Bir

Bir

Son dakika bir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bir haber sayfamızda...

Bir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.224.564 bir haberi bulunmuştur.
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var'
Irina Shayk sevgili arıyor! 'Ünlü, yakışıklı ve paralı birine ihtiyacı var' Son dönemde özel hayatı ve cesur giyim tarzıyla sık sık gündeme gelen Rus model Irina Shayk'in, NFL yıldızı Tom Brady ile ilişkisinde umduğunu bulamamasının ardından kendine yeni bir sevgili aradığı iddia edildi. Ünlü isme yakın bir kaynak Shayk'in sevgili adayında olmasını istediği özelliklerden bahsederken; Hollywood yıldızı Tom Cruise'un güzel model için 'uygun' olduğunu da söyledi. İşte detaylar...
25.04.2024 Cadde
Survivor Yunus Emre, eşi Beria'dan gelen videolu mesaja verdiği tepkiyle gündem oldu!
Survivor Yunus Emre, eşi Beria'dan gelen videolu mesaja verdiği tepkiyle gündem oldu! Survivor All Star'ın en çok konuşulan yarışmacılarından biri olan Yunus Emre Özden, takımının iletişim ödülünü kazanmasıyla aile bireylerinden gelen videolu mesajı izlemeye hak kazanmıştı. Yarışmacının, eşi Beria'dan gelen videolu mesajı izlerken gösterdiği tavır gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
Sürekli güzel ve yakışıklı olma çabası kişilik bozukluğu! ‘Yaşlanma tehdit gibi görüldüğünde kaygı artıyor’
Sürekli güzel ve yakışıklı olma çabası kişilik bozukluğu! ‘Yaşlanma tehdit gibi görüldüğünde kaygı artıyor’ Dış görünüşe önem verme veya dış görünüş ile aşırı uğraşarak vücudunda kusur olarak gördüğü bir şeyi aşırı büyütmenin psikiyatrideki karşılığının ‘Beden Dismorfik Bozukluğu’ olduğunu kaydeden Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, “Günlük dilde bunu çirkin olma korkusu, çirkinlik korkusu olarak da anlatabiliriz” dedi.
25.04.2024 Genel Sağlık
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Haberler
BANKA HABERLERİ: MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024 | Son Dakika Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB Nisan ayı faiz kararı beklentisi
BANKA HABERLERİ: MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024 | Son Dakika Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB Nisan ayı faiz kararı beklentisi Merkez Bankası faiz kararı için kritik gün. TCMB Nisan ayı faiz kararını bugün açıklayacak. Piyasaların gözü kulağı Merkez Bankası toplantısında. Faizde bir değişiklik olacak mı, beklenti ne yönde? 2024 Nisan ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantı saati kaçta?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
'Basit bir ısırık' deyip geçmemek de fayda var! 'Organ yetmezliğine kadar gidebilir'
'Basit bir ısırık' deyip geçmemek de fayda var! 'Organ yetmezliğine kadar gidebilir' Havaların ısınmasıyla birlikte sinek ısırıkları da beraberinde geliyor. Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Meltem Öner Karaçay sinek ısırıklarına karşı uyarıda bulundu. Dr. Karaçay'a göre 'Basit bir sinek ısırığı' deyip geçmemekte fayda var.
25.04.2024 Genel Sağlık
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı
3 bin depremzede çiftçiye pamuk tohumu dağıtıldı Asrın felaketinin yaralarının sarıldığı Hatay'da 3 bin depremzede çiftçiye 21.3 milyon TL değerinde sertifikalı pamuk tohumu dağıtıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum
Ankara'da yeni bilgiler: Eurofighter ve F-16'larda son durum Türkiye'nin Almanya'dan istediği 40 adet Eurofighter savaş uçağıyla ilgili olumlu gelişmeler yaşanırken, ABD'den alınacak F-16 için de yeni bir formül gündeme geldi.
25.04.2024 Gündem
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Haberler
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı
Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı arttı Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısı bir önceki aya göre yüzde 17,1 arttı. Mart ayında 226 bin 617 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
25.04.2024 Ekonomi
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Gündem
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! İşte aylık gelirleri
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! İşte aylık gelirleri Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar... 
25.04.2024 Gündem
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL?
KPSS BAŞVURU EKRANI AÇILDI MI? 💻 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti - parası ne kadar, kaç TL? ÖSYM tarafından KPSS tarihleri açıklandı. 2024 Yılındaki KPSS sınavına hazırlanan adaylar sınav tarihi ve başvuru tarihi hakkında bilgi almak istiyor. Sınavlar hakkında en çok merak edilen bir diğer konu ise sınav ücretleri. Peki KPSS başvuru ücreti ne kadar? 2024 KPSS ne zaman? İşte ÖSYM tarafından yayımlanan takvim
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Haberler
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı
Antalya'da genç kız falezlerde mahsur kaldı Antalya’da falezlerin denizle buluştuğu alandan suya atlayan genç kız, kayalıklara ayağını çarpınca bölgede mahsur kaldı.
25.04.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat
Son dakika... Meteoroloji’den flaş uyarı! Bugün 44, yarın 35 kentte ‘sarı’ alarm: Pazar gününe dikkat Meteoroloji’den bugün 44, yarın 35 kent için bir son dakika uyarısı geldi. Sarı alarm veren yetkililer vatandaşları uyardı. İstanbul dahil yurdu etkisi altına alan adeta sisi andıran ve görüş mesafesini azaltan çöl tozu bulutu ise birçok kentte çamur yağdıracak. Pazar gününü işaret eden Meteoroloji ise önümüzdeki hafta için İstanbul, Ankara, İzmir dahil yurt geneli için alarm verdi. İşte tüm yurt için yapılan uyarılar…
25.04.2024 Gündem
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin!
Panathinaikos'ta Samet Akaydin'den büyük hata! Fatih Terim'den tepki: Sen saygı duyulacak bir adam değilsin! Yunanistan Süper Ligi şampiyonluk turu maçında AEK ile Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos karşı karşıya geldi. Samet Akaydin'in hatası maça damga vururken Fatih Terim adeta çılgına döndü. İşte detaylar...
25.04.2024 Dünyadan Futbol
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap!
Barış Arduç'tan 'Yakışıklılığınızın dezavantajını Gupse Özay görüyordur" yorumuna cevap! Gupse Özay ile Barış Arduç, 'Deliha' filminin setinde başlayan ilişkilerini 2020 yılında nikâh masasına taşımış, 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Bir etkinliğe katılan Arduç'a, oyunculukta yakışıklılığın bir avantaj sağlayıp sağlamadığı soruldu. Ünlü isim, "Yakışıklılığınızın dezavantajını eşiniz görüyordur" yorumuna verdiği yanıtla gündem oldu.
25.04.2024 Cadde
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz'
Site sakinleri ile yöneticileri arasında kavga! 'Buranın kralı biziz, polisi biziz' Üsküdar'da bir sitede yöneticilerin iddiaya göre keyfi uygulamaları site sakinlerini bıktırdı. Sabah saatlerinde elektriğin yönetim tarafından kesilmesi üzerine itiraz eden site sakinleri ile müteahhit ve işçileri arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
25.04.2024 Gündem
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu
BlackRock'ın Bitcoin ETF'ine para girişi durdu BlackRock'ın Bitcoin spot borsa yatırım fonuna (ETF) 71 gündür süren para girişi dün durdu.
25.04.2024 Uzmanpara
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın
Plastik cerrahın gençlik sırrı! Püf noktası kırmızı ışık, her gün 20 dk uygulayın Plastik bir cerrah olan Dr. Daniel Barrett sosyal medya hesaplarında daha sağlıklı ve genç görünen bir cildin sırrını paylaştı. İşte plastik cerraha göre sağlıklı ve pürüzsüz bir cildin sırrı.
25.04.2024 Cilt Bakımı
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti
Böyle pişkinlik görülmedi! Ücretini istediği şahıs taksici ile dalga geçti Güngören'den Mecidiyeköy’e gitmek için taksiye binen üç kişi, sürücünün araçta sigara içilmesine izin vermemesinin ardından ücreti ödemeden araçtan indi. Taksi sürücüsünün, “90 liramı verir misin?” sözlerine karşılık yolcu, “Benim param yok. Git, onlardan al. Paramla beni rehin mi alacaksın” şeklinde pişkin bir cevap verdi.
25.04.2024 Gündem
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Polat çifti bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Haberler
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma
Sergen Yalçın'dan beklenmedik karar! Beşiktaş derken sürpriz anlaşma Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Antalyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Bir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.