Dakika

Dakika

Son dakika Dakika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Dakika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Dakika haber sayfamızda...

Dakika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 281.054 dakika haberi bulunmuştur.
Son dakika: Irak'ta Haşdi Şabi'ye ait karargahta patlama
Son dakika: Irak'ta Haşdi Şabi'ye ait karargahta patlama Irak'ta Bağdat'ın güneyinde Haşdi Şabi'ye ait karargahta patlama meydana geldi.
19.04.2024 Dünya
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu
İstanbul Havalimanı yeni CEO’su Selahattin Bilgen oldu Türkiye’nin Dünya’ya açılan kapısı olan ve Avrupa’nın en yoğun havalimanı olma unvanını elinde bulunduran İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA CEO’luğuna daha önce bu görevi vekaleten yürüten Selahattin Bilgen atandı.
19.04.2024 Ekonomi
Son dakika: Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var
Son dakika: Cevdet Yılmaz: Emeklilerimizle ilgili çalışma var Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, "Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı çalışmalar tamamlandığında toplumla paylaşılacak" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada
Selçuk Bayraktar paylaştı! İki Bayraktar TB3 havada Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
19.04.2024 Gündem
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tahliye edildi
Son dakika... Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tahliye edildi  Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. Valilik, 14 gecekondudan 3'ünün kullanılamaz hale geldiğini ve bölgede yaşayan 70 kişinin tedbir amaçlı tahliye edildiğini açıkladı.
19.04.2024 Gündem
YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (19 NİSAN) 📊 Bugün meydana gelen son depremler! En son nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ (19 NİSAN) 📊 Bugün meydana gelen son depremler! En son nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika son depremler araştırılıyor. Ülkemizde meydana gelen en son depremler nerede ve kaç şiddetinde oldu? 19 Nisan 2024 bugüne ait deprem haberleri yakından takip ediliyor. İşte milliyet.com.tr'den harita üzerinde son dakika son depremler haritası
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi!
Galatasaraylı Carlos Vinicius için transfer kararı verildi! Galatasaray'ın devre arasında Fulham'dan kiraladığı Carlos Vinicius için transfer kararının belli olduğu öğrenildi.
19.04.2024 Galatasaray
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek
8’inci toplantı sona erdi! Ermenistan işgalindeki 4 köy Azerbaycan’a geri verilecek Azerbaycan ve Ermenistan tarafından gerçekleştirilen sınır belirleme komisyonunun 8. toplantısında, Ermenistan işgali altında bulunan 4 köyün Azerbaycan’a geri verilmesi ve sınır belirleme çalışmalarının sürdürülmesi konusunda anlaşmaya varıldı.
19.04.2024 Dünya
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı'
Jandarma üniforması ile GBT sorgusu yaparken yakalandı! 'Askerlik mesleğine hevesim vardı' Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek kafelerde oturanlara Genel Bilgi Toplama (GBT) yaptığı iddia edilen genç kadın, ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sözleşmeli öğretmen olduğu öğrenilen M.K.'nın (24) ifadesi ortaya çıktı.
19.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığı' ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi açılışında 'Türk bayrağının kaldırıldığı' iddialarıyla ilgili mülkiye müfettişi görevlendirildiğini duyurdu.
19.04.2024 Gündem
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı!
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı! Thomas Tuchel ile vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'in Zinedine Zidane ile anlaşmaya yakın olduğu iddialar yalanlandı.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç para? 🟡 Son dakika altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış  - satış fiyatları!
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç para? 🟡 Son dakika altın fiyatları grafiği: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatlarındaki alış - satış fiyatları! Son dakika altın fiyatları ile ilgili araştırmalar sürüyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarındaki alış - satış rakamları için canlı grafik haberimizde. İşte 19 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları listesi
