Canon

Canon

Son dakika canon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canon haber sayfamızda...

Canon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 364 canon haberi bulunmuştur.
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici
Elektrik kesintisi, öğretmene birincilik getirdi: Gurur verici Samsun'ın Ayvacık ilçesinde öğretmenlik yapan Muhammet Recep Güneysu, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen fotoğraf yarışmasında, teneffüs sonrası öğrencilerin okula girmek için koşuşturmalarının yer aldığı fotoğrafla birinci oldu
25.11.2023 Gündem
Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında rekor geldi!
Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında rekor geldi! Kapadokya'nın ev sahipliğinda düzenlenen Salomon Ultra Trail'in 10'uncu yılında Rus atlet Dmitry Mityaev zirvenin sahibi oldu. Mityaev, Salomon Ultra Trail'in rekorunu kırdı.
14.10.2023 Diğer
Rekabet Kurulu'ndan Canon’a soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan Canon’a soruşturma Rekabet Kurulu, Canon’a raf fiyatlarını değiştirerek rekabete aykırı hareket ettiği gerekçesiyle soruşturma açtı.
24.08.2023 Ekonomi
New York Times bombayı patlattı: Gizli kamera her şeyi kaydetti!
New York Times bombayı patlattı: Gizli kamera her şeyi kaydetti! ABD'nin ünlü New York Times gazetesi, "Kuzey Kore devleti el altından dolar karşılığında Batılı markaların ürünlerini satıyor" iddiasında bulundu.
10.12.2022 Dünya
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!
Bu Kasım Amazon’la herkes gülecek!  Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği Gülümseten Kasım Kampanyası, bu yıl 1 – 30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşiyor. 1-7 Kasım tarihleri arasında Prime üyelerine özel erken erişim ayrıcalığının da sunulacağı kasım ayı boyunca Amazon müşterileri tüm kategorilerde popüler markalara ve sezonun olmazsa olmaz ürünlerine muhteşem fırsatlarla erişirken, Amazon.com.tr’de gülümsemek için birçok sebep bulabilecek.
4.11.2022 Advertorial
Kapadokya’da koşacaklar
Kapadokya’da koşacaklar Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasında Salomon Cappadocia Ultra-Trail yarışı, hafta sonunda yapılacak. Organizasyon bu yıl 75 ülkeden iki binin üzerinde sporcuya ev sahipliği yapacak. Patika koşusunun tanıtım toplantısı dün gerçekleştirildi.
15.10.2022 Diğer
Hayata ‘başka’ bakan gözler
Hayata ‘başka’ bakan gözler Fotoğraf sanatçıları hayata objelere bizim baktığımızdan çok daha farklı bakıyor. Bir fotoğraf sanatçısı, ‘Siz sadece bakıyorsunuz ama biz baktığınızdan daha fazlasını görüyoruz’ diyerek aradaki farkı açıklıyor...
2.10.2022 Gündem
Nobel Ödüllü Piskopos Ximenes Belo’ya çocuklara yönelik "cinsel istismar" suçlaması
Nobel Ödüllü Piskopos Ximenes Belo’ya çocuklara yönelik "cinsel istismar" suçlaması Nobel Barış Ödülü sahibi Katolik din adamı Piskopos Carlos Filipe Ximenes Belo hakkında Doğu Timor Başpiskoposluğu görevini yürüttüğü 1990'lı yıllarda küçük çocuklara "cinsel istismar"da bulunmakla suçlandı.
29.09.2022 Dünya
Voleybola doyduk
Voleybola doyduk Türkiye Voleybol Federasyonu, Aydın Büyükşehir ve Kuşadası Belediyesi işbirliğiyle Sevgi Plajı’nda düzenlenen voleybol turnuvasında, dereceye girenler ödüllendirildi.
23.05.2022 Ege
‘Yolda görsem herhalde ağlarım’
‘Yolda görsem herhalde ağlarım’ “Her sabah işe geleceğim için çok mutlu oluyorum. Her prototip yola çıkınca ağlamaklı oluyorum. Ürettiğimiz otomobili sokakta görürsem de ağlarım gibi geliyor...”
13.01.2022 Milliyet Executive
Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un Milliyet Gazetesi medya sponsorluğu ve Canon ana sponsorluğunda düzenlediği “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve "İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerindeki ödüller, Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
6.12.2021 Gündem
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı! Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den
Fotoğrafın maratonu sonuçlandı! Yılın en iyi fotoğraf editörü Demirören’den Fotoğraf Organizasyonları Derneği FOTON'un Milliyet Gazetesi medya sponsoru ve Canon ana sponsorluğunda “PhotoMaraton İstanbul 2021” ve İstanbul Street Photo Festival 2021” etkinliklerinin kazananları Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.
5.12.2021 Vitrin
PhotoMaraton’a ilgi büyüktü
PhotoMaraton’a ilgi büyüktü Milliyet Gazetesi medya direktörlüğü, Canon’un ana sponsorluğunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Fotoğraf Organizasyonları Derneği’nin düzenlediği PhotoMaraton İstanbul, bu yıl 4. kez İstanbul sokaklarında fotoğraf sanatçılarını buluşturdu.
