Denizli

Denizli

Son dakika Denizli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Denizli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Denizli haber sayfamızda...

Denizli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 38.153 denizli haberi bulunmuştur.
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Gündem
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı
Uyuşturucuya geçit yok! 434 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya uyuşturucu satıcılarına ve imalatçılarına yönelik düzenlenen Narkoçelik-9 operasyonlarının detaylarını paylaştı.
28.03.2024 Haberler
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz
Cumhur İttifakı Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu: Anketlerde önde gözüküyoruz Cumhur İttifakı Eskişehir Belediye Başkanı Adayı Nebi Hatipoğlu CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında projelerini açıkladı. 'Bizim mottomuz başkan sahada.' diyen Nebi Hatipoğlu, "Anketlerde önde gözüküyoruz. Biz iyi bir konumdayız. İnşallah 1 Nisan sabahı kazanacağız." ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Denizli Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
27.03.2024 Bilgi Rehberi
Üniversite öğrencisine röntgenci şoku! Her gece pencereden genç kızı izledi
Üniversite öğrencisine röntgenci şoku! Her gece pencereden genç kızı izledi Hemen her gece pencereye gelen tacizci, üniversiteli genç kızın kabusu oldu. Denizli'de yaşanan olayın güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.
27.03.2024 Gündem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem
Son dakika: Bursa'da 3.5 büyüklüğünde deprem Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
27.03.2024 Gündem
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir!
Kuzey Afrika'dan geliyor: Kırmızı toz yağabilir! Kuzey Afrika'dan Türkiye'ye çöl tozu geliyor. Peki, bu ne anlama geliyor? Perşembe gününe dikkat çeken CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen önemli uyarılarda bulundururken Meteoroloji Genel Müdürlüğü de hava durumu tahminlerini paylaştı.
27.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek
Meteoroloji yeni harita yayımladı! İstanbul dahil birçok il etkilenecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni haritayı yayınladı ve bir de uyarıda bulundu. İstanbul dahil birçok il gök gürültülü sağanak yağıştan etkilenecek. Marmara bölgesinin geneli için de toz taşınımı uyarısı yapıldı. İşte detaylar...
27.03.2024 Gündem
DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Denizli seçim sonuçları canlı takip ekranı
DENİZLİ SEÇİM SONUÇLARI ve Oy Oranları Milliyet.com.tr'de olacak! Denizli seçim sonuçları canlı takip ekranı Türkiye'de her beş yılda bir düzenlenen yerel seçimlerde, Denizli kentinin kaderi belirlenecek. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşmesi beklenen seçimlerin sonuçları, oy sayımının bitmesiyle birlikte netleşecek. Denizli seçim sonuçlarına ulaşmak için Milliyet.com.tr'nin özel 2024 Seçim Ekranını ziyaret edebilirsiniz. Seçim sonuçları, tüm il ve ilçelerin ayrıntılı oy dağılımını, hangi partiye ne kadar oy verildiğini, sayısal ve yüzdelik dilimler halinde sunulacak. Denizli şehrinde seçimin bitmesiyle birlikte son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Denizli seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. Ayrıca geçmiş yerel seçim sonuçları da bu ekranda olacak.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - (Yerel Seçim Aday Listesi) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri
DENİZLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI SEÇİM 2024 - (Yerel Seçim Aday Listesi) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ve Partileri Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayları 2024 belli oldu. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde Büyükşehirlerde hangi partiyi, hangi aday temsil edecek araştırılıyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere Milliyet.com.tr seçim ekranında kolaylıkla ulaşabilirsiniz. İşte 2024 Denizli Belediye Başkan adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri.
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu
Son dakika! Bakan Yerlikaya açıkladı: 30 ilde DEAŞ operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 30 ilde düzenlenen DEAŞ operasyonlarından 147 şüphelinin yakalanlığını açıkladı.
26.03.2024 Gündem
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi
CHP ile İYİ Parti arasında Denizli gerilimi Eski ittifak ortakları CHP ile İYİ Parti’nin Denizli milletvekilleri sosyal medya üzerinden tartıştı.
26.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı
Son dakika... Meteoroloji'den yeni hava durumu raporu: 23 il için sarı kodlu uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 23 il için fırtına ve sağanak uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara Valiliği de bugün beklenen fırtına nedeniyle vatandaşları uyardı.
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı
Aldatma şüphesiyle takip etti! Eşi ile eski çalışanı buluşunca dehşet saçtı Denizli’de şüphelenerek eşini takip eden adam, eski çalışanı ile eşinin buluştuğunu görünce cinnet getirdi. Öfkeli koca eşini ve eski çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı.
24.03.2024 Gündem
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı!
Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'ın bu sabah saatlerinde inme geçirdiği öğrenildi. İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi. Levent İnanır, Kadir İnanır'ın sağlık durumu ile ilgili konuştu.
24.03.2024 Magazin
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı Yeşilçam'ın usta sanatçısı Kadir İnanır'ın bu sabah saatlerinde inme geçirdiği öğrenildi. İnanır'ın bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiği belirtildi.
24.03.2024 Magazin
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Sağlık durumuyla ilgili flaş açıklama Bu sabah evinde inme geçiren Kadir İnanır, bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili yeğeni Levent İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ve Jülide Kural'dan açıklama geldi.
25.03.2024 Cadde
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek-14' operasyonlarında 852 silah ele geçirildini, 966 şüpheli hakkında da işlem yapıldığını açıkladı.
24.03.2024 Haberler
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı
63 ilde operasyon: 852 silah ele geçirildi, 966 şüpheli hakkında işlem yapıldı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 63 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik 'Mercek-14' operasyonlarında 852 silah ele geçirildini, 966 şüpheli hakkında da işlem yapıldığını açıkladı.
24.03.2024 Gündem
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti!
Merkezefendi Belediyesi, Türk Telekom'u farklı geçti! Merkezefendi Belediyesi, Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin 24'üncü haftasında Türk Telekom'u 95-81 mağlup etti.
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım
CHP Genel Başkanı Özel: Her emekliye 7 bin lira seyyanen zam lazım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa'daki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.
23.03.2024 Gündem
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil
Mezun olduğu okuldan 40 yıl sonra emekli olan öğretmene 40 karanfil Denizli’de, mezun olduğu meslek lisesine atanıp 40 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan Ali Barutçu'ya (65), okulda sürpriz uğurlama yapıldı. Öğrencileri de sevgi koridoru oluşturup, meslek hayatını temsilen 40 karanfil verdi.
23.03.2024 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Denizli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.