Dizi

Dizi

Son dakika dizi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dizi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dizi haber sayfamızda...

Dizi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.975 dizi haberi bulunmuştur.
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar!
Taze anne Ezgi Mola'dan oğlu Can ile yeni paylaşımlar! İşletmeci Mustafa Aksakallı ile Mayıs 2023'te nikâh masasına oturan Ezgi Mola, kasım ayında oğlu Can'ın doğumu ile ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından oğluyla verdiği yeni pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.
19.04.2024 Cadde
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’
‘Yabancıların yeni modele inancı tam’ ABD’de bir dizi programa katılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yatırımcılarla yaptıkları görüşmeleri değerlendirirken, uygulanan yeni ekonomi programına olan inanca vurgu yaptı.
19.04.2024 Ekonomi
Casus ortaya çıkıyor
Casus ortaya çıkıyor Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği her cuma akşamı ekrana gelen fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’, bugün 671’inci bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
19.04.2024 Cadde
‘Şöhret ateşten gömlek’
‘Şöhret ateşten gömlek’ Tuba Ünsal, sektörde tutunabilmesini Yılmaz Erdoğan’a borçlu olduğunu söyledi.
19.04.2024 Cadde
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Muayenelerde artık zorunlu değil Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren muayene ilgili yeni dönem başladı. Trafiğe kayıtlı bazı araçların artık muayene yaptırması zorunlu değil. İşte TÜVTÜRK’te yeni dönemin detayları…
18.04.2024 Bilgi Rehberi
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı
İnci Taneleri 11. bölüm fragmanı Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri on birinci bölümüyle 18 Nisan Perşembe Kanal D’de!
18.04.2024 Televizyon
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması
Rol arkadaşıyla kol kola görüntülenmişti! Hayal Köseoğlu'dan Burak Sevinç açıklaması Hayal Köseoğlu, aynı dizide kamera karşısına geçtiği Burak Sevinç'le hakkında çıkan haberler hakkında konuştu. Ünlü oyuncu, "Dizi aşkı gerçek mi oldu?" sorusunu cevapladı.
18.04.2024 Cadde
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız'
'Biz Avrupa’nın bir parçasıyız' Türkiye’nin Avrupa’nın bir parçası olduğunu vurgulayan Özel, “AB tam üyeliği parti olarak bizim de halkımızın da temel hedefidir” dedi. Gazze’de yaşanan katliama da dikkati çeken Özel ataşkes çağrısı yaptı, kalıcı çözüm için iki devletli oluşuma işaret etti.
18.04.2024 Gündem
Tanıtım filmi gündem oldu
Tanıtım filmi gündem oldu İki hafta aranın ardından seyirciyle buluşacak olan ‘İnci Taneleri’ dizisinin tanıtım filmi gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti
Taş Kağıt Makas'ta Umut tehlikede! Duyduklarına sinirlenen Fecir kendini kaybetti Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' yedinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü
Bakan Mehmet Şimşek ABD'de yatırımcılarla görüştü Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi toplantıya katılmak için ABD'ye gitti. Bakan Şimşek, IMF-Dünya Bankası Bahar Toplantıları ile G20 Maliye Bakanları ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı'na katılıyor. Bakan Şimşek "Ekonomik program sonuç verdikçe, yatırımcıların inancı da artacaktır" dedi.
17.04.2024 Ekonomi
Andrey Arshavin'den Arsene Wenger itirafı! 'Asla futbol oynayamazsınız'
Andrey Arshavin'den Arsene Wenger itirafı! 'Asla futbol oynayamazsınız' Rus futbolunun sembol isimlerinden Andrey Arshavin, Arsene Wenger ile ilgili konuştu.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber!
Eşi tarafından dövülen kadından 2 ay sonra acı haber! Tekirdağ'da eşi tarafından darp edilip, 2 ay komada yaşam mücadelesi veren Buse Ateş Suna hayatını kaybetti.
17.04.2024 Gündem
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı
Dizi repliğiyle doktoru tehdit etti, yeniden tutuklandı Edirne'de doktor B.B.Ö.'yü darbettiği gerekçesiyle tutuklanan Volkan Kuşçu davanın ikinci duruşmasında tahliye edildi. Kuşçu aynı hekimi aynı hekimi bu kez sosyal medya üzerinden dizi repliğiyle tehdit ettiği gerekçesiyle tutuklandı. İşte haberin ayrıntıları...
17.04.2024 Gündem
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
BAHAR DİZİSİNİN UMAY'I ALİSA SEZEN SEVER KİMDİR, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Yayınlandığı ilk günden itibaren büyük beğeni toplayan Bahar dizisi her hafta yeni bölümüyle salı günleri ekranlara gelmeye devam ediyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerini paylaştığı Bahar dizisinin genç oyuncular dikkat çekiyor. Beğenilen isimlerden birisi olan Umay karakterine hayat veren Alisa Sezen Sever ise merak konusu oldu. Peki, Bahar dizisinin Umay'ı Alisa Sezen Sever kimdir, kaç yaşında?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e dizi teklifi
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e dizi teklifi Türkiye onu okuduğu şiirle tanıdı. Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Haberler
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e sürpriz teklif
Türkiye’nin gündemine oturmuştu! Muhtar olamayan 'gariban şair'e sürpriz teklif Türkiye onu okuduğu şiirle tanıdı. Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban sürpriz bir teklif aldı.
16.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Televizyon
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2
Taş Kağıt Makas 7. Bölüm Fragmanı - 2 Taş Kağıt Makas 7. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Umut kendini kurtarabilecek mi?
16.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı!
'Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı Yüsra Geyik: Henüz oyun başlamadı! Kanal D’nin iddialı dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği 'Rüya Emirkıran' karakteri ve dizideki rol arkadaşı 'Umut'la ilgili ilk kez konuştu. Geyik, "İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Rüya bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller" dedi.
16.04.2024 Cadde
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar
İran'ın İsrail'e saldırısını da bildi! Vanga’nın ‘Tüyler ürpertici’ kehanetleri: Büyük felaketin konumunu yazdılar Yıllar önce yaptığı kehanetlerle adeta geleceği tek tek bilen ünlü Kahin Baba Vanga'nın İran'ın İsrail'e saldıracağını da bildiği ortaya çıktı. Vanga'nın 2024 yılı için yaptığı ve 'Büyük felaket' için yaptığı kehanetler ise dünyada ses getirdi.
16.04.2024 Dünya
'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız'
'Süpermen' baba oluyor! 'Sevgilim ve ben çok heyecanlıyız' Canlandırdığı 'Süpermen' karakteri ile tüm dünyada tanınan İngiliz oyuncu Henry Cavill, üç yıldır aşk yaşadığı Natalie Viscuso ile ilk bebeklerini beklediklerini açıkladı. Yeni filminin galasında müjdeli haberi veren Cavill, çok heyecanlı olduklarını söyledi.
16.04.2024 Cadde
İki haftalık özlem zirvede bitti
İki haftalık özlem zirvede bitti Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’ iki haftalık aranın ardından önceki akşam 89’uncu bölümüyle ekrana geldi.
16.04.2024 Cadde
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Dizi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.