Barbara Palvin

Barbara Palvin

Palvin Budapeşte'de doğdu. Erken yaşlarda şarkı söylemek ve futbolu hobileri olarak belirtmiştir. Palvin, 2006 yılında, 13 yaşındayken Budapeşte sokaklarında keşfedilmiştir. İlk fotoğraf çekimi o yıl "Spur Magazine" için olmuştur. Hemen arkasından Asya'ya taşınıp modellik kariyerini orada devam ettirmiştir. O zamandan beri L'Officiel, Vogue Rusya, Glamour Hungary ve Jalouse Magazine'in kapaklarında yer almış, Armani Exchange, H&M, Victoria's Secret ve Pull and Bear gibi markalar için modellik yapmıştır. Şubat 2012'de ise L'Oreal Paris'in elçisi olmuştur. İlk defile tecrübesi Şubat 2010'da Milan Moda Haftası (Milan Fashion Week)'te Prada içindi. Ayrıca Louis Vuitton, Miu Miu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christopher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro gibi markaların defilelerine çıkmış, 2011 yılında Chanel'in sonbahar öncesi defilesinin açılışında bulunmuştur. models.com'un Top 50 Models Women anketinde 40. seçilen Palvin, çoğunlukla Rus model Natalia Vodianova ile karşılaştırılıyor. İngiliz Vogue editörü Miranda Almond onun için "Onu seçtik çünkü o kesinlikle ince bir güzelliğe sahip, genç Brooke Shields ve Natalia Vodianova arasında bir görüntüsü var." demiştir. Vodianova ve Kate Moss'u sevdiği modeller olarak belirtmiştir.

Barbara Palvin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73 barbara palvin haberi bulunmuştur.
Fotoğrafçılara evli olduğunu hatırlattı! 'Bana kocamın soyadıyla seslenin'
Fotoğrafçılara evli olduğunu hatırlattı! 'Bana kocamın soyadıyla seslenin' Victoria's Secret meleklerinden Barbara Palvin, geçtiğimiz gün eşi Dylan Sprouse ile birlikte 'Lisa Frankenstein' adlı filmin galasına katıldı. Kırmızı halıda poz verirken bir fotoğrafçı kendisine "Bayan Plavin" olarak seslenince, güzel modelden olay olan bir cevap geldi.
10.02.2024 Cadde
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse nişanlandı
Barbara Palvin ve Dylan Sprouse nişanlandı Eski Victoria’s Secret Meleği Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı. Bu ayın başlarında ünlü modelin Mammoth Film Festivali’ne parmağında bir elmas yüzükle gelmesi nişan dedikodularını ateşlemişti. Çifte yakın bir kaynak, "Şimdi her zamankinden daha mutlular" açıklamasında bulundu.
23.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Milyon beğeni Barbara Palvin, dünyaca ünlü iki iç çamaşırı markasının iş birliği için kamera karşısına geçti...
14.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Akkor yorumu  Kamuran Akkor’un yeni teklisi ‘Daha Yokluğunun İlk Akşamında’, Elenor Müzik etiketiyle çıktı...
21.11.2022 Cadde
Sıcak çikolata düşkünü!
Sıcak çikolata düşkünü! Macar model Barbara Palvin, kış mevsimini sevdiğini söyledi.
18.11.2021 Cadde
Beğeni topladı
Beğeni topladı Barbara Palvin, Numero Russia dergisi için kamera karşısına geçti...
18.09.2021 Cadde
Venedik’te şıklık yarışı
Venedik’te şıklık yarışı Sinema dünyasının kalbinin attığı en önemli etkinliklerden 78. Venedik Film Festivali’nde sinemacıların yanı sıra modacılar da eserlerini sergiledi. Ünlü aktrisler ve modeller, festivalde iddialı markaların kreasyonlarıyla boy gösterdi
5.09.2021 Dünya
Hayat değiştiren kontür!
Hayat değiştiren kontür! Barbara Palvin, L’Officiel dergisinin İtalya edisyonuna kapak oldu.
12.06.2021 Cadde
Barbara  Palvin sunacak
Barbara Palvin sunacak Macar model Barbara Palvin, MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde kendi ülkesinden sunum yapacağını açıkladı.
1.11.2020 Cadde
5 Nisan 2020 Magazin Haberleri Bülteni
5 Nisan 2020 Magazin Haberleri Bülteni 5 Nisan 2020 Magazin Haberleri Bülteni
5.04.2020 Magazin
Onlara yaradı!
Onlara yaradı! Barbara Palvin, karantina günlerini, uzun süredir yoğun çalışma temposu nedeniyle vakit ayıramadığı sevgilisi Dylan Sprouse ile geçiriyor.
5.04.2020 Cadde
Barbara Palvin Türk sporcuyu gözüne kestirdi!
Barbara Palvin Türk sporcuyu gözüne kestirdi! Ünlü manken Barbara Palvin, eğitim almak için gözüne Türk sporcuyu kestirdi.
1.07.2020 Diğer
Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor
Barbara Palvin, Türk sporcudan eğitim almak istiyor Ünlü model Barbara Palvin, uzun süredir Amerika'da yaşayan ve uluslararası yarışmalarda birçok ödül alan Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa'ya sosyal medyadan ulaştı.
21.01.2020 Cadde
İtalya’da  defile  izledi
İtalya’da defile izledi Burcu Esmersoy, İtalya’nın Verona şehrindeki Grand Hotel’de gerçekleşen Calzedonia defilesini izledi.
10.10.2019 Cadde
Bir 'demet' güzellik
Bir 'demet' güzellik Dünyaca ünlü anket sitesi TC Candler ve Bağımsız Eleştirmenler (The Independent Critics) tarafından hazırlanan ‘Dünyanın En Güzel ve En Yakışıklı 100 Yüzü’ listesine Demet Özdemir de dahil oldu.
17.09.2019 Cadde
Sevgili bulduktan sonra beni takibi bıraktı!
Sevgili bulduktan sonra beni takibi bıraktı! Oyuncu Ali Gözüşirin, 2014'te tanıştığı Victoria's Secret modeli Barbara Palvin'e ince bir sitem gönderdi...
4.08.2019 Cadde
Diplomatik güzel
Diplomatik güzel Barbara Palvin, Calzedonia markası için Bahamalar’da kamera karşısına geçti
14.06.2019 Cadde
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin
Kendinizi olduğunuz gibi kabul edin Son dönemde kariyer hayatında hızla yükselen Barbara Palvin, “Vücudu-nuzla barışık olun” mesajını verdi.
14.06.2019 Cadde
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
15.05.2019 Cadde
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi
Hande Erçel, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi Hande Erçel, ABD merkezli Top Beauty World dergisinin yaptığı oylamada "2019'un En Güzel Kadını" seçildi. Ünlü oyuncu; Zendaya, Taylor Swift, Selena Gomez, Emilia Clarke, Sophia Turner, Barbara Palvin gibi dünyaca ünlü isimleri geride bıraktı.
15.05.2019 Cadde
İlginç kareler
İlginç kareler Barbara Palvin, önceki gün New York’ya yer alan bir Victoria’s Secret mağazasında ‘Incredible By Victoria’s Secret Koleksiyonu’nun tanıtımını yaptı.
18.04.2019 Cadde
Barbara Palvin sevgimiz...
Barbara Palvin sevgimiz... Son dönemin yükselen modellerinden Barbara Palvin, Djula Jewelry’nin yüzü oldu.
11.04.2019 Cadde
İşini seviyor
İşini seviyor Barbara Palvin, Grazia dergisinin Meksika edisyonuna konuk oldu.
8.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Barbara Palvin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.