Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu!
Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu! Sevilen serinin mobil oyunu sonunda piyasaya sunuluyor. Call of Duty Mobile, hangi platformlara, ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde...
20.09.2019 Oyun
En çok gelir sağlayan oyun PUBG oldu!
En çok gelir sağlayan oyun PUBG oldu! Dünyanın en popüler oyunlarından PUBG, geçen ay 146 milyon dolar gelir sağlayarak en çok hasılat sağlayan mobil oyun ünvanına sahip oldu.
11.06.2019 Oyun
PUBG LITE'a güncelleme geliyor! İşte yeni silahlar
PUBG LITE'a güncelleme geliyor! İşte yeni silahlar PUBG Corp'un ücretsiz ve her modern PC’de oynanabilen Battle Royale oyunu PUBG Lite 4 Haziran'da çıkacak güncellemesinde kullanıcıları birçok sürpriz bekliyor.
1.06.2019 Oyun Dunyasi
PUBG Mobile oynadılar, tutuklandılar!
PUBG Mobile oynadılar, tutuklandılar! Hindistan'ın Ahmedabad şehrinde 4 çocuk, Tencent Games'in popüler oyunu PUBG Mobile'ı oynadıkları için tutuklandı.
29.05.2019 Teknoloji
PUBG LITE Türkiye'de erişime açıldı!
PUBG LITE Türkiye'de erişime açıldı! PUBG Corp'un her modern bilgisayarda ücretsiz olarak oynanabilecek bir şekilde uyarladığı PUBG LITE, 9 Mayıs’ta başladığı ön kayıt sürecini bugün tamamladı ve oyun severlere açıldı.
23.05.2019 Oyun Dunyasi
PUBG LITE ne çıkacak? Ön kayıt için son tarih...
PUBG LITE ne çıkacak? Ön kayıt için son tarih... PUBG LITE’ın Türkiye ön kayıt sürecini 9 Mayıs’ta başlatan PUBG Corp, oyunun oyun severlerle buluşacağı tarihi açıkladı.
20.05.2019 Oyun Dunyasi
Fortnite'da John Wick sürprizi! Av başladı...
Fortnite'da John Wick sürprizi! Av başladı... Sinema dünyasının korkulan suikastçısı John Wick, sınırlı süreliğine Fortnite’a konuk oluyor. Wick'in Başındaki Ödül modunda en çok altın jetonu toplayan oyuncu büyük ödülün sahibi olacak.
17.05.2019 Oyun Dunyasi
Fortnite 9. sezon başladı! İşte yenilikler
Fortnite 9. sezon başladı! İşte yenilikler Fortnite’ın 9. sezonu başladı. Haritada önemli değişikliklerin meydana geldiği yeni sezonda oyuncuları yeni mekânlar, eşyalar ve oyun modları bekliyor.
10.05.2019 Oyun
PUBG Lite ön kayıtları başladı!
PUBG Lite ön kayıtları başladı! PUBG Corp’un yeni, rekabetçi, hayatta kalma oyunu PUBG LITE, beta sürecine Türkiye’yi ekledi. Yalnızca masaüstü ve dizüstü PC’de oynanabilen oyunun, Türkiye ön kayıtları bugün başladı. Erken ön kayıt yapan oyuncuları ise sürpriz hediyeler bekliyor.
10.05.2019 Oyun
Counter Strike: GO, Battle Royale moduyla birlikte ücretsiz oldu
Counter Strike: GO, Battle Royale moduyla birlikte ücretsiz oldu Valve tarafından geliştirilen FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) artık ücretsiz olarak oynanabiliyor. Hidden Path Entertainment ile birlikte oyuna Battle Royale modu da eklendi.
7.12.2018 Oyun
Fortnite çılgınlığı DVD satışlarını patlattı
Fortnite çılgınlığı DVD satışlarını patlattı Büyük oyuncu kitlesi tarafından ücretsiz oynanan Fortnite'ın lansman öncesi üretilen fiziksel disk kopyaları yüzlerce dolara satılıyor.
1.07.2020 E-Spor
H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor
H1Z1 oyunu PlayStation 4 için geliyor Daybreak Games tarafından geliştirilen Battle Royale türündeki H1Z1 , 22 Mayıs'ta açık bir beta ile PlayStation 4'e geliyor. Daha akıcı bir deneyimle birlikte konsola geleceği söylenen oyunda 60 FPS imkanı da olacak.
25.04.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri