Brokolinin Faydaları

Brokolinin Faydaları

Son dakika brokolinin faydaları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan brokolinin faydaları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan brokolinin faydaları haber sayfamızda...

Brokolinin Faydaları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 23 brokolinin faydaları haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Yörükoğlu'dan sağlık için 4 ekonomik öneri! Günde 1-2 dakika yetiyor
Prof. Dr. Yörükoğlu'dan sağlık için 4 ekonomik öneri! Günde 1-2 dakika yetiyor Gençleştiriyor, kilo kontrolü sağlıyor, erkeklerde cinsel gücü artırıyor, kabızlığı önlüyor. Kalp-damar hastalıkları, Alzheimer, kanserlere karşı önemli bir koruma sağlıyor. Kolesterol ve şeker seviyesinin düşmesine ve dengelenmesine yardımcı oluyorlar. Bu saydıklarımızın hepsi hayatınıza dahil edeceğiniz 4 basit ve ekonomik öneri sayesinde gerçekleşiyor. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu tüm detaylarıyla anlattı.
23.01.2023 Gündem
Brokoliyi ne kadar tanıyorsun? İşte brokolinin faydaları
Brokoliyi ne kadar tanıyorsun? İşte brokolinin faydaları Kış aylarının en yeşil en lezzetli sebzelerinden biri de brokoli. Salatasından çorbasına kadar birçok şekilde değerlendirebileceğin brokoli hakkında yeni bilgiler öğrenmeye ne dersin?
12.10.2021 Doğa ve Çocuk
Brokolinin Faydaları Nelerdir? Brokoli Suyu Ve Çorbası Neye İyi Gelir?
Brokolinin Faydaları Nelerdir? Brokoli Suyu Ve Çorbası Neye İyi Gelir? Brokoli insanlar için oldukça önemli bir sebzedir. Özellikle kanser, kalp rahatsızlığı ve bağırsak problemleri gibi sorunlar için bu sebze oldukça önemlidir. Diyabet, tansiyon ve kolesterol gibi rahatsızlığa yatkın olan kişilerde önleyici olarak brokoli tüketebilir. Bu sebze vücuttaki sağlıklı hücreleri çoğalmaktadır. Sizler için brokoli hakkında bulunan bütün bilgileri detaylı bir şekilde derledik.
10.11.2020 Genel Sağlık
Brokoli Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir?
Brokoli Besin Değeri Nedir, Kaç Kalori İçerir? İçerisinde Bulunan Vitaminler Nelerdir? Günlük olarak tükettiğimiz pek çok sebze bulunmaktadır. Bunlardan birisi de brokolidir. Brokoli kış sebzesi olup pek çok vitaminler barındırması sebebiyle sağlıklı sebzelerden birisidir. Brokolinin kaç kalori olduğu ve içerdiği besin değerleri oldukça merak konusu olmuştur. Peki brokoli besin değeri nedir, kaç kalori içerir? İçerisinde bulunan vitaminler nelerdir? Sizlere brokoli sebzesi hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
Brokolinin yeni bir faydası ortaya çıktı!
Brokolinin yeni bir faydası ortaya çıktı! Brokoli ve Brüksel lahanasının doğal içeriği indol-3-karbinolün, birçok kanser türünde rol oynayan WWP1 enzimine ket vurma potansiyeline sahip olduğu keşfedildi
Brokolinin bilinmeyen faydaları
Brokolinin bilinmeyen faydaları Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı Yıldırım, diyette düzenli brokoli tüketiminin engellediği hastalıklardan bahsederek, brokolinin bilinmeyen faydalarını açıkladı.
Hem sağlıklı hem lezzetli bir tat: brokoli çorbası
Hem sağlıklı hem lezzetli bir tat: brokoli çorbası Brokoli çorbası, sağlıklı olmasıyla ve sık sık tüketilmesi gerektiğiyle ün yapmış brokoliyle hazırlanmış çorbadır. Sofralarınızda hem sağlıklı hem de lezzetli bir çorba olsun istiyorsanız brokoli çorbasını denemenizi tavsiye ederiz. Evde kolayca yapabileceğiniz brokoli çorbasının malzemelerine ve yapılışına göz atalım.
28.04.2018 Gündem
Kilo almanın yolları
Kilo almanın yolları Her ne kadar zayıflık kadınların sürekli arzu ettiği bir şey de olsa çok zayıflıktan şikâyet edenler de vardır. Zayıflık metabolizma hızından kaynaklanabileceği gibi tiroit bezlerinin hızlı çalışmasından da kaynaklanabilir. Doktora göründüyseniz sağlığınız yerindeyse işte size kilo aldıracak, vücut direncinizi yükseltecek birkaç ipucu...
Brokoli hem sağlığınızın hem de diyet listenizin dostu
Brokoli hem sağlığınızın hem de diyet listenizin dostu Diyet yapmak genellikle birçok insanın zorlandığı bir konu olsa da aklınızda bitirdiğiniz andan itibaren başaramayacağınız hiçbir şey yoktur.
Brokoliyi kaynatmadan pişirin
Brokoliyi kaynatmadan pişirin Faydalarıyla bilinen brokoliyi kaynatmadan yemek en sağlıklısı. Uzmanlar bu konudaki hassasiyete dikkat çekiyor: Kaynattığınız brokoli sağlıklı değil
