Elimi Bırakma

Elimi Bırakma

Son dakika elimi bırakma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elimi bırakma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elimi bırakma haber sayfamızda...

Elimi Bırakma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283 elimi bırakma haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024'te yarışacak ilk ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ilk yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sürpriz duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.
7.09.2023 Cadde
Minik yürekler resimleriyle umut arıyor
Minik yürekler resimleriyle umut arıyor Depremlerinin yıkıcı etkisi ve acısını yaşayan çocukların ürettiği eserlerin bir araya geldiği “Elimi Bırakma” sergisi Astoria Alışveriş Merkezi’ndeki CORPUS Galeri’de  açıldı.
23.06.2023 Kültür Sanat
İtfaiye personelinin ‘eldiveni’ kurtuluşun hikayesi oldu
İtfaiye personelinin ‘eldiveni’ kurtuluşun hikayesi oldu Depremde enkaz altından çıkarılıp sedyeye konulan minik Reyyan, itfaiye personelinin elini bırakmak istemedi. O sırada eldivenini çıkaran itfaiye personelinin elinde eldivenin biri kalırken, diğeri ise Reyyan’la birlikte sedyede gitti. O anları unutamayan itfaiye personeli, “Eldiveni ömrüm boyunca saklayacağım” dedi.
21.02.2023 Haberler
İtfaiye personelinin ‘eldiveni’ kurtuluşun hikayesi oldu
İtfaiye personelinin ‘eldiveni’ kurtuluşun hikayesi oldu Depremde enkaz altından çıkarılıp sedyeye konulan minik Reyyan, itfaiye personelinin elini bırakmak istemedi. O sırada eldivenini çıkaran itfaiye personelinin elinde eldivenin biri kalırken, diğeri ise Reyyan’la birlikte sedyede gitti. O anları unutamayan itfaiye personeli, “Eldiveni ömrüm boyunca saklayacağım” dedi.
21.02.2023 Gündem
Survivor 2023 yarışmacısı Aleyna Elibol pozlarıyla dikkat çekti
Survivor 2023 yarışmacısı Aleyna Elibol pozlarıyla dikkat çekti Survivor 2023 çok kısa bir süre sonra başlıyor. Yeni sezon Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının kadrolarının açıklanmasının ardından, özellikle Gönüllüler takımındaki yarışmacılar merak edilmeye başlandı. 1996 doğumlu Aleyna Elibol, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.
3.01.2023 Cadde
Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte OAlina Boz'un hayatı...
Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte OAlina Boz'un hayatı... Genç ve başarılı oyuncu Alina Boz, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına konuk oldu. Boz, söylediği şarkılarla izleyenleri büyüleyecek. Ünlü oyuncunun hayatı merak edilirken "Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu sıkça geliyor.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel biyografisi...
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Cemre Baysel biyografisi... Cemre Baysel, O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programında yarışacak. Baysel, söyleyeceği şarkılarla izleyenleri eğlendirecek. Ünlü oyuncunun hayatını merak edenler "Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında ve nereli?" diye soruyor.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı 'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Bölük' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alina Boz, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü konuştuğu gazetecilerin sorularını cevapladı. Yeni projesi 'Bandırma Füze Kulübü'nden bahseden Boz, Sezen Aksu ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer ile uzun süredir sürdürdükleri mutlu birliktelikleri hakkında da konuşarak, ilişkilerinin sırrını açıkladı.
28.10.2022 Cadde
İçimizde Ateş Hale kimdir, gerçek ismi nedir? Hale'yi oynayan İpek Filiz Yazıcı yaşı ve boyu kaç, nereli?
İçimizde Ateş Hale kimdir, gerçek ismi nedir? Hale'yi oynayan İpek Filiz Yazıcı yaşı ve boyu kaç, nereli? İçimizdeki Ateş dizinde Hale karakterine hayat verengenç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın hayatı ve yer aldığı diziler araştırılıyor. Yazıcı, 2001 yılında doğdu ve oyunculuğa dair ilk deneyimini Babam ve Ailesi ile elde etti. Peki, İçimizdeki Ateş dizisinin Hale'si İpek Filiz Yazıcı aslen nereli, sevgilisi kim?
23.06.2022 Cadde
Balkan Ninnisi Ertan kimdir? Ertan'ı oynayan Emre Bey nereli, kaç yaşında, kimdir?