8.11.2021 Gündem
PhotoMaraton’a yoğun ilgi
PhotoMaraton’a yoğun ilgi Fotoğraf severlerin günlerdir sabırsızlıkla beklediği Photo Maraton 2021, dün Sirkeci Garı’nda başladı. Yüzlerce fotoğraf tutkunu, gün boyunca İstanbul’un tarihi ve turistik bölgelerinde, belirlenen temalar çerçevesinde çekimler yaptı.
7.11.2021 Vitrin
Fotoğraf şenliği başlıyor
Fotoğraf şenliği başlıyor İstanbul, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sokak fotoğrafçılığının en popüler organizasyonları arasında gösterilen 6 Kasım’daki PhotoMaraton’a bu yıl 4. kez ev sahipliği yapacak.
23.10.2021 Gündem
İstanbul sokakları PhotoMaraton’la keşfedilmeyi bekliyor
İstanbul sokakları PhotoMaraton’la keşfedilmeyi bekliyor İstanbul, dünyanın dört bir yanında düzenlenen ve sokak fotoğrafçılığının en popüler organizasyonları arasında gösterilen PhotoMaraton’a bu yıl 4. kez ev sahipliği yapıyor.
21.10.2021 Vitrin
Dünyaca ünlü fotoğrafçı Peters'ten tavsiyeler
Dünyaca ünlü fotoğrafçı Peters'ten tavsiyeler 31 Ekim Cumartesi gecesi gökyüzünde nadir görünen doğa olaylarından biri gerçekleşecek. Normalde her ay bir kez meydana gelen dolunay, 2020 yılında 13 kez gerçekleşerek Ekim ayında ikinci kez ortaya çıkacak ve herkes “Mavi Dolunay”a tanık olacak. Aynı ay içinde iki defa dolunay görülmesi anlamına gelen “Mavi Dolunay” amatör veya profesyonel fark etmeksizin tüm fotoğraf tutkunlarına görsel bir şölen yaşatacak. Bu dolunayın heyecan veren bir başka özelliği de 1944 yılından bu yana ilk defa dünyanın her yerinden gözlemlenebilmesi olacak. Canon marka elçisi ve dünyaca ünlü doğa fotoğrafçısı Andrew Fusek Peters, çok nadir gerçekleşen Mavi Dolunay gecesinde göz alıcı fotoğraflara imza atmak isteyen tüm fotoğraf tutkunlarına altın değerinde ipuçları sunuyor.
28.10.2020 Kültür Sanat
Objektifin efendisi: Hüseyin Kırcalı
Objektifin efendisi: Hüseyin Kırcalı Dünyanın sayılı foto muhabirleri arasında yer alan, 46 yıl MİLLİYET için görev yapan Hüseyin Kırcalı’nın vefatı, basın ve spor camiasında büyük üzüntü yarattı. Omuz omuza görev yaptığı arkadaşları, duayen foto muhabirinin anılarını anlatarak hayırla yadetti.
14.10.2020 Diğer
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu
Uluslararası Şehrin Işıkları Yarışması'nın kazananları belli oldu ‘Uluslararası Şehrin Işıkları’ fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. Bu yıl sekizincisi düzenlenen yarışmaya dünyanın her yerinden 7 binin üzerinde başvuru geldi. Yarışmada Tolga İldun’un karlar altındaki Galata Köprüsü’nü görüntülediği fotoğrafı birinci seçildi.
13.10.2020 Kültür Sanat
Sevgiliye tekno hediyeler
Sevgiliye tekno hediyeler Sevgililer Günü’ne az bir zaman kala herkesin hediye arayışı sürüyor.
9.02.2020 Ekonomi
Canon EOS-1D X Mark III tanıtıldı! İşte teknik özellikleri...
Canon EOS-1D X Mark III tanıtıldı! İşte teknik özellikleri... DSLR fotoğraf makinelerinde önemli bir yere sahip olan markalardan biri olan Canon yeni amiral gemisi EOS-1D X Mark III'ü tanıttı. Yeni modelle ilgili ortaya çıkan tüm detaylar burada.
Tekno yılbaşı hediyeleri
Tekno yılbaşı hediyeleri Yeni yıla az bir zaman kala hediye arayışları da sürüyor. Sevdiklerine hediye arayanların ilk alternatifleri arasında teknolojik cihazlar bulunuyor. Markalar da yeni yıla özel ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yılbaşı için düşünülebilecek tekno hediye seçeneklerine göz attık.
29.12.2019 Ekonomi
Canon'dan yeni yıla özel paket!
Canon'dan yeni yıla özel paket! Yılın en tatlı anı yılbaşı zamanı yaklaşıyor. Bu yıl sevdiklerine ilham kaynağı olacak bir hediye vermek isteyenler için en güzel öneri Canon’dan geliyor. Sevdiklerinin, her anını ölümsüzleştirmesine yardımcı olmak isteyenler, Canon’un yılbaşına özel hazırladığı hediye kitleri ile yeni yıla sayılı günler kala gönülleri fethedecek.
16.12.2019 Teknoloji Haberleri
Güneş Tokyo'dan yükselir
Güneş Tokyo'dan yükselir Tokyo veya resmi adıyla Tokyo Metropolü, Japonya'nın başkenti ve Uzakdoğu mistik dünyasının kanaatimce en iyi tanımladığı bir şehir. Yüzölçümü 600 km² olup, 35 milyon nüfuslu megapol bir bölge olan Tokyo dünyanın en büyük kenti olarak bilinmektedir. Nüfus popülasyonu olarak Mexico City ile ciddi bir rekabet halindedir.
13.12.2019 Tatil
Amazon.com.tr’den Beklenen Cuma’ya özel fırsatlar
Amazon.com.tr’den Beklenen Cuma’ya özel fırsatlar Amazon.com.tr’nin Beklenen Cuma Fırsatları büyüyerek devam ediyor. Yenilenen Beklenen Cuma Fırsatları 30 Kasım Cumartesi saat 23:59’a kadar sürecek.
29.11.2019 Advertorial

Benzer Haber Etiketleri

Canon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.