Bekaret

Bekaret

Son dakika bekaret haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bekaret gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bekaret haber sayfamızda...

Bekaret

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 428 bekaret haberi bulunmuştur.
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim!
Eşini çıplak poz vermesi için teşvik etti: Şiddetle tavsiye ederim! Oyuncu ve sunucu Kelly Ripa ile eşi ve meslektaşı Mark Consuelos, birlikte sundukları programda 50 yaşın üzerindeki ünlülerin çıplak poz vermesiyle ilgili konuştu. O sırada eşine böyle bir poz verip vermeyeceğini soran Ripa, Consuelos'tan 'hayır' cevabını almasının üzerinde aktörü çıplak fotoğraf paylaşması için teşvik etti.
29.04.2023 Cadde
Putin gidince dikkat çekmişti, sebebi çok başka çıktı! Bu adaya dişi sinek bile giremiyor
Putin gidince dikkat çekmişti, sebebi çok başka çıktı! Bu adaya dişi sinek bile giremiyor Her yıl onlarca dini mabed turistik veya dini amaçlarla ziyarete açılıyor. Ancak aralarında öyleleri var ki değil kadınların değil dişi sineğin bile içeri girmesi yasak. İşte Putin'in yaptığı ziyaret sonrası dikkatleri üzerine çeken, hem kadınların hem de dişi hayvanların yakınına bile yaklaşamadığı manastarın Hz. Meryem'e kadar uzanan ilginç hikâyesi.
3.04.2023 Dünya
Mahkemeye çıkan horozlar, güzellik için saç yolan kadınlar! En tuhaf Orta Çağ gerçekleri
Mahkemeye çıkan horozlar, güzellik için saç yolan kadınlar! En tuhaf Orta Çağ gerçekleri Krallıkların hüküm sürdüğü Orta Çağ savaşlar ve vebayla birlikte dünya tarihinin en karanlık dönemlerinden biri olarak anılsa da aslında içinde çok daha ilginç detaylar barındırıyor. Öyle ki bu dönemde hayvanlar bile mahkemelerde yargılandı, insanlar birbirinden tuhaf işkencelere maruz kaldı, moda olarak kabul edilen değişik alışkanlıklar edinildi. İşte her detayıyla hayrete düşürecek 5 Orta Çağ gerçeği.
23.12.2022 Dünya
Şehrin göbeğinde üzerine duvar örüldü! Bunu yapmalarının sebebi çok başka
Şehrin göbeğinde üzerine duvar örüldü! Bunu yapmalarının sebebi çok başka Teker teker ortadan kaybolan kadınlar bölgede büyük bir paniğe sebep olmuştu. Kısa sürede bunu yapan ayakkabıcı çift yakalandı. Yetkililer onların en ağır cezayı almasını istiyordu. Ağır işkencelere maruz kalan katillerden biri hayatını kaybetti. Geride kalana verilen tüyler ürperten ceza ve detayları ise yıllarca konuşuldu.
14.12.2022 Dünya
Beyaz perdenin rengi
Beyaz perdenin rengi Siyah-beyaz filmler zamanında duygular ağırlıklı olarak beyazın sırtına yükleniyordu. Ah cefakâr, vefakâr beyaz
23.01.2022 Pazar
Son dakika: Fransa'da tartışmalı yasa onaylandı!
Son dakika: Fransa'da tartışmalı yasa onaylandı! Fransa'da Anayasa Konseyi, Müslümanları hedef aldığı için eleştirilen ve "ayrılıkçılık yasası" olarak bilinen tartışmalı "Cumhuriyet Değerlerine Saygıyı Güçlendiren Prensipler" yasasını, 2 maddesi haricinde onayladı.
13.08.2021 Dünya
Son dakika: Fransa'da skandal tasarı yasalaştı
Son dakika: Fransa'da skandal tasarı yasalaştı Gelen son dakika haberine göre; Fransa'da, Müslümanların ötekileştirildiği gerekçesiyle eleştirilen "Cumhuriyet Değerlerine Saygıyı Güçlendiren Prensipler" adlı tasarı, Ulusal Meclis'teki nihai oturumda oylanarak yasalaştı.
23.07.2021 Dünya
'Kadın bedeni hakkında söz sahibi değil!'
'Kadın bedeni hakkında söz sahibi değil!' Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) 2021 Dünya Nüfus Raporu, milyonlarca kız çocuğu ve kadının bedenleri hakkında söz sahibi olmadığını, ülkelerin kadınlara ne ölçüde destek ve müdahale olduğunu çarpıcı rakam ve grafiklerle göz önüne serdi.
