Cirit

Cirit

Son dakika Cirit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cirit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cirit haber sayfamızda...

Cirit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.281 cirit haberi bulunmuştur.
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Burdur'a 24 proje sözü Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Burdur'da temaslarda bulundu. Bakan Tekin ""Proje bedeli 1 milyar 754 milyon TL olan 24 proje inşallah Burdur’a hayırlı olur" dedi.
22.03.2024 Gündem
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm
Kadın kıyafetleri giydirip sokakta gezdirdiler! CJNG şaşırtmadı, kabul etmeyene ölüm Rakip çeteler tarafından yakalanan iki kişiye kadın kıyafetleri giydirilip makyaj yaptırıldı. Olayın detayları ise önce yerel sonra dünya medyasında ses getirdi.
21.03.2024 Dünya
Yaşlı kadının cansız bedeni kanalda bulundu
Yaşlı kadının cansız bedeni kanalda bulundu Antalya’nın Serik ilçesinde 70 yaşındaki Seyide Cirit'in cansız bedeni sulama kanalında bulundu.
19.03.2024 Gündem
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Haberler
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB kaynaklarından son dakika F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye açtı ağzını yumdu gözünü
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye açtı ağzını yumdu gözünü Survivor All Star'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı alan Kırmızı Takım oldu. Oyunda Yunus Emre ile Berna birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye açtı ağzını yumdu gözünü. İşte Survivor'da merak edilen detaylar...
9.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti
Savunma sanayisi gövde gösterisinde! Füzeler dikkat çekti Türk savunma sanayisinin insansız kara ve hava araçları, zırhlı araç platformları, silah sistemleri, elektronik sistemleri Doha’da başlayan DIMDEX 2024 Fuarı’nda görücüye çıktı.
5.03.2024 Ekonomi
Kütahya'da otomobiller çarpıştı! 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Kütahya'da otomobiller çarpıştı! 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.
4.03.2024 Gündem
Diri diri yaktılar! Vahşetin adı 'kolyeleme yöntemi'
Diri diri yaktılar! Vahşetin adı 'kolyeleme yöntemi' Kartellerin hüküm sürdüğü Meksika'da 'kolyeleme yöntemi' ile korkunç bir vahşet kayıtlara geçti, olayın detayları kan dondurdu.
22.02.2024 Dünya
Milli sporcu Khalvandi dünya rekoru kırdı
Milli sporcu Khalvandi dünya rekoru kırdı Milli sporcumuz, Para Atletizm Olimpik deneme yarışmalarında cirit atmada 51.60'lık derecesiyle dünya rekoruna imza attı.
20.02.2024 Diğer
Bakan Kacır: Bu milletin ne ihtiyacı varsa yerli olarak geliştireceğiz
Bakan Kacır: Bu milletin ne ihtiyacı varsa yerli olarak geliştireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Şebinkarahisar Yardımlaşma Derneği 50. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu. Bakan Kacır, "Bu ülkenin bu milletin ne ihtiyacı varsa kendi evlatlarımızın alın teri ile yerli ve milli olarak geliştireceğiz ve silahlı kuvvetlerimize teslim edeceğiz" dedi.
18.02.2024 Ekonomi
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı!
Kaybolan balıkçının arkadaşlarına söylediği son sözü ortaya çıktı! İzmir’in Dikili ilçesi açıklarında batan balıkçı teknesinde kaybolan 2 kişiden Medine Karaduman'ın da cansız bedenine ulaşıldı. Olayda ölü sayısı 4’e çıkarken, ekiplerin kayıp Gökhan Çakır’ı arama çalışmaları ise sürüyor.
30.01.2024 Gündem
İngiliz meclisinde farelere 3.8 milyon
İngiliz meclisinde farelere 3.8 milyon Londra’da İstanbul’un aksine sokaklarda kedi yok ama evlerde, her yerde bolca fare var. Öyle ki başbakanlık binasının önünde bile fareleri avlasın diye kedi Larry nöbet tutuyor.
16.01.2024 Dünya
Herkesin mutfağında var! Mikroplar içinde cirit atıyor, işte sarı bezin verdiği zarar