Brokoliyi böyle yerseniz kanseri önlüyor
Brokoliyi böyle yerseniz kanseri önlüyor Güney Dakota Devlet Üniversitesi’nde yapılan araştırmalar sonucu brokoli, tere, lahana ve karnabahar gibi turpgillere ait sebzelerin içinde bulunan ve sebzenin çiğnenmesi durumunda ortaya çıkan bir enzimin, bazı kanser türlerinin nüksetmesi ve yayılmasını engellemeye yardımcı olabildiği ortaya çıktı.
Bu sebze kanserden koruyor!
Bu sebze kanserden koruyor! Kanserden korunmak için masanızdan eksik etmeyin
Kanser düşmanı brokoli
Kanser düşmanı brokoli Uzman Diyetisyen Şebnem Kandıralı brokolinin kansere karşı en güçlü koruyucu olduğunu söyledi.
22.09.2014 Genel Sağlık
Brokoli çorbasına ne dersiniz?
Brokoli çorbasına ne dersiniz? Kolay yetiştirilebilir ve faydalı bir sebze olan brokoli bu sayede süper besin maddeleri arasına girmeye hak kazanmıştır.
6.07.2021 Bilgi
Brokoli sağlık kaynağı!
Brokoli sağlık kaynağı! Brokoli, yüksek oranda vitamin içeriği, lifli oluşu, kalori değerinin düşük olması nedeniyle beslenme açısından çok değerli bir sebze.
Kanser savar brokoliyi bugüne kadar yanlış yemişiz! Böyle tüketince etkisi 20 kata kadar artıyor
Kanser savar brokoliyi bugüne kadar yanlış yemişiz! Böyle tüketince etkisi 20 kata kadar artıyor İçerdiği vitaminler ile kemik, cilt ve saç sağlığına iyi gelen brokoli tam bir kanser savar besinler arasında yer alıyor. Sağlığa faydaları saymakla bitmeyen brokolinin kendisi kadar tüketim şekli de önemli. Peki brokoliyi nasıl tüketmeliyiz? İşte detaylar…
31.10.2023 Alternatif Tıp
‘Büyüme ağrısıdır, geçer’ diyerek hafife almayın! Ciddi bir hastalığa da işaret edebiliyor
‘Büyüme ağrısıdır, geçer’ diyerek hafife almayın! Ciddi bir hastalığa da işaret edebiliyor  Çocuklarda görülen her bacak ağrısının büyüme ağrısı olmadığını söyleyen Prof. Dr. Mehmet Uğur Özbaydar, sadece tek bacakta oluşan ve uykudan uyandıran ağrılarda hekime başvurmanın önemine dikkat çekti.
8.09.2023 Genel Sağlık
Dondurma adıyla satılıyor!  'Yapay derecede canlı renklere dikkat edin'
Dondurma adıyla satılıyor! 'Yapay derecede canlı renklere dikkat edin' Dondurma uzun bir süredir sadece yaz mevsimine özgü bir ürün olmaktan çıktı ve her mevsim tüketilen bir ürün haline geldi. Uzmanlar, dondurma adı altında satılan buzlu tatlıların insan sağlığına zararlı olduğu konusunda uyarıyor.
8.09.2023 Genel Sağlık
Brokolinin vücuda 5 etkisi! Her derde deva küçük ağacın faydaları şaşırtıyor
Brokolinin vücuda 5 etkisi! Her derde deva küçük ağacın faydaları şaşırtıyor Antik Roma döneminden beri hayatımızda olan brokoli Avrupa'da ancak 16. yüzyılda popüler hale geldi. Artık bilimsel çalışmalar sayesinde brokoliyi beslenmemize dahil etmek için pek çok nedenimiz var. Sağlıklı olduğunu biliyoruz ancak gerçekte brokolinin ne gibi yararları var?
Şubat Meyveleri Ve Sebzeleri Hangileridir, İsimleri Nelerdir?
Şubat Meyveleri Ve Sebzeleri Hangileridir, İsimleri Nelerdir? Mevsimine göre meyve ve sebze tüketmek sağlık ve doğru beslenme açısından oldukça önemlidir. Özellikle bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sebze ve meyvelerin besin değerlerinden faydalanmak için mevsiminde tüketilmesi gerekir. Peki şubat meyveleri ve sebzeleri hangileridir, isimleri nelerdir? Sizlere hangi meyve ve sebze şubat ayında tüketilmesi gerekir? Tüm detayları derledik.
6.07.2021 Bilgi
Mutfağınızdaki eczane
Mutfağınızdaki eczane Migren için ton balığı, cilt güzelliği için havuç, kansere karşı direnç için domates…
Sağlıklı sindirim için yardımcı besinler
Sağlıklı sindirim için yardımcı besinler Sindirime yardımcı besinler üzerine hazırlamış olduğumuz bu haberde, yemek yedikten sonra hazımsızlık, şişkinlik ve gaz gibi sindirim sorunları yaşıyorsanız bazı takviye gıdalarla bu sıkıntılarınızdan nasıl kurtulabileceğinizi öğrenebilirsiniz...
26.11.2014 Alternatif Tıp
Brokoli kanser savar!
Brokoli kanser savar! Son yıllarda en önemli sağlıklı gıda gelişmelerinden biri olan brokoli filizinin, yoğun vitamin ve minerallerin yanısıra çok güçlü anti-kanserojen madde olan “Sulphoraphane” içermesiyle en güçlü kanser savaşçısı bitkilerden biri olduğu belirtildi.
11.01.2013 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Brokolinin Faydaları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.