15.04.2021 Gündem
Son dakika... Melek İpek ilk kez hakim karşısına çıktı! 'Rüyasında terk ettiğimi görür, döverdi'
Son dakika... Melek İpek ilk kez hakim karşısına çıktı! 'Rüyasında terk ettiğimi görür, döverdi' Son dakika haberlere göre, Antalya’da çıplak bir şekilde işkence görüp, kendisini ölümle tehdit eden 12 yıllık eşi Ramazan İpek'i (36) öldüren Melek İpek (31), ilk kez hakim karşısına çıktı. Ağlayarak ifade veren Melek İpek, Ramazan İpek'in, götürdüğü gölette kendisine saldırıp bekaretini bozduğunu belirterek, "Beni çok sevdiğini ve ayrılmamam için bunu yaptığını söyledi" dedi. Daha evlenmeden şiddet görmeye başladığını anlatan İpek, "Şakalaşırken, gece rüyasında onu terk ettiğimi görür, kalkar beni döverdi. 8 yaşındaki büyük kızımı da döverdi. Ama ağlayamıyordu. Çünkü ağladığında daha çok dayak yiyordu" diye konuştu.
16.03.2021 Gündem
'Kırmızı Oda'da Kumru ne kadar güçlü olduğunu kanıtladı
'Kırmızı Oda'da Kumru ne kadar güçlü olduğunu kanıtladı 'Kırmızı Oda'nın yeni bölümünde Kumru, Nazlı ve Sadi'nin hikâyelerini dinledik. Sadi, üvey annesiyle yaşadığı günleri anlatırken Nazlı da Recai ile ilişkisini gözden geçirmeye karar verdi. Evlendiği gün üvey babasıyla yüz yüze gelmek zorunda kalan Kumru ise ne kadar güçlü olduğunu bizlere kanıtladı...
24.02.2021 Ekran
Fransa’da tartışmalı tüzük kabul edildi
Fransa’da tartışmalı tüzük kabul edildi Fransa İslam Konseyi (CFCM), ülkede ilke olarak ‘siyasal İslam’ı reddeden “Fransa’da İslam prensipleri tüzüğünü” kabul etti. Konsey, Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un talep ettiği beyannameye uzun tartışmalar sonrasında imza attı.
19.01.2021 Dünya
Cinsel istismar sanıkları, mağdur kızın engelli olduğunu bilmediklerini söyledi
Cinsel istismar sanıkları, mağdur kızın engelli olduğunu bilmediklerini söyledi Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, yüzde 57 zihinsel engelli D.S.'ye cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla H.A. ile birlikte tutuksuz yargılanan S.B., öpüştüğünü kabul ettiği genç kızın engelli olduğunu bilmediğini savundu. Anne M.S. ise, sanığın kızını tanıdığını ve engelli olduğunu bildiğini söyledi.
27.10.2020 Gündem
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı!
Üniversiteli genç kızlara film tuzağı! İstanbul’da, özel bir üniversitenin öğrenci WhatsApp grubunda yaptıkları paylaşımlarda, özel bir kanala çekecekleri filmin yapımında yer almak üzere yönetmen asistanı, sesçi, ışıkçı, kurgu operatörü alacaklarını söyleyerek görüşmeye aldıkları üniversite öğrencisi 15 kızı taciz edip, bekaret sorgulaması yapan ve ardından aldıkları bilgileri ifşa eden şebekenin bir üyesi polis tarafından yakalanıp tutuklandı diğer üyeleri ise aranıyor.
15.10.2020 Gündem
16 yıllık sır perdesi! Bir mektup çözdü...
16 yıllık sır perdesi! Bir mektup çözdü... 16 yıl önce töre cinayetine kurban giden 16 yaşındaki Arzu Tuncel ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
13.10.2020 Gündem
Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu raporundan çarpıcı veriler: 5 çocuktan biri evli
Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu raporundan çarpıcı veriler: 5 çocuktan biri evli Rapora göre, dünya genelinde her beş çocuktan biri evli. 18 yaşına basmadan evlendirilen kız çocuğu sayısı dünya genelinde yılda 12 milyonu buluyor. Türkiye’de ise her beş kadından biri 18 yaşından önce evlendi
2.07.2020 Gündem
Çağların kuyusu, kadının cinselliği
Çağların kuyusu, kadının cinselliği Kadının toplumun içindeki yerine, yine toplumca benimsenen normlar ile konumlandırılan cinselliğini araştırırken, ister istemez hem bizim toplumumuzdan hem de yaşadığımız yüzyıldan uzaklaşıyorum. Sürecin evrimine bakarken dikkatimi Antik Roma’ya kurban veriyorum: Yani Vesta Bakireleri'ne…
26.02.2020 Tarih
Tecavüzle suçlanan profesörden sonra jinekoloğa da men cezası!
