Eşkıya

Eşkıya

Son dakika Eşkıya haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Eşkıya gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Eşkıya haber sayfamızda...

Eşkıya

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.641 eşkıya haberi bulunmuştur.
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Türk sineması ve dizilerin usta oyuncusu Kayhan Yıldızoğlu 90 yaşında İstanbul'da hayatını kaybetti. Acı haber sonrası kızı Sibel Aybar açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Cadde
Sema Öztürk'ten 'estetik' tepkisi! 'Anatomi bu yani, değiştiremem'
Sema Öztürk'ten 'estetik' tepkisi! 'Anatomi bu yani, değiştiremem' Oyuncu Sema Öztürk (46), hakkında ortaya atılan 'estetik' iddialarına, sosyal medyada yayınladığı gençlik fotoğrafıyla yanıt vermeyi tercih etti.
7.03.2024 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Cadde
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’
‘Her sene bir senaryo ve kitap yazmak istiyorum’ Dizi ve filmlerde senaryo gereği canlandırdıkları karakterler yüzünden oyunculara tepki gösterenlerimiz vardı, ama “Kurtlar Vadisi”nin Çakır’ı öldürüldüğünde yaşananların hepsi ‘ilk’ti… Oktay Kaynarca’nın oynadığı Çakır’ın ölümünden sonra gıyabi cenaze namazı kılandan taziye ilanı verene kadar senaryo karakterine gerçek insan muamelesi yapanlar da oldu bu ülkede…
24.02.2024 Pazar
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı
Ali Sürmeli'nin hacklenen sosyal medya hesabı kurtarıldı Geçtiğimiz günlerde hacklenerek paylaşımlar yapılan ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin sosyal medya sayfası kurtarıldı. Usta ismin hesabından paylaşılan iddiaların ardından, hesabınAmerika'dan IP kullanılarak hacklendiği ortaya çıktı.
12.02.2024 Cadde
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar
Ali Sürmeli'nin Instagram hesabı hack'lendi! Olay yaratan iddialar 'Deli Yürek', 'Kurtlar Vadisi: Pusu', 'Çukur' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi çok izlenen dizilerde rol alan Ali Sürmeli’nin Instagram hesabı ele geçirildi. Telefonunu kaybettiği belirtilen usta oyuncunun ağzından çok konuşulacak iddialarda bulunuldu.
10.02.2024 Cadde
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kafes' operasyonlarında 420 organize suç çetesi çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikayı sosyal medya hesabından detayları paylaştı.
1.02.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi
Bakan Yerlikaya: 420 organize suç çetesi çökertildi 1 Ocak 2023-31 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Kafes' operasyonlarında 420 organize suç çetesi çökertildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikayı sosyal medya hesabından detayları paylaştı.
1.02.2024 Gündem
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film
IMDb Top 250 Film Listesi 2024: İzlenmesi Gereken Gelmiş Geçmiş En İyi 250 Film Dünyanın en iyi filmlerinin yer aldığı IMDb Top 250 film listesinde yerli ve yabancı filmler bulunuyor. Aksiyondan maceraya, bilim kurgudan fantastiğe, komediden drama kadar çeşit çeşit filmlerin yer aldığı listede dünya genelinde kültleşmiş durumda. Dünyanın en iyi filmleri IMDb Top 250 listesinde yayınlanmaktadır. İzlendiğinde kendine hayran bırakan filmler gelmiş geçmiş en iyi yapımlar arasında yer alıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 250 film önerisi için “IMDb Top 250 Film Listesi 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
Komedyen Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 programı fırtınalar estirecek. Her yıl birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu yarışmada bu yıl Yasemin Sakallıoğlu oldu. Yasemin Sakallıoğlu'nun sahne performansının yanı sıra esprileri de izleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Peki, Yasemin Sakallıoğlu kimdir, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 özel konuğu Yasemin Sakallıoğlu hangi yapımlarda rol aldı?
31.12.2023 Bilgi Rehberi
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler?
BBCS Gardaşov kimdir? Ben Bu Cihana Sığmazam Emir'i oynayan Ozan Akbaba nereli, filmleri ve dizileri neler? Ozan Akbaba, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Emir Gardaşov karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de canlandırdığı rol ile dikkatleri çekmişti. BBCS dizisi Emir Gardaşov'u oynayan Ozan Akbaba kimdir, nereli, kaç yaşında?
