Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı

Son dakika Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı haber sayfamızda...

Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.342 çalışma ve sosyal hizmetler bakanı haberi bulunmuştur.
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler
Bakan Işıkhan: SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamı CHP'li belediyeler SGK'ya en borçlu 5 belediyenin tamamının CHP'li belediyeler olduğunun altını çizen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin prim borcu, son 5 yılda 20 katına çıkmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi, iflas bayrağını çekmiş vaziyette. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve diğer CHP'li belediyeler de aynı durumda" dedi.
26.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Cezayir’e resmi ziyaret Türkiye-Cezayir Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi’nin ikinci toplantısına katılmak üzere Cezayir'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşılandı.
21.11.2023 Gündem
'Yüzyılın felaketi'nde 3. gün! İşte deprem bölgesinde son durum
'Yüzyılın felaketi'nde 3. gün! İşte deprem bölgesinde son durum AFAD, 6 Şubat'ta 04.17'de Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu duyurdu. Aynı gün Elbistan'da da saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde ikinci bir büyük deprem daha meydana geldi. Depremin 10 ilde birden şiddetli şekilde hissedildiği açıklandı. Kahramanmaraş ve Hatay başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'dan haberler de gelmeye devam ediyor.
9.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerinde 2. gün yaşananlar
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerinde 2. gün yaşananlar İlk deprem Türkiye tarihinde kayıtlara geçen en büyük ikinci deprem oldu. 13.5 milyon kişinin yaşadığı bölgeyi yıkan depremlerin ardından 4. seviye alarmla yurt dışından yardım talep edildi. Doğu Anadolu Fayı’ndaki ilk kırılmanın 130 atom bombası büyüklüğünde etkiye neden olduğu hesaplanıyor. Suriye’de de yıkıma yol açan deprem komşu ülkelerde hissedildi.
8.02.2023 Gündem
Bakan Yanık deprem bölgesinden son durumu aktardı
Bakan Yanık deprem bölgesinden son durumu aktardı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada "Refakatsız çocukların ekiplerimiz dışında hiçbir şekilde başkasına teslim edilmesi söz konusu değil." ifadelerini kullandı.
7.02.2023 Gündem
Deprem bölgesi için kritik açıklama: Kapalı hiçbir yol kalmadı
Deprem bölgesi için kritik açıklama: Kapalı hiçbir yol kalmadı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerle ilgili son bilgileri aktardı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "5 bin 894 vatandaşımız hayatını kaybetti." dedi. Oktay, "Afet bölgesine lojistik anlamda destek verebilmemizle ilgili bize sıkıntı verecek kapalı hiçbir yolumuz kalmamıştır." açıklamasında bulundu.
7.02.2023 Gündem
Elif'in ölümüyle ilgili davada sevgilisine müebbet hapis cezası! Bakan Yanık davaya katıldı
Elif'in ölümüyle ilgili davada sevgilisine müebbet hapis cezası! Bakan Yanık davaya katıldı Kırıkkale'de, üniversite öğrencisi Elif Sinan'ın (24) kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitirmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan sevgilisi Tuğrul Akan (27), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın da katıldığı karar duruşmasında 'kasten öldürme' suçundan indirimsiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
23.11.2022 Gündem
YENİ PROJE: Eşi ölen kadına 300 Bin TL ev yardımı şartları nedir? Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvurusu hangi illerde var, nasıl başvurulur?
YENİ PROJE: Eşi ölen kadına 300 Bin TL ev yardımı şartları nedir? Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvurusu hangi illerde var, nasıl başvurulur? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, eşi vefat etmiş kadınlara 300 Bin TL konut desteği verileceğini açıkladı. Vatandaşlar büyük merakla konuya ilişkin araştırmalara başladı. Özellikle eşini kaybetmiş kadınların gündemine oturan yardım hakkında detaylar nedir? Eşi ölen kadına 300 Bin TL ev yardımı şrtları nedir? Eşi vefat etmiş kadınlara konut desteği başvurusu hangi illerde var, nasıl başvurulur?
