Bakü

Bakü

Son dakika Bakü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bakü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bakü haber sayfamızda...

Bakü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.508 bakü haberi bulunmuştur.
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış
Azerbaycan’da Yıldız’lı açılış Yıldız Tilbe, Azerbaycanlı sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.
28.03.2024 Cadde
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırşehir’de temaslarda bulundu! "Refah seviyemizi, milli kapasitemizi arttırdık"
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırşehir’de temaslarda bulundu! "Refah seviyemizi, milli kapasitemizi arttırdık" Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Kırşehir’de iftar programına katıldı. Bakan Fidan "Refah seviyemizi, milli kapasitemizi arttırdık" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Hafta sonu savaş çıkacak!' Paşinyan, Azerbaycan'ı işaret etti: Diyelim ki onlara hayır dedik
'Hafta sonu savaş çıkacak!' Paşinyan, Azerbaycan'ı işaret etti: Diyelim ki onlara hayır dedik Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, bazı stratejik topraklarının iadesi konusunda Bakü ile uzlaşılamaması halinde savaşın gündeme gelebileceğini söyledi.
19.03.2024 Dünya
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi tamam Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti
Selçuk Bayraktar paylaştı! AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleşti Selçuk Bayraktar, Bayraktar AKINCI İHA-230 Süpersonik Füze Atış Testinin başarıyla gerçekleştiğini duyurdu.
17.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü Bakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Bakü’de Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos ile görüştü.
15.03.2024 Haberler
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü
Bakan Fidan, BM Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi ile görüştü Bakan Fidan, Azerbaycan, Türkiye ve Gürcistan Dışişleri Bakanları 9. Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Bakü’de Birleşmiş Milletler (BM) Medeniyetler İttifakı Yüksek Temsilcisi Miguel Angel Moratinos ile görüştü.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Bağdat'ta kritik toplantı
Bağdat'ta kritik toplantı Türkiye ile Irak arasındaki ikinci Güvenlik Zirvesi, bugün Bağdat'ta yapılıyor. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın yanı sıra Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile MİT Başkanı İbrahim Kalın'nın da katıldığı zirvenin, öğle saatlerinde başlaması bekleniyor.
14.03.2024 Gündem
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor
Bakan Uraoğlu son aşamaya gelindiğini duyurdu: Yerli ve milli hızlı tren geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada Milli Elektrikli Hızlı Tren müjdesi verdi.
13.03.2024 Ekonomi
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi
Bakan Uraloğlu açıkladı! Nallıhan Köprüsü ve Kuş Cenneti Tüneli hizmete girdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Nallıhan Köprüsü, Nallıhan Kuş Cenneti Tüneli ve Bağlantı Yolları’nı hizmete alarak yıllık 9,6 milyon lira tasarruf sağlanacağını anlatarak, “Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 394 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız” dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede!
Haritada var, gerçekte yok! Tüm sonuçlar 0'ı gösteriyor: Ankara da listede! Dünya haritasını tam anlamıyla bildiğinizi sanıyorsanız yanılıyor olabilirsiniz. Adına 'Null Adası' denilen gizemli yer kafaları karıştırmış durumda. Hatta haritada var olup gerçekte olmayan bu noktadan bir tane de Ankara da bulunuyor!
5.03.2024 Yaşam
Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı!
Hadise'nin tarzının bedeli ortaya çıktı! Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiren Hadise, Bakü'de bir etkinliğe katıldı. Kırmızı elbisesiyle tüm bakışları üzerinde toplayan ünlü ismin tarzının bedeli ortaya çıktı.
4.03.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız
Bakan Uraloğlu: En kısa zamanda yatırım programına alacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,”Kırşehir’in Kapadokya Havaalanı’na ulaşımını sağlayacak 38 kilometre uzunluğundaki ‘Tuzköy-Kesikköprü Yolu Projesi’ni en kısa zamanda yatırım programına alacağız” dedi.
3.03.2024 Ekonomi
Hava aracından atıldı! Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabet
Hava aracından atıldı! Bayraktar Akıncı İHA-230 füzesi ile tam isabet  Bayraktar AKINCI TİHA, Roketsan’ın milli olarak geliştirdiği hava aracından atılan İHA-230 füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında tam isabetle vurdu.
2.03.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı: İlk atış testini başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı: İlk atış testini başarıyla tamamladı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli seyir füzesi ÇAKIR ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Haberler
Selçuk Bayraktar paylaştı: Çakır ile hedef tam isabet!
Selçuk Bayraktar paylaştı: Çakır ile hedef tam isabet! Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Milli seyir füzesi ÇAKIR ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Ekonomi
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bakü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.