Canlı

Canlı

Son dakika canlı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlı haber sayfamızda...

Canlı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82.128 canlı haberi bulunmuştur.
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI MI? 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı
Süper Loto sonuçları bugün AÇIKLANDI MI? 18 Nisan Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı Süper Loto çekilişi bugün gerçekleşecek. Haftanın ikinci Süper Loto çekiliş sonuçları canlı yayında açıklanacak. Salı, Perşembe ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenlenen Süper Loto'da bugünkü çekiliş saat 21.30'da gerçekleşecek. Süper Loto çekilişinde büyük ikramiye kazanan numaralar bu akşam belli oluyor. İşte 18 Nisan 2024 Perşembe Süper Loto çekiliş sonucu sorgulama ekranı...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
AFAD duyurdu: Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde korkutan deprem
AFAD duyurdu: Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde korkutan deprem AFAD'dan alınan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Deprem yerin 5,9 kilometre derinliğinde meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi.
18.04.2024 Gündem
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi
GRAM ALTIN FİYATI bugün kaç paraya satışta? Son dakika yeni altın fiyatları alış - satış listesi Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları araştırılıyor. Bugüne ait güncel altın fiyatları ne kadar? Anlık olarak değişkenlik gösterebilen altın fiyatları bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte 18 Nisan 2024 bugüne ait altın fiyatları...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024
GRAM HABERLERİ 🟡 ALTIN FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları ne kadar? 18 Nisan 2024 Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar başladı. Gram altın fiyatı, çeyrek altın fiyatı, yarım altın fiyatı ve tam altın fiyatı bugün ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? 18 Nisan 2024 Perşembe günü altın fiyatları düştü mü, çıktı mı? İşte son dakika altın fiyatları durumu...
18.04.2024 Bilgi Rehberi
ŞİFRESİZ KANALDA! Lille-Aston Villa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
ŞİFRESİZ KANALDA! Lille-Aston Villa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Lille-Aston Villa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı için araştırmalar hız kazandı. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin yakından takip edeceği Lille-Aston Villa eşleşmesinde yarı finale yükselen takım, Fenerbahçe'nin Olympiakos'u elemesi halinde yarı finaldeki rakibi olacak. Fenerbahçeli futbolseverlerin yakından takip edeceği mücadelenin yayın bilgileri netleşti. Peki Lille-Aston Villa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
18.04.2024 Futbol
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en tehlikeli deprem yeri! Şükrü Ersoy açıkladı: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek paylaştığı bölgeyi paylaşarak orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Haberler
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11'ler)
Fenerbahçe Olympiakos maçı saat kaçta, hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11'ler) Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka 22.00'de başlayacak.
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Olympiakos'u elerse kiminle eşleşecek? Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi kim olacak?
Fenerbahçe Olympiakos'u elerse kiminle eşleşecek? Fenerbahçe'nin yarı finaldeki rakibi kim olacak? Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk edecek. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanacak. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?
18.04.2024 Futbol
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
18.04.2024 Futbol
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü'
Türkiye onları konuşuyor! 'Babası Uğur Dündar değil, başka bir ünlü' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı’nın fotoğrafı da sonunda ortaya çıktı. Adını ‘Sofi’ olarak değiştiren Orancı’nın dört küçük çocuğunu yıllar önce bırakıp Almanya’ya kaçtığı öğrenildi. Programa bağlanan bir izleyicinin anlattıkları ise Müge Anlı'yı da şoke etti.
18.04.2024 Cadde
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 Konferans Ligi
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık
Savaşta son dakika... İran en güçlü füzelerini hazırladı! Devrim Muhafızları'nın bir numarası konuştu: İsrail’in bütün gizli bilgilerine ulaştık İsrail'in karşı saldırısı beklenirken, İran-Irak sınırındaki Serpol Zehap'ta kaydedilen uçaksavar ateşi anında sosyal medyada yayıldı. İran tarihi saldırı sonrası İsrail'in 6 ay önce paylaştığı bir fotoğrafa gözdağı verdi, New York Times gazetesi İsrail'in fena halde hesap hatası yaptığını yazdı. İran kanadı ise en güçlü füzelerinin hazır olduğunu belirterek İsrail'i vurmak için parmakların tetikte olduğunu duyurdu.
18.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir
‘Başınızdaki bela’ canınızdan edebilir Gençler ve çocuklar arasında yaygın olan rengarenk saç boyama çılgınlığı sağlığınızdan edebilir. Bitkisel ya da kimyasal ne derseniz... Saçını bir gün pembe bir gün mavi yapan 16 yaşından küçük çocukların ailelerini uyaran uzmanlara göre, alerjik reaksiyon halinde hayatta kalma şansı yüzde 50.
18.04.2024 Gündem
Bilim insanlarından yeni çalışma: Her ‘varyant’a etkili aşı yolda
Bilim insanlarından yeni çalışma: Her ‘varyant’a etkili aşı yolda ABD’deki Kaliforniya Üniversitesi’nden (UCR) bilim insanları, insanlarda hastalığa neden olan herhangi bir virüsün tüm varyantalarına karşı etkili olabilecek aşı çalışması yapıyor.
18.04.2024 Dünya
'Erken final' nefes kesti, Real Madrid, son şampiyon Manchester City'i eledi! İstatistiklerde İngilizler ezdi ama...
'Erken final' nefes kesti, Real Madrid, son şampiyon Manchester City'i eledi! İstatistiklerde İngilizler ezdi ama... Son şampiyon Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Real Madrid'e seri penaltı atışları sonucunda elendi. İstatistiklerde İngiliz devi rakibine ezici üstünlük kurmasına rağmen yarı finale çıkan İspanyol ekibi oldu.
18.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Bayern Münih, Arsenal'ı Şampiyonlar Ligi'nden eledi!
Bayern Münih, Arsenal'ı Şampiyonlar Ligi'nden eledi! UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Bayern Münih, Arsenal'ı 1-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi.
17.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 17 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 17 Nisan Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı! Şans Topu sonuçları 17 Nisan 2024 Çarşamba günü haftanın ilk çekilişiyle gerçekleşti. Çarşamba ve pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda çarşamba günü çekilişi saat 20.00'de noter huzurunda yapıldı. Peki, Şans Topu çekilişi sonuçları açıklandı mı? İşte 17 Nisan Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar...
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 17 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 17 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş sona erdi. İşte 17 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde zeytin üreticileri aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen halkalı leke hastalığından sorun yaşıyor. Sezon başlamadan hastalığın baş gösterdiği zeytinde üreticiler ilaçlama yöntemiyle hastalıktan kurtulmayı hedeflerken Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur “İleriki günlerde zeytin piyasasını ve yağ piyasasını etkileyeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
17.04.2024 Ekonomi
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
Misli'den Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli'den Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
17.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Canlı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.