Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf Makinesi

Son dakika Fotoğraf makinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fotoğraf makinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fotoğraf makinesi haber sayfamızda...

Fotoğraf Makinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.057 fotoğraf makinesi haberi bulunmuştur.
Antakya’nın kadrajında umut var
Antakya’nın kadrajında umut var Fotoğrafçı Mustafa Gülek, bizzat yaşadığı depremi ve 10 ay boyunca Antakya’da tanık olduklarını depremin yıldönümünde 6 Şubat Deprem Fotoğrafları Sergisi’yle hatırlamaya ve unutmamaya çağırıyor.
4.02.2024 Pazar
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024: Telefondan Silinen Resimleri Programsız Geri Getirme
Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024: Telefondan Silinen Resimleri Programsız Geri Getirme Akıllı cep telefonları günümüzde insan hayatının en önemli araçlarından biri haline gelmiştir. Bazı anları ölümsüzleştirmek isteyen kişiler için video ve fotoğraf makinesi yerine geçer. Özellikle resim, video ve depolama aracı olarak kullanılan telefonlarda kişiler yanlışlıkla tüm verilerini silebiliyor. Android ve iOS telefondan silinen resimleri programsız geri getirme yöntemleri için “Silinen Fotoğrafları Geri Getirme 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
4.01.2024 Teknoloji
Hababam Sınıfı'nın Dilaver'i: İki depremi bir arada yaşadık
Hababam Sınıfı'nın Dilaver'i: İki depremi bir arada yaşadık Malatya’da yaşadığı 6 Şubat depremlerinin ardından Eskişehir’e yerleşen Hababam Sınıfı oyuncularından Dilaver Gür, hayat hikayesini anlattı.
13.12.2023 Gündem
CHP lideri Özel: İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum
CHP lideri Özel: İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Başkanı ile yönetim kurulu üyelerini parti genel merkezinde kabul etti. Özel, Ankara'da evi olmadığını belirterek, "İlk vekil olduğumdan bu yana misafirhanede kalıyorum" dedi.
10.12.2023 Gündem
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici Samsun'ın Ayvacık ilçesinde öğretmenlik yapan Muhammet Recep Güneysu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında, teneffüs sonrası öğrencilerin okula girmek için koşuşturmalarının yer aldığı fotoğrafla birinci oldu
25.11.2023 Gündem
Film izleyince gerçeği anladılar! İşte Ayla’nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları
Film izleyince gerçeği anladılar! İşte Ayla’nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Rezzan Ak, Koreli Ayla başta olmak üzere Koreli yetim çocukları yetiştiren ekipte yer alan Kore Gazisi Eşi İbrahim Ak’ın anılarını paylaştı. Paylaşılan anılarda bir dönem ülkenin gündemine oturan Ayla’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
7.10.2023 Haberler
Film izleyince gerçeği anladılar! İşte Ayla’nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları
Film izleyince gerçeği anladılar! İşte Ayla’nın gün yüzüne çıkmamış fotoğrafları Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşayan 85 yaşındaki Rezzan Ak, Koreli Ayla başta olmak üzere Koreli yetim çocukları yetiştiren ekipte yer alan Kore Gazisi Eşi İbrahim Ak’ın anılarını paylaştı. Paylaşılan anılarda bir dönem ülkenin gündemine oturan Ayla’nın yeni fotoğrafları ortaya çıktı.
7.10.2023 Gündem
İlkokul mezunu Türk mucit başardı! 'Selfie'den önce 'görçek' vardı
İlkokul mezunu Türk mucit başardı! 'Selfie'den önce 'görçek' vardı Selfie'nin hayatımıza girişi sosyal medyanın aktif şekilde kullanılmasıyla olmuştu. Ancak sosyal medya hayatımıza girmeden yarım asır önce 'selfie' aslında zaten vardı. İlkokul mezunu Türk mucidin icadı olan 'görçek' tam 79 yıl önce binlerce kişiye bakın nasıl selfie çektirdi...