Tecavüzle suçlanan profesörden sonra jinekoloğa da men cezası! Ankara’da sahibi olduğu hayvan hastanesinde çalışan veteriner hekim Ç.B.'ye (23) tecavüz ettiği suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Prof. Dr. Hasan Bilgili'ye delillerin yok edilmesinde yardım etmekle suçlanan Jinekolog Dr. Hüseyin Ş., Ankara Tabip Odası'nca 6 ay süreyle meslekten men edildi.
3.02.2020 Gündem
Profesöre bekâret davası
Profesöre bekâret davası Muayene sırasında hastası N.E.’nin bekâretini bozan Prof. Dr. Ebru D., hatasını ameliyatla düzeltmeyi kabul etti. Fakat ameliyat için para isteyince N.E. dava açtı. Kadın doktor hakkında 1 yıl hapis istendi
1.01.2020 Gündem
Sefirin Kızı konusu ve başrol oyuncuları | Sefirin Kızı dizizi nerede çekiliyor?
Sefirin Kızı konusu ve başrol oyuncuları | Sefirin Kızı dizizi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi tekrar bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Star TV ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekse de ilk bölümde yaşanan bekaret sahnesi ile de adından oldukça söz ettirdi. Peki Sefirin Kızı dizisi nerede çekiliyor? Sefirin Kızı dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
20.12.2019 Gündem
'Sefirin Kızı' dizisindeki bekaret sahnesi olay yarattı!
'Sefirin Kızı' dizisindeki bekaret sahnesi olay yarattı! Dün akşam Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan 'Sefirin Kızı' dizisi, bazen sahneleriyle izleyicileri kalbinden vururken bazen de sinirlendirdi. Ülkemizde şiddet ve kadın cinayetlerinin giderek arttığı son günlerde, yine kadın üzerinden bekaret konusunun işlenmesine izleyiciler tepki gösterdi.
17.12.2019 Cadde
Tecavüzle suçlanan profesörün yargılanmasına başlandı
Tecavüzle suçlanan profesörün yargılanmasına başlandı Ankara'da Prof. Dr. Hasan B. ve yardımcısı Serkan D.'nin, sahibi olduğu hayvan hastanesinde çalışan veteriner Ç.B.'ye (23) tecavüz ettikleri suçlamasıyla tutuksuz yargılanmalarına başlandı. Duruşmada gözyaşları içinde yaşadıklarını anlatan Ç.B., sanık Hasan B.'nin kafasını duvara vurarak ve saçından tutup yere fırlatarak kendisine tecavüz ettiğini, ardından Serkan D.'ın da cinsel saldırısına uğradığını ileri sürdü. Sanık Hasan Bilgili "Ç.B.'ye kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadım" derken, diğer sanık Serkan D. de suçlamayı kabul etmedi.
11.12.2019 Gündem
'Her yıl bekaret testi yaptırıyorum' demişti... Yasaklanabilir!
'Her yıl bekaret testi yaptırıyorum' demişti... Yasaklanabilir! Rapçi T.I.'ın şoek eden açıklamalarının ardından New York'ta bekaret testi yasaklanabilir.
5.12.2019 Dünya
Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında?
Zalim İstanbul'un Ceren'i Bahar Şahin kimdir, kaç yaşında? Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin yaptığı açıklamalar ile gündeme geldi. Verdiği röportajda Zalim İstanbul dizisinde çekilen sahnelerde çok utandığını ve eve gidip ağladığını açıklayan Bahar Şahin 1997 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İşte Zalim İstanbul dizisinde Ceren karakterine hayat veren Bahar Şahin hakkında merak edilenler...
10.09.2019 Gündem
Japonya ile ilgili şaşırtan rapor
Japonya ile ilgili şaşırtan rapor Japonya’da Tokyo Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada, ülkede 40 yaşın üzerindeki her 10 erkekten birinin bâkir olduğu ortaya çıktı. Uzmanlar bu durumun nedenini sosyoekonomik koşullara bağlıyor
9.04.2019 Dünya
'Palu ailesi'nin kan donduran ifadesi ortaya çıktı: Cin çıkaracağım diyerek...
'Palu ailesi'nin kan donduran ifadesi ortaya çıktı: Cin çıkaracağım diyerek... Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 2008 yılında kaybolan Meryem Tahnaz ve kızı Melike Tahnaz'ın öldürülmesi ile ilgili olarak tutuklanan 6 kişilik ‘Palu ailesi’nin kan donduran ifadesi ortaya çıktı
8.04.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bekaret ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.