27.10.2022 Bilgi Rehberi
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Evlerin enerjisine doping yapıyor Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Lara Ceren Sakin, normalleşme süreciyle beraber insanların yaşadıkları yerin şifalanmasına daha da önem verdiklerini belirtti...
2.09.2022 Cadde
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in kızı, dünyaevine girdi
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin’in kızı, dünyaevine girdi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kızı Merve Şahin, Cihan Oklap ile Beykoz’da düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.
28.08.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.06.2022 Haberler
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.06.2022 Gündem
Bakan Yanık: Engellilere yaklaşımda ön yargıları kırdık
Bakan Yanık: Engellilere yaklaşımda ön yargıları kırdık Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Artık engelli vatandaşlarımızın her türlü eğitim ve sosyal imkandan yoksun olarak evlerinde bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı. Engellilere yaklaşımda ön yargıları kırdık” dedi.
14.05.2022 Gündem
Bakan Yanık: Engellilerin evlerinde bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı
Bakan Yanık: Engellilerin evlerinde bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) düzenlediği ‘Engelsiz Fark Et Engelsiz Keşfet’ etkinliğinde konuşan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Artık engelli vatandaşlarımızın her türlü eğitim ve sosyal imkândan yoksun olarak evlerinde, bağımlı bir hayat yaşadıkları dönemler eskide kaldı. AK Parti Hükümetleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde birçok toplumsal kesimin hayatını kolaylaştıracak hizmetleri hayata geçirdik. Engelli bireyler artık her alanda var, görünüyorlar, kapalı kapılar ardında değiller. Yetenekleri, bilgi ve enerjileriyle hayata katılıyor, engellere hapsolmadıklarını rahatlıkla gösterebiliyorlar” dedi.
13.05.2022 Ekonomi
Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret
Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi kıyıya vuran ve Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şefik Ekici ve Sami Aydoğan tarafından öldürüldüğü belirlenen Şeyma Demir'in (18) ailesini ziyaret etti. Bakan Yanık, "Faillerin yakalanmış olması bizim için bir nebze teselli edici bir unsur. En ağır cezayı alacaklarından hiç kuşkum yok. Bakanlık olarak hem davanın tarafı olarak takip edeceğiz hem de ailemizin maddi manevi yanında olacağız" dedi.
28.04.2022 Haberler
Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret
Bakan Yanık'tan öldürülen Şeyma'nın ailesine ziyaret Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kırşehir'de kayıp başvurusu yapıldıktan 3 gün sonra cesedi kıyıya vuran ve Kırşehir Belediyesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Şefik Ekici ve Sami Aydoğan tarafından öldürüldüğü belirlenen Şeyma Demir'in (18) ailesini ziyaret etti. Bakan Yanık, "Faillerin yakalanmış olması bizim için bir nebze teselli edici bir unsur. En ağır cezayı alacaklarından hiç kuşkum yok. Bakanlık olarak hem davanın tarafı olarak takip edeceğiz hem de ailemizin maddi manevi yanında olacağız" dedi.
28.04.2022 Siyaset
Son dakika! Bakan Akar koronavirüse yakalandı! 'Sağlık durumum iyi'
Son dakika! Bakan Akar koronavirüse yakalandı! 'Sağlık durumum iyi' Son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kovid- 19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurdu. Akar, genel durumunun iyi olduğunu gerekli tedbirleri alarak çalışmalara devam ettiklerini de açıkladı.
6.02.2022 Gündem
18 günde 22 kadın vahşice katledildi
18 günde 22 kadın vahşice katledildi Türkiye’de sadece son 18 günde 22 kadın erkekler tarafından öldürüldü. Cinayetlerin kanıksandığını belirten kadın hakları savunucuları, “Yasalar etkin uygulanmadığı için erkekler cesaretleniyor” diyor...
19.11.2021 Gündem
AK Parti'li Akbaşoğlu: İP yönetimi siyasi ahlak dersinden sınıfta kalmıştır
AK Parti'li Akbaşoğlu: İP yönetimi siyasi ahlak dersinden sınıfta kalmıştır AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, şehit ağabeyine küfür eden İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan ile ilgili "Ne disiplin kuruluna sevk edildi, ne de istifası istendi. Gereken yapılmamıştır. Siyasi ahlak dersinden İP yönetimi sınıfta kalmıştır" dedi.
