Eurobasket 2017

Eurobasket 2017

Son dakika eurobasket 2017 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan eurobasket 2017 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan eurobasket 2017 haber sayfamızda...

Eurobasket 2017

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 172 eurobasket 2017 haberi bulunmuştur.
NBA yıldızı Goran Dragic'ten Anadolu Efes sözleri! 'Burada rekabet edebilir'
NBA yıldızı Goran Dragic'ten Anadolu Efes sözleri! 'Burada rekabet edebilir' NBA ekiplerinden Milwaukee Bucks forması giyen tecrübeli guard Goran Dragic, bu sezon gösterdiği performans ile dikkat çekiyor. Sloven basketbolcu, Anadolu Efes hakkında dikkat çeken sözler kullandı.
13.04.2023 NBA
Bogdan Bogdanovic'ten Fenerbahçe'ye geri dönüş açıklaması!
Bogdan Bogdanovic'ten Fenerbahçe'ye geri dönüş açıklaması! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Bogdan Bogdanovic; Sakatlıktan dönüşü, kariyeri ve Fenerbahçe ile ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.
31.12.2022 Basketbol
Ufuk Sarıca: "Bayrağı yeni jenerasyon devralıyor"
Ufuk Sarıca: "Bayrağı yeni jenerasyon devralıyor" Türkiye'nin İspanya'yı 71-67 yenip 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda liderliği rakibinden aldığı karşılaşmanın ardından FIBA'ya konuşan A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca, Türkiye'nin uyguladığı basketbol programının "harika bir başarıya ulaşmak üzere" olduğunu belirtti.
1.07.2020 Milli Takım
Cecilia Zandalasini Fenerbahçe’de
Cecilia Zandalasini Fenerbahçe’de Fenerbahçe Kadın Basketbol takımı Minnesota Lynx’da forma giyen Cecilia Zandalasini’yi 2 yıllığına renklerine bağladı.
Ceza'dan yeni şarkı: Denizci
Ceza'dan yeni şarkı: Denizci Rapçi Ceza, yeni single'ı 'Denizci' ile 8 Haziran’dan itibaren tüm dijital platformlarda...
8.06.2018 Cadde
Türkiye’nin kasasına 64 milyon Euro
Türkiye’nin kasasına 64 milyon Euro Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından, FIBA’nın en önemli Avrupa basketbol etkinliği olan EuroBasket 2017'yi takip eden bir ekonomik etki raporu yayınlandı.
1.07.2020 Milli Takım
Galatasaray, Caner ve Juskevicius'u açıkladı
Galatasaray, Caner ve Juskevicius'u açıkladı Galatasaray Odeabank, Caner Topaloğlu ve Adas Juskevicius ile anlaştığını duyurdu
1.07.2020 Basketbol
Lynetta Kizer, Fenerbahçe’de
Lynetta Kizer, Fenerbahçe’de Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Connecticut Sun forması giyen ABD’li Lynetta Kizer’i renklerine bağladı.
Cedi Osman: "Milli formayı giymek için sabırsızlanıyorum"
Cedi Osman: "Milli formayı giymek için sabırsızlanıyorum" NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen Cedi Osman, milli formayı giymek için sabırsızlandığını söyledi.
1.07.2020 NBA
Giorgia Sottana, Fenerbahçe'de
Giorgia Sottana, Fenerbahçe'de Fenerbahçe Kadın Takımı, BLMA forması giyen İtalyan Giorgia Sottana'yı renklerine bağladı.
Spor Günlüğü - 1 Kasım 2017
Spor Günlüğü - 1 Kasım 2017 Fenerbahçe Doğuş'a, EuroBasket 2017 hazırlıkları sırasında sakatlanan ve sezon açılışını kaçıran Bobby Dixon'dan iyi haber geldi.    Galatasaray Odeabank, oyun kurucu adaylarından Jordan Taylor'ın transferinden vazgeçti. Öte yandan, sarı kırmızılılara sakat oyuncusu Mehmet Yağmur'dan iyi, Emir Preldzic'ten ise kötü haber geldi.   İspanya Basketbol Ligi takımlarından Real Madrid’in, Banvitli yıldız Gasper Vidmar için ısrarı sürüyor.   FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. haftasında D Grubu'nda Beşiktaş Sompo Japan, CEZ Nymburk'u; A Grubu'nda da Pınar Karşıyaka Hapoel Holon'u mağlup etmeyi başardı.
1.11.2017 Programlar
Semih Erden resmen Beşiktaş Sompo Japan'da!
Semih Erden resmen Beşiktaş Sompo Japan'da! Beşiktaş Sompo Japan, milli basketbolcu Semih Erden'le 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
'Çocuklarımız sporla büyüsün'
'Çocuklarımız sporla büyüsün' Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve eşi Banu Türkoğlu ile yeni spor merkezleri Shaba Health & Fitness Club vesilesiyle buluştuk. Çift, “Ailelerin birlikte vakit geçirebilecekleri güzel bir yaşam alanı oluşturduk. Çocuklarımız sporla büyüsün” diyor.
11.10.2017 Cadde
Spor Günlüğü - 4 Ekim 2017
