Doom

Doom

Son dakika Doom haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Doom gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Doom haber sayfamızda...

Doom

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 doom haberi bulunmuştur.
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor!
Leonardo DiCaprio'nun 'Titanik' kostümü satılıyor! Kate Winslet (Rose Dewitt Bukater) ile Leonardo DiCaprio'nun (Jack Dawson) bindikleri geminin felaketle sonuçlanan ilk seferinde tanışıp, farklı toplumsal sınıflara mensup iki aşığı canlandırdığı 'Titanik' filmi, üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor. Oscar ödüllü aktörün kült yapımda giydiği kostüm açık artırmaya çıkıyor. Dört günlük teklif süresi sonunda tahmini satış rakamı da açıklandı.
5.10.2023 Cadde
Çocukken de yıldızlardı
Çocukken de yıldızlardı Bugün sinemanın tanınmış birçok yıldızı, bir zamanların çocuk oyuncusuydu.
23.04.2023 Kültür Sanat
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
95'inci Oscar Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar Bu yıl 95’incisi düzenlenen Oscar ödül töreninde bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Görkemli törende ödüller sahiplerini bulurken 95 yıl sonra bir ilk gerçekleşti. İşte kazananlar...
13.03.2023 Dünya
Akademi’den kovulabilir
Akademi’den kovulabilir Oscar Ödülleri töreninde eşi ile ilgili 'esprisi' üzerine sunucu Chris Rock'a tokat atan Will Smith, 'Çizgiyi aştım ve yanılmışım' diyerek özür diledi. Bu özrün inceleme başlatan Akademi için yeterli olmayacağı, aktöre disiplin cezası ve üyeliğini askıya alma gibi cezalar verilmesi gündemde.
30.03.2022 Dünya
Ünlü metalci Eric Wagner koronavirüse yenik düştü
Ünlü metalci Eric Wagner koronavirüse yenik düştü Ünlü doom metal gruplarından Trouble'ın eski solisti Eric Wagner, koronavirüs nedeniyle 62 yaşında hayatını kaybetti.
24.08.2021 Cadde
Müslümanlardan özür dilemişti... Rihanna'ya 'hadis' davası
Müslümanlardan özür dilemişti... Rihanna'ya 'hadis' davası Geçtiğimiz yıl kendi markasının iç çamaşırı defilesindeki şarkıda İslami bir hadis kullanması üzerine tepki çeken ve özür dileyen yıldız şarkıcı Rihanna'ya 10 milyon dolarlık (yaklaşık 85 milyon TL) tazminat davası açıldı.
16.08.2021 Cadde
KüçükÇiftlik Bahçe'de metal fırtınası
KüçükÇiftlik Bahçe'de metal fırtınası KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de özlenen %100 Metal konserleri başlıyor. Metalium, Sülfür Ensemble ve Gaddar’ın sahne alacağı 27 Ağustos Cuma akşamı, KüçükÇiftlik Bahçe’den yükselecek sesler tüm şehri inletecek.
8.07.2021 Kültür Sanat
Sonnet 116 şiiri - William Shakespeare
Sonnet 116 şiiri - William Shakespeare William Shakespeare, İngiliz asıllı oyun yazarıdır. Sanatçı oyun yazılarıyla Dünya tarihine mal olmuş eserler ortaya koymuştur. Othello , Hamlet, Romeo ve Juliet gibi oyunlar sanatçının kariyerinde zirveye ulaştığı noktalardır. Shakespeare, aynı zamanda çeşitli şiirler de yazmıştı. Eserlerinde yoğun olarak aşk, sevgi gibi romantik konuları işledi
3.11.2023 Şiirler
'Doktor kıyamet'ten Türkiye yorumu: Çok daha iyi işletiliyor
'Doktor kıyamet'ten Türkiye yorumu: Çok daha iyi işletiliyor "Doktor kıyamet" olarak bilinen dünyaca ünlü yatırım danışmanı ve fon yöneticisi Marc Faber CNN TÜRK'e konuştu. Faber, "Türkiye'de sanayi sektörü ve bankalar diğer ülkelere kıyasla çok daha iyi işletiliyor" dedi.
13.04.2021 Haberler
'Doktor kıyamet'ten Türkiye yorumu: Çok daha iyi işletiliyor
'Doktor kıyamet'ten Türkiye yorumu: Çok daha iyi işletiliyor "Doktor kıyamet" olarak bilinen dünyaca ünlü yatırım danışmanı ve fon yöneticisi Marc Faber CNN TÜRK'e konuştu. Faber, "Türkiye'de sanayi sektörü ve bankalar diğer ülkelere kıyasla çok daha iyi işletiliyor" dedi.
13.04.2021 Ekonomi
'Doktor Kıyamet'ten Türkiye değerlendirmesi
'Doktor Kıyamet'ten Türkiye değerlendirmesi Uluslararası finans piyasalarındaki kriz tahminleri dolayısıyla "Doktor Kıyamet" olarak bilinen yatırım uzmanı Marc Faber, yatırımlar için Türkiye'nin cazip olduğunu belirterek, "Türkiye'de hisse senedi almayı düşünüyordum. Almadım ve piyasada düşüş yaşandı. Fakat şimdi bazı hisse senetlerine yatırım yapmayı düşünüyorum." dedi.
