Başladı

Başladı

Son dakika başladı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan başladı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan başladı haber sayfamızda...

Başladı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 310.918 başladı haberi bulunmuştur.
CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı
CUMA MESAJLARI RESİMLİ 2024 | En güzel, anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile cuma tebrik mesajı Cuma mesajları ve sözleri, cuma gecesine girilmesiyle birlikte gündeme geliyor. Cuma tebrik mesajı göndermek isteyenler anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri ile bu özel günü kutlamak için araştırmalara başladı. Sevdiklerine cuma kutlama mesajları göndermek için "En güzel, anlamlı, kısa, ayetli ve hadisli hayırlı cumalar mesajları ve sözleri''ni sizler için bir araya getirdik. En faziletli günlerin başında gelen Cuma günü perşembe gecesinden itibaren başlıyor. Din kardeşini hatırlamak ve gönlünü almak için Cuma mesajları göndermek isteyenler için birbirinden güzel ve anlamlı resimli Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. İşte hayırlı cumalar tebrik mesajları ve görselleri...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek?
OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK 2024? Yaz tatili ne zaman başlayacak, kaç gün kaldı? Karneler ne zaman verilecek? Okulların ne zaman kapanacağı yaz aylarına yaklaşılmasıyla beraber sorgulanmaya başladı. 2023-2024 Eğitim Yılının yaz tatili tarihleri araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı, bu yılki yaz tatili başlangıç tarihini duyurdu. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri yaz tatili ne zaman sorusunu merak ediyor. Peki okullar ne zaman kapanacak? İşte MEB takvimindeki yaz tatili tarihi...
25.04.2024 Bilgi Rehberi
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN 2024? Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor? Bu yılki Anneler Günü ne zamana denk geliyor sorusu merak ediliyor. Birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü için geri sayım başladı. 2024 Anneler Gününü kutlamak isteyenler için tarih belli oldu. Peki, Anneler Günü'ne kaç gün kaldı, hangi güne denk geliyor?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı
Ergin Ataman'a skandal İsrail tehdidi! EuroLeague'de Panathinaikos - Maccabi maçı sonrası ortalık karıştı Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi ile karşı karşıya geldi. Maçı Yunan ekibi kazanırken başantrenör Ergin Ataman, kendisine söylenen skandal tehdidi mücadele sonunda açıkladı.
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk'
Süper Lig için olay tahmin! '102 puanla tarihi şampiyonluk' Süper Lig'de son beş haftaya girilirken Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı tüm hızıyla devam ediyor. Ligin son haftaları nefes keserken olay bir tahmin gündeme geldi.
25.04.2024 Süper Lig
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik
Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer: Yakaladığımız bir çok fırsatı değerlendiremedik Süper Lig'de Ankaragücü ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da Gustavo Sauer, açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Rizespor
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı
Derik'te katliam gibi kazanın duruşmasına sanıklar katılmadı Mardin’in Derik ilçesinde 2 TIR'ın neden olduğu, 1 polis memurunun şehit, 20 sivilin hayatını kaybettiği, 47 kişinin ise yaralandığı kazaya ilişkin tutuksuz 5 sanığın yargılandığı davanın 5’inci duruşmasına sanıklar katılmadı. Sanık şoförlerden Yunus Şataflı’nın avukatı aracılığıyla mahkemeye ‘mevsimlik işçi’ olduğu için duruşmaya katılmama mazeretini bildirdiği belirtildi.
25.04.2024 Gündem
TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2024 başladı mı, ne zaman? TOKİ'den konut ve iş yeri satışında indirim açıklaması bekleniyor...
TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2024 başladı mı, ne zaman? TOKİ'den konut ve iş yeri satışında indirim açıklaması bekleniyor... TOKİ iş yeri ve konut satışında indirim kampanyası hakkında gelişmeler takip ediliyor. Geçtimiz sene yüzde 25 oranında TOKİ indirim kampanyası düzenlemişti. TOKİ'den konut ve iş yeri almış olanlara yönelik düzenlenen TOKİ indirim kampanyası ne zaman?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama...
ALES/1 sonuçları ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacak? Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Sınavı (ALES) sonuç sorgulama... ALES/1 sınavı gerçekleşti ve sonuç bekleyişi başladı! ÖSYM tarafından düzenlenen ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) sonuçları da ösym.gov.tr'den erişime açılıyor olacak. 2024 ALES/1 sonuç sorgulama nasıl yapılır?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
