Bennu Gerede

Bennu Gerede

Son dakika Bennu Gerede haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bennu Gerede gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bennu Gerede haber sayfamızda...

Bennu Gerede

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 336 bennu gerede haberi bulunmuştur.
Genç aşkına şef bıçağı! 'Evlilik ve çocuk yapmaya karşıyım'
Genç aşkına şef bıçağı! 'Evlilik ve çocuk yapmaya karşıyım' Kendisinden 22 yaş küçük Daren Gerede ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Avukat Bilge Öztürk (46), önceki gün Nişantaşı City's'de objektiflere takıldı.
3.02.2024 Cadde
Miro Gerede Erkaya: Koltuk değneklerinden ne zaman kurtulacağım bilmiyorum
Miro Gerede Erkaya: Koltuk değneklerinden ne zaman kurtulacağım bilmiyorum Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin çocukları Daren Gerede Erkaya ile oyunculuk ve modellik yapan Miro Gerede Erkaya, önceki gün Nişantaşı City's'te görüntülendi. Koltuk değnekleriyle objektiflere takılan Miro Gerede Erkaya, başından geçeni anlattı.
30.11.2023 Cadde
Bilge Öztürk'ten 22 yaş küçük aşkı Daren Gerede ile poz!
Bilge Öztürk'ten 22 yaş küçük aşkı Daren Gerede ile poz! Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan Bilge Öztürk yıllar sonra yeni sevgilisiyle ortaya çıkmıştı. 45 yaşındaki avukat Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede ile bir süredir birlikte. İkilinin davet tarzı sosyal medyada beğeni aldı.
28.11.2023 Cadde
Bilge Öztürk ve 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede aşka geldi!
Bilge Öztürk ve 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede aşka geldi! Avukat Bilge Öztürk (45), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (23) ile uzun süredir aşk yaşıyor. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
14.09.2023 Cadde
CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hastalığı neydi, kaç yaşındaydı?
CEM BÜYÜKHANLI KİMDİR, NEDEN ÖLDÜ? Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? Cem Büyükhanlı'nın vefat haberinin duyulması ile birlikte arama motoru üzerinden araştırmalar hız kazandı. Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin eski eşi, iş insanı Cem Büyükhanlı neden öldü, kimdir gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Peki Cem Büyükhanlı kimdir?
8.09.2023 Cadde
Cem Büyükhanlı son yolculuğuna uğurlandı! Bennu Gerede cenazeye katılmadı
Cem Büyükhanlı son yolculuğuna uğurlandı! Bennu Gerede cenazeye katılmadı Büyükhanlı Holding'in varisi Cem Büyükhanlı, önceki gün evinde hayatını kaybetti. 48 yaşında vefat eden iş insanı, Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cem Büyükhanlı'nın ölümünü sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla duyuran eski eşi Bennu Gerede'nin, cenaze törenine katılmaması dikkat çekti.
9.09.2023 Cadde
Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti!
Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı hayatını kaybetti! Sosyetenin tanınmış isimlerinden, Bennu Gerede'nin eski eşi Cem Büyükhanlı (48) yaşamını yitirdi. Ünlü fotoğrafçı, kısa bir dönem evli kaldığı Büyükhanlı'nın vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu.
7.09.2023 Cadde
Bilge Öztürk ile Daren Gerede aşka geldi!
Bilge Öztürk ile Daren Gerede aşka geldi! Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile uzun süredir aşk yaşıyor. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
1.09.2023 Cadde
Bilge Öztürk ile 22 yaş küçük sevgilisinden aşk pozu!
Bilge Öztürk ile 22 yaş küçük sevgilisinden aşk pozu! Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile uzun süredir aşk yaşıyor. İkiliden son olarak sosyal medyada büyük ilgi gören bir aşk pozu geldi.
10.07.2023 Cadde
Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği!
Dilan Gerede Erkaya ve sevgilisinin anlamsız paniği! Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, önceki gece sevgilisi Laura Shakimova ile Bebek'te objektiflere yansıdı. Ünlü isim ve sevgilisi, flaşların patlamasıyla panik oldu ve kaçtı. Yüzlerini saklayan sevgililer, biraz yürüdükten sonra mekana döndü. İkili, ön kapı yerine yan taraftaki çiçeklerin üzerinden atlayarak mekana girmeyi tercih etti.
31.07.2022 Cadde
Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum
Bilge Öztürk: Evliliğin zorunluluğunu hissetmiyorum Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren Bilge Öztürk (43), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Bilge Öztürk, önceki gün Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Öztürk, evlilikle ilgili yaptığı açıklamayla dikkat çekti.
27.07.2022 Cadde
‘Evlilik zorunlu değil’
‘Evlilik zorunlu değil’ Bilge Öztürk, Daren Gerede’yle nikâh masasına oturacağı haberlerine, “Mutlu olduktan sonra evlilik durumunun zorunluluğunu hissetmiyorum” dedi.
