Erciyes

Erciyes

Son dakika erciyes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan erciyes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan erciyes haber sayfamızda...

Erciyes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.055 erciyes haberi bulunmuştur.
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti
Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı gerçekleşti 26-31 Mart tarihleri arasında Megasaray Tenis Akademi kortlarında gerçekleşecek WTA 125 kategorisindeki Megasaray Hotels Open’ın basın toplantısı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, milli sporcularımız Çağla Büyükakçay ve Zeynep Sönmez’in katılımıyla gerçekleşti.
26.03.2024 Tenis
Bakan Kacır: Milli hibrit roket motorumuzu uzayda ateşleyeceğiz
Bakan Kacır: Milli hibrit roket motorumuzu uzayda ateşleyeceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Şimdi ilk milli haberleşme uydumuz TÜRKSAT 6-A'yı uzaya göndermeye hazırlanıyoruz. İnşallah 4 ay kaldı. Bütün çalışmaları tamamladık. İnşallah TÜRKSAT 6-A'yı uzaya gönderdiğimizde Türkiye, dünyada haberleşme uydularını yerli ve milli olarak geliştirebilen 10 ülkeden biri olacak" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen programda gençlere seslenerek, “Türk gençliği önündeki engeller kalkınca alanında dünyanın en iyi işlerini yapabilecek kabiliyette” dedi.
22.03.2024 Haberler
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz
Bakan Kacır: Her projenin kalbine TEKNOFEST kuşağını yerleştiriyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) tarafından düzenlenen programda gençlere seslenerek, “Türk gençliği önündeki engeller kalkınca alanında dünyanın en iyi işlerini yapabilecek kabiliyette” dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık
Bakan Özhaseki: Türkiye'de ayak basmadık yer bırakmadık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Türkiye’de ayak basmadık yer bırakmadık. Bizim millet diye, bayrak diye, bölünmez bütünlük diye bir derdimiz var. Onun içindir ki Cumhurbaşkanımızla yol arkadaşlığı yapıyoruz. Gece, gündüz onunla beraber çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi Kayseri'de düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere müjdeli haberi paylaştı.
21.03.2024 Gündem
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim Kayseri'de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel'i (61) öldüren kendisi de çıkan bacağından yaralanan fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), cinayetten 10 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında şoka girdiğini söyleyen Lütfullah Tüysüz, “Olaydan bir gün önce Osman Tüşümel’in oğlu ile tartıştık. Olay günü de fırında karşımdaki kişinin silahını çıkarıp ateş edeceğini düşünemedim. 2 silahını görünce kendimi korumak amacıyla can havli ile ateş ettim. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Her şey bir anda oldu” dedi.
16.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Haberler
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi
Fırındaki cinayette yeni gelişme! Adliyeye sevk edildi Kayseri’de 2 esnaf arasında çıkan silahlı kavgada husumetlisi Osman Tüşümel'i (61) öldüren fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), tedavisi sonrası adliyeye sevk edildi.
13.03.2024 Gündem
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim Kayseri’de, husumetli iki esnafın silahlı kavgasında, oto yıkamacı Osman Tüşümel'in (61) öldüğü, fırıncı Lütfullah Tüysüz'ün (34) de yaralandığı çatışmada, ablasıyla masanın altına saklanan ve koluna kurşun isabet etmesiyle yaralanan M.T.E. (10), DHA'ya konuştu.
11.03.2024 Gündem
Erciyes’te heyecan dorukta! Dünya Snowcross Şampiyonası başladı
Erciyes’te heyecan dorukta! Dünya Snowcross Şampiyonası başladı Yüzbinlerce kişi Erciyes'te! Dünya Snowcross Şampiyonası, SNX Türkiye ve aynı anda yapılacak Erciyes KışFest başladı. İşte o kareler...
8.03.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Diğer
Ruhsatsız klinik sahibi doktor ile ilgili flaş gelişme
Ruhsatsız klinik sahibi doktor ile ilgili flaş gelişme Nevşehir'de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan klinik sahibi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
7.03.2024 Gündem
Ozon tedavisi sırasında rahatsızlandı! Ruhsatsız klinikte şoke eden ölüm
Ozon tedavisi sırasında rahatsızlandı! Ruhsatsız klinikte şoke eden ölüm Nevşehir'de ruhsatsız işletildiği öne sürülen özel klinikte ozon tedavisi sırasında fenalaşan Eda Özden (36), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
6.03.2024 Gündem
AK Parti'nin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı
AK Parti'nin Kayseri adayı 5 yıllık projelerini açıkladı AK Parti'nin yeniden aday gösterdiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yeni 5 Yıl Projeler Sunumu toplantısında, Kayseri için hazırladıkları projelerini anlattı.
26.02.2024 Gündem
Bakan Özhaseki Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu
Bakan Özhaseki Kayseri'de iş insanlarıyla buluştu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin teşrifleriyle şehrin iş insanlarıyla bir araya geldi.
24.02.2024 Ekonomi
Yemekhaneler zamlı açıldı
Yemekhaneler zamlı açıldı Üniversitelerin çoğunda ikinci dönem dün başladı.
20.02.2024 Eğitim
Togg T10X kar pistine çıktı: Performansıyla ilgi odağı oldu
Togg T10X kar pistine çıktı: Performansıyla ilgi odağı oldu Türkiye’nin farklı şehirlerindeki sabit ve mobil deneyim merkezlerinde kullanıcılarla buluşan Togg T10X, Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’ndeki performansıyla ilgi odağı oluyor.
19.02.2024 Ekonomi
Hayat Türkiye’den mi başladı?
Hayat Türkiye’den mi başladı? Türkiye, İtalya ve Peru’daki antik yanardağ bölgelerini inceleyen Sorbonne araştırmacıları, “Hayat, bu eski yanardağ patlamalarına yıldırım çarpmasıyla başlamış olabilir” dedi.
8.02.2024 Gündem
Erciyes’in kitabı çıktı!
Erciyes’in kitabı çıktı! Kardiyoloji Uzmanı Dr. Demet Erciyes’in koruyucu tıp yaklaşımıyla kaleme aldığı ‘Kalbinize Bir Demet İyilik’ adlı kitabı, kitabevleri ve dijital platformlarda okurların beğenisine sunuldu.
6.02.2024 Cadde
Depremzedeler konutlarına kavuşuyor!
Depremzedeler konutlarına kavuşuyor! Kalıcı konutları yarından itibaren teslim etmeye başlayacaklarını belirten Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yarından itibaren kura çekilişleriyle hak sahipliği belirlenen 75 bin güvenli ve sağlam konutumuzu afetzede kardeşlerimize teslim etmeye başlıyoruz.” dedi.
2.02.2024 Ekonomi
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir"
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir" Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den ürküten açıklama geldi. Moriwaki "Akdeniz, Ege ve Marmara'da meydana gelen depremde 3 metre tsunami meydana gelebilir" dedi.
1.02.2024 Haberler
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir"
Japon deprem uzmanı Moriwaki'den korkutan açıklama! "3 metre yüksekliğinde tsunami meydana gelebilir" Japon Deprem Uzmanı Moriwaki'den ürküten açıklama geldi. Moriwaki "Akdeniz, Ege ve Marmara'da meydana gelen depremde 3 metre tsunami meydana gelebilir" dedi. İşte merak edilen detaylar...
1.02.2024 Gündem
Erciyes, kendi rekorunu kırdı
Erciyes, kendi rekorunu kırdı Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes, hafta sonu yerli ve yabancı olmak üzere toplam 123 bin ziyaretçi ağırlayarak, kendi rekorunu kırdı.
29.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Erciyes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.