AŞURE GÜNÜ HANGİ AY, ayın kaçında? 2024 Aşure günü ne zaman?
AŞURE GÜNÜ HANGİ AY, ayın kaçında? 2024 Aşure günü ne zaman? Muharrem ayının onuncu günü olan aşure için geri sayım başladı! Aşure günü, birçok olayın yaşandığına inanılıyor. İslam aleminde her yıl aşure günü orucu da idrak ediliyor. Müslüman dünyasu aşure günü ne zaman, hangi ay? sorularına yanıt arıyor.
25.04.2024 Bilgi Rehberi
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam
Galatasaray'da Adana Demirspor maçı hazırlıkları tamam Liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
25.04.2024 Galatasaray
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti
Ankara'da bir fabrikada yangın çıktı! Ekipler yangına müdahale etti Ankara’da yer alan bir fabrikanın dış cephesinde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Fabrika yangını kontrol altına alındı.
25.04.2024 Gündem
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı
Fenerbahçe derbi öncesi taktik çalıştı Derbide Beşiktaş'ı ağırlayacak sarı-lacivertli takım dev karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
25.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
Kadıköy'de sopalı dehşet! Şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Erdal Çaycı hakimlikteki ifadesinde, " İki aydır nöbet listeleri yüzünden tartışıyorduk. Birkaç kez kendisini bu sebeple uyardım. Beni dinlemedi. Üstüne küfür etti. Önce o yanında duran sopaya yöneldi. Bende sağ tarafımda duran sopayı elime aldım. Savurduğumda omzuna vurmayı amaçladım ama başına geldi. Birkaç kez vurdum" dedi
25.04.2024 Haberler
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı
Güvenlik amiri yardımcısını sopayla döverek öldürmüştü: İfadesi ortaya çıktı Kadıköy Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldüren güvenlik amiri Erdal Çaycı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan Erdal Çaycı'nın hakimlikte verdiği ifades ortaya çıktı.
25.04.2024 Gündem
Marmaris’te açıkta demirleyen tekne battı
Marmaris’te açıkta demirleyen tekne battı Muğla’da açık denizde demirleyen ve içerisinde kimsenin bulunmadığı öğrenilen gezi teknesi battı.
25.04.2024 Haberler
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü
Elektrik akımına kapıldı 4 metre yükseklikten düştü Konya’da iş yerinin ampullerini değiştirmek isteyen Uğur Bitim (49), elektrik akımına kapılıp, 4 metre yüksekliğindeki merdivenden düştü. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
25.04.2024 Haberler
Marmaris’te cinayet! 35 yaşındaki kadın iş yerinde öldürüldü
Marmaris’te cinayet! 35 yaşındaki kadın iş yerinde öldürüldü Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir otelde çalışan 35 yaşındaki İlknur Ç., A.İ.K isimli şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
25.04.2024 Gündem
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi
23 Nisan'da çocuğa acımasız tekme! Elindeki balon çarptı diye sinirlendi Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen Mustafa H., elindeki balonu drona çarpan 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye tekme attı. Talha Ş.'nin ailesi şikayetçi olurken, Mustafa H., savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
25.04.2024 Gündem
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor
Yıldız Dağı tırmanışında kaybolan öğretim üyesi aranıyor Mersin Toroslar ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 3 bin 150 rakımlı Yıldız Dağı'na tırmanış yaptıktan sonra dönüş yolunda kaybolan Konya Selçuk Üniversitesi'nden emekli öğretim üyesi Mustafa Taşpınar (79) için arama çalışması yürütülüyor.
25.04.2024 Gündem
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman?
AUZEF SINAV YERLERİ GİRİŞ BELGESİ > auzef.istanbul.edu.tr 📚 İstanbul Üniversitesi AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 | AUZEF sınavları ne zaman? AUZEF sınav tarihleri 2024 takvimi araştırması sürüyor. Bugün AUZEF sınav giriş belgesi açıklandı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Güz Dönemi sınavları tamamlandıktan sonra Bahar Dönemi sınavları hakkında detaylar araştırılmaya başladı. Peki İstanbul Üniversitesi AUZEF Bahar Dönemi sınavları ne zaman, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte AUZEF sınav tarihleri takvimi 2024 ve AUZEF sınav yeri sorgulama ekranı
25.04.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Başladı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.