Balkan Ninnisi Ertan kimdir? Ertan'ı oynayan Emre Bey nereli, kaç yaşında, kimdir? Emre Bey, Balkan Ninnisi dizisinde Ertan karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Genç oyuncu, lise yıllarında oyunculuğa adım attı. Birçok yapımda yer alan Emre Bey, TRT1 ekranlarının dikkat çeken dizisi Balkan Ninnisi'nde Ertan rolüne hayat veriyor. İşte, Balkan Ninnisi dizisinin Ertan'ı Emre Bey hakkında...
21.06.2022 Cadde
Senden Daha Güzel Efsun kimdir? Efsun'u oynayan Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç?
Senden Daha Güzel Efsun kimdir? Efsun'u oynayan Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç? Cemre Baysel, Senden Daha Güzel adlı dizide Efsun karakteri ile izleyen karşısına çıkıyor. Genç oyuncuya dizide Burak Çelik eşlik ediyor. Diziseverler ise Cemre Baysel'in hayatını ve yer aldığı dizileri sorgulamaya başladı. Peki, Senden Daha Güzel'in Efsun'u Cemre Baysel sevgilisi kim?
7.06.2022 Cadde
Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer!
Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer! Kendisinden 16 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile uzun süredir aşk yaşayan Alina Boz, önceki gün Bomontiada’da bir mekanda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu evlilik ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.
27.05.2022 Cadde
Barbaroslar Meryem öldü mü, diziden ayrıldı mı? Meryem'i oynayan Cemre Gümeli nereli, kaç yaşında?
Barbaroslar Meryem öldü mü, diziden ayrıldı mı? Meryem'i oynayan Cemre Gümeli nereli, kaç yaşında? Meryem'i oynayan Cemre Gümeli hayatı merak konusu. Cemre Gümeli, TRT1'in sevilen dönem dizisi Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Meryem rolü ile sevenleri karşısına çıkıyor. İzleyenler ise 'Barbaroslar dizisi Meryem kimdir, gerçek adı nedir?' sorularına yanıt arıyor.
19.05.2022 Cadde
Alina Boz: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum!
Alina Boz: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum! 'Paramparça' (2014-2017) dizisinde hayat verdiği 'Hazal' rolüyle üne kavuşan Alina Boz, son olarak dijital platformdaki 'Aşk 101' dizisinde rol aldı. 1998 yılında Rusya'nın başkenti Moskova'da doğan, yedi yaşında İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, rol aldığı projelerin galalarında yaşadığı zorluğu ilk kez anlattı.
4.05.2022 Cadde
Alparslan Afşin Bey ölüyor mu? Afşın'i oynayan Emre Bulut kimdir, oynadığı diziler neler?
Alparslan Afşin Bey ölüyor mu? Afşın'i oynayan Emre Bulut kimdir, oynadığı diziler neler? Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Alparslan'ın alplerinden olan AfşinBey öne çıkıyor. Yeni bölümde Lipartiler tarafından ağır yaralanan Afşin Bey ölecek mi, diziden ayrılıyor mu? İşte, Emre Bulut hayatı, biyografisi...
11.04.2022 Cadde
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri...
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri... Şarkılar Bizi Söyler konukları arasında yer alan Cemre Baysel izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı. Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında? Cemre Baysel nereli? Dizileri - filmleri nelerdir sorularının cevaplarını haberimize ekledik. İşte Cemre Baysel hakkında merak edilenler...
18.12.2021 Cadde
Buse Meral, 'Destan' dizisine geçti
Buse Meral, 'Destan' dizisine geçti TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz aylarda final yapan Uyanış: Büyük Selçuklu yoluna Alparslan adıyla devam edecek. Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde rol alan isimler teker teker yeni projelere geçiş yapıyor. Bunlardan biri de genç isim Buse Meral oldu.
5.08.2021 Cadde
Baht Oyunu Ada kim? Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç, kimdir?
Baht Oyunu Ada kim? Cemre Baysel nereli, boyu ve yaşı kaç, kimdir? Cemre Baysel, Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunu'nda başrolde yer alıyor. Güzel oyuncu Cemre Baysel hayatı ise böylelikle merak konusu oldu. Resim Öğretmenliği eğitimi alan oyuncu, Yeşil Deniz dizisi ile ekran macerasına başladı. Peki, Cemre Baysel boyu kaç?