17.09.2023 Yaşam
Kırşehir'in 63 yıllık fotoğraf sanatçısı 'Yılın Ahisi' seçildi
Kırşehir'in 63 yıllık fotoğraf sanatçısı 'Yılın Ahisi' seçildi Kırşehir'de 63 yıldır fotoğraf sanatçılığı yapan Arif Çoban (73), 18- 24 Eylül tarihlerinde kutlanacak olan Ahilik Haftası etkinlikleri öncesi 'Yılın Ahisi' seçildi.
7.09.2023 Haberler
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var
Kanlı savaş meydanında 3 Türk muhabir! Yıllar geçse de unutamadıkları 'o an' var Ukrayna ve Rusya arasında son 1.5 yıldır yaşanan savaş tüm dünyanın gündeminde. Bölgeden servis edilen video ve fotoğraflarla birçoğumuzun tanık olduğu savaşın ardında ise yıllarını gazeteciliğe adayan savaş muhabirleri yer alıyor. Coşkun Aral, Bünyamin Aygün ve Cumhur Çatkaya da yıllarca ölümün soğuk yüzüyle karşı karşıya kalanlardan. Peki bu 3 sembol isim objektiflerini çevirdikleri kanlı meydanlarda neler yaşadı, neler hissetti, neleri unutamadı? Basın tarihine geçen olayların perde arkasını Milliyet.com.tr'ye anlattılar.
23.08.2023 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'ya bir darbe daha
Pençe-Kilit Operasyonu'nda PKK'ya bir darbe daha Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde gerçekleştirilen arama-tarama faaliyetlerinde, PKK’lı teröristlere ait çok sayıda silah ve mühimmatı ele geçirerek imha etti.
14.07.2023 Gündem
Galataport AGLM Ara Güler Müzesi + Leica Showroom + Monochrome Brasserie
Galataport AGLM Ara Güler Müzesi + Leica Showroom + Monochrome Brasserie Ara Güler Müzesi, Monochrome ve Leica markalarının ortak mekanı olarak Wangan tarafından tasarlanan ve Red Dot Design Awards 2023’de “Best of The Best Interior Design” ödülünün sahibi olan AGLM, şehrin yeni kültür-sanat merkezi Galataport'un bünyesinde yer alıyor.
26.06.2023 Mimarlık
MSB duyurdu! Sözde lider kadrodan 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Sözde lider kadrodan 2 PKK’lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde sözde lider kadrodan olduğu değerlendirilen 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
19.06.2023 Gündem
13 yıl sonra 'pes' dedirten tesadüf! Çamurlu kameradan geçmişini çıkardı
13 yıl sonra 'pes' dedirten tesadüf! Çamurlu kameradan geçmişini çıkardı Arkadaşlarıyla keyifli bir nehir gezintisindeydi ancak akıntılar onu birden sürüklemeye başladı, kayalara çarpa çarpa ilerliyordu. İşte ne olduysa o anda oldu. Boynundaki ip koptu ve biriktirdiği birbirinden keyifli onlarca anı sulara gömüldü, ta ki 2 hafta öncesine kadar. Balık tutmaya giden genç bir adamın merakı ve çabası bakın neye vesile oldu...
19.04.2023 Dünya
Bilal Meşe'den Beşiktaş yönetimine yıldız futbolcu için çağrı! 'Maaş olarak sudan ucuz'
Bilal Meşe'den Beşiktaş yönetimine yıldız futbolcu için çağrı! 'Maaş olarak sudan ucuz' Şenol Güneş yönetiminde çıkışa geçen Beşiktaş'ta gelecek sezon için de hazırlıklar devam ederken Milliyet Gazetesi yazarlarından Bilal Meşe, siyah-beyazlı yönetime yıldız futbolcu için çağrıda bulundu. İşte detaylar...
13.04.2023 Beşiktaş
Depremzede gazetecilere TGC’den destek
Depremzede gazetecilere TGC’den destek Kahramanmaraş merkezli, 11 kentin etkilendiği depremde 50 bini aşkın kişi hayatını kaybetti. Depremde 33 gazeteci öldü, çok sayıda gazeteci de yaralandı.