7.04.2021 Uzmanpara
She Past Away Zorlu PSM Online'da
She Past Away Zorlu PSM Online'da 80’lerin dark-wave post-punk sound’una övgü niteliği taşıyan She Past Away, Zorlu PSM Online’a özel gerçekleştireceği konseriyle 22 Ocak’ta izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Müzik severlerin evlerinin konforunda eşlik edebileceği konserin biletlerine passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.
19.01.2021 Kültür Sanat
Excalibur’dan 2021 yılında çıkacak oyunlar listesi
Excalibur’dan 2021 yılında çıkacak oyunlar listesi 2020’nin gidişi, 2021’de hiç yeni oyun çıkmayacak dahi olsaydı bile kutlanmaya değerdi. Yine de sabırsızlıklar beklediğimiz oyunlar var. Oyun dünyasının nabzını tutan Excalibur, yeni yılda çıkmasını heyecanla beklediğimiz 5 önemli oyunla ilgili bilgileri siz oyun severler için derledi.
7.01.2021 Teknoloji
Rihanna hadisli şarkı için özür diledi
Rihanna hadisli şarkı için özür diledi Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna’nın kendi markasının iç çamaşırı defilesinde seçtiği şarkı kriz yarattı. Rihanna, içinde hadis geçen ‘Doom’ adlı şarkı nedeniyle aldığı tepkiler üzerine, “Projemizde bu şarkıyı çalmak tamamen sorumsuzcaydı" diyerek özür diledi.
8.10.2020 Cadde
7.5 milyar dolarlık oyun
7.5 milyar dolarlık oyun ABD’li teknoloji devi Microsoft, oyun alanında rekor bir satın almaya imza attı. Oyun firması Bethesda’yı 7.5 milyar dolara alıyor.
23.09.2020 Ekonomi
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar...
Microsoft'tan dev satın alma! 7.5 milyar dolar... ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft Bethesda’yı 7.5 milyar dolar karşılığında satın aldı. Satın alma sonrası şirketin bünyesinde bulunan eski ve yeni tüm oyunların Game Pass’e geleceği açıklandı.
22.09.2020 Teknoloji
GOG 27 oyunu ücretsiz hale getirdi!
GOG 27 oyunu ücretsiz hale getirdi! Tüm dünyaya yayılan Corona virüs salgını sonrasında çevrimiçi oyun platformları da insanların sokağa çıkıp enfekte olmalarını önlemek için ücretsiz oyun dağıtmaya başladı.
19.03.2020 Oyun
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor!
Doom Eternal 20 Mart'ta satışa çıkıyor! Büyük ilgi gören FPS korku-aksiyon serisinin finali olan ‘Doom Eternal’, Playstore’da satışa sunuluyor. 20 Mart’ta yayınlanacak devam oyununda, Mars’ta yaratıklarla başlayan savaş bu defa dünyada yaşanıyor.
18.03.2020 Oyun
Türkiye'nin en çok beklediği oyunlar belli oldu!
Türkiye'nin en çok beklediği oyunlar belli oldu! Türkiye 2018’de 853 milyon dolar oyun harcaması yaparken, 2020’de Cyberpunk 2077, Death Stranding, Avatar, Wastelands 3, Doom Eternal başta olmak üzere yüzlerce yeni oyun piyasaya çıkacak. Dijital oyun mağazası Oyunfor, 2020’de çıkacak ve ön siparişe açılan oyunlar arasında Türkiye’de en çok tercih edilenleri açıkladı.
21.01.2020 Oyun
Leonardo da Vinci ile ilgili yeni iddia! Hazar Türküymüş
Leonardo da Vinci ile ilgili yeni iddia! Hazar Türküymüş Sanat tarihçisi Simon Hewitt, yeni kitabında Rönesans devrinin en önemli sanatçılarından İtalyan Leonardo Da Vinci ile ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Hewitt, ünlü sanatçının Hazar Türkü olabileceğini öne sürdü.
30.09.2019 Dünya
Güncel Sanat
Güncel Sanat BİTMEDEN YETİŞİN Beş günlük üretim Halka Sanat Projesi, Pop-up sergi projesiyle farklı coğrafyalardan iki çağdaş sanatçıyı İstanbul’da bir araya getiriyor...
31.08.2019 Cumartesi
Küçükçiftlik’ten  dev metalciler geçti
Küçükçiftlik’ten dev metalciler geçti Önceki gece İstanbul’da Küçükçiftlik Park’ta 10 bin dinleyicisiyle buluşan heavy metalin dev ismi Manowar, en önemli hitlerinden oluşan unutulmaz bir konser verdi
22.07.2019 Gündem
Dwayne Johnson kimdir? Dwayne Johnson filmleri ve kariyeri
Dwayne Johnson kimdir? Dwayne Johnson filmleri ve kariyeri Dwayne Johnson birçok kez dünyada en çok kazanan aktör oldu. Peki 'The Rock' lakaplı Dwayne Johnson kimdir? Dwayne Johnson filmleri ve kariyeri hakkında bilgiler...
11.06.2019 Ünlüler

Benzer Haber Etiketleri

Doom ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.