Bugün

Bugün

Son dakika bugün haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bugün gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bugün haber sayfamızda...

Bugün

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 353.766 bugün haberi bulunmuştur.
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 24 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!
Sayısal Loto çekiliş sonuçları bugün AÇIKLANDI! 24 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Çılgın Sayısal Loto çekilişi için geri sayım sona erdi. Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi olmak üzere haftanın üç günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto'da çekiliş saat 21.30'da gerçekleşti. 24 Nisan Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye için heyecanlı bekleyiş başladı. İşte 24 Nisan Çarşamba Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları sorgulama ekranı…
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı Batman'da terör soruşturması kapsamında DEM Parti il binasında arama yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var
Profesör Doğan Yaşar: İzmir'de çöl tozu bulutu var Kuzey Afrika üzerinden gelen toz taşınımı nedeniyle İzmir'de de görüş mesafesi düşerken, hava kalitesi olumsuz etkilendi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, çöl tozunun her yıl mart sonu ve nisan ayında oluştuğunu belirterek, astım ya da bahar alerjisi olanlar için maske önerisinde bulunarak "Pazartesiden itibaren yoğun çöl tozu geldi. Tamamen çöl tozu bulutu var. İzmir'de güneşi göremedik, ancak gördüğünüz ormanlar, yeşilliklerin hepsinin temelinde çöl tozu vardır. Çöl tozları yaşamın olmazsa olmazıdır" dedi.
24.04.2024 Gündem
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi
Bakan Tekin çocukların tarihi meclis binasındaki temsilini izledi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilden gelen çocuklarla 23 Nisan 1920'deki Meclis açılışının ve 2071 Meclis Oturumu temsiline katıldı. Bakan Tekin, çocukların temsil gösterisinin ardından konuşma yaparak, "Biz çocuklarımıza, gençlerimize bu ülkenin hangi zorluklarla kurulduğunu, bu ülkeyi kuranların ne tür fedakarlıklar yaptığını, bu ülkeyi kuranların nasıl büyük yapılarla büyük güçlerle mücadele ettiğini bir nebze olsun göstermek istedik" dedi.
24.04.2024 Gündem
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz
İzmit'te dövülerek öldürülen Kıvanç'ın ailesinden tepki: Hayatı bu kadar ucuz olamaz Kocaeli’nin İzmit ilçesinde lise öğrencisi Kıvanç Uman'ın (15) öldürülmesine ilişkin açılan davada mahkeme, tutuklu sanıklar H.M.K. (16) ve Y.A.’ya (16) ‘Ağırlaştırılmış yaralama’ suçundan 8’er yıl hapis cezası, Y.K.’ya (14) ise 3 yıl 9 ay hapis cezasına karar verdi. ‘Azmettirme’ suçundan tutuksuz yargılanan A.B.K. ve Y.S.K. hakkında ise mahkeme, beraat kararı verdi. Duruşma sonrası açıklama yapan Kıvanç Uman’ın annesi Derya Uman, karara itiraz edeceklerini belirterek, “Oğlum geri dönüşü olmayan yola gitmiştir. Benim oğlum hayvan değildi, insandı” dedi. Baba Orhan Uman ise “15 yaşındaki çocuğun hayatı bu kadar ucuz olamaz. 8 yıl. Hayvana yapılan saldırılarda bile insanlar daha fazla ceza alıyor” ifadelerini kullandı. Kıvanç Uman’ın dövülerek öldürüldüğü olaya ilişkin mahkeme dosyasında yer alan görüntüler de ortaya çıktı.
24.04.2024 Gündem
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak
Bakan Işıkhan: Kayıt dışı istihdam konusunda denetimler sıklaşacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş sağlığı ve güvenliği standartlarının yüksek tutulması ve kayıt dışı istihdamla mücadele konularında daha etkin adımlar atmamız gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle önümüzdeki süreç, denetimlerin çok daha sıkı yapılacağı bir süreç olacak. Bu konuda sıfır tolerans ve sıfır taviz ile çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz" dedi.
24.04.2024 Gündem
METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU BİLGİSİ > Hava durumu nasıl, kaç derece, bugün yağmur yağar mı? 🗓 İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller
METEOROLOJİ'DEN HAVA DURUMU BİLGİSİ > Hava durumu nasıl, kaç derece, bugün yağmur yağar mı? 🗓 İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller Son dakika hava durumu bilgileri belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu tahminlerini paylaştı. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller açıklandı. Peki bugünkü, yarınki ve önümüzdeki birkaç gün hava durumu kaç derece, bugün yağmur yağar mı?
