Esra Sönmezer

Esra Sönmezer

Son dakika Esra Sönmezer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Esra Sönmezer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Esra Sönmezer haber sayfamızda...

Esra Sönmezer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 206 esra sönmezer haberi bulunmuştur.
'Hesap ödeyeceksem doğum gününe beni çağırma!'
'Hesap ödeyeceksem doğum gününe beni çağırma!' Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, yeni yaşını doğayla iç içe yeşillikler arasında kutladı. Yakın arkadaşlarının Kemerburgaz’da kutlama oganize ettiği Söznmezer, doğum günlerinde 'kendin öde' sistemine karşı olduğunu söyledi.
26.02.2024 Cadde
Esra Sönmezer sokak hayvanlarını besledi! 'Bizlere insan olduğumuzu hatırlatan önemli bir eylem'
Esra Sönmezer sokak hayvanlarını besledi! 'Bizlere insan olduğumuzu hatırlatan önemli bir eylem' Hayvanseverliğiyle bilinen ve evinde iki kedisi olan ünlü oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Sokak hayvanlarını beslemeye çıkan Sönmezer, gazetecilerle konuşarak yaptığı eylemin önemini anlattı.
13.01.2024 Cadde
'2028 kaderimin yeniden yazıldığı yıl olacak'
'2028 kaderimin yeniden yazıldığı yıl olacak' Esra Sönmezer, 10 yıl önce verdiği bir röportajda hayalinin siyasete atılmak olduğunu söylemişti. Hayalinin peşinden koşan ünlü oyuncu ve sunucu, ilk adımı attı ve Yıldız Teknik Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü kazandı.
2.11.2023 Cadde
Esra Sönmezer huzuru pembe karavanda buldu
Esra Sönmezer huzuru pembe karavanda buldu Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, tatil anlayışını değiştirdi. Sönmezer, çok sevdiği kedilerini de yanına alıp, lüks otellerde konaklamak yerine kendi tasarladığı karavanıyla yollara düştü.
12.10.2023 Cadde
'Yediğini öde' tepkisi! 'Doğum günümde kimsenin elini cebine attırmam'
'Yediğini öde' tepkisi! 'Doğum günümde kimsenin elini cebine attırmam' Şarkıcı Aleyna Dalveren, önceki gece 27'nci yaş gününü sevenleri ve sanatçı arkadaşları ile birlikte Maltepe'de bir mekanda kutladı. Oyuncu Esra Sönmezer, bazı doğum günü sahiplerinin davet ettiği konuklara hesap ödetmesine tepkisini dile getirdi.
5.07.2023 Cadde
Cengiz Kurtoğlu'nun darp ettiği Mustafa Can: Amacı beni öldürmekti!
Cengiz Kurtoğlu'nun darp ettiği Mustafa Can: Amacı beni öldürmekti! Katıldığı bir doğum günü partisinde şarkıcı Cengiz Kurtoğlu tarafından darp edildiğini iddia eden iş insanı Mustafa Can, duruşmada ilk kez ifade verdi. Olayın neden çıktığını anlamadığını belirten Can, “Evime gitmek üzereyken yeniden yanıma geldi. Normal bir kavga değildi. Zaten amacı da beni öldürmekti” dedi. Tanık olarak dinlenen Esra Sönmezler ise "Cengiz Kurtoğlu gün yüzü görmemiş küfürler etti" sözleriyle dikkat çekti.
6.06.2023 Cadde
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu!
Zeynep Bastık, Gülşen ve Edis'ten 'Türkçe pop tatilde' pozu! Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimerinden olan Zeynep Bastık, meslektaşları Edis Görgülü ve Gülşen Çolakoğlu ile İspanya Barselona'da tatil yapıyor. Birlikte konsere giden ünlü popçuların keyifli halleri dikkat çekti. Zeynep Bastık, konserden fotoğrafları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
4.06.2023 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Esra Sönmezer sandığa kedisiyle geldi Sanat dünyası, büyük bir heyecanla beklenen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için oylarını kullandı. Ata Demirer, Demet Evgar, Serenay Sarıkaya ve Sezen Aksu gibi isimler, sandığa gidip vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Kedisi Wolfi ile birlikte oy vermeye gelen ünlü sunucu, "Kedim evden çıkarken beni bırakmak istemedi" açıklamasıyla dikkat çekti.
