Dalyan

Dalyan

Son dakika Dalyan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dalyan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dalyan haber sayfamızda...

Dalyan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.639 dalyan haberi bulunmuştur.
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu
İstanbul’dan kaçan kaçana! Akın akın göç alıyor… Emeklilerin tercihi bu 3 il oldu İstanbul’un yoğunluğu ve stresinden kaçmak isteyen emeklilerin en çok tercih ettiği 3 il belli oldu. Pılısını pırtısını toplayan Türkiye’nin bu illerini tercih ediyor. Akın akın göç alan iller…
11.04.2024 Yaşam
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay
'Kalpli göl' köpürdü: Mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay Çanakkale'nin Ezine ilçesinde belli dönemlerde pembe renge bürünen ve kalp şekli ile dikkat çeken göldeki beyaz köpükler, tedirginlik yarattı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Tülay Bican Süerdem, "Köpüklenme dediğimiz olay, mikroorganizma aktivitesi sonucu meydana gelen bir olay. Onun için müsilajla karıştırılmaması gerekiyor" dedi.
10.04.2024 Gündem
Muğla’da plajlar halka kaldı
Muğla’da plajlar halka kaldı Geçen yıl Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) tarafından kiraya verilen Akbük Plajı’nda kıyıların işgaline karşı vatandaşlar “Havlunu Al Gel” sloganıyla eylemler düzenlemiş, bölgedeki plajlarda Yunanistan’daki “Havlu Hareketi” benzeri, sahile havlu serilip yapılan gösteriler kamuoyuna yansımıştı.
19.03.2024 Gündem
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor
Tıp dünyası yapay zeka devrimine hazırlanıyor Yapay zeka her alanda olduğu gibi tıp alanında da heyecan yaratmış durumda. Kişiselleştirilmiş tedavi ve bakım olanaklarından yeni ilaçların keşfine, yapay zekanın çok da uzak olmayan bir gelecekte sağlık hizmetlerini daha erişilebilir, etkili ve verimli hale getirmesi bekleniyor. Yapay zeka şirketi Cerebrum Tech Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erdem Erkul, tıp alanındaki yapay zeka uygulamalarına dair etik, güvenlik ve regülasyon sorunlarına dikkat çekiyor.
4.03.2024 Teknoloji
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri
TOLGA SAVACI KİMDİR? Tolga Savacı neden öldü, kaç yaşındaydı, aslen nereli? İşte hayatı ve kariyeri Yeşilçam’ın beğenilen yakışıklı oyuncusundan hayranlarını üzen haber geldi. Son dakika haberine göre ünlü oyuncu Tolga Savacı hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonucunda Tolga Savacı hayata gözlerini yumdu. Savacı, 60 yaşında aramızdan ayrıldı. Peki Tolga Savacı kimdir, kaç yaşındaydı? Tolga Savacı öldü mü, neden öldü?
27.02.2024 Bilgi Rehberi
Çeşme’yi yaza hazırlıyor
Çeşme’yi yaza hazırlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Çeşme’yi yaza hazırlıyor.
10.02.2024 Ege
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha belli oldu Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 5'i ilçe, 50 belde belediye başkan adayını daha açıkladı.
7.02.2024 Gündem
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: D Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen ailelerin en keyifli anlarından birisi de çocuklarına uygun ismi bulma dönemidir. Evlatlarına kucaklarına almak için gün sayan aileler isim bulma telaşına girer. Erkek çocuk bekleyen anne ve baba adayları çocuklarına en güzel ismi vermek isterler. Bunun için çiftler isimler konusunda derin bir inceleme ve araştırma yaparlar. Aileler bebeklerine duyulmamış, keşfedilmemiş, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isim vermeyi tercih ederler. D harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “D ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Küçük Esnaf filmi konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmenliğini Bedran Güzel üstlenirken başrol ve senaristleri İbrahim Büyükak ve Zeynep Koçak'tır. Peki, Küçük Esnaf filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? İşte filmin detayları...
26.12.2023 Bilgi Rehberi
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralamıştı! Cezası belli oldu
Aynı sokağa fırın açmak isteyen meslektaşını öldürüp, 2 kişiyi yaralamıştı! Cezası belli oldu Konya’nın Beyşehir ilçesinde aynı sokakta fırın açmak isteyen meslektaşı Erdal Üstüner’i (60) öldürüp, ortağı Yunus Ayaz ve çalışanı Murat Şahin’i yaralayan Sebahattin Gülbahar’ın cezası belli oldu.
26.12.2023 Gündem
Tokat: Muğla’nın sorunlarını biliyoruz
