Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Son dakika Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz haber sayfamızda...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.643 eşkıya dünyaya hükümdar olmaz haberi bulunmuştur.
Sema Öztürk'ten 'estetik' tepkisi! 'Anatomi bu yani, değiştiremem'
Sema Öztürk'ten 'estetik' tepkisi! 'Anatomi bu yani, değiştiremem' Oyuncu Sema Öztürk (46), hakkında ortaya atılan 'estetik' iddialarına, sosyal medyada yayınladığı gençlik fotoğrafıyla yanıt vermeyi tercih etti.
7.03.2024 Cadde
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Geçtiğimiz günlerde hacklenerek paylaşımlar yapılan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin sosyal medya sayfası kurtarıldı. Usta ismin hesabından paylaşılan iddiaların ardından, hesabınAmerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Cadde
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı ele geçirildi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.
10.02.2024 Cadde
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programı fırtınalar estirecek. Her yıl birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu yarışmada bu yıl Yasemin Sakallıoğlu oldu. Yasemin Sakallıoğlu'nun sahne performansının yanı sıra esprileri de izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler?
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler? Ozan Akbaba, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emir Gardaşov karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de canlandırdığı rol ile dikkatleri çekmişti. BBCS dizisi Emir Gardaşov'u oynayan Ozan Akbaba kimdir, nereli, kaç yaşında?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu İstanbul'da dün hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Can Gürzap'ın cenaze programına ilişkin detaylar belli oldu. Usta sanatçı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.
2.12.2023 Cadde
CAN GÜRZAP KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Can Gürzap hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte Can Gürzap film ve dizileri...
CAN GÜRZAP KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Can Gürzap hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte Can Gürzap film ve dizileri... Usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Medcezir, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizilerde rol alan Can Gürzap'dan acı haber geldi. Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu. Peki Can Gürzap kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Can Gürzap film, dizi ve tiyatro oyunları...
2.12.2023 Bilgi Rehberi
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz!
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz! Oyuncu Turgut Tunçalp, önceki akşam eşi İlayda Atmaca ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Otomobillerini kapalı otoparka park eden ikiliden Tunçalp, İsrail'in Gazze'de günlerdir sivillere yönelik sürdürülen saldırıları nedeniyle televizyonu açamaz hale geldiğini söyledi.
24.10.2023 Cadde
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım Son olarak 'Kasaba Doktoru' dizisinde kamera karşısına geçen Ozan Akbaba, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, doğduğu il olan Kars'ta çekilen okul fotoğrafını paylaştı.
6.10.2023 Cadde
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar'
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar' Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin setinde tanıştığı yönetmen Burak Yırtar ile Mart 2021'de dünyaevine giren Sakallıoğlu, uzun yıllar evli kalan çiftlere dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.
14.09.2023 Cadde
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı!
Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge'nin abisi oyuncu çıktı! A Milli Kadın Voleybol Takımı, finalde Sırbistan'ı 3-2 yenerek, Avrupa Şampiyonu oldu. Cumhuriyetimizin 100. yılında elde edilen başarıda büyük pay sahiplerinden biri de libero Gizem Örge oldu. Milli voleybolcunun eski eşinin ardından abisinin de oyuncu olduğu ortaya çıktı.
13.09.2023 Cadde
MEHMET ULAY KİMDİR?  Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti!  Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı?
MEHMET ULAY KİMDİR? Usta oyuncu Mehmet Ulay vefat etti! Mehmet Ulay kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Birçok yapımda rol alan alan usta oyuncu Mehmet Ulay yaşamını yitirdi. Almanya'da hayatını kaybeden Mehmet Ulay'ın biyografisi ile ilgili detaylar merak ediliyor. Mehmet Ulay, Mahkum dizisinde Zahit karakterini canlandırmıştı. Peki Mehmet Ulay kimdir, neden öldü? Mehmet Ulay kaç yaşındaydı?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti!