10.04.2023 Gündem
Ramazanın ışığını yakala
Ramazanın ışığını yakala NUN Eğitim ve Kültür Vakfı, geleneksel hale getirdiği uluslararası fotoğraf yarışmasının bu yıl dördüncüsünü düzenliyor. Dünyanın her yerinden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini Ramazanın ışığını birlikte yakalamaya davet ediyor.
5.04.2023 Advertorial
Gerçeklikten uzaklaşmak, sanata yaklaşmak demek’
Gerçeklikten uzaklaşmak, sanata yaklaşmak demek’ İlk kişisel fotoğraf sergisi “Loners In Wilderness”ı açan Cem Yiğit Üzümoğlu, “Temizlik, düzen değil de daha kirli hem neşeli hem trajik anlatıyı içinde barındıran yerler hoşuma gidiyor” diyor.
26.03.2023 Kültür Sanat
Gökyüzündeki parıltı vatandaşları meraklandırdı
Gökyüzündeki parıltı vatandaşları meraklandırdı Düzce’de havanın kararmasının ardından Ay ve Venüs gezegeni yan yana görüldü. Vatandaşlar telefonlarına sarılarak gökyüzünü fotoğraflamaya çalıştı.
24.03.2023 Haberler
NBA'de hakem skandalı! LeBron James çılgına döndü
NBA'de hakem skandalı! LeBron James çılgına döndü NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Boston Celtics'in, kendi evinde Los Angeles Lakers‘ı ağırladığı maçta hakem kararları büyük tartışma yarattı.
30.01.2023 NBA
Konyalı 'Richie Rich'den 60 milyonluk vurgun!
Konyalı 'Richie Rich'den 60 milyonluk vurgun! Konya'da cep telefonlarına bir banka adıyla 'Hesabınıza para geldi' mesajı gönderip, tıklanan link aracılığıyla o kişilerin banka hesap bilgilerini ele geçirerek yaklaşık 60 milyon liralık vurgun yapan çeteye düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
28.01.2023 Haberler
Konyalı 'Richie Rich'ten 60 milyonluk vurgun!
Konyalı 'Richie Rich'ten 60 milyonluk vurgun! Konya'da cep telefonlarına bir banka adıyla 'Hesabınıza para geldi' mesajı gönderip, tıklanan link aracılığıyla o kişilerin banka hesap bilgilerini ele geçirerek yaklaşık 60 milyon liralık vurgun yapan çeteye düzenlenen operasyonda 15 kişi gözaltına alındı.
28.01.2023 Gündem
Hediye trafiği hızlandı
Hediye trafiği hızlandı Sömestir tatilinin başlaması ile internet platformları üzerinden özellikle gençlere yönelik ayakkabı, mont, oyun konsolu, saat ve oyunların satışlarında artış yaşanmaya başladı. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) Başkan Yardımcısı Hakan Çevikoğlu, “Gelen karnelere göre çocuklarını ödüllendirmek isteyen ailelerin çoğunluğu 150-300 liralık ürünlerle sepetini dolduruyor” dedi.
26.01.2023 Ekonomi
Ergin Konuksever son yolculuğuna uğurlandı
Ergin Konuksever son yolculuğuna uğurlandı Türkiye’nin ilk savaş muhabirlerinden Ergin Konuksever, ikindi vakti kılınan namazın ardından Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.12.2022 Gündem
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu
Fotoğraf makinesi gibi cep telefonu Vivo’nun yeni cep telefonu modeli V25 5G, fotoğraf ve video çekiminde ezberleri bozuyor. Çok iyi görünüşe sahip telefon renk değiştiren tasarımı ile her yerde ilgi odağı olmanızı sağlıyor. Gündoğumu ışıltısı ve siyahı olmak üzere iki premium renk seçeneği ile geliyor.
29.11.2022 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraf Makinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.