Tokat: Muğla’nın sorunlarını biliyoruz Milas Belediye Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Muhammet Tokat, Ortaca’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
23.12.2023 Ege
Hilal Altınbilek'in baba acısı! Dostları yalnız bırakmadı
Hilal Altınbilek'in baba acısı! Dostları yalnız bırakmadı Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Cadde
Aidan Heslop: Yüzmeyi Dalyan'da öğrendim!
Aidan Heslop: Yüzmeyi Dalyan'da öğrendim! Red Bull Cliff Diving’de yarışan sporculardan biri olan Aidan Heslop, eşsiz manzarası olan Halfeti Rumkale’de müthiş bir atlayış yaparken, ilginç bir itirafta da bulundu. Heslop, Dalyan’da geldikleri tatilde kolluklarının patlamasının ardından yüzmeyi burada öğrendiğini söyledi.
29.10.2023 Su Sporları
Alexandria Troas’ta Roma izleri: 2 bin yıllık Sikkeler
Alexandria Troas’ta Roma izleri: 2 bin yıllık Sikkeler Çanakkale Boğazı’nda, Ezine ilçesi Dalyan köyü yakınındaki 2 bin 400 yıllık liman kenti Alexandria Troas’ta 2 bin yıllık iki bronz sikke bulundu.
22.10.2023 Arkeoloji
2400 yılık antik kentte salgın araştırması
2400 yılık antik kentte salgın araştırması Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Dalyan köyündeki 2 bin 400 yıllık Alexandria Troas Antik Kenti'nde salgın yaşanıp yaşanmadığı, kazı çalışmalarının devam ettiği forum alanı içerisinde çıkacak iskeletlerin antropologlar tarafından incelenmesi sonrası ortaya çıkacak.
14.10.2023 Gündem
2 bin 400 yıllık sır perdesi aralandı! ' İlk defa tespit ettik'
2 bin 400 yıllık sır perdesi aralandı! ' İlk defa tespit ettik' Çanakkale Boğazı'nda, Ezine ilçesi Dalyan köyü yakınındaki 2 bin 400 yıllık liman kenti Alexandria Troas Antik Kenti'nde süre kazı çalışmalarında 2 bin yıllık sır perdesi aralandı.
8.10.2023 Gündem
2 bin 400 yıl sonra iskeletlerden çıkan şok gerçek!
2 bin 400 yıl sonra iskeletlerden çıkan şok gerçek! Çanakkale'nin Ezine ilçesine bağlı Dalyan köyündeki 2 bin 400 yıllık Alexandria Troas Antik Kenti'nde 2023 yılı kazı çalışmalarında en son yaşam evresinin izleri ortaya çıkarılıyor.
3.10.2023 Gündem
Su altında evlilik teklif etti: "Cevabın hayır ise..."
Su altında evlilik teklif etti: "Cevabın hayır ise..." İstanbul’dan Fethiye’ye tatile gelen Yücel Çam, denizin dibinde açtığı dev afişle kız arkadaşı Merve Kahrıman’a sürpriz bir evlilik teklifi yaptı.
13.09.2023 Yaşam
Ne incir ne badem ne üzüm kaldı
Ne incir ne badem ne üzüm kaldı Kuraklık bu yıl, İzmir, Payamlı Bardacık Festivali’nin iptaline neden olmuştu. Payamlı sakinleri, kuraklığın ürünlerinin yüzde 90’ını yok ettiğini, tezgâha koyacak ürün kalmadığını söyledi.
23.08.2023 Ekonomi
Caretta Carettalara koruma kalkanı! Yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı
Caretta Carettalara koruma kalkanı! Yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deniz kaplumbağalarımızın denize güvenle ulaşabilmeleri için kafesleme yöntemiyle yaptığımız yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı" dedi.
20.08.2023 Haberler
Caretta Carettalara koruma kalkanı! Yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı
Caretta Carettalara koruma kalkanı! Yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deniz kaplumbağalarımızın denize güvenle ulaşabilmeleri için kafesleme yöntemiyle yaptığımız yuva sayısı 2 bin 551'e ulaştı" dedi.
20.08.2023 Ekonomi
Asuman Dabak yeğenine yüzük taktı!
Asuman Dabak yeğenine yüzük taktı! Oyuncu Asuman Dabak’ın diş teknisyeni yeğeni Didem Dabak, meslektaşı Furkan Keskin ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan törenine Dabak'ın esprili sözleri ve tavırları damga vurdu.
8.08.2023 Cadde
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi
Ayedaş ve Bedaş duyurdu! İstanbul’da saatlerce süren elektrik kesintisi… 5 Ağustos İstanbul elektrik kesintisi listesi Ayedaş ve Bedaş İstanbul’un bazı bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Pek çok ilçede bakım çalışması amaçlı yapılan kesintide saatlerce elektrik verilmeyecek. Ayrıca Ayedaş ve Bedaş yaşanan kesintiye dair tüm detayları paylaştı.
4.08.2023 Gündem
Demet Akalın ailesiyle Çeşme'de! Locasından çıkmadı
Demet Akalın ailesiyle Çeşme'de! Locasından çıkmadı Geçtiğimiz ay tatile gittiği Bodrum'daki restoran fiyatlarına isyan eden Demet Akalın, rotasını İzmir Çeşme'ye çevirdi. Eski eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile tatilin tadını çıkaran popçu, plajda ailesi ve arkadaşlarıyla objektiflere yansıdı.
30.07.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Dalyan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.