Usta oyuncu Mehmet Ulay hayatını kaybetti! Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Ulay, Almanya’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Son olarak 'Mahkum' dizisinde rol alan 81 yaşındaki sanatçı, bir yıldır akciğer kanseriyle mücadele ediyordu. Usta oyuncu vefat haberi ile sevenlerini yasa boğdu.
5.09.2023 Cadde
Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı
Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver, dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu, ailesinin sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
31.08.2023 Magazin
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver, dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu, ailesinin ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
31.08.2023 Cadde
Mehmet Esen'in acı günü! Annesi Suzan Esen hayatını kaybetti
Mehmet Esen'in acı günü! Annesi Suzan Esen hayatını kaybetti Oyuncu Mehmet Esen'in bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve yatağa mahkum kalan annesi Suzan Esen, yaşama veda etti. Ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
31.08.2023 Cadde
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti!
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti! Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver (75) yaşamını yitirdi. Acı haberi usta oyuncunun menajerlik ajansı, "Onu çok özleyeceğiz" mesajıyla duyurdu.
29.08.2023 Cadde
Oktay Kaynarca'nın 'telefon' isyanı! 'Terbiyesizlik'
Oktay Kaynarca'nın 'telefon' isyanı! 'Terbiyesizlik' 'Kurtlar Vadisi'nin Süleyman Çakır'ı, 'EDHO'nun Hızır Çakırbeyli'si Oktay Kaynarca, sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Telefon numarasının izinsiz olarak başkalarıyla paylaşılmsına tepki gösteren oyuncu, tanımadığı kişiler tarafından görüntülü arama da dahil rahatsız edildiğini belirtti.
17.08.2023 Cadde
Ali Sürmeli'nin Kenan Işık anısı! 'Acaba içimde kötü bir insan mı var?'
Ali Sürmeli'nin Kenan Işık anısı! 'Acaba içimde kötü bir insan mı var?' 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde mafyatik rollerde kamera karşısına geçen Ali Sürmeli, 'abim' ve 'ustam' diye bahsettiği Kenan Işık'la yıllar önce arasında geçen diyaloğu anlattı. Kenan Işık, 2014 yılında saunada fenalaşıp, dengesini kaybederek kafasını yere çarpmıştı. Komaya giren sanatçının tedavisi evinde devam ediyor.
22.07.2023 Cadde
Ferhat Göçer depremzede çocuklar için sahneye çıkıyor
Ferhat Göçer depremzede çocuklar için sahneye çıkıyor Ferhat Göçer, Sabahattin Ali'nin aşkları, heyecanları, hüzünleri ve hasretlerini sahnelediği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarını seslendirdiği 'Aldırma Gönül Müzikali' ile anlamlı bir projeye imza atarak, depremden etkilenen çocuklar için sahneye çıkıyor.
24.03.2023 Cadde
Deniz Çakır evlilik için ilk kez konuştu!
Deniz Çakır evlilik için ilk kez konuştu! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, son günlerde magazin gündeminden düşmüyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden oyuncu, katıldığı programda, evlilik kararını ilk kez doğruladı.
9.03.2023 Cadde
Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal evleniyor
Deniz Çakır ile Bilgehan Baykal evleniyor Efsane dizi 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır'dan müjdeli haber geldi. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü oyuncunun, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldığı konuşuluyor.
8.03.2023 Cadde
Turgay Tanülkü kimdir, nereli, kaç yaşında? Oyuncu Turgay Tanülkü hayatı...
Turgay Tanülkü kimdir, nereli, kaç yaşında? Oyuncu Turgay Tanülkü hayatı... Usta oyuncu Turgay Tanülkü, Ankara Devlet Konservatuvar'ından mezun oldu ve Ankara Tiyatorsu'nda göreve başladı. Oyuncu, cezaevleri, ıslhaevleri gibi birçok noktada tiyatro grupları kurdu. Turgay Tanülkü aslen nereli, eşi kim?
21.12.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.