Buz Hokeyi

Buz Hokeyi

Son dakika buz hokeyi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buz hokeyi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buz hokeyi haber sayfamızda...

Buz Hokeyi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 756 buz hokeyi haberi bulunmuştur.
Radikal karar! Dördüncü çocuktan sonra vazektomi yaptırdı
Radikal karar! Dördüncü çocuktan sonra vazektomi yaptırdı ABD'li müzisyen Matthew Koma ile Hilary Duff, geçtiğimiz aylarda üçüncü bebeklerini beklediklerini duyurmuştu. Duff'ın önceki evliliğinden dünyaya gelen oğluyla birlikte toplamda dört çocukları olacak ikiliden Matthew Koma, doğum kontrolü için vazektomi yaptırdığını açıkladı.
13.03.2024 Cadde
Spor federasyonlarına dev destek
Spor federasyonlarına dev destek Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki 25 ayrı Spor Federasyonunun hizmetine sunulmak üzere filo kiralama şirketi Intercity ile Araç Sponsorluğu Anlaşması imzalandı.
13.02.2024 Diğer
Kayak sezonu açıldı
Kayak sezonu açıldı Kış turizminin gözde mekanlarından Erzurum'daki Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hizmet veren tesislerde sezonun ilk günü olduğu için ziyaretçilere ücretsiz ağırlandı.
29.11.2023 Ekonomi
Maçta boynu kesilen hokey sporcusu öldü
Maçta boynu kesilen hokey sporcusu öldü İngiltere’de Nottingham Panthers takımında forma giyen ABD’li buz hokeyi sporcusu Adam Johnson (29) geçen cumartesi oynanan maçtaki “tuhaf bir kaza” sonucu hayatını kaybetti.
31.10.2023 Dünya
Kübra Dağlı’dan Erzurum'da çifte madalya
Kübra Dağlı’dan Erzurum'da çifte madalya Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası, Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından bu yıl Erzurum, Yakutiye Buz Hokeyi Salonu’nda düzenlendi.
11.10.2023 Diğer
Canlı yayında tepki: Ben olsam futbolu bırakırdım! Beşiktaş futbolcusuna yakışıyor mu?
Canlı yayında tepki: Ben olsam futbolu bırakırdım! Beşiktaş futbolcusuna yakışıyor mu? Süper Lig'de Trabzonspor'a 3-0 mağlup olan Beşiktaş'ın futbolu eleştiri topladı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Skorer canlı yayınında Beşiktaşlı futbolcuyla ilgili önemli kulis bilgileri verdi.
18.09.2023 Beşiktaş
Antalyaspor Kulübü’nde tüzük değişikliği
Antalyaspor Kulübü’nde tüzük değişikliği Antalyaspor Olağanüstü Genel Kurulu'nda kulüp adı Antalyaspor Kulübü olarak değiştirilmesine karar verildi. Genel kurula projelerle ilgili konuşma yapan Antalyaspor Kulübü Başkanı Av. Aziz Çetin, yapılan çalışmaların şampiyonluk kadar değerli olduğunu söyledi.
25.04.2023 Antalyaspor
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz çiftinden 'çocuk' açıklaması
Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz çiftinden 'çocuk' açıklaması Nisan 2020'de nikah masasına oturan Brooklyn Beckham ile Nicola Peltz, her evli çift gibi çocuk sahibi olmak istediklerini söyledi. Birbirlerine olan sevgisini her fırsatta dile getiren çiftten Nicola Peltz bu konuyla ilgili, "Biz gerçekten büyük bir aile istiyoruz. Çocuklarımızdan bazılarını biz dünyaya getireceğiz. Sonra başka çocuklar da evlat edinmeyi istiyoruz" ifadelerini kullandı.
17.11.2022 Cadde
Vegan sporcular anlatıyor: Kaslarımız erimedi,  aksine güçlendik
Vegan sporcular anlatıyor: Kaslarımız erimedi, aksine güçlendik Yaklaşan 1 Kasım Dünya Vegan Günü vesilesiyle Türkiye’den farklı branşlarda profesyonel sporculara, veganlığa geçiş motivasyonlarını, bitkisel temelli beslenmenin sportif performanslarına etkisini, menülerinin vazgeçilmezlerini sorduk.
30.10.2022 Pazar
Close: Masum değiliz ama iyiyi seçmek, özümüzü görmek bizim elimizde
Close: Masum değiliz ama iyiyi seçmek, özümüzü görmek bizim elimizde 'Girl' filmiyle dikkat çeken Belçikalı yönetmen Lukas Dhont, Cannes'dan 'Grand Prix' ödülüyle dönen ve ülkesi Belçika'nın Oscar aday adayı olarak seçilen son filmi 'Close'la incelikli bir yönetmenlik başarısına imza atıyor, toplumla uyumlu bir rol üstlenen bireylerin kaybolan renklerini mercek altına alıyor...
16.10.2022 Sanat
Tüm gerçekleri tek tek anlattı! 'Maç vermeyecekseniz, FIFA listesine niye aldınız?
Tüm gerçekleri tek tek anlattı! 'Maç vermeyecekseniz, FIFA listesine niye aldınız? Türk futbolunda geçtiğimiz Mart ayında deprem etkisi yaratan bir karar alınmış, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinden yayınlanan MHK açıklamasında içlerinde Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi en tecrübeli hakemlerin görevden alındığı duyurulmuştu.
31.08.2022 Süper Lig
Ordulu Sudenaz Dokgöz, Avrupa ikincisi oldu
Ordulu Sudenaz Dokgöz, Avrupa ikincisi oldu Ordulu Milli Sporcu Sudenaz Dokgöz, 64 kilogramda final karşılaşmasında İtalyan Sara Scorrano’ya 3-2 mağlup oldu ve Avrupa İkincisi oldu.
21.08.2022 Diğer
Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası yapılan seremoni ve boks maçlarıyla Erzurum’da başladı
Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası yapılan seremoni ve boks maçlarıyla Erzurum’da başladı Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası bugün yapılan seremoni ve boks müsabakalarıyla Erzurum’da başladı.
12.08.2022 Diğer
Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu Shivon Zilis kimdir?
Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu Shivon Zilis kimdir? Elon Musk, şarkıcı Grimes taşıyıcı anne aracılığıyla bebekleri dünyaya gelmeden yalnızca haftalar önce, üst düzey yöneticilerinden biriyle ikiz çocuk sahibi oldu.
7.07.2022 Dünya
Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu!
Mahkeme kayıtlarıyla ortaya çıktı... Elon Musk, çalışanından ikiz çocuk sahibi oldu! Elon Musk, özel hayatıyla yine gündemde. Teknoloji dünyasının dahi çocuğu ve dünyanın en zengin adamı Musk'ın, şirketinin üst düzey bir çalışınından evlilik dışı çocuk sahibi olduğu, mahkeme belgeleriyle ortaya çıktı.
7.07.2022 Dünya
Rusya'yı çileden çıkaran kayıt sızdı!
Rusya'yı çileden çıkaran kayıt sızdı! Şirketlere orduya malzeme verme zorunluluğu getiren Moskova, savaş ekonomisine geçti. Fransızların sızdırdığı konuşma kaydında ise telefonun bir ucunda Macron, diğer ucunda Putin var: 'Dürüst olmak gerekirse, şu an spor salonundayım!'
7.07.2022 Dünya
'Hak ettiğimiz ilgiyi görmedik'
'Hak ettiğimiz ilgiyi görmedik' Buz Hokeyi Kadın A Milli Takımı Kaptanı Başak Demirkol, “Dünya Şampiyonası’nda ilk üçe girerek ilk kupamızı aldık ancak hak ettiğimiz ilgiyi görmedik” diyor.
3.07.2022 Pazar
Hatayspor'dan buz hokeyi oyuncularına moral ziyareti
Hatayspor'dan buz hokeyi oyuncularına moral ziyareti 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan ve futbolcular, buz hokeyi sporcularını ziyaret etti.
18.05.2022 Hatayspor
Altı katlı süper yat, 58 uçak ve daha neler neler! Hepsi Putin'in mi?
Altı katlı süper yat, 58 uçak ve daha neler neler! Hepsi Putin'in mi? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dünyanın en zengin adamı olduğuna inanılıyor. Öyle ki bir servet yönetimi şirketinin CEO'su, Putin'in kişisel servetinin 200 milyar dolar olduğunu iddia etti. Rus liderin Karadeniz'e bakan bir uçurumun tepesindeki konağı, milyon dolarlık lüks saatleri ve ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan takım elbiseleri de cabası...
26.03.2022 Dünya
2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışı Google'da doodle oldu! Kış Paralimpik Oyunları açılışı ne zaman nerede yapılacak?
2022 Kış Paralimpik Oyunları Açılışı Google'da doodle oldu! Kış Paralimpik Oyunları açılışı ne zaman nerede yapılacak? 2022 Paralimpik Kış Oyunları 4 Mart günü açılışla başlıyor! Bu sene 13.'sü düzenlenen Kış Olimpiyatları'na 49 ülkeden sporcu katılım sağlayacak. Peki, 2022 Kış Olimpiyatları nerede oynanıyor, ne zaman bitecek?
4.03.2022 Skorer
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnanıyorum ki; basketboldan futbola kadar yüzmeden güreşe, okçuluğa kadar her branşta Bursa'nın birbirinden yetenekli evlatları, buradan işi tesadüfe bırakmadan, titizlikle, hassasiyetle ve yoğun iş birliğiyle yetişecekler. Onlar, ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar" dedi.
26.02.2022 Diğer
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar
Bakan Kasapoğlu: Ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "İnanıyorum ki; basketboldan futbola kadar yüzmeden güreşe, okçuluğa kadar her branşta Bursa'nın birbirinden yetenekli evlatları, buradan işi tesadüfe bırakmadan, titizlikle, hassasiyetle ve yoğun iş birliğiyle yetişecekler. Onlar, ülkemizin spor çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaklar" dedi.
26.02.2022 Siyaset
Palandöken'de sömestir tatilinin son günlerinde yoğunluk
Palandöken'de sömestir tatilinin son günlerinde yoğunluk Türkiye’nin sayılı kayak merkezleri arasında gösterilen Erzurum'daki Palandöken Kayak Merkezi'nde sömestir tatilinin son günlerinde pazartesi ders başı yapacak olan öğrenciler ve aileleri yoğunluk oluşturdu.
5.02.2022 Ekonomi
Olimpiyat Oyunları Pekin 2022 doodle oldu! (Winter Games 2022) Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, hangi kanalda?
Olimpiyat Oyunları Pekin 2022 doodle oldu! (Winter Games 2022) Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, hangi kanalda? 2022 Kış Olimpiyat Oyunları başladı! Google, uzun süredir beklenen oyunların açılışını eğlenceli bir doodle ile kutladı. Peki 2022 Kış Olimpiyat Oyunları branşları neler, Türkiye'den hangi sporcular var?
4.02.2022 Gündem
Yeni proje
Yeni proje Tasarım mücevheriyle tüm dünyada dikkat çeken Kısmet By Milka, özel bir proje hazırladı.
17.01.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Buz Hokeyi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.