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat
Son dakika… Meteoroloji 45 kent için alarm verdi! Radara girdi: Bu saatlere dikkat Meteoroloji’den bir son dakika uyarısı geldi. 'Çok kuvvetli yağış' radara girdi. İstanbul dahil 45 kent için sarı alarm verildi. Bu gece saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış için AKOM'dan da bir uyarı geldi. İşte sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar için uyarı yapılan iller…
19.04.2024 Gündem
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
19.04.2024 Cadde
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer!
Turistik Diyarbakır Ekspresi'nden ilk sefer! Ankara- Diyarbakır hattında işletilecek olan Turistik Diyarbakır Ekspresi, ilk seferi için Ankara'dan uğurlandı.
19.04.2024 Ekonomi
Dünyada son dakika... Orta Doğu'da misilleme savaşı başladı! İsrail üç ülkeye saldırdı, İranlılar videoyla alay etti
Dünyada son dakika... Orta Doğu'da misilleme savaşı başladı! İsrail üç ülkeye saldırdı, İranlılar videoyla alay etti İran'da nükleer tesislerin bulunduğu İsfahan'da gece yarısı duyulan patlamaların yanı sıra Suriye ve Irak'ta da patlamalar oldu. İsrailli bakanın tek kelimelik paylaşımı alay konusu olurken, İran'da sosyal medyayı sallayan video hızla yayıldı. Dünyaya ayağa kaldıran krizde Tahran'dan Ankara'ya bir telefon geldi, Rusya İsrail'e ilettiği mesajı duyurdu, ABD ise defalarca kritik soruya yanıt vermeyi reddetti.
19.04.2024 Dünya
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
Türk kahvesi neden çabuk bozulur? İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor! Türk kahvesi, dünya çapında benzersiz bir lezzete ve kültürel bir mirasa sahip olan özel bir içecektir. Bu küçük fincan içindeki yoğun aroması ve tadı, yüzyıllardır Türk mutfağının vazgeçilmez bir parçası olmuştur. Ancak, birçok kişi Türk kahvesinin neden çabuk bozulduğunu merak ediyor. İçine bir tane koyarsanız Türk kahvesi asla bayatlamıyor!
19.04.2024 Püf Noktası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar
Bakan Koca açıkladı: Hastane randevuları için yeni kararlar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS’deki sorunların çözümü için yeni kararların alındığını açıkladı.
19.04.2024 Gündem
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok
İran-İsrail gerilimi! Erdoğan: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran ile İsrail arasındaki gerilime ilişkin, “İki taraf da farklı şeyler söylüyor. Yani sahiplenme yok ve konu ile ilgili de gerçekten şöyle akla ziyan olmayan bir açıklama da yok." dedi.
19.04.2024 Gündem
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı
Rus süpersonik savaş uçağı Tu-22M3 düşürüldü! Putin'e ağır darbe, bir ilk yaşandı Rus Tu-22M3 bombardıman uçağı Krasnogvardeysky’de bulunan boş bir araziye düştü. Ukrayna uçağın askeri bir operasyonla imha edildiğini duyurdu, Rusya ise, 'teknik arıza' savunması yaptı.
19.04.2024 Dünya
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak
Nuri Alço, Hacettepe'ye sevk edildi! Kalp pili takılacak Türk sinemasının usta oyuncularından Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ndeki tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu ve kalp pili takılacağını açıkladı.
19.04.2024 Cadde
Son dakika: İran-İsrail gerilimi! Türkiye'den 'kalıcı çatışma' uyarısı
Son dakika: İran-İsrail gerilimi! Türkiye'den 'kalıcı çatışma' uyarısı Dışişleri Bakanlığı'ndan, İsrail - İran gerilimine ilişkin bir açıklama yapıldı.
19.04.2024 Gündem
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen!
90+3 Ege'de Futbol | Haydi goca Bodrum kenetlen! Trendyol 1. Lig’de son 7 maçından 1 galibiyet elde eden Bodrumspor’u değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kesinlikle Play Off oynamalılar. Bunu çok hak ediyorlar. Son 4 maçta teknik ekip, futbolcular ve taraftarların ciddi bir şekilde odaklanmaları gerekiyor’’ dedi.
19.04.2024 1.Lig

Benzer Haber Etiketleri

Dakika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.