Belçika

Belçika

Son dakika Belçika haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Belçika gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Belçika haber sayfamızda...

Belçika

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.565 belçika haberi bulunmuştur.
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak
BNP Paribas, Fosun'un Ageas'taki payını alacak BNP Paribas SA, Fosun International'ın Belçikalı sigorta şirketi Ageas'taki %9 hissesini yaklaşık 730 milyon euro karşılığında satın almak için anlaştı.
15.04.2024 Uzmanpara
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret!
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret! İngiltere’den Brighton, Emin Bayram için Galatasaray'a 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yetkililerin teklifi reddettiği ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız oyuncu için Fenerbahçe şimdiden düğmeye bastı. Sportif Direktör Mario Branco'nun yaz transfer dönemi için başarılı futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
İran Dışişleri'nden flaş açıklama! 'ABD'yi uyardık'
İran Dışişleri'nden flaş açıklama! 'ABD'yi uyardık' İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, Hollanda ve Belçika Dışişleri Bakanları ile yaptığı telefon görüşmesinde, “ABD’ye konu hakkında gerekli uyarıları yaptık” dedi.
14.04.2024 Dünya
Apar topar Beyaz Saray'a geri dönüş yaptı! Biden'dan acil durum toplantısı
Apar topar Beyaz Saray'a geri dönüş yaptı! Biden'dan acil durum toplantısı İran İsrail’e İHA saldırısı başlattı. Açıklamalar peş peşe geldi. ABD Başkanı Joe Biden acil durum toplantısına katıldı. Öte yandan Biden'ın gün içinde hafta sonu ziyaretini iptal edip tekrar Washington'a döndüğü öğrenildi.
14.04.2024 Dünya
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Konferans Ligi
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye
İlk ayak basan neden Barış Manço oldu? Bir Türk'ün bile yaşamadığı köy: Turkeye İki farklı rivayet, kazanılan büyük bir zafer ve Hollanda’nın göbeğinde 'Türkiye' isimli köy! İlk Türk ziyaretçisi Barış Manço olan bu köy, 412 yıldır göndere çekilmiş ay yıldız gölgesinde yaşıyor. Üstelik yaşananların hepsi, birbirini İspanyollardan koruyan Türk ve Hollandalıların barış dolu duygularının vücut bulmuş hali.
12.04.2024 Yaşam
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da!
Aida Mahmudova'nın 'Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds' isimli kişisel sergisi Vision Art Platform'da! Vision Art Platform, “Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds” ismini taşıyan yeni sergisiyle Aida Mahmudova’nın kişisel sergisine Fırat Arapoğlu küratörlüğünde ev sahipliği yapıyor. 23 Nisan 2024, Salı günü saat 18.00’de açılışı gerçekleşecek olan sergi, 22 Temmuz 2024’e kadar Vision Art Platform, Akaretler No:35’te ziyaret edilebilir.
11.04.2024 Kültür Sanat
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Mehmetçik'in dostu, teröristlerin korkulu rüyası 'Yıkı'
Mehmetçik'in dostu, teröristlerin korkulu rüyası 'Yıkı' Terör operasyonlarında yer alan Belçika Malinois ırkı Yıkı, kırsalda teröristlerin izini sürüp, yerini tespit ediyor.
11.04.2024 Gündem
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez
Galatasaray'a Arjantinli dinamo! Yeni Enzo Fernandez Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Orta saha kurgusuna takviyede bulunmak isteyen sarı-kırmızılıların 'yeni Enzo Fernandez' olarak nitelendirilen yıldız futbolcuya kanca attığı kaydedildi.
10.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Galatasaray
Eyüpspor'un golcüleri takımını Süper Lig'e taşıdı! İnanılmaz performans
Eyüpspor'un golcüleri takımını Süper Lig'e taşıdı! İnanılmaz performans Trendyol 1. Lig'de 29'uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından Eyüpspor, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi. Eflatun-sarılıların golcülerinin gösterdiği performans dikkat çekti.
7.04.2024 1.Lig
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu
Otomotiv ihracatı 3,2 milyar dolar oldu Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracatı, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 1,8 azalarak 3,2 milyar dolar oldu.
7.04.2024 Ekonomi
Genk, Antwerp deplasmanında galip!
Genk, Antwerp deplasmanında galip! Belçika 1. Lig A Grubu'nun 2'nci haftasında Genk, Antwerp'i deplasmanda 1-0 mağlup etti.
6.04.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi
Galatasaray'dan sürpriz Emin Bayram hamlesi! Okan Buruk kararını verdi Galatasaray'da gelecek sezonun planlamaları yapılmaya başladı. Teknik direktör Okan Buruk da taleplerini yönetime iletti. İşte detaylar...
6.04.2024 Galatasaray
İş dünyası önemli transferler yaptı
İş dünyası önemli transferler yaptı Türkiye'nin önde gelen şirketleri stratejik birimleri için yönetici pozisyonlara yaptığı atamaları devam ettirdi. Farklı şirketlerde yeni pozisyonlara transfer olan yöneticiler olduğu gibi, şirket ve grup bünyesi içinde yönetici transferleri de yapıldı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu Trabzonspor'da Paul Onuachu ile Umut Bozok'un ayrılık ihtimalleri sebebiyle forvet transferi için arayışlar başladı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.
5.04.2024 Trabzonspor
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak
'Cazibe tuzaklarına' dikkat! Havalimanında başlıyor, tanışma uygulamasında resmi tuzak Almanya'nın onlarca yıldır yaşadığı en büyük casusluk skandalını takip eden açıklama, online flörtleriyle yaşayacakları ilk randevuları için romantik hayalleri olan turistleri, kendilerini bekleyen 'resmi tuzağa' karşı uyardı.
5.04.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği
Fidan’ın yoğun diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde geldiği Belçika’da ardı ardına ikili temaslar gerçekleştirdi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Belçika ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.