Faiz

Faiz

Son dakika faiz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan faiz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan faiz haber sayfamızda...

Faiz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.979 faiz haberi bulunmuştur.
TCMB (MERKEZ BANKASI) Nisan faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz beklentisi...
TCMB (MERKEZ BANKASI) Nisan faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası faiz beklentisi... Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) PPK toplantılarını gerçekleştiyor. Mart ayı faiz kararına göre politika faizi yüzde 50'ye çıkarılmıştı. Piyasaların şimdiki beklentisi ise Nisan Merkez Bankası faiz kararında! Peki, 2024 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
NİSAN FED FAİZ KARARI 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
NİSAN FED FAİZ KARARI 2024 📈ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı toplantı tarihleri! Nisan FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası faiz kararı için toplantı takvimi paylaşılmıştı. FED faiz kararı son olarak mart ayında açıklandı. Buna göre ABD Merkez Bankası faiz kararını sabit bıraktı. Gözler Nisan ayı faiz kararında! Peki, FED Nisan faiz kararı ne zaman açıklanacak?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Piyasa katılımcıları anketi yayımlandı
Piyasa katılımcıları anketi yayımlandı Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Uzmanpara
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi
Yıl sonu dolar kuru tahmini geriledi Piyasa katılımcıları anketinde cari yıl sonu dolar kuru beklentisi bir önceki anket döneminde 40,53 TL iken, bu anket döneminde 40,01 TL oldu.
19.04.2024 Ekonomi
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek'
'Enflasyon faiz indirimini düşünmek için yüksek' İngiltere Merkez Bankası (BoE) Para Politikası Komitesi Üyesi Megan Greene, İngiltere'nin son ücret artışı ve hizmet fiyat enflasyonu verilerinin BoE'nin faiz oranlarını düşürmeyi düşünmesi için çok yüksek olduğunu söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
'Faiz indirimi haziranda olabilir'
'Faiz indirimi haziranda olabilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) politika yapıcısı Olli Rehn, ECB'nin faiz oranlarını haziran ayında düşürmeye başlayabileceğini söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
'Fed faiz indirimini erteleyebilir'
'Fed faiz indirimini erteleyebilir' Minneapolis Fed Başkanı Neel Kashkari, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmeden önce enflasyonun düştüğüne dair daha fazla güven duyması gerektiğini ve böyle bir hamleyi muhtemelen 2024 sonrasına erteleyebileceğini söyledi.
19.04.2024 Uzmanpara
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni
İran-İsrail gerilimi piyasa dinamiklerini değiştirdi! Altında ani hareketin 2 nedeni Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı?
Konut kredisi kullanacaklar dikkat! Faizler daha da artar mı? Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
'Bu yıl üç faiz indirimi olası'
'Bu yıl üç faiz indirimi olası' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hollanda Merkez Bankası Başkanı Klaas Knot, piyasalar tarafından fiyatlandırıldığı üzere bu yıl üç faiz indiriminin olası olduğunu söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat
Juventus'a Ronaldo darbesi! İşte ödenecek tazminat Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da futbol yaşamını sürdüren Portekizli efsane oyuncudan eski takımı Juventus'a kötü haber geldi. CR7 eski takımına açtığı davayı kazandı.
18.04.2024 İtalya Serie A
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir'
'BoE mayısta faiz indirimine gidebilir' Morgan Stanley'e göre İngiltere Merkez Bankası (BoE) mayıs ayında da faiz indirimine gidebilir.
18.04.2024 Uzmanpara
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında?
MERKEZ BANKASI HABERLERİ 💸 Merkez Bankası faiz kararı ne zaman? 2024 Nisan Merkez Bankası toplantısı hangi gün, ayın kaçında? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı toplantı takvimi açıklandı. Her ay düzenli olarak yapılan Merkez Bankası faiz kararı toplantısı bu ay ne zaman? İşte 2024 Nisan ayının Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
'Enflasyonda düşüş faiz indirimini getirebilir'
'Enflasyonda düşüş faiz indirimini getirebilir' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, enflasyonda düşüşün faiz indirimini getirebileceğini söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Wall Street'te düşüş devam ediyor
Wall Street'te düşüş devam ediyor Yatırımcıların yakın zamanda faiz indirimi beklentilerini büyük ölçüde terk etmelerinin ardından Wall Street'te hisse senetleri dün de düşüş yaşadı ve nisan ayındaki satışlar derinleşti.
18.04.2024 Uzmanpara
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı'
'Enflasyon konusundaki ilerleme yavaşladı' Fed Yönetim Kurulu Üyesi Michelle Bowman, enflasyon konusundaki ilerlemenin yavaşladığını ve bu noktada durmuş bile olabileceğini ifade ederek daha fazla faiz artışına ihtiyaç duyulabileceğini belirtti.
18.04.2024 Uzmanpara
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak'
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak' Japonya Merkez Bankası (BoJ) Yönetim Kurulu Üyesi Asahi Noguchi, faiz artırımlarının çok yavaş olacağını söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL? Dolar/TL haftanın dördüncü işlem gününe 32.38’in üzerinde başladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatları ne kadar oldu? Orta Doğu’da İsrail ile İran arasında yaşanan çatışma sonrası bu hafta altın fiyatları hareketlendi. Jeopolitik risklerin tırmanışa geçtiği dönemde güvenli liman altın yatırımcılar tarafından cazibesini koruyor.
18.04.2024 Uzmanpara
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
ABD'de mortgage başvuruları arttı
ABD'de mortgage başvuruları arttı ABD'de geçen hafta faizlerdeki yükselişe rağmen daha da artacağını düşünen alıcıların piyasaya gelmesiyle mortgage başvurularında artış yaşandı.
17.04.2024 Uzmanpara
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti
Japonya'nın ihracatı artmaya devam etti Japonya'nın ihracatı, otomobil ve yarı iletkenlere yönelik artan talebin etkisiyle mart ayında üst üste dördüncü ay büyüdü.
17.04.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın üçüncü işlem gününe 32.51’in üzerinde başladı.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları yeni haftada oldukça hareketli bir seyir izledi. Peki piyasalarda bugün son durum ne? İşte detaylar...
17.04.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Faiz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.