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü
Uzaydan gelen gizemli nesne! Yerel halk kaydetti, 1600 kilometre uzaklıkta aynı görüntü Çin'de aniden gökyüzünde beliren gizemli nesne önce yerel sonra da ulusal medyada gündem oldu. Resmi makamlar henüz cisimle ilgili bir açıklamada bulunmadı.
24.04.2024 Dünya
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Haberler
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı?
AÇIKLANDI ! Gelinim Mutfakta Allı Gelin Pastası puan durumu || 24 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, hangi gelin çeyrek altını taktı? Gelinim Mutfakta yarışması haftanın üçüncü gününde devam ediyor. Her gün farklı lezzet yarışına giren gelinler arasında bugün allı gelin pastası yapıldı. Peki kim çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta 24 Nisan 2024 puan durumu merak ediliyor.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti
Erdoğan'dan 'İsrail'le ticaret' sorusuna çok net cevap: O iş bitti Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki saldırıları sonrası Türkiye'nin aldığı kararlara ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları devam ediyor Trendyol Süper Lig 34. haftasında Adana Demirspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor.
24.04.2024 Galatasaray
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Haberler
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı
Sergey Şoygu’nun yardımcısına 2 ay tutukluluk kararı Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun yardımcısı Timur Ivanov'un yolsuzluk suçlamasıyla 2 ay tutuklu kalmasına karar verildi.
24.04.2024 Haberler
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkanlığa seçildi Danıştay Genel Kurulu'nda bugün yapılan başkanlık seçiminde Danıştay Başkanı Zeki Yiğit yeniden başkan oldu.
24.04.2024 Gündem
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat
Çöl tozu Muğla’ya ulaştı! Yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalar dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı sonrası Afrika üzerinden gelen çöl tozu bulutu, Muğla kıyılarına ulaştı. Çöl tozu bulutu Antalya, Muğla, Isparta ve Burdur illerini etkisi altına aldıktan sonra Marmara ve Karadeniz üzerinden ülkeyi terk edecek.
24.04.2024 Gündem
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması
Almanya, Türkiye'ye onay verecek mi? Ankara'daki kaynaklardan Eurofighter açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Haberler
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de
Almanya Türkiye'ye Eurofighter satışı için onay verecek mi? Gözler Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. Görüşmenin başlıklarından biri de Eurofighter savaş uçakları...
24.04.2024 Gündem
DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 24 Nisan 2024: Kandilli/AFAD az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 24 Nisan 2024: Kandilli/AFAD az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri) Son dakika deprem haberleri. Kandilli Rasathanesi ve AFAD son dakika depremler listesini güncelliyor. Bulunduğu bölgede deprem olup olmadığını kontrol eden vatandaşlar AFAD son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 24 Nisan 2024 Son dakika depremler listesi.
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi
Bakan Tekin şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın sergisini gezdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, şehit polis memuru Hüseyin Gül'ün oğlu Talha'nın açtığı resim sergisini gezdi.
24.04.2024 Eğitim
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi
ÖZEL | Nevzat Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıkladı! Transfer için tarih verdi Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri Skorer Instagram canlı yayınında aktardı. Dindar, Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri açıklarken transfer için tarih verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak?
Gözler Ankara'da! Erdoğan, Steinmeier ile ne konuşacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Federal Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.
24.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bugün ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.