihinde İzmir'de geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. Eşi ve oğlu Ali'nin babasının vefatının ardından beş yıl geçmesine rağmen acısı hâlâ çok taze olan oyuncu Demet Akbağ, Çika'nın ölüm yıl dönümünde duygu yüklü bir paylaşıma imza attı.
13.03.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu!
Snowboard branşında ilk madalya sahipleri belli oldu! Erzurum'un ev sahipliğinde düzenlenen 20'nci İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları'nda snowboard branşındaki ilk madalyalar sahiplerini buldu.
4.03.2024 Diğer
Gala öncesi Anıtkabir'i ziyaret ettiler
Gala öncesi Anıtkabir'i ziyaret ettiler Yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu ‘Zaferin Rengi’ filminin Ankara galası, dün akşam Ankara Fenerbahçeli İş İnsanları Derneği (AFİDER) organizasyonuyla gerçekleşti.
20.02.2024 Cadde
Hedef denizden 100 bin, hava yoluyla da 1 milyon turist
Hedef denizden 100 bin, hava yoluyla da 1 milyon turist Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Başkanı Ömer Faruk Dengiz, Bodrum'a 2024 yılında, 100'den fazla kruvaziyer gemisiyle 100 binden fazla, hava yoluyla da 1 milyonun üzerinde turist gelmesinin hedeflendiğini söyledi.
20.02.2024 Ekonomi
Zaferin Rengi filminin galası öncesi Anıtkabir'e ziyaret!
Zaferin Rengi filminin galası öncesi Anıtkabir'e ziyaret! Fenerbahçe'nin en önemli futbol başarıları arasında yer alan General Harington Kupası'nın hikayesinin anlatıldığı Zaferin Rengi filminin galası öncesi Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirildi.
19.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta gala günü! Yeniler taraftarla buluşacak
Beşiktaş'ta gala günü! Yeniler taraftarla buluşacak Kadro dışı kararı kaldırılan Aboubakar ile Afrika Kupası’ndan dönen Masuaku, Konya maçıyla takıma dönecek. Yeni transferler Muçi, Al Musrati ve Worrall ise ilk kez Dolmabahçe’de taraftarlarla buluşacak.
19.02.2024 Beşiktaş
Görkemli gala
Görkemli gala ‘Zaferin Rengi’ filminin galası, geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
17.02.2024 Cadde
Fenerbahçe'de 'Zaferin Rengi' için gala yapıldı!
Fenerbahçe'de 'Zaferin Rengi' için gala yapıldı! Fenerbahçe'nin unutulmaz başarısı General Harington Kupası'nın hikayesi ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan bağımsızlık direnişini konu alan Zaferin Rengi filmi için gala gecesi organize edildi.
15.02.2024 Diğer
Farkındalık kazandırdı
Farkındalık kazandırdı ‘Kral Şakir’in son filmi ‘KralŞakir: Devler Uyandı’nın galası Vadistanbul’da yapıldı.
12.02.2024 Cadde
Kahkaha dolu gala
Kahkaha dolu gala Ahmet Kural, Cengiz Bozkurt, Elif Ongan ve Cemile Canyurt gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı ‘Efsane’ filminin galası önceki akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
3.02.2024 Cadde
Türkan Şoray'a yıllar sonra 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin' sürprizi!
Türkan Şoray'a yıllar sonra 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin' sürprizi! 1978 yapımı 'Bir Aşk Masalı-Ferhat ile Şirin'in galasına katılamayan Türkan Şoray’a özel bir sürpriz hazırlandı. Film için Moskova’da yapılacak galaya usta sanatçı da katılacak.
10.02.2024 Cadde
Kadir Doğulu'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de!
Kadir Doğulu'dan 'çocuk' sorusuna yanıt: Yapmışlar işte ne güzel, büyütsünler bir de! Amerika'dan yurda dönen Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül, havalimanında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz günlerde oyuncu çiftin fanları, yapay zeka ile ikilinin çocukları olduğunu varsayarak fotoğraf oluşturmuştu. Doğulu, bu durumu hatırlatan muhabirlerin "Çocuk düşünüyor musunuz?" sorusuna esprili yanıt verdi.
31.01.2024 Cadde
‘İspanyolca dersi aldım’
‘İspanyolca dersi aldım’ Neslihan Atagül-Kadir Doğulu çifti önceki akşam Miami dönüşü havaalanında görüntülendi.
31.01.2024 Cadde
İş Sanat’tan sıradışı konserler
İş Sanat’tan sıradışı konserler İş Sanat, “Sahne Hazır” sezonunda klasik müzik dünyasının önde gelen orkestralarını ve solistlerini, üç sıradışı konserle müzik tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
29.01.2024 Advertorial
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi'
17 yaşındaki ilişkisini anlatmıştı! 'Söylediklerim farklı lanse edildi' Son olarak 'Kader Bağları' adlı yapımda yer alan Nazlı Bulum, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındayken yaşadığı ilişkiyi anlatmasıyla çok konuşulmuştu. 'Aşk Mevsimi' filminin galasına katılan oyuncu, gündem olan sözleri hakkında açıklama yaptı.
27.01.2024 Cadde
Neslihan Atagül onur konuğu oldu
Neslihan Atagül onur konuğu oldu Meslektaşı Kadir Doğulu ile 2016 yılında evlenen oyuncu Neslihan Atagül, Türk dizilerinin Latin Amerika ve dünya genelindeki başarılarının kutlandığı Turkish Drama Gala gecesinin onur konuğu olarak boy gösterdi.
23.01.2024 Cadde
Ünlü oyuncunun cesur tercihi! Derin dekoltesiyle galada poz verdi
Ünlü oyuncunun cesur tercihi! Derin dekoltesiyle galada poz verdi Oscar ödüllü Nicole Kidman, geçtiğimiz akşam 'Expats' adlı yapımın galasına katıldı. Derin sırt dekolteli, siyah elbisesiyle kameralara poz veren Kidman, cesur tercihiyle görenleri büyüledi.
23.01.2024 Cadde
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım!
Hasan Can Kaya: Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım! Hasan Can Kaya, önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı Yurt içi ve yurt dışı gösterilerinde kapalı gişe yapan Hasan Can Kaya, “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
15.01.2024 Cadde
‘ATATÜRK II’ oyuncularından  İzmir’de muhteşem gala
‘ATATÜRK II’ oyuncularından İzmir’de muhteşem gala 5 Ocak’ta sadece sinemalarda vizyona giren, Mehmet Ada Öztekin filmi “ATATÜRK II” ekibi, millî bağımsızlığın simge şehirlerinden İzmir’deydi.
13.01.2024 Ege
Ümit Erdim: Kovsalar da bırakmam!
Ümit Erdim: Kovsalar da bırakmam! Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu 2023 Gala Gecesi, dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleştirildi. 2023 sezonunda çeşitli kategori şampiyonalarında dereceye giren sporcu ve takımların ödüllerine kavuştuğu törene oyuncu Ümit Erdim de katıldı.
13.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gala ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.