28.05.2023 Cadde
Yapımcıdan Esra Sönmezer'e 'kilo ver' baskısı!
Yapımcıdan Esra Sönmezer'e 'kilo ver' baskısı! Ünlü oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, geçtiğimiz gün Beşiktaş'ta kameralara yansıdı. Renkli tarzıyla dikkat çeken ünlü isim, pandemi sonrası aldığı kilolardan bir türlü kurtulamadığını ve yapımcıların kendisine 'Kilo ver' uyarısında bulunduğunu anlattı.
7.04.2023 Cadde
Ozan Orhon ikinci kez baba oldu
Ozan Orhon ikinci kez baba oldu 1990'lı yıllarda pop dünyasında fırtınalar estiren Ozan Orhon, Ağustos 2021'de uzun zamandır aşk yaşadığı kabin memuru Selcan Demirci ile evlenmişti. 50 yaşındaki ünlü popçu Ozan Orhon geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla baba olacağını duyurmuştu. Ozan Orhon ve Selcan Demirci'nin bebekleri dünyaya geldi.
17.01.2023 Cadde
Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli!
Esra Sönmezer: Erkek de mutfağa girmeli! 2002'de katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline gelen, aynı yıl Dünya Güzellik yarışmasında 4'üncü olan Esra Sönmezer, 2010'da dizi ve sinema kariyerine adım atmıştı. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında gündem olan açıklamalarda bulunan ünlü isim, çok konuşulan sözlerine bir yenisini daha ekledi. Bir mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sönmezer, "Erkek de mutfağa girmeli" diyerek, yine adından söz ettirmeyi başardı.
5.01.2023 Cadde
Esra Sönmezer: Kimseyle aynı yatakta uyumuyorum!
Esra Sönmezer: Kimseyle aynı yatakta uyumuyorum! 2002'de katıldığı güzellik yarışmasında birinci seçilerek herkesin tanıdığı bir isim haline gelen, aynı yıl Dünya Güzellik yarışmasında 4'üncü olan ve haksızlığa uğradığı gerekçesiyle tacını sahneye atan Esra Sönmezer, 2010'da dizi ve sinema kariyerine adım attı. İlişkilerde belirli çizgileri olduğunu söyleyen 39 yaşındaki oyuncu ve sunucu, "Kimseyle aynı yatakta uyumam" dedi.
29.12.2022 Cadde
Esra Sönmezer'in sevimli dostu Wolfie, ‘Dünyanın En Yakışıklı 3. Kedisi’
Esra Sönmezer'in sevimli dostu Wolfie, ‘Dünyanın En Yakışıklı 3. Kedisi’ 2002 Türkiye Güzellik Yarışması’nda birinci seçilen ve sonrasında katıldığı Dünya Güzellik Yarışması’nda dördüncü olan Esra Sönmezer'in kedisi Wolfie de tescillendi. Ünlü Oyuncu ve sunucunun kedisi, 16. Uluslararası İnternational Cat Show'da beş ödül birden kazandı.
30.11.2022 Cadde
Sonradan alıştı
Sonradan alıştı  Esra Sönmezer, yedi ay önce ölen kedisi Bebek’in acısını yaşarken, arkadaşının hediye ettiği bir kediyi sahiplendi.
1.11.2022 Cadde
Çetin Altay: Evliliğimi kurtarmak için psikolojik terapi göreceğim!
Çetin Altay: Evliliğimi kurtarmak için psikolojik terapi göreceğim! Oyuncu Çetin Altay, üç yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz ile Ekim 2017'de hayatını birleştirmişti. Meryem Mila adında dört yaşında bir kız çocukları bulunan çift, geçtiğimiz günlerde "boşanma kararı aldıkları" yönündeki haberle gündeme gelmişti. Evliliklerinde kriz yaşandığı iddiasını doğrulayan 45 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
22.10.2022 Cadde
Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor
Esra Sönmezer: Dünyanın her yerinde ünlüler otobüs kullanıyor Ünlü oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, geçtiğimiz aylarda 20 yıl aranın ardından otobüse binmiş ve onları sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Bu otobüs macerasının ardından geçtiğimiz gün Levent'te görüntülenen Sönmezer, gazetecilerin otobüsle ilgili sorusu üzerine İstanbulkartını göstererek, dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
13.09.2022 Cadde
İstanbul Kartı’na  kavuştu
İstanbul Kartı’na kavuştu Esra Sönmezer, Levent’teydi. 20 yıl sonra bindiği halk otobüsünde çektiği video’ları geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yayınlayan oyuncu, “O gün arkadaşımın İstanbul Kartı’yla binmiştim.
