Ciara

Ciara

Son dakika Ciara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ciara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ciara haber sayfamızda...

Ciara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 ciara haberi bulunmuştur.
İki yıl sonra...
İki yıl sonra... Ciara, iki yıl aradan sonra yeni single’ı ‘Jump’ ile sevenlerinin karşısına çıktı.
14.07.2022 Cadde
Dünya modası
Dünya modası Paris ve Sicilya iki büyük moda etkinliğine ev sahipliği yaptı. Dünyaca ünlü isimler soluğu Avrupa’da aldı.
12.07.2022 Cadde
Arkasından saldırıp tuvalete çekmeye çalıştı... Seri katilin habercisi!
Arkasından saldırıp tuvalete çekmeye çalıştı... Seri katilin habercisi! Yıllar önce gerçekleşen korkunç olay, aslında iki genç kıza yapılan vahşi saldırının habercisiydi. 40 yaşındaki kadına arkadan saldırıp onu tuvalete çekmeye çalıştı. Aldığı ceza yetersiz olunca ise yıllar sonra dehşet saçtı.
14.06.2022 Dünya
Anne Tina’nın şovu başlıyor!
Anne Tina’nın şovu başlıyor! Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce’nin annesi Tina Knowles, Facebook üzerinden talk şov programı yapacağını duyurdu.
28.12.2021 Cadde
Keyifleri yerinde
Keyifleri yerinde Ciara-Russell Wilson çifti, önceki akşam New York’taki Peninsula Hotel’in çıkışında objektiflere takıldı.
2.07.2021 Cadde
Öğle molası
Öğle molası Ciara, hafta içinde eşi Russell Wilson ile New York’ta öğle yemeğine gitti.
16.04.2021 Cadde
Gülsin Onay 8 Mart için özel seçki
Gülsin Onay 8 Mart için özel seçki Apple Music, müzik dünyasının önde gelen kadınlarının gücünü, cesaretini ve kardeşliğini, onlara ait şarkı ve hikayeleri ön plana çıkararak kutluyor. Apple Music, rekorlar kıran, listelerde ilk sıralarda yer alan, gerek yaptıkları işler ve yarattıkları pozitif değişim gerek pop kültürü ve ötesinde bıraktıkları etkilerle ilham kaynağı olan, kendi alanlarında lider kadınları Mart ayı boyunca öne çıkaracak.
9.03.2021 Kültür Sanat
2020'de doğa olayları ağır fatura çıkardı
2020'de doğa olayları ağır fatura çıkardı 2020 yılında pandeminin yanı sıra küresel ısınmaya bağlı olarak dünyanın dört bir yanında yaşanan doğa olayları da geride ağır kayıplar bıraktı. Doğa olaylarının sigorta şirketlerine faturası da ağır oldu. Yardım kuruluşu Christian Aid tarafından hazırlanan rapor, 2020 yılında küresel ısınmaya bağlı olarak sayıları ve şiddeti artan doğa olaylarını ve yarattığı zararı ortaya koydu. Christian Aid’in maddi zararları sadece kayıpların sigorta bedellerine dayandırdığı ‘Counting the cost 2020: A year of climate breakdown’ adlı raporda asıl zararların çok daha büyük olduğu vurgusu yapılıyor. İşte 2020 yılına damgasını vuran doğal olayları ve çıkardığı faturalar...
5.01.2021 Sigorta
Bedeli ağır oldu... Felaketler silsilesi!
Bedeli ağır oldu... Felaketler silsilesi! Christian Aid adlı yardım kuruluşu tarafından hazırlanan bir rapor, 2020 yılında küresel ısınma ile ilişkili olarak sayıları ve şiddeti artan aşırı iklim olaylarının bedelinin çok ağır olduğunu ortaya koydu.
29.12.2020 Dünya
Bal arısı zehrinin bazı meme kanseri hücrelerini yok ettiği keşfedildi
Bal arısı zehrinin bazı meme kanseri hücrelerini yok ettiği keşfedildi Avustralyalı bilim insanları, bal arılarından alınan zehrin laboratuvar ortamında bazı agresif meme kanseri hücrelerini yok ettiğini gözlemledi. Zehrin ve zehrin içinde bulunan melittin maddesinin tedavi etmesi zor olan iki meme kanseri tipine karşı, üçlü negatif ve HER2 pozitif denendiği belirtiliyor.
2.09.2020 Dünya
Aşırı hassas!
Aşırı hassas! Ciara, Vogue dergisine kapak oldu.
4.07.2020 Cadde
Milyon dolar’lık bağış
Milyon dolar’lık bağış Hollywood’un gözde çifti Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın ardından, Ciara ve Russel Wilson da koronavirüsü önlemek adına yardım derneklerine bağışta bulundu.
19.03.2020 Cadde
Koronavirüs iptali
Koronavirüs iptali Grammy ödüllü şarkıcı Ciara, dünyayı saran koronavirüs nedeniyle, konserini erteleyen ünlü isimler kervanına katıldı.
10.03.2020 Cadde
Dennis fırtınası İngiltere ve Galler'de su baskınlarına yol açtı