27.07.2022 Cadde
Bilge Öztürk'ten romantik paylaşım
Bilge Öztürk'ten romantik paylaşım Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Son olarak İspanya'ya gittikleri tatilden dönen çiftten Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisiyle yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
13.05.2022 Cadde
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle İspanya'da
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle İspanya'da Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Şu sıralar İspanya'da olan çiftten Öztürk, 22 yaş küçük sevgilisiyle yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı.
9.05.2022 Cadde
‘Bilinçsiz Aşklar’ geliyor
‘Bilinçsiz Aşklar’ geliyor Bennu Gerede, yeni romanı ‘Bilinçsiz Aşklar’ın yakında çıkacağını duyurdu.
6.05.2022 Cadde
Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi!
Bilge Öztürk: Bennu ile aramız çok iyi! Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından sıkça söz ettiren Bilge Öztürk (43), sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya (21) ile geçtiğimiz yaz aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü avukat, Daren ile ilişkilerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
30.03.2022 Cadde
Ünlü isimlerin yaşadığı apartmanda kapıcı şoku!
Ünlü isimlerin yaşadığı apartmanda kapıcı şoku! Birçok ünlü ismin yaşadığı Nişantaşı'ndaki tarihi apartman, dizilere konu olacak bir olayla sarsıldı. Apartman görevlisi binada yaşayanlardan para toplayarak, kayıplara karıştı. Eşi ve çocuğunu bırakan görevli için kayıp ilanı verildi.
8.02.2022 Cadde
Bilge Öztürk: Biraz buruğuz
Bilge Öztürk: Biraz buruğuz Tarkan ile yaşadığı aşkla tanınan avukat Bilge Öztürk ve sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Yılbaşına birlikte girecek olan çiftten Öztürk, "Fakat biraz buruğuz" dedi.
30.12.2021 Cadde
'Acayip' bir gala
'Acayip' bir gala ‘Acayip’ filminin galası, ünlü isimlerin katıldığı görkemli bir geceyle izleyiciyle buluştu
23.12.2021 Cadde
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle tatilde!
Bilge Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisiyle tatilde! Avukat Bilge Öztürk, sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede’nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile aşk yaşıyor. Aralarında 22 yaş olan çift, şu sıralar Bermuda’da tatilde. Bilge Öztürk, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı.
1.12.2021 Cadde
Dilan Gerede Erkaya: Çektikleriniz yeterli!
Dilan Gerede Erkaya: Çektikleriniz yeterli! Sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya, sevgilisinin fotoğraflarını paylaşmasıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Çift, olayın ardından ilk kez görüntülendi.
19.11.2021 Cadde
Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya'dan İspanya'da mutluluk pozu
Bilge Öztürk ile Daren Gerede Erkaya'dan İspanya'da mutluluk pozu Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile sürpriz bir aşka yelken açan avukat Bilge Öztürk, sevgilisiyle İspanya'ya uçtu. Birlikte objektif karşısına geçen çiftten Öztürk, yeni fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
16.11.2021 Cadde
Bilge Öztürk-Daren Gerede Erkaya çifti ilk kez el ele!
Bilge Öztürk-Daren Gerede Erkaya çifti ilk kez el ele! Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya ile sürpriz bir aşka yelken açan avukat Bilge Öztürk, önceki gün sevgilisiyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Erkaya ile ilk kez ele ele objektiflere yansıyan Öztürk'ün aceleci tavırları dikkat çekti.
9.11.2021 Cadde
Bilge Öztürk 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede'yi ailesiyle tanıştırdı
Bilge Öztürk 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede'yi ailesiyle tanıştırdı Bir dönem Megastar Tarkan ile yaşadığı birliktelikle adından söz ettiren avukat Bilge Öztürk, mutluluğu fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Daren Gerede Erkaya'da bulmuştu. Öztürk, önceki gün 23 yaş küçük sevgilisini kardeşleriyle tanıştırdı.
9.11.2021 Cadde
Dilan Gerede Erkaya kimdir, kaç yaşında? Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya'dan çok konuşulacak paylaşım
Dilan Gerede Erkaya kimdir, kaç yaşında? Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Gerede Erkaya'dan çok konuşulacak paylaşım Bennu Gerede'nin oğlu olarak bilinen Dilan Gerede Erkaya kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son dönemde sosyal medya paylaşımları ile adından sıkça söz ettiren Dilan Gerede Erkaya hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Dilan Gerede Erkaya kimdir?
27.10.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bennu Gerede ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.