Çizme

Çizme

Son dakika çizme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çizme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çizme haber sayfamızda...

Çizme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.741 çizme haberi bulunmuştur.
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu
Galatasaray'a Zaniolo piyangosu! 4 takım talip oldu Galatasaray'ın sezon başında Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. İngiliz ekibinde beklentilerin altında kalan ve sezon sonunda sarı-kırmızılılara geri dönmesi beklenen yıldız futbolcuya 4 takım talip oldu.
16.03.2024 Galatasaray
İtalya'da kulüp başkanından olay şike sözleri: Oyuncularımın hareketlerinden korkuyorum
İtalya'da kulüp başkanından olay şike sözleri: Oyuncularımın hareketlerinden korkuyorum İtalyan ekibi Lecco'nun Başkanı Paolo Di Nunno, takımıyla ilgili olay yaratacak şike açıklamalarında bulundu.
12.03.2024 İtalya Serie A
Kocaeli'de 307 balıkçıya 4.5 milyon TL destek
Kocaeli'de 307 balıkçıya 4.5 milyon TL destek Kocaeli'de hayata geçirilen "Küçük Ölçekli Balıkçıların Desteklenmesi Projesi" kapsamında 307 balıkçıya toplamda 4,5 milyon TL'lik destek verildi.
4.03.2024 Ekonomi
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı
Beşiktaş - Galatasaray maçında tartışma yaratan kararlar! Eski hakem açıkladı: Net penaltı Süper Lig'in 28'inci haftasında Beşiktaş ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Halil Umut Meler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan: Zaman, bu siyaset zihniyetini değiştirme zamanı
DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan: Zaman, bu siyaset zihniyetini değiştirme zamanı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "İktidarın da muhalefetin de kavgadan, ayrıştırmadan başka bir siyaseti yok. Artık görelim bunları. Tüm milletime sesleniyorum. Zaman, yeni bir şeyler yapma zamanı" dedi.
29.02.2024 Gündem
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var
Gece saatlerinde ortaya çıktı! Her birine 60 bin liralık maddi hasar var Eskişehir’de bir sokakta bulunan araçları gece vakti çizen ve her birine ortalama 60 bin liralık maddi hasar veren şahıs, vatandaşları mağdur etti.
21.02.2024 Gündem
Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek
Fernando Muslera'ya sürpriz teklif! Kararını sezon sonunda verecek Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmak istediği Fernando Muslera'ya sürpriz bir teklif yapıldı. Uruguaylı kaleci kararını sezon sonunda verecek.
21.02.2024 Galatasaray
Dünyanın gözü Kenan Yıldız'da! 10 kişilik liste
Dünyanın gözü Kenan Yıldız'da! 10 kişilik liste EURO 2024 az süre kala İngiliz medyasının prestijli kurumu The Guardian Gazetesi, turnuvada parlaması muhtemel 10 kişiyi yazdı.
14.02.2024 EURO 2024
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı
TFF ve majör liglerin zemin düzenlemeleri! İspanya'da farklı TFF tarafından oluşturulan Stadyum ve Güvenlik Komitesi, sezon öncesinde statlara, "uygunluk belgesi" düzenliyor. Yıl içerisinde zaman zaman denetimler yaparak, uygun olmayanları düzenleme tamamlanıncaya kadar askıya alıyor.
11.02.2024 Süper Lig
Ünlü çiftin tarzı olay oldu! Şeffaf yağmurlukla sokakta dolaştı
Ünlü çiftin tarzı olay oldu! Şeffaf yağmurlukla sokakta dolaştı Reality şov yıldızı Kim Kardashian'dan boşanmasının ardından sürpriz bir şekilde Bianca Censori ile evlenen Kanye West, eşiyle birlikte Los Angeles sokaklarında görüntülendi. İlginç tarzlarıyla dikkat çeken ikiliden Censori'nin neredeyse çıplak bir şekilde dışarı çıkması çok konuşuldu.
8.02.2024 Cadde
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! Galatasaray'a transfer teklifleri kapıda
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! Galatasaray'a transfer teklifleri kapıda Galatasaray'ın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa'ya kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcuya, ülkesinden 4 takımın talip olduğu öne sürüldü.
4.02.2024 Galatasaray
Yörük kültürünü körüklü çizmeleriyle yaşatıyor
Yörük kültürünü körüklü çizmeleriyle yaşatıyor Aydın’ın İncirliova ilçesinde yaşayan 63 yaşındaki Yılmaz Korkmaz, 8 yıldır kış aylarında yörüklerin giymiş olduğu yöresel kıyafetlerini giyiyor. Körüklü çizmeleri ile dikkat çeken Korkmaz, elinden tesbihi de düşürmüyor.
3.02.2024 Gündem
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı
Beşiktaş'tan transfer operasyonu! 2 yıldızla temaslar hızlandı Süper Lig'de kötü günler geçiren Beşiktaş'ta gözler transfere çevrilmiş durumda. Fernando Santos'un talebi üzerine siyah-beyazlı ekip 2 yıldızın transferi için gaza bastı.