17.06.2021 Cadde
Başulu Hatun kim, nasıl öldü? Uyanış Büyük Selçuklu Başulu Hatun'u oynayan Pınar Töre kimdir, nereli?
Başulu Hatun kim, nasıl öldü? Uyanış Büyük Selçuklu Başulu Hatun'u oynayan Pınar Töre kimdir, nereli? Başulu Hatun tarihte kimdir? Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Başulu rolü ile dikkatleri üzerine çeken Pınar Töre hayatı son günlerin en çok araştırılanları arasında. Aynı zamanda Sultan Sencer'in annesi olan Başulu, dizinin kilit karakterlerinden biriydi. Peki, Başulu Hatun tarihte kimdir, nasıl öldü?
24.05.2021 Cadde
Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?
Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı? Savaşçı dizisi 5. sezon ile ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda kadroya katılan isimler arasında yer alan Yeva karakterine hayat veren isim kimdir sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Savaşçı Yeva kimdir, kaç yaşında? Savaşçı dizisinde Yeva karakterine hayat veren Güneş Zavrak kimdir, hangi dizilerde rol aldı?
24.04.2021 Cadde
Maraşlı dizisi Mahur kimdir? Mahur'u oynayan Alina Boz nereli, kaç yaşında? Alina Boz biyografisi...
Maraşlı dizisi Mahur kimdir? Mahur'u oynayan Alina Boz nereli, kaç yaşında? Alina Boz biyografisi... Alina Boz, ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Maraşlı dizisinde Mahur karakteri ile seyirci karşısına çıkıyor. Konusu ile dikkatleri çeken Maraşlı dizisinin Mahur'u Alina Boz, Rusya'da doğdu. İşte, Alina Boz boyu, kilosu...
11.01.2021 Cadde
Çocukluk dizisinin Nene'si kimdir? Çocukluk dizisinde Nene karakterine hayat veren İpek Çiçek kimdir, kaç yaşında?
Çocukluk dizisinin Nene'si kimdir? Çocukluk dizisinde Nene karakterine hayat veren İpek Çiçek kimdir, kaç yaşında? Çocukluk dizisi son bölümde Ali Kaan Umut Evi'nin kapısını çalan Nene yıllarını Ali Kaan Umut Evi'nde geçirdikten sonra bir yuvaya gitmiş ama yaptığı bir yanlış nedeniyle yanlış yola düşmüş olan Nene karakterine hayat verecek olan isim kimdir sorusu diznin takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Çocukluk dizisinde Nene karakteri ile diziye İpek Çiçek dahil olacak. Peki İpek Çiçek kimdir?
30.10.2020 Cadde
Kubilay Aka-Alina Boz korona virüse mi yakalandı? Kubilay Aka-Alina Boz kimdir, son sağlık durumları nasıl?
Kubilay Aka-Alina Boz korona virüse mi yakalandı? Kubilay Aka-Alina Boz kimdir, son sağlık durumları nasıl? Kubilay Aka-Alina Boz çiftinin korona virüs testleri pozitif çıktı. Dijital platformda yayınlanan Aşk 101 dizisinin çekimleri öncesinden yapılan korona virüs test sonucunda dizinin iki başrol oyuncusu olan Kubilay Aka-Alina Boz çiftinin testlerinin pozitif çıkmasının ardından dizinin çekimlerine ara verildiği duyuruldu. Peki Kubilay Aka-Alina Boz çifti kimdir, son sağlık durumları nasıl?
7.09.2020 Cadde
Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu...
Çok Güzel Hareketler 2 Oyuncuları kimler? İşte oyuncu kadrosu... Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncuları merak konusu oldu. Kanal D'nin eğlendiren programı Çok Güzel Hareketler 2 yayınlandığı her bölümde büyük ilgi görüyor. Birbirinden farklı karakterleri canlandıran oyuncularla ve farklı skeçlerle ekrana gelen Çok Güzel Hareketler 2 oyuncuları haberimizde...
21.05.2020 Cadde
Alp Navruz, 'Zümrüdü Anka' ile geri dönüyor
Alp Navruz, 'Zümrüdü Anka' ile geri dönüyor Alp Navruz'un, başrolünde yer aldığı 'Elimi Bırakma' dizisi geçtiğimiz salı günü final yapmıştı. Ekranlara ara vermeden 'Zümrüdü Anka' ile çalışmalara devam eden Navruz'un, yeni dizisine flaş transferler yapıldı
27.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Elimi Bırakma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.