Dalış

Dalış

Son dakika dalış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan dalış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan dalış haber sayfamızda...

Dalış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.750 dalış haberi bulunmuştur.
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı Fethiye’de bir grup dalgıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı. Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, çocuk bayramını her yıl deniz dibinde kutladıklarını kaydetti.
23.04.2024 Haberler
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı
İki kardeşi 9 gün arayla ölüme götüren neden! Her şey bir anda yaşanan nefes darlığı ile başladı Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak'ın (45) kardeşi Burak Toprak (35) da Afyonkarahisar'da yaşamını yitirdi. Ağabey ve kardeşin 9 gün arayla aynı sağlık sorunu nedeniyle ölmesi üzüntü yarattı.
18.04.2024 Gündem
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Milli dalgıç Serkan Toprak nefes egzersizi yaparken fenalaşıp hayatını kaybetti
Milli dalgıç Serkan Toprak nefes egzersizi yaparken fenalaşıp hayatını kaybetti Muğla'nın Menteşe ilçesinde, babasına ait evde nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak (45), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
10.04.2024 Gündem
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular
Rus savaş gemisi 'NATO Gölü'nde alev alev! Videoyla duyurdular Birçok Rus gemisinin Karadeniz'in soğuk sularına gömüldüğü savaşta ilk kez Baltık Denizi'nde bir saldırı gerçekleşti, Serpukhov füze gemisinin Kaliningrad'da yandığı bildiriliyor.
9.04.2024 Dünya
İstanbul-Edirne otoyolunda TIR alev alev yandı
İstanbul-Edirne otoyolunda TIR alev alev yandı İstanbul'dan Edirne'ye giden bir TIR, otoyolda seyir halindeyken yanmaya başladı. Kumaş yüklü TIR cayır cayır yandı ve küle döndü.
7.04.2024 Gündem
Nükleer santrale kamikaze dalış resmen doğrulandı! Avrupa'nın en büyüğünde şok anlar
Nükleer santrale kamikaze dalış resmen doğrulandı! Avrupa'nın en büyüğünde şok anlar Kıtanın en büyük nükleer santralinde kamikaze silahlı insansız hava aracı infilak etti, Uluslararası Atom Enerjisi Kurumu'nun doğrulamasıyla gözler bir anda Dinyeper Nehri'ne çevrildi. İşgalci Ruslar saldırı nedeniyle Ukraynalıları suçluyor.
7.04.2024 Dünya
Muğla’da korkunç kaza! Otomobil kanala uçtu: 2 ölü
Muğla’da korkunç kaza! Otomobil kanala uçtu: 2 ölü Muğla’nın Dalaman ilçesinde kanala uçan otomobilin sürücüsü Astsubay Samet Doymuş (24) ile Kübra Demirkol (24) hayatını kaybetti. Araçta bulunan Ali Bayraktar (24) kendi imkanıyla kurtuldu.
6.04.2024 Gündem
Bartın Irmağı su sporlarına açılıyor
Bartın Irmağı su sporlarına açılıyor Bartın Üniversitesi’nden (BARÜ) Doç. Dr. Serdar Ceyhun’un projesi, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenmeye hak kazandı.
31.03.2024 Eğitim
Dalgıcın denizanasıyla dansı kamerada
Dalgıcın denizanasıyla dansı kamerada Antalya Körfezi'nde yüzeyde ve kıyıya yakın alanlarda görülen yüzlerce denizanası tedirgin ederken, dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, deniz yüzeyinin üzerinde hareket eden bir denizanasıyla dans ettiği görüntüleri paylaştı.
30.03.2024 Yaşam
Suudi Arabistan'da uçurum dalışı yapılabilecek alanlar keşfedildi
Suudi Arabistan'da uçurum dalışı yapılabilecek alanlar keşfedildi Uçurum dalışçıları Catalin Preda ve David Colturi, dünyada yüzölçümü en büyük nehirsiz ülke Suudi Arabistan'ın Cazan bölgesinde dalış deneyimi arayışına çıktı. 5 gün boyunca zorlu ve engebeli yolları aşarak keşif yapan ikili, Suudi Arabistan'ın vadi içlerinde dalış yapan ilk sporcular oldu.
29.03.2024 Diğer
Neuralink: Beyin çipi takılan felçli hasta düşünce gücüyle satranç oynadı
Neuralink: Beyin çipi takılan felçli hasta düşünce gücüyle satranç oynadı Elon Musk'ın Neuralink şirketi, beyin çipi taktığı felçli bir hastanın düşünce gücünü kullanarak satranç oynadığı görüntüleri yayınladı.