13.09.2022 Cadde
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den tatil manzaraları
Ünlüler tatilde! Bodrum ve Çeşme'den tatil manzaraları Yoğun geçen sezonun ardından oyuncular Eylül Öztürk, Hayal Köseoğlu, Esra Sönmezer ve Özgü Kaya, tatil için rotalarını yaz aylarının vazgeçilmez adresi Bodrum'a çevirdi. Cemiyet hayatının tanınan simalarından Ayşe Kucuroğlu ise İzmir Çeşme'yi tercih etti. Ünlü isimler, masmavi denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkardılar. İşte objektiflere yansıyan renkli kareler...
13.08.2022 Cadde
Ozan Orhon'dan yıllar sonra gelen Ebru Şallı itirafı!
Ozan Orhon'dan yıllar sonra gelen Ebru Şallı itirafı! Bir döneme damga vuran ve bir süredir ortalarda gözükmeyen Ozan Orhon, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalında yayınlanan 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. İlk evliliğini 1996 yılında Ebru Şallı ile yapan Orhon, o süreç hakkında konuştu.
25.07.2022 Cadde
Esra Sönmezer: Şimdiye kadar halk otobüsüne gerek duymadım!
Esra Sönmezer: Şimdiye kadar halk otobüsüne gerek duymadım! Her fırsatta kedisine olan sevgisini dile getiren Esra Sönmezer, 10 yaşına giren polikistik böbrek hastası 'Bebek'in ölümüyle büyük acı yaşamıştı. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü isim, 20 yıl aradan sonra ilk kez halk otobüsüne bindiği anlarla ilgili konuştu.
15.06.2022 Cadde
'Arka Sıradakiler' oyuncuları yıllar sonra bir arada
'Arka Sıradakiler' oyuncuları yıllar sonra bir arada Yapımcılığını Birol Güven'in, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan üstlendiği, yayınlandığı 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan drama ve gençlik türündeki 'Arka Sıradakiler' dizisinde rol alan Bülent Çetinaslan, Sevda Dalgıç ve Temmuz Karikutal, bir AVM'de katıldıkları film galasında ilgi odağı oldular.
1.06.2022 Cadde
Güldüren gösterim
Güldüren gösterim Türkiye’de vodvil tarzında yapılan ilk film ‘Şimdi Yandık’ın galası gerçekleşti.
1.06.2022 Cadde
Esra Sönmezer: Acilen kilo vermem lazım!
Esra Sönmezer: Acilen kilo vermem lazım! Kedisi Bebek'in ölümüyle zor günler yaşayan oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, önceki gün Beşiktaş'ta görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sönmezer, son dönemde aldığı kilolardan rahatsız olduğunu dile getirdi.
31.05.2022 Cadde
İrfan Kangı'dan Tarık Papuççuoğlu esprisi: Omlet yemek için sete geliyordu
İrfan Kangı'dan Tarık Papuççuoğlu esprisi: Omlet yemek için sete geliyordu Usta oyuncu Tarık Pabuççuoğlu, rol aldığı komedi filminin Bebek'te gerçekleşen basın toplantısında meslektaşlarına takılmadan duramadı. 73 yaşındaki sanatçı ile rol arkadaşı İrfan Kangı arasındaki diyalog dikkat çekti.
25.05.2022 Cadde
Esra Sönmezer ölen kedisinin tüylerini saklıyor!
Esra Sönmezer ölen kedisinin tüylerini saklıyor! Oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, 10 yıl önce sahiplendiği, altı yıldır polikistik böbrek hastası olan kedisi Bebek’in ölümüyle zor günler yaşıyor. Nişantaşı'nda bir mekanda tek başına oturan Sönmezer, ölmeden üç hafta önce tıraş ettirdiğin kedisinin tüylerini poşete koyduğunu ve evin en değerli köşesinde sakladığını söyledi.
6.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Esra Sönmezer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.