Herkesin mutfağında var! Mikroplar içinde cirit atıyor, işte sarı bezin verdiği zarar Herkesin evinde bulunan sarı bez, temizlik için vazgeçilmez bir ürün gibi görünse de farklı zararları mevcut. Sarı bez kullanmak neden riskli? İşte cevabı.
15.12.2023 Püf Noktası
Bakan Bak: Son yıllarda sporda çok önemli başarılar elde ettik
Bakan Bak: Son yıllarda sporda çok önemli başarılar elde ettik Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Şahinbey Geleneksel Spor Merkezi'nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Bilal Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı. Açılış töreninde konuşan Bakan Bak, önemli yatırımlara vurgu yaparak, "Son yıllarda çeşitli spor dallarında önemli başarılar elde ettik" dedi.
23.11.2023 Diğer
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki katliamları sonrası atılacak adımlara ilişkin bilgi verirken, İsrailli rehinelerin ailelerinden kendisine gelen mektupla ilgili önemli bir detayı da paylaştı.
19.11.2023 Haberler
Çözemeyeceğimiz sorunumuz yok
Çözemeyeceğimiz sorunumuz yok Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in “Türkiye ile işbirliği şart” sözlerine karşı “Üçüncü ülkeleri sürecin dışında tutarsak, çözemeyeceğimiz sorunumuz yok” yorumunu yaptı...İsrail’in silahlarına Atom Enerji Kurumu’ndan denetleme isteyeceklerini söyleyen Erdoğan, Eurofighter savaş uçaklarına ilişkin “Almanya vermezse çalınacak kapı çok” dedi.
19.11.2023 Gündem
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk
İsrail'den gelen mektup! Erdoğan: İstihbarat Teşkilatımızı devreye soktuk Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki katliamları sonrası atılacak adımlara ilişkin bilgi verirken, İsrailli rehinelerin ailelerinden kendisine gelen mektupla ilgili önemli bir detayı da paylaştı.
19.11.2023 Gündem
Türkiye’de 40 bin kişiye bu tanı konuyor! En tipik belirtisi ise ‘inatçı öksürük’
Türkiye’de 40 bin kişiye bu tanı konuyor! En tipik belirtisi ise ‘inatçı öksürük’ Özellikle iki haftadan uzun süren ve nedeni bilinmeyen inatçı öksürüğün akciğer kanserinin belirtisi olabildiğini söyleyen Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Özlem Er, akciğer kanserinin 10 önemli belirtisini açıkladı.
3.11.2023 Genel Sağlık
Mikroplar içinde cirit atıyor! El kurutucusunun üflediği hava tuvaletten daha pis çıktı
Mikroplar içinde cirit atıyor! El kurutucusunun üflediği hava tuvaletten daha pis çıktı Gittiğimiz her yerde en az bir kez kullandığımız el kurutucuları dışarıdan çok sağlıklı görünse de işin aslı öyle olmayabilir. Bir mikrobiyoloji uzmanı tuvalette kullanılan el kurutucularının ne kadar kirli olduğunu paylaştı.
3.11.2023 Genel Sağlık
Kurtuluş Savaşı’nın “çetin çephesi” Bilecik
Kurtuluş Savaşı’nın “çetin çephesi” Bilecik Tarihte pek çok kavmin uygarlık ve egemenliğine sahne olan Bilecik, Kayı Boyu’nun Orta Asya’dan 400 çadırla gelip Söğüt’te, Osmanlı Devletinin kuruluş merkezliğini yaptığı yerdir.
29.10.2023 Gündem
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu
ATAK ve GÖKBEY'den 100. yıl uçuşu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün’ün, kokpitinde yer aldığı dünyanın en etkin taarruz helikopteri olan ATAK Helikopteri, dört adet GÖKBEY ile kol uçuşu yaparak tarihi bir uçuş gerçekleştirdi. Söz konusu uçuş kapsamında milli olarak geliştirilen platformlar eş güdüm içerisinde hareket ederek, Türkiye’nin havadaki gücünü bir kez daha perçinledi.
28.10.2023 Ekonomi
ATAK ve GÖKBEY helikopterleriyle tarihi uçuş
ATAK ve GÖKBEY helikopterleriyle tarihi uçuş Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, ATAK helikopterinin kokpitinden telsizle tüm savunma sanayii çalışanlarının Cumhuriyetinin 100. yılını kutlayarak “Türkiye’nin Yeni Yüzyılını, büyük ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.
28.10.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Cirit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.