2.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde piyangosu! Serie A devleri transfer için teklif yaptı
Fenerbahçe'ye Jayden Oosterwolde piyangosu! Serie A devleri transfer için teklif yaptı Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki savunmacısı Jayden Oosterwolde için Serie A devlerinin harekete geçtiği öğrenildi. Çizme temsilcilerinin Fenerbahçe'ye sunduğu teklif belli oldu.
26.01.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA | Galatasaray'da Okan Buruk transfere onay verdi! 'Faydalı olacak, kaçırmayalım'
SON DAKİKA | Galatasaray'da Okan Buruk transfere onay verdi! 'Faydalı olacak, kaçırmayalım' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yönetimle yaptığı görüşmede yıldız oyuncunun ismini vererek "Bize çok faydalı olacak. Kaçırmayalım." ifadelerini kullandı.
19.01.2024 Galatasaray
ÖZEL | Berkan Kutlu neden Galatasaray'a erken döndü? İtalyanlar sebebini açıkladı
ÖZEL | Berkan Kutlu neden Galatasaray'a erken döndü? İtalyanlar sebebini açıkladı Galatasaray yönetimi, yaz transfer döneminde Genoa'ya kiraladığı yıldız oyuncuyu geri çağırdı. Tuttomercato'nun Genoa muhabiri Andrea Piras, Berkan Kutlu'nun erken dönüşünün nedenlerini Skorer'e açıkladı.
13.01.2024 Galatasaray
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları
Genel Kültür Soruları 2024: En Zor, Kolay, Zeka, Mantık, Şaşırtmalı Genel Kültür Soruları ve Cevapları Genel bilgi olarak da adlandırılabilen genel kültür kişinin toplumsal olaylar, tarihe yön veren gelişmeler gibi pek çok etkileşim hakkında ne kadar bilgi sahibi olduğunu gösteren, bütünsel bir kavramdır. Genel kültür edebiyat, tarih, coğrafya, tarih gibi kavramları içerisine yer alır. KPSS gibi yazılı sınavlarda da karşımıza çıkan genel kültür çoğunlukla toplumlarda öne çıkmış olan ve tarihsel bir akışa da yön vermiş olayların bilinmesi olarak adlandırılabilir. Zor, kolay, eğlenceli, mantık, şaşırtmalı, coğrafya, tarih genel kültür soruları ve cevapları için “Genel Kültür Soruları 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
7.01.2024 Eğitim
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İtalya, dünya üzerinde adı bilinen ve tanınan bir ülkedir. Özellikle dünya kupasını almaları ve Seri A futbol ligleri sayesinde futbolseverlerin yakından takip ettiği bir ülkedir. Roma İmparatorluğuna ev sahipliği yapmış İtalya’nın çok zengin bir tarihi geçmişi vardır. İtalya hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
3.01.2024 Dünya
Amir Hadziahmetovic'e 2 talip birden! Beşiktaş bonservisini belirledi
Amir Hadziahmetovic'e 2 talip birden! Beşiktaş bonservisini belirledi Beşiktaş'ın başarılı orta sahası Amir Hadziahmetovic'e iki İtalyan takımı talip oldu. Siyah-beyazlı ekip Hadziahmetovic'in bonservisini belirledi.
3.01.2024 Beşiktaş
Daichi Kamada'nın menajerinden Türkiye cevabı!
Daichi Kamada'nın menajerinden Türkiye cevabı! Galatasaray'ın Lazio'ya veda etmesi gündemde olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Daichi Kamada ile devre arası için yeniden temas kurduğu belirtiliyordu. Oyuncunun temsilcisinden flaş bir açıklama geldi.
2.01.2024 İtalya Serie A
Leonardo Bonucci'ye Serie A devi talip!
Leonardo Bonucci'ye Serie A devi talip! Union Berlin'le sezon başında anlaşarak kariyerinde ilk kez İtalya'dan ayrılan Leonardo Bonucci'nin ara transfer döneminde Çizme'ye geri dönebileceği iddia edildi.
28.12.2023 İtalya Serie A
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir!
Galatasaray'da yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir! Süper Lig'de ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Galatasaray'da Ocak transfer dönemi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda yıldız oyuncunun sözleşmesi feshedilebilir.
18.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Angelino'nun yerine iki aday var! Transfer gelişmesini duyurdular
Galatasaray'da Angelino'nun yerine iki aday var! Transfer gelişmesini duyurdular Cim Bom’un bu sezon kanayan yarası olan sol bek için şimdiden çalışmalar başlamıştı. İtalyan basını da Sarı-Kırmızılılar için müjdeli haberi verdi.
18.12.2023 Galatasaray
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım'
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım' Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınına konuştu. Andrea Pirlo, profesyonel futbol kariyerindeki günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.12.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Çizme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.