12.12.2023 Bilgi Rehberi
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu İstanbul'da dün hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Can Gürzap'ın cenaze programına ilişkin detaylar belli oldu. Usta sanatçı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.
2.12.2023 Cadde
CAN GÜRZAP KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Can Gürzap hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte Can Gürzap film ve dizileri...
CAN GÜRZAP KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Can Gürzap hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte Can Gürzap film ve dizileri... Usta oyuncu Can Gürzap hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Medcezir, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizilerde rol alan Can Gürzap'dan acı haber geldi. Acı haberi Armağan Çağlayan duyurdu. Peki Can Gürzap kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Can Gürzap film, dizi ve tiyatro oyunları...
2.12.2023 Bilgi Rehberi
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım!
Uğur Yücel: 'Eşkıya'dan sonra oyunculuğu bıraktım! Uğur Yücel, Yavuz Turgul'un yönettiği ve senaryosunu yazdığı, 1996 yapımı 'Eşkıya'da başrolü Şener Şen'le paylaşmıştı. Yönetmen ve müzisyen kimliğiyle de ön planda olan Yücel, Türk sinemasının ilk büyük gişe patlamasını yapan kült filmle ilgili çarpıcı bir itirafa izma attı.
9.11.2023 Cadde
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz!
Turgut Tunçalp: Evde televizyonu açamıyoruz! Oyuncu Turgut Tunçalp, önceki akşam eşi İlayda Atmaca ile Cihangir'de objektiflere takıldı. Otomobillerini kapalı otoparka park eden ikiliden Tunçalp, İsrail'in Gazze'de günlerdir sivillere yönelik sürdürülen saldırıları nedeniyle televizyonu açamaz hale geldiğini söyledi.
24.10.2023 Cadde
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri
Yargı Kadir kimdir? Kadir Adarlı'yı oynayan Arif Pişkin nereli, kaç yaşında? İşte, filmleri ve TV dizileri Arif Pişkin, Yargı dizisinde Kadir Adarlı karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. TV ekranlarında ve tiyatro sahnelerinde boy gösteren Pişkin, aynı zamanda tiyatro eğitmenliği de yapıyor. Peki, Arif Pişkin kimdir, nereli, evli mi?
15.10.2023 Cadde
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti'
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti' 'Lütfü Usta' karakterine hayat verdiği 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşan 81 yaşındaki sanatçı Şener Şen, yakın dostu Uğur Yücel'in yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'ın setini ziyaret etti.
13.10.2023 Cadde
Destici'den 'harekat' yorumu: 1974 Kıbrıs Barış Harekatı kadar önemli
Destici'den 'harekat' yorumu: 1974 Kıbrıs Barış Harekatı kadar önemli Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, TSK'nın Irak'ın kuzeyine yönelik başlattığı operasyona ilişkin önemli mesajlar verdi.
6.10.2023 Gündem
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım
Ozan Akbaba'dan nostaljik paylaşım Son olarak 'Kasaba Doktoru' dizisinde kamera karşısına geçen Ozan Akbaba, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, doğduğu il olan Kars'ta çekilen okul fotoğrafını paylaştı.
6.10.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
BBP lideri Destici'den Atatürk yorumu: Bu çirkin saldırı büyük bir ahlaksızlıktır
BBP lideri Destici'den Atatürk yorumu: Bu çirkin saldırı büyük bir ahlaksızlıktır Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici Bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafına yönelik hakaret görüntüleri ile ilgili sert tepki geldi.
20.09.2023 Gündem
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar'
'30-40 yıldır evli olanlar yeniden düğün yapsınlar' Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Rol aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin setinde tanıştığı yönetmen Burak Yırtar ile Mart 2021'de dünyaevine giren Sakallıoğlu, uzun yıllar evli kalan çiftlere dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.
14.09.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Eşkıya ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.