Dennis fırtınası İngiltere ve Galler'de su baskınlarına yol açtı Çok sayıda heyelan ve su baskını gerçekleşti, İngiliz medyası mahsur kalanlar olduğunu bildiriyor. Polis, bir kişinin Teme Nehri'ne kapılmış olduğundan endişelendiklerini duyurdu.
17.02.2020 Dünya
Rüzgarla yerden havalanan kontrplak adamın kafasına çarptı
Rüzgarla yerden havalanan kontrplak adamın kafasına çarptı İngiltere, Ciara Fırtınası'ndan sonra Dennis Fırtınası'nın etkisi altına girdi. Fırtına sırasında havalanan 9 kiloluk kontrplak adamın başına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle adam yere yığıldı. Olay bir evin güvenlik kamerasına yansıdı.
16.02.2020 Haberler
BM: Suriye'de zorunlu göç savaşın başından beri görülen en yüksek seviyeye çıktı
BM: Suriye'de zorunlu göç savaşın başından beri görülen en yüksek seviyeye çıktı Birleşmiş Milletler, Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'de süren çatışmalardan dolayı son 10 hafta içinde yerinden edilenlerin sayısının 9 yıllık iç savaşın en yüksek seviyesine çıktığını açıkladı.
12.02.2020 Dünya
Fırtına nedeniyle şelale yukarıya doğru aktı
Fırtına nedeniyle şelale yukarıya doğru aktı Britanya genelinde etkili olan Ciara fırtınası etkisini sürdürüyor. İskoçya'da yüksek hızda esen rüzgarlar, Lum Şelalesi'nin yukarıya doğru akmasına neden oldu.
12.02.2020 Haberler
Ciara fırtınası etkisini sürdürüyor... Uçakta panik anları kamerada!
Ciara fırtınası etkisini sürdürüyor... Uçakta panik anları kamerada! İngiltere başta olmak üzere Hollanda'da etkili olan Ciara fırtınası sebebiyle İngiltere'de 2 kişi hayatını kaybetti. Londra'nın en işlek havalimanı Gatwick'te 300'den fazla uçuş iptal oldu. Ülkede yer yer sel felaketi yaşanıyor.
11.02.2020 Dünya
Ciara fırtınası etkisini sürdürüyor! Uçakta panik anları
Ciara fırtınası etkisini sürdürüyor! Uçakta panik anları İngiltere başta olmak üzere Hollanda'da etkili olan Ciara fırtınası sebebiyle İngiltere'de 2 kişi hayatını kaybetti. Londra'nın en işlek havalimanı Gatwick'te 300?den fazla uçuş iptal oldu. Ülkede yer yer sel felaketi yaşanıyor.
11.02.2020 Haberler
Ciara Fırtınası Avrupa'yı etkisi altına aldı
Ciara Fırtınası Avrupa'yı etkisi altına aldı Avrupa'da etkisini sürdüren Ciara Fırtınası, hayatı olumsuz etkiledi. Birçok Avrupa ülkesi uçak ve tren seferlerini iptal ederken, Fransa'da 1 kişi hayatını kaybetti.
10.02.2020 Haberler
Alarm! Bu fotoğraf bugün çekildi...
Alarm! Bu fotoğraf bugün çekildi... Avrupa'da Ciara fırtınası ulaşıma darbe vurdu. Belçika genelinde etkili olan Ciara fırtınası nedeniyle Brüksel Havalimanı'nda çok sayıda şirket uçuşlarını iptal etti. Almanya’da ise Frankfurt Havalimanı'nda fırtına nedeniyle 100 uçuş askıya alındı. Fırtına futbola da darbe vurdu. Almanya, Hollanda, İngiltere ve Belçika'da olumsuz hava koşulları sebebiyle bazı maçlar ertelendi.
10.02.2020 Gündem
Avrupa'ya 'Sabine' ve 'Ciara' şoku! Hayat resmen durdu...
Avrupa'ya 'Sabine' ve 'Ciara' şoku! Hayat resmen durdu... Gelen son dakika haberlerine göre; Avrupa'nın batı ve kuzeybatısında etkili olan Sabine ve Ciara fırtınaları hayatı resmen felç etti. Özellikle Almanya, İngiltere ve Hollanda'da etkili olan fırtınalar yüzünden birçok sefer ve maç iptal oldu, okullar tatil edildi. İşte Avrupa'yı etkisi altına alan fırtınalarla ilgili gelişmeler...
9.02.2020 Gündem
İngiltere'yi Ciara fırtınası vurdu!
İngiltere'yi Ciara fırtınası vurdu! İngiltere'de Ciara fırtınası nedeniyle çok sayıda uçak, tren ve feribot seferi iptal edildi, bazı bölgelerde elektrik kesintisi meydana geldi.
9.02.2020 Haberler
İngiltere'yi Ciara fırtınası vurdu!
İngiltere'yi Ciara fırtınası vurdu! İngiltere'de Ciara fırtınası nedeniyle çok sayıda uçak, tren ve feribot seferi iptal edildi, bazı bölgelerde elektrik kesintisi meydana geldi.
9.02.2020 Dünya
Brüksel'de Ciara fırtınası nedeniyle 60 uçuş iptal edildi
Brüksel'de Ciara fırtınası nedeniyle 60 uçuş iptal edildi Belçika genelinde etkili olan Ciara fırtınası nedeniyle çok sayıda hava yolu şirketi Brüksel Havalimanına uçuşlarını iptal etti.
9.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ciara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.