12.11.2021 Siyaset
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı?
KPSS tercihleri ne zaman (lisans) ve nasıl yapılacak 2021? ÖSYM KPSS tercih kılavuzunu yayımladı mı? KPSS lisans tercihleri heyecanla bekleniyor. KPSS lisans sınav sonuçları 16 Eylül 2021 tarihinde açıklandı. KPSS sonuçlarının belli olmasından sonra adayları tercih süreci bekliyor. KPSS sonucunu öğrenen adaylar tercih kılavuzu ve tercih tarihlerini araştırıyorlar. Peki KPSS tercihleri ne zaman yapılacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?
16.09.2021 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başaramayacaklar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2023 mesajı: Başaramayacaklar Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. Erdoğan açıklamalarında, "Ülkemizi 2023 hedefleri rayında tutarak, vaktimizi ve enerjimizi heba etme girişimlerini boşa çıkardık." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Ülkemizi, küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için kıvrananların son umudu 2023'te eski Türkiye'yi yeniden hortlatmaktır, başaramayacaklar" dedi.
15.09.2021 Siyaset
Kısa çalışma ödeneği Haziran'da ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ne zaman son? (2021)
Kısa çalışma ödeneği Haziran'da ne zaman yatacak? Kısa çalışma ödeneği (KÇÖ) ne zaman son? (2021) Kısa çalışma ödeneği ile ilgili ay başı olması nedeniyle araştırmalar arttı. Geçtiğimiz ayların ilk haftalarında hesaplara geçen Kısa Çalışma Ödeneği ne zaman yatacak sorusu tekrardan gündeme geldi. Haziran ayının ilk haftasında diğer merak edilen soru ise Kısa çalışma ödeneği ne zaman son oldu. İşte son tarih...
8.06.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı
İşten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlandı İşten çıkarma yasağı ile ilgili araştırmalar arttı. Mayıs ayının ilk iki haftasını geride bıraktıktan sonra gündeme gelen işten çıkarma yasağı 2021 uzatıldı mı merak konusu oldu. Pandemi sürecinde devlet tarafından verilen destekler arasında yer alan işten çıkarma yasağı ne zaman bitecek? Resmi Gazete'de yayımlanan işten çıkarma yasağı ile ilgili son karar haberimizde...
15.05.2021 Gündem
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor?
İşten çıkarma yasağı ne zaman başladı? İşten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? Koronavirüs salgını döneminde çalışanları destekleyen bir maddelerden biri de işten çıkarma yasağı oldu. Halen uygulanmaya devam eden işten çıkarma yasağı ne zaman başladı, işten çıkarma yasağı ne zaman bitiyor? İşte koronavirüs salgın dönemi sona ermeye başladıktan sonra işini kaybetmekten tedirgin olan vatandaşlar işten çıkarma yasağı hakkında bilgi almak istiyor. İşte işten çıkarma yasağının başlangıç ve bitiş tarihi...
6.05.2021 Gündem
Kısa çalışma ödeneği ne kadar, başvuru nasıl yapılır, şartları neler? 2021 Kısa çalışma ödeneği uzadı mı, ne zaman yatacak? Sorgulama - hesaplama ekranı
Kısa çalışma ödeneği ne kadar, başvuru nasıl yapılır, şartları neler? 2021 Kısa çalışma ödeneği uzadı mı, ne zaman yatacak? Sorgulama - hesaplama ekranı Kısa çalışma ödeneği ile ilgili meraklı arayış devam ediyor. Kısa çalışma ödeneği ne kadar, başvuru nasıl yapılır, şartları neler soruları peş peşe gelirken, 2021 Kısa çalışma ödeneğinden yararlanan vatandaşlar destek paketinin süresi için bilgi almak istiyor. Kısa çalışma ödeneği uzadı mı, ne zaman yatacak soruları yoğun ilgi görüyor. İşte kısa çalışma ödeneği sorgulama - hesaplama ekranı...
30.04.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.