21.03.2024 Dünya
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor'
'Türkiye'miz adaletsizliklere boyun eğmeyen güçlü bir siyasi duruş sergiliyor' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bir dizi ziyaret için Bursa'ya geldi. İlk olarak Bal-Göç'ü ziyaret eden Fidan, ardından Mudanya'ya giderek sahilde vatandaşlarla sohbet etti.
17.03.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Haberler
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek!
Marmara Denizi'nde su sıcaklığı 3 derece daha yüksek! Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Marmara Denizi'nde su sıcaklığının uzun yıllar ortalamasına göre 3 derece daha yüksek olduğunu açıkladı.
16.03.2024 Gündem
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm
AK Parti Bursa Adayı Alinur Aktaş'ın 31 Mart projeleri! 100 bin konutluk kentsel dönüşüm Projelerini açıklayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Yeni dönemde 100 bin konutluk kentsel dönüşüm projemizi hayata geçireceğiz. Kent kalitesini üst seviyeye taşıyacağız." dedi.
2.03.2024 Gündem
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor
Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 15'inci günde! Su yüzeyi ve sahil taranıyor Bursa'nın 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatı, 15’inci günde 597 personelle deniz, hava ve karadan aranıyor. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, gemi enkazında arama çalışmalarının bugün itibarıyla sonlandırılacağını belirterek, “Kayıp 4 mürettebatı arama çalışmalarını su yüzeyi ve sahilde sürdüreceğiz” dedi.
29.02.2024 Gündem
Yorgun gecelere son! Dakikalar içinde uykuya daldıran 'burun' tekniği
Yorgun gecelere son! Dakikalar içinde uykuya daldıran 'burun' tekniği Yorucu bir günün tüm yorgunluğunu alan gece uykusunun sağlıklı bir şekilde ilerlemesi çok önemlidir. Ancak bazen çeşitli sebeplere bağlı olarak gece uykusuna sağlıklı bir dalış yaşanmıyor ve dahası dinlenmek için girilen yataktan daha yorgun çıkılabiliyor. Son günlerde bu durumu ortadan kaldırdığı iddia edilen bir teknik gündeme geldi. İşte uyku bozukluğunu ortadan kaldırdığı iddia edilen o çözüm!
27.02.2024 Genel Sağlık
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış!
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış! Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10'uncu gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her metrekaresini didik dirik arıyor. Batan gemiye bugün 35. dalış gerçekleştirildi.
24.02.2024 Haberler
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış!
4 kişiden hala haber yok... Batan gemiye 35. dalış! Marmara Denizi açıklarında batan Batuhan A. isimli gemide kayıp 4 mürettebatın arama çalışmaları 10'uncu gününde de devam ediyor. Dalgıçlar, geminin her metrekaresini didik dirik arıyor. Batan gemiye bugün 35. dalış gerçekleştirildi.
24.02.2024 Gündem
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok
'Batuhan A' gemisindeki aramalar 10'uncu gün: Eşyalar var, kendileri yok Marmara Denizi'nde seyir halindeyken, Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında 6 mürettebatıyla batan BATUHAN A adlı gemide, aşçı Zeynep Kılınç (33) ile yağcı Hüseyin Tutuk'un (40) cenazelerine ulaşılmasının ardından, kayıp 4 mürettebatı arama çalışmaları 10'uncu gününde sürüyor.
24.02.2024 Gündem
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor
Marmara'da son durum: Batan gemideki mürettebat aranıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın potansiyeli batan BATUHAN A adlı geminin 4 seansını arama çalışmaları, 9'uncu düşüş 667 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor.
23.02.2024 Gündem
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Haberler
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan gemi ile ilgili son durum! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dalış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.