Çoban

Çoban

Son dakika çoban haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çoban gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çoban haber sayfamızda...

Çoban

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.438 çoban haberi bulunmuştur.
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi!
Boşanma aşamasındaki 5 aylık eşini baçıkladı, başında ölmesini bekledi! Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Haberler
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı
5 aylık evlilerdi! Eşinin başında ölmesini beklerken gözaltına alındı Başakşehir'de 2 çocuk annesi 24 yaşındaki Dilem Gül Karlı, 1 ay önce boşanma kararı aldığı eşi Ferhat Karlı tarafından takip edilip, sokak ortasında 7 kez bıçaklandı. Genç kadının yoğun bakımda tedavisi sürerken, şüpheli Ferhat Karlı, eşinin başında ölmesini beklediği sırada gözaltına alındı. Öte yandan Ferhat Karlı'nın geçtiğimiz ay Pendik'te boşandığı eşini bıçaklayarak öldüren Ümit Karlı'nın amcasının oğlu olduğu öğrenildi.
28.03.2024 Gündem
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar
EuroLeague'de 32. hafta heyecanı başlıyor! Kritik maçlar EuroLeague'de normal sezonun sonuna az bir süre kalmışken 32. hafta bugün oynanacak tek karşılaşmayla başlayacak.
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin gündemine Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan geldi. Eski hocası Alparslan Erdem 23 yaşındaki oyuncu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konuyu görüşeceği Olağanüstü Genel Kurul'una sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım'ın kararı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı
Deniz Çoban, sızan MHK toplantısını değerlendirdi! Hugh Dallas'ın gerginliğinin sebebi ortaya çıktı 1 Mart 2024’te online olarak gerçekleşen MHK Eğitim Toplantısı’nın kayıtlarından bir bölüm önceki gece sızdırılmış, sonrasında ise TFF kaydın tamamını yayınlamıştı. Kayıtlardaki konuşmalar gündemde yer alırken eski hakem Deniz Çoban, görüntüleri değerlendirdi.
27.03.2024 Süper Lig
İngiliz Z kuşağı çobanlığa sardı
İngiliz Z kuşağı çobanlığa sardı İngiltere’de Z kuşağı, çobanlık ve balıkçılığa yöneldi.
27.03.2024 Ekonomi
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan, 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
24.03.2024 Haberler
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü
Bir kişinin öldüğü 'siyasi broşür' kavgasında şok görüntü Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan, 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
24.03.2024 Gündem
Gazze’ye ağıt yaktı
Gazze’ye ağıt yaktı Özgür Can Çoban, Gazze’de yaşanan katliama sessiz kalmadı.
24.03.2024 Cadde
'Siyasi parti broşürü' kavgasında 1 kişiyi öldürdü! Şoke eden savunma
'Siyasi parti broşürü' kavgasında 1 kişiyi öldürdü! Şoke eden savunma Antalya’da iş yerine siyasi parti broşürü bırakmak isteyen kişiler ile çıkan tartışma sonrası tabancasıyla tek el ateş ederek kardeşlerden Haktan Faik Çoban'ın (21) ölümüne, Burak Devran Çoban'ın (27) yaralanmasına neden olan Sinan Elbir (45), "Canımı kurtardım" diyarek kendini savundu.
22.03.2024 Gündem
Antalya'da parti broşürü kavgası! İki kuzen tek mermiyle vuruldu
Antalya'da parti broşürü kavgası! İki kuzen tek mermiyle vuruldu Antalya'da siyasi parti broşürü bırakmak isteyenler ile iş yeri sahibi arasında çıkan kavgada ateşlenen tabancadan çıkan mermi, kuzenler Haktan Faik Çoban (21) ve Burak Devran Çoban’a (27) isabet etti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Haktan Faik Çoban yaşamını yitirdi.
21.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı.
21.03.2024 Gündem
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız
Akşener: Ahlat’ı Davos ve Soçi yapmak için çalışacağız İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Diyorum ki iki dudağınızın arasında, emeklilerin tümüne 11 bin lira seyyanen zam verin. Emekli maaşı asgari ücret kadar yapılır. Şimdi yeni buraya gelirken bir arkadaşımdan duydum. Seyyanen zam yapılacağı konuşuluyormuş. 5 bin liraymış. 5 bin lirayı kabul etmiyorum Sayın Erdoğan. 11 bin lira zam vermenin bu ülkeye bir zararı yok. Ama o emekliler ayağa kalkar.” dedi.
20.03.2024 Gündem
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz'
Galatasaray lehine verilen penaltı ve kırmızı kart kararı doğru mu? 'Böyle elle oynama olmaz' Süper Lig’in 30'uncu haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Atilla Karaoğlan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler yorumladı.
17.03.2024 Galatasaray
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı!
Trabzonspor maçında Fenerbahçe'nin 3'üncü golünden önce faul var mı? Eski hakem açıkladı! Trabzonspor, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Kritik karşılaşmanın ardından Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
18.03.2024 Trabzonspor
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı!
Rashica'nın kullandığı penaltının iptal edilmesi kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Kimse anlayamadı! Süper Lig'in 30’uncu haftasında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Burak Pakkan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
17.03.2024 Beşiktaş
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı!
Çukurova Basketbol, Emlak Konut engeline takılmadı! ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 29'uncu haftasında Çukurova Basketbol, Emlak Konut'u 93-80 mağlup etti.
16.03.2024 Basketbol
‘Biz halkın ittifakıyız’
‘Biz halkın ittifakıyız’ İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Kağıthane Belediye Başkan adayı Tonguç Çoban ile birlikte, Nurtepe Meydanı’nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
16.03.2024 Gündem
'Pala Fuat' hayatını kaybetti
'Pala Fuat' hayatını kaybetti 'Toprak benim her şeyim, toprak olmazsa insanlıkta olmaz' sözleri ile toprağa duyduğu sevgiyi her seferinde dile getiren Fuat Özgür hayatını kaybetti.
15.03.2024 Gündem
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele
Survivor All Star 2024'te beklenmedik veda! Ödül oyununda nefes kesen mücadele Survivor All Star'da ödül oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
15.03.2024 Cadde
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?
Öldürülen Edanur'un babası: İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi? Kayseri’de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) öldüren Gökhan Çatbaş'ın (22) yargılandığı davanın duruşmasında, baba Akın Çoban, "1 saatten fazla sırtındaki çantada tüfek ile kızımı bekliyor. İnsan sevdiğine çiçekle mi gider, tüfekle mi?" dedi.
14.03.2024 Gündem
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum...
Hakan Bayrakçı SONAR'ın 31 Mart seçim anketinin sonuçlarını CNN Türk'te açıkladı! İşte İstanbul'da son durum... Yerel seçimlere sayılı günler kala SONAR Araştırma Şirketi kurucusu, kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı 31 Mart anket sonuçlarını açıkladı. Bayrakçı İstanbul İlçelerindeki son durumu rakamlarla anlattı. İşte detaylar...
14.03.2024 Gündem
Kahraman Vesper
Kahraman Vesper Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’teki depremlerden sonra Türkiye’ye İngiliz arama kurtarma ekibi de gelmişti.
12.03.2024 Gündem
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu
‘Taş Kağıt Makas’ın Rüya’sı Yüsra oldu ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle yıldızı parlayan Yüsra Geyik, Kanal D’nin ses getiren projesi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’na dahil oldu.
12.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çoban ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.