Spor Günlüğü - 4 Ekim 2017 Fenerbahçe Basketboldan Sorumlu Asbaşkanı Ozan Balaban, takımın hedefinin bu yıl da Euroleagu Final Four'u olduğunu söylerken, NBA'e giden Ekpe Udoh ve Bogdan Bogdanovic ile ilgi de konuştu.    Bir süredir crohn hastalığı ile mücadele eden milli basketbolcu Ömer Aşık, takımı New Orleans Pelicans'ın medya gününde açıklamalarda bulundu.   Slovenya’nın Eurobasket 2017’de şampiyon olmasında pay sahibi olan isimlerden Klemen Prepelic gelecek sezon Real Madrid’de oynayacak.
4.10.2017 Programlar
Spor Günlüğü 26 Eylül 2017
Spor Günlüğü 26 Eylül 2017 New Orleans'tan üzücü Ömer Aşık açıklaması geldi. Genel menajer Dell Demps, milli oyuncunun sağlık durumunu hakkında bilgi verdi.    Eurobasket 2017’de şampiyonluk yaşayan Slovenya’nın en çok dikkat çeken isimlerinden biri olan Klemen Prepelic’e Real Madrid talip oldu.   Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu karaciğer sirozu teşhisiyle yoğun bakıma alındı. Doktoru, bu sabah yaptığı açıklamayla efsane ismin durumunun iyiye gittiğini duyurdu.
26.09.2017 Programlar
Spor Günlüğü - 21 Eylül 2017
Spor Günlüğü - 21 Eylül 2017 Barcelona'da sözleşmesi olmasına karşın kadroda düşünülmeyen Tyrese Rice, takım bulana kadar B Takımı'nda mücadele edecek.   Eurobasket 2017'de şampiyon olarak tarihi bir başarıya imza atan Slovenya Milli Takımı'nın yıldızı Dragic, flaş bir karara imza attı.   Avrupa Basketbolu'nun efsane koçu Dusan Ivkovic, Yunanistan'da düzenlenen bir veda maçıyla parkeden emekli oldu.   Kadın Tenisçiler Birliği tarafından Çin'de düzenlenen turnuvada İpek Soylu, ev sahibi ülkenin sporcularından Shuai Zhang'a 2-0 yenilerek ikinci turda elendi.
21.09.2017 Programlar
Kokoskov tarih yazdı!
Kokoskov tarih yazdı! Eurobasket 2017’nin finalinde Sırbistan’ı deviren Slovenya’nın Sırp koçu Kokoskov, tarihinin ilk şampiyonluğuna koşan ülkesine darbe vurdu. Slovenya, Litvanya’dan sonra namağlup ikinci şampiyon oldu
1.07.2020 Basketbol
Ergin Ataman'dan şaşırtan açıklama! Milli Takım...
Ergin Ataman'dan şaşırtan açıklama! Milli Takım... Eski A Milli Takım ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Eurobasket 2017'nin ardından açıklamada bulundu.
1.07.2020 Milli Takım
Spor Günlüğü - 18 Eylül 2017
Spor Günlüğü - 18 Eylül 2017 Eurobasket 2017'de zafer, finalde Sırbistan'ı geçen Slovenya'nın oldu.    EuroBasket 2017 finalinde Slovenya'ya kaybeden Sırbistan'ın yıldızı Bogdan Bogdanovic'e Milos Teodosic'ten destek geldi     Hazırlık maçında yeni yıldızlarına kavuşan Barcelona, Iberostar Tenerife'yi mağlup ederken, yeni transferler göz doldurdu.    A Milli Takım'ın yıldızlarından Cedi Osman, NBA'de forma giymek üzere ABD'nin yolunu tuttu.
18.09.2017 Programlar
Eurobasket madalya töreninde Doncic sürprizi!
Eurobasket madalya töreninde Doncic sürprizi! Eurobasket 2017’de Sırbistan’ı 93-85 ile geçerek tarihinde ilk Avrupa Şampiyonluğunu kazanan Slovenya’nın madalya töreni de ilginç görüntülere sahne oldu. Üçüncü periyotta sakatlanan ve oyuna dönemeyen Luka Doncic, madalya töreni için takım ismi anons edildikten sonra arkadaşlarının elleri üstünde salona geldi.
1.07.2020 Basketbol
Guduric ve Bogdanovic maç sonu üzgündü...
Guduric ve Bogdanovic maç sonu üzgündü... EuroBasket 2017'de ikinci olan Sırbistan'da basketbolcular Guduric ve Bogdanovic açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Edo Muric'ten zafer açıklaması
Edo Muric'ten zafer açıklaması EuroBasket 2017'de zafere ulaşan Slovenya'da Edo Muric maç sonu açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Gasper Vidmar maç sonu konuştu!
Gasper Vidmar maç sonu konuştu! EuroBasket 2017'de zafere ulaşan Slovenya'da Slovenyalı Gaspar Vidmar maç sonu açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Goran Dragic maç sonu konuştu
Goran Dragic maç sonu konuştu EuroBasket 2017'de zafere ulaşan Slovenya'da Goran Dragic maç sonu açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Başbakan Yıldırım ve mevkidaşları final maçında
Başbakan Yıldırım ve mevkidaşları final maçında Başbakan Binali Yıldırım, Slovenya Başbakanı Miro Cerar, Sırbistan Başbakanı Ana Brnavic ve Estonya Başbakanı Jüri Ratas EuroBasket 2017 Finali'nde Slovenya ile Sırbistan arasında oynanan karşılaşmayı takip etmek için Sinan Erdem Spor Salonu'na geldi.
18